Lütfü Savaş kimdir, hangi partili? Hatay Belediye başkanı nereli, kaç yaşında, nereli, kaç yıldır belediye başkanı, istifa edecek mi?
Lütfü Savaş kimdir, hangi partili? Hatay Belediye başkanı nereli, kaç yaşında, nereli, kaç yıldır belediye başkanı, istifa edecek mi? Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş hakkında yapılan aramalar Maraş depremi ve ardından Hatay Merkez üssü Defne depremleri sonrası arttı. Kahramanmaraş merkezi depremin en çok yıkıma neden olduğu şehirlerin başında gelen Hatay'da Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş’ın istifa ettiği yönündeki iddiaları da gündeme geldi. Lütfü Savaş istifa iddialarına yönelik açıklama da yaptı. Peki, Lütfü Savaş istifa mı etti, Hatay Belediye Başkanı hangi partiden? Lütfü Savaş kimdir, kaç yaşında, nereli, kaç yıldır belediye başkanı?
22.02.2023 Gündem
Hatay Belediye başkanı hangi partiden, Rönesans Rezidans sahibi için ne dedi? Lütfü Savaş kimdir?
Hatay Belediye başkanı hangi partiden, Rönesans Rezidans sahibi için ne dedi? Lütfü Savaş kimdir? Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın Rönesans Rezidans'ın müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun için 'idealist insan' savunması tepki çekti. Söz konusu açıklamanın ardından “Hatay Belediye başkanı hangi partiden, Rönesans Rezidans sahibi için ne dedi? Lütfü Savaş kimdir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
11.02.2023 Gündem
Hatay belediye başkanı hangi partiden, Lütfü Savaş kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti?
Hatay belediye başkanı hangi partiden, Lütfü Savaş kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti? Türkiye deprem yasını yaşıyor. Kahramanmaraş depreminden etkilenen Hatay’da şimdiye kadar 1300'e yakın binanın yıkıldığı, yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği aktarıldı. Depremle mücadele devam ederken “Hatay belediye başkanı hangi partiden, kimdir? Hatay Belediyesi hangi parti?” sorularının da yanıtı araştırılmaya başlandı.
7.02.2023 Gündem
Hatay’da eski belediye başkanı ve eşi yazlıkta ölü bulundu
Hatay’da eski belediye başkanı ve eşi yazlıkta ölü bulundu HATAY’ın İskenderun İlçesi’ne bağlı Nardüzü Beldesi eski belediye başkanı Ahmet Şanlı ile eşi Mevlüde Şanlı yazlık olarak kullandıkları evlerinde ölü bulundu
29.09.2021 Gündem