Hozat

Hozat

Son dakika hozat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hozat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hozat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hozat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hozat gelişmeleri de dahil olmak üzere 495 hozat haberi bulunmuştur. Tüm hozat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli
Tunceli ve Bingöl'de eğitime 'kar' engeli Tunceli'nin 5 ilçesi ile Bingöl’ün 2 ilçesinde yoğun kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.
16.01.2024 Gündem
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı
Tunceli’de kar yarım metreyi geçti; 303 köy yolu ulaşıma açıldı Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 2 günlük yağışla kar kalınlığı 50 santimetreyi geçerken; Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerinde kapanan 303 köy yolu, ekiplerin 3 gün süren çalışmalarıyla ulaşıma açıldı. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu, “Tunceli’de kış kendini göstermeye başladı. Kar yağışıyla kapanan 303 köyümüzün yolunu, İl Özel İdare’ye bağlı 59 aracımız ve 100’ün üzerinde personelimizle mesai gözetmeksizin açtık. Tunceli karla mücadeleye hazır” dedi.
27.12.2023 Gündem
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı
Tunceli’de kar kalınlığı 35 santimetreye ulaştı; 96 köy yolu kapalı Tunceli'de iki gündür etkili olan sağanak yüksek kesimdeki ilçelerde yerini kar yağışına bıraktı. Kar kalınlığının 35 santimetreye ulaştığı Ovacık, Pülümür, Hozat ve Nazımiye ilçelerindeki 96 köy yolu ulaşıma kapandı.
23.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık"
Bakan Uraloğlu duyurdu! "198 milyar dolarlık yatırım yaptık" Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Ulaşım ve haberleşmede 21 yılda 198 milyar dolar yatırım yaptık, ülkemizin ihtiyaç duyduğu ulaştırma ve altyapı yatırımlarını önümüzdeki 30 yıl için planladık, 197 milyar dolar ilave yatırım gerçekleştireceğiz” dedi.
19.12.2023 Gündem
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı
12 ilde ‘Kahramanlar-33’ operasyonu! Bakan Yerlikaya detayları paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, teröristlere yönelik 12 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcının ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, "Teröristlerin inlerini bir bir başlarına yıkıyoruz, yıkmaya da devam edeceğiz." notunu düştü.
10.12.2023 Gündem
Dünyada nesli tehlike altında olan Arap tavşanı Tunceli’de görüntülendi!
Dünyada nesli tehlike altında olan Arap tavşanı Tunceli’de görüntülendi! Dünyada nesli tehlike altında olan ve Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) kırmızı listesinde bulunan Arap tavşanı, Tunceli’nin Hozat ilçesinde görüntülendi. Arap tavşanı, kentte son zamanlarda sık sık görüntüleniyor.
23.08.2023 Yaşam
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark
Seçime 12 gün kala son anket sonuçları ortaya çıktı! Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark 14 Mayıs için geri sayım sürerken seçim anketleri de ortaya çıkıyor. Optimar’ın son anketinde çarpıcı sonuçlar yer aldı. Anket sonuçlarına göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kılıçdaroğlu arasında 4 puanlık fark bulunuyor.
2.05.2023 Gündem
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar
Bakan Soylu: Terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Kıyafet değiştirdiler, terör örgütünden çıktılar gibi bir parti kurmuşlar, Yeşil Sol Parti. Yeşil demekle zannediyorlar ki terör örgütünden ayrılacaklar. Kandil'de o terör dağlarında, o terör kıyafetini giymiş birisini daha milletvekili adayı yapmışlar. Bizim polislerimiz de bunu tespit etti, kıskıvrak aldılar bu gece" dedi.
26.04.2023 Gündem
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık
Bakan Soylu'dan fahiş kira açıklaması: İşlemlerimize başladık İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Soylu, AK Parti'nin Bahçelievler'deki seçim bürolarına yönelik saldırı girişimine ilişkin 'Hem İstanbul Emniyeti, hem savcılık işin peşinde' dedi. Avrupa ve Amerika'nın PKK/PYD'yi desteklediğini söyleyen Soylu, "Türkiye tek bir vatandaşı da kalsa o terör devletini kurdurmaz", ifadelerini kullandı. Soylu, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 50 bin 783 olduğunu duyurdu. Emniyet'teki yeni yapılanma iddialarını değerlendiren Soylu, konu hakkında 'Orada önemli bir yapı yakaladık. Bu yapıda hiç tesadüfi olmayan ilişkileri gördük' dedi.
22.04.2023 Gündem
AK Parti'den terör örgütünün seçim mesajına sert tepki
AK Parti'den terör örgütünün seçim mesajına sert tepki Terör örgütü PKK'nın HDP'nin cumhurbaşkanı adayı çıkarmamasını desteklemesine AK Partili vekiller peş peşe tepki gösterdi. AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir "Millete düşen bunlara esaslı bir demokrasi tokadı atmaktır" dedi. AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan ise "Terör örgütlerinin elebaşları Kılıçdaroğlu'nun adaylığını desteklemek için adeta birbirleriyle yarışıyor" diyerek vatandaşa seslendi. Turan, "Terör örgütünün çete başlarının açık bir şekilde bu masanın adayına destek açıklamaları yapması, oy istemesi hoşunuza gidiyor mu?" ifadelerini kullandı.
29.03.2023 Gündem
Vedat Özkök kimdir, neden öldü? Devlet Tiyatroları sanatçısı Vedat Özkök'ün biyografisi!
Vedat Özkök kimdir, neden öldü? Devlet Tiyatroları sanatçısı Vedat Özkök'ün biyografisi! Devlet Tiyatroları emekli oyuncusu Vedat Özkök, 31 Ocak Salı günü 80 yaşındayken hayata veda etti. Sanatçının ölüm haberi, Devlet Tiyatroları'nın resmi Twitter hesabından paylaşıldı.
1.02.2023 Kültür Sanat
Ölen inek kuduz çıktı, Hozat'a hayvan giriş- çıkışı yasaklandı
Ölen inek kuduz çıktı, Hozat'a hayvan giriş- çıkışı yasaklandı Tunceli Hozat'ta ölen inekte kuduz tespit edilirken, ilçeye 6 ay süreyle hayvan giriş ve çıkışı yasaklandı.
10.01.2023 Gündem
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
Eren Abluka-7 Operasyonu’nda silah ve mühimmat ele geçirildi
Eren Abluka-7 Operasyonu’nda silah ve mühimmat ele geçirildi Eren Abluka-7 Operasyonları kapsamında Tunceli'nin Hozat ilçesi kırsalında toprağa gömülü vaziyette silah ve mühimmat ele geçirildi.
13.09.2022 Gündem
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı 3 sığınak imha edildi Tunceli'de 'Eren Abluka-7 Operasyonu' kapsamında Hozat ilçesi kırsalında tespit edilen ve teröristlerin mühimmat deposu olarak kullandığı 3 sığınak imha edildi.
4.08.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Tunceli'de teröristlerin kullandığı sığınak imha edildi
Tunceli'de teröristlerin kullandığı sığınak imha edildi Tunceli'nin Hozat ilçesinde jandarma ekiplerinin arazi taramasında PKK'lı teröristlerin kullandığı sığınak, tespit edilip imha edildi.
14.07.2022 Yaşam
Başbağlar Katliamı nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Erzincan Başbağlar Katliamı neden yapıldı, failleri kim?
Başbağlar Katliamı nedir, ne zaman ve nasıl oldu? Erzincan Başbağlar Katliamı neden yapıldı, failleri kim? Başbağlar Katliamı'nın bugün 29'uncu yıl dönümü. 1993'te Erzincan Kemaliye'ye bağlı Başbağlar Köyü’nde 33 sivil katledildi. PKK'nın en büyük sivil katliamlarından birisi olan Başbağlar’ın acısı hala dinmedi, hayatı kaybedenler gözyaşlarıyla anılıyor.
5.07.2022 Gündem
'Eren Abluka-7' operasyonunda tespit edilen depo ve sığınak imha edildi
'Eren Abluka-7' operasyonunda tespit edilen depo ve sığınak imha edildi Tunceli'de devam eden ‘Eren Abluka-7 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Burak Tortumlu operasyonu’ kapsamında Ali Boğazı bölgesinde teröristlerin kullandığı depo ve sığınak, imha edildi.
28.05.2022 Yaşam
Eren Abluka-7 Operasyonlarında terör örgütüne bir darbe daha! Hepsi imha edildi
Eren Abluka-7 Operasyonlarında terör örgütüne bir darbe daha! Hepsi imha edildi İçişleri Bakanlığı Eren Abluka-7 Operasyonları kapsamında, Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığınca Hozat ilçesi Aliboğazı bölgesinde icra edilen operasyonda imha edilen terör malzemelerini duyurdu
25.05.2022 Gündem
Tunceli’de 3.5 büyüklüğünde deprem
Tunceli’de 3.5 büyüklüğünde deprem Tunceli’nin Hozat ilçesinde 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
20.05.2022 Gündem
Tunceli'deki Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 2 sığınak imha edildi
Tunceli'deki Eren Abluka-7 Operasyonu'nda 2 sığınak imha edildi Tunceli'de Eren Abluka-7 Operasyonu'nda terör örgütlerinin kullandığı 2 sığınak, içindeki mühimmatlarla imha edildi. 
17.05.2022 Gündem
Tunceli'de 'Eren Kış- 23' operasyonunda 2 sığınak imha edildi
Tunceli'de 'Eren Kış- 23' operasyonunda 2 sığınak imha edildi Tunceli'de, İl Jandarma Komutanlığı'nca sürdürülen 'Eren Kış- 23 Mercan Dağları' operasyonunda teröristlerin kullandığı 2 sığınak, içindeki yaşam malzemeleriyle imha edildi.
26.04.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Hozat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hozat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.