İş yerinde televizyon izlerken ölümden döndü! 'O anda ne yapacağımı şaşırdım'
İş yerinde televizyon izlerken ölümden döndü! 'O anda ne yapacağımı şaşırdım' Yalova'da bir hurda dükkanında gece bekçiliği yapan İdris Fidan (32), iş yerinde televizyon izlediği sırada, tavanı delen yorgun mermi başını sıyırıp koltuğa düştü. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
10.06.2023 Yaşam
Bakan Fidan'dan önemli açıklama: Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu
Bakan Fidan'dan önemli açıklama: Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, New York'taki görüşmede Azerbaycan'ın kendi egemenliğini sağlama konusunda attığı adımları anlattıklarını belirterek, "New York'taki görüşmelerimize denk gelen Karabağ'da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yürüttüğü kendi egemenliklerini alma yönünde atılan büyük bir adım olan antiterör operasyonuydu. Operasyonun ilk günü olduğu için uluslararası toplum nezdinde ne kadar büyük bir alanı kapsadığı, ne kadar süreceği, hedefinin ne olduğu konularında çok ciddi soru işaretleri vardı. Bazılarının kasıtlı endişeleri vardı. Bazıları kasıtlı Azerbaycan düşmanlığı yapıyordu" dedi.
29.09.2023 Gündem
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023
Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete 10 Ağustos | Yeni vali atamaları 2023: Vali atamaları kaç yılda bir yapılır, hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Hangi illerin valileri değişti? Valiler Kararnamesi 2023 Resmi Gazete’de yayımlandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre 57 ile yeni vali atandı. Aralarında İzmir, Adana ve Manisa’nın da bulunduğu 16 büyükşehrin valisi değişti. Peki, hangi illerin valileri değişti, Vali atamaları kaç yılda bir yapılır? İşte Valiler Kararnamesi Ağustos 2023…
10.08.2023 Gündem
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi?
Vali değişikliği 2023! Resmi Gazete Kararları (10 AĞUSTOS 2023) Hangi illerin valisi değişti? 57 ile vali ataması yapıldı: Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleşen vali atamalara ilişkin kararlar belli oldu. Atama kararlarına göre; Adana Valisi Süleyman Elban, İzmir Valiliğine, Malatya Valisi Hulusi Şahin, Antalya Valiliğine, Mardin Valisi Mahmut Demirtaş, Bursa Valiliğine, Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Valiliğine atandı. 10 Ağustos Resmi Gazete kararları ile beraber yeni vali atamaları gerçekleşince vatandaşlar hangi illerin valisi değişti? Resmi Gazete kararları neler? Hangi valiler görevden alındı, hangileri merkeze çekildi? Sorularına yanıt aramaya başladı.
10.08.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Libya mesajı: Kimse heveslenmesin izin vermeyeceğiz! Cumhurbaşkanlığı Hükümet Kabinesi iki yıllık değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Libya'da Trablus'u tehdit eden darbecileri gerilettik. Libya halkının yanında olmayı sürdüreceğiz. Son günlerdeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz, kimse heveslenmesin ona da prim vermeyeceğiz." dedi.
21.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göç artık tersine dönmüş durumda
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göç artık tersine dönmüş durumda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İlim Yayma Cemiyeti Ödül Töreni’nde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Eskiden yurt dışına giden bilim ve araştırma insanlarımızın göçü, artık tersine dönmüş durumdadır.' dedi.
22.12.2019 Siyaset
Kritik davada önemli gelişme!
Kritik davada önemli gelişme! Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ndaki darbe girişimi davasında, 94 sanık için "anayasal düzeni ihlal" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi.
22.11.2019 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı...
CHP'de 13 saatlik 'gergin' PM toplantısı! Liste krizi yaşandı... Parti Meclisi'nin, yeni belediye başkan adaylarının belirlenmesi için yaptığı toplantı yaklaşık 13 saat sürdü. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gergin bir ortamda geçen, tartışmaların yaşandığı toplantıya üç kez ara verdi. Bazı ilçelerde "kapalı oylama" yönteminin uygulandığı toplantıda, bazı isimler PM'nin onayını alamadı. Görevinden istifa ettiğini duyuran İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, bu kararından vazgeçtiğini bildirdi.
