Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi
Pınar Öktem Doğan kimdir? Pınar Öktem Doğan heykelleri arasına Eda Erdem heykeli de eklendi Türkiye’nin A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ve Fenerbahçe Opet’in lideri olan Eda Erdem Dündar için bir heykel yaptı. Bu heykel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tanıtıldı. Eda Erdem Dündar’ın heykeli, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi girişine yerleştirildi. Heykeli ise Pınar Öktem Doğan yaptı. Peki, Pınar Öktem Doğan kimdir?
9.03.2024 Gündem
Toplu iğne başına  ibrik yerleştirdi
Toplu iğne başına ibrik yerleştirdi “Dünyadaki üç mikro heykeltıraştan biri” olarak tanınan Necati Korkmaz (54), Türk geleneksel çini sanatının dünyadaki en küçük örneklerini toplu iğne başına yerleştirdi.
9.12.2017 Yaşam
Kılıçdaroğlu'na hakaret eden heykeltıraşa 12 bin lira ceza
Kılıçdaroğlu'na hakaret eden heykeltıraşa 12 bin lira ceza CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçen yıl mayıs ayında Antalya Havalimanı'nda hakaret ettiği iddiasıyla yargılanan heykeltıraş Ragıp Çiçen, 12 bin lira adli para cezasına mahkum edildi.
29.09.2021 Gündem
Ünlü heykeltıraş, kendisi hakkında suç duyurusunda bulundu
Ünlü heykeltıraş, kendisi hakkında suç duyurusunda bulundu İzmir Karabağlar Belediyesi’ne 250 hektarlık alan için proje çalışması yapan Heykeltıraş Ragıp Çiçen, “CHP’li belediyeye tehditle ve zorla 1 buçuk milyon TL rüşvet verdim. Bugüne kadar korkudan söyleyemedim savcılığa gidip suçumu itiraf edip suç duyurusunda bulundum” dedi.
29.09.2021 Gündem