Emniyet müdürünün intiharında sır perdesi  aralandı!
Emniyet müdürünün intiharında sır perdesi aralandı! Silivri Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan’ın intihar etmeden önce bir işletmeci tarafından asılsız ihbarlarla sürekli adli ve idari birimlere şikayet edildiği ortaya çıktı. Çalışkan’ın mesleki sorumluluğun yüksekliği ve içerisinde bulunduğu durumun zorluğundan dolayı psikolojik baskı nedeniyle iftiralar sonucu intihar ettiği belirtilirken Çalışkan’ı sürekli adli ve idari birimlere şikayet eden şüpheli hakkında “iftira” suçundan 4 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
3.06.2020 Gündem
Çalışkan'dan Ertuğrul Sağlam açıklaması
Çalışkan'dan Ertuğrul Sağlam açıklaması Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifasından sonra Bursaspor maçına takımı çıkaran Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Hakan Çalışkan, Sağlam'ın istifasının herkes için sürpriz olduğunu söyledi.
16.09.2017 Futbol
Emniyet müdürü makamında ölü bulundu
Emniyet müdürü makamında ölü bulundu Silivri İlçe Emniyet Müdürü Hakan Çalışkan, makamında ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Sevgilisiyle bir olup karısına komplo kurdu
Sevgilisiyle bir olup karısına komplo kurdu İş adamı Hakan Çalışkan, tesettür giydirdiği sevgilisini eşine benzetip noterde çıkardığı vekaletname ile eşine ait iki arsayı sattı. Bununla da yetinmeyen iş adamı, eşi ve iki çocuğunun yaşadığı evi satmaya çalışırken yakalandı
27.06.2017 Yaşam