28.01.2019 Siyaset
Karar açıklandı! 74 sanığa müebbet hapis cezası verildi
Karar açıklandı! 74 sanığa müebbet hapis cezası verildi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4. Kolordu ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin, 263 kişinin yargılandığı davada kararını açıklayan mahkeme, 74 sanığı "anayasal düzeni değiştirmeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırdı.
21.11.2018 Gündem
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu!
CHP'nin milletvekili adayları belli oldu! CHP'nin, 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için hazırlanan aday listesi YSK'ye sunuldu. CHP'de listede olmadığı açıklanan Ali Şeker yeniden milletvekili aday listesine girdi.
21.05.2018 Siyaset
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin 27'nci Dönem milletvekili aday listesi açıklandı MHP, 24 Haziran'da cumhurbaşkanı seçimiyle beraber yapılacak 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için milletvekili aday listesini açıkladı.
18.05.2018 Siyaset
FETÖ'cü komutan: Kız arkadaşım haber verdi
FETÖ'cü komutan: Kız arkadaşım haber verdi Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4. Kolordu ve 28. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığındaki eylemlere ilişkin 216'sı tutuklu, 268 kişinin yargılandığı davaya devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Kara kuvvetleri iddianamesi tamamlandı!
Kara kuvvetleri iddianamesi tamamlandı! Kara Kuvvetleri iddianamesi tamamlandı. 150 kişi için 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk
FETÖ'cü polisten inanılmaz itiraflar: MGK'yı da dinledik, bakanın cebine not koyduk Ankara İstihbarat Şube Müdürlüğü bürosunda görevli FETÖ'cü polis F., devletin kılcal damarlarına sızan örgütün usulsüz dinleme ve fiziki takiplerini tek tek anlattı.
29.09.2021 Gündem
'Çatı iddianame' kabul edildi!
'Çatı iddianame' kabul edildi! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili "çatı iddianamesi"ndeki gizli tanık ifadelerinde, yapılan toplantılarda AK Parti karşısında seçimlerde her bölgedeki en güçlü partinin desteklenmesi talimatı verildiği bildirildi.
29.09.2021 Gündem
HSYK 156 hakim ve savcının yerini değiştirdi!
HSYK 156 hakim ve savcının yerini değiştirdi! Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin adlî ve idarî yargı kararnameleri kapsamında yapılan açıklamaya göre, 137 adli, 19'u idari hakim ve savcının görev yerleri değişti...
29.09.2021 Gündem
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu
SP-BBP ittifakının adayları belli oldu Seçimlere birlikte girme kararı veren Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin adayları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu
Saadet - BBP ittifakının aday listesi belli oldu Geçtiğimiz hafta ittifak yapan ve seçime Saadet Partisi çatısı altında girme kararı alan Saadet - BBP ittifakının listesi açıklandı...
29.09.2021 Gündem
İşte bağımsız adaylar
İşte bağımsız adaylar Milletvekili genel seçimine bağımsız aday olarak girecek 182 kişi il seçim kurullarına başvurdu.
29.09.2021 Gündem
MHP aday listesi açıklandı
MHP aday listesi açıklandı İşte MHP 25. dönem milletvekili aday tam listesi.
29.09.2021 Gündem
HDP'nin listesi kesinleşti!
HDP'nin listesi kesinleşti! HDP eş genel başkanlarından Selahattin Demirtaş, İstanbul 1. bölgeden, Figen Yüksekdağ ise Van'dan aday gösterildi.
29.09.2021 Gündem
PKK'dan daha zararlı!
PKK'dan daha zararlı! Cumhurbaşkanı Erdoğan, uluslararası alanda ‘paralel yapı’nın Türkiye’ye PKK’dan fazla zarar verdiğini söyledi...
29.09.2021 Gündem
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri