15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak?
15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak? Diyanet İşleri Başkanlığı, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla Türkiye genelinde düzenlenecek programlara ilişkin genelge yayımlamıştı. Hain darbe girişiminin 5. yılında 15 Temmuz için anma törenleri yapılıyor. Darbe gecesi selalarıyla milli birlik çağrısı yapan camilerden yine aynı şekilde selalar icra edilecek. Peki, 15 Temmuz selası ne zaman okunacak? 15 Temmuz camilerde sela okunacak mı? Bugün sela kaçta okunacak? İşte camilerde selaların okunacağı saat!
15.07.2021 Gündem
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? FETÖ'nün hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi. Bu yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da tatil olup olmadığı ve aynı zamanda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 15 Temmuz tatili ile ilgili merak edilenler...
14.07.2020 Gündem
Darbecilerin toplantı görüntüleri ortaya çıktı
Darbecilerin toplantı görüntüleri ortaya çıktı 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sırasında Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nda yeni görüntüler ortaya çıktı.
21.01.2020 Gündem
'Orada olanların hiçbirinin ölüm korkusu yoktu'
'Orada olanların hiçbirinin ölüm korkusu yoktu' Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında yaralanan Zonguldaklı iki çocuk babası Ramazan Çil, "Yaralandığım zaman acı hissetmedim çünkü ölüm korkusu yok. Orada olanların hiçbirinin ölüm korkusu yoktu. İnsanda ölüm korkusu olsa bayrakla silahın üzerine gitmezdi." dedi.
13.07.2019 Gündem