Balıkesir Valisi Şıldak: Pozitif vaka sayısı tekrar yükseliş gösterdi
Balıkesir Valisi Şıldak: Pozitif vaka sayısı tekrar yükseliş gösterdi Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, pozitif vaka sayısındaki düşüş seyrinin tekrar yükseliş eğilimi gösterdiğini belirterek, "Lütfen tedbirlere özen gösterelim" uyarısında bulundu.
1.02.2021 Gündem
Valilikten korkutan açıklama: Koronavirüs vakalarında 3 kat artış var
Valilikten korkutan açıklama: Koronavirüs vakalarında 3 kat artış var Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, "Son bir haftada, Kovid-19 vakalarında 3 kat artış var ve 65 yaş üstünde yoğun bakıma yatış sayılarında ani bir sıçrama var. Hayatını kaybedenlerin sayısı da yükseliyor." dedi. Ayrıca Zonguldak'ta, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 65 yaş ve üzeri bireylerin AVM, market, semt pazarı, pazar yeri gibi toplu alışveriş mekanları ile toplu taşıma araçlarını belirli saatlerde zorunlu kalmadıkça kullanmamaları kararı alındı.
4.11.2020 Gündem
Balıkesir Valiliği açıkladı! Yasaklandı
Balıkesir Valiliği açıkladı! Yasaklandı Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla kamu kurum ve kuruluşlarında yapılacak paketli su hariç her türlü yiyecek-içecek ikramının durdurulmasına karar verdi.
26.08.2020 Gündem
Burdur Valisi Hasan Şıldak uyardı! Sakın bunu yapmayın
Burdur Valisi Hasan Şıldak uyardı! Sakın bunu yapmayın Burdur'un Bucak ilçesinde cumartesi gününden beri 1300 kişi mide bulantısı, kusma ve ishal şikayetiyle hastaneye başvurdu. Burdur Valisi Hasan Şıldak, "İçme suyundan dolayı kaynaklanan bir salgınla karşı karşıyayız'' diyerek birkaç gün tedbir amaçlı içmede kullanılan suyun kaynatılarak tüketilmesi ve sokak çeşmelerinden su içilmemesi önerisinde bulundu.
5.02.2019 Yaşam