Meslektaşı olan kız arkadaşını öldüren polis memuru ifadesini yarım bıraktı
Meslektaşı olan kız arkadaşını öldüren polis memuru ifadesini yarım bıraktı Aydın'ın Efeler ilçesinde, otomobilinin yolunu kestiği kendisi gibi polis memuru olan eski kız arkadaşı Hatice Büşra Çetinkaya'yı (29) beylik tabancasıyla öldürüp, anne Güngör Çetinkaya'yı (59) yaralayan Suat Teke (27), tutuklu yargılandığı davada, "Bana defol git gibi kelimeler etti. Çok sinirlendim. Sonrasını anlatmak istemiyorum" diyerek, ifadesini yarıda kesti. Kızı gözleri önünde öldürülen anne Güngör Çetinkaya ise, duruşmada fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı.
2.03.2021 Yaşam
Polis sevgili dehşeti! Telefonundan yer tespiti yapıp pusu kurmuş
Polis sevgili dehşeti! Telefonundan yer tespiti yapıp pusu kurmuş Aydın'da, polis memuru nişanlısı Hatice Büşra Çetinkaya'yı (28) öldüren, annesi Güngör Çetinkaya'yı (58) ağır yaralayan polis memuru Suat Teke'nin cinayeti işlerken görevini kullandığı iddia edildi. Acılı kardeş Sevcan Çetinkaya, “Katil, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görevli olduğu için kardeşimin değiştirdiği telefon hattından yerini tespit edebiliyordu. O gün de öyle yaptı ve onu öldürdü” dedi.
10.03.2020 Yaşam
Meslektaşı tarafından öldürülen kadın polis son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı
Meslektaşı tarafından öldürülen kadın polis son yolculuğuna duvağıyla uğurlandı Aydın'da, meslektaşı olan erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak öldürülen polis memuru Hatice Büşra Çetinkaya (28), tabutunun üstüne konulan duvağıyla sevenlerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
6.03.2020 Yaşam