Gurbetçi

Gurbetçi

Son dakika gurbetçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gurbetçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gurbetçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gurbetçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gurbetçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.732 gurbetçi haberi bulunmuştur. Tüm gurbetçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha!
Can Uzun'dan sonra milli takıma bir gurbetçi yıldız daha! Akmanya Bundesliga ekibi Heidenheim'de forma giyen 21 yaşındaki oyuncu Eren Dinkci, Milli Takım tercihi ile alakalı olarak Alman basınına açıklamalar yaptı. Genç oyuncu bir de itirafta bulundu.
19.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu! Gurbetçi milli yıldız için görüşmeler başladı
Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu! Gurbetçi milli yıldız için görüşmeler başladı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Gurbetçi futbolcularla ilgili geniş kapsamlı bir çalışma başlatan Fenerbahçe 19 yaşındaki Cihan Çanak’ı yakın takibine aldı. Futbol stili ile Arda Güler’i andıran genç yıldızla ilgili girişimlere kısa süre içinde hız verilecek.
24.02.2024 Fenerbahçe
Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir? (Adnan Oktar belgeseli izle detayları)
Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir? (Adnan Oktar belgeseli izle detayları) 140Journos'un Ekim ayında yayınladığı 'kedicik' belgeselinin ikinci bölümü olan 'Adnan' belgeseli yayınlandı. 140Journos, Adnan Oktar suç örgütünde yaşanan iğrençlikleri 'kedicik' belgeselinde ortaya çıkarmıştı. 'Gurbetçi bir baba, çocuklarını boşandığı eşinin yanına Türkiye’ye tatile gönderir. Kısa süre sonra çocuklarıyla iletişimleri zayıflamasından şüphelenen babanın dünyası, eski eşi ve çocuklarını Adnan Oktar’ın kanalında görmesiyle değişir. Peki, Adnan Oktar Belgeseli nerede yayınlanıyor? 140Journos Adnan Oktar Belgeli hangi platformda, nereden izlenir?
12.02.2024 Gündem
Galatasaray'a 6 milyona patladı! Hiçbir katkısı olmadı, takımına geri gönderilecek
Galatasaray'a 6 milyona patladı! Hiçbir katkısı olmadı, takımına geri gönderilecek Galatasaray, geçen sezon başında 6 milyon Euro yatırım yaptığı Yusuf Demir'den hiç faydalanamadı. 20 yaşındaki oyuncu, kiralık oynadığı Basel’de de tutunamadı. İsviçre ekibi, kontratı feshedebilir.
2.01.2024 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in saldırılarına sert tepki: Dünya sadece seyretti Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Gazze'nin en büyük sağlık tesisi olan Şifa Hastanesi'nde olan vahşeti hepimiz takip ettik. Medeni dünya bu hastane saldırılarını sessizce seyretti. Hatta İsrail'in kendini savunma hakkı diyenleri gördük." dedi.
20.11.2023 Gündem
Galatasaray'ı şampiyon yapacak transfer! Erden Timur bu kez getiriyor, Salih Özcan bombası
Galatasaray'ı şampiyon yapacak transfer! Erden Timur bu kez getiriyor, Salih Özcan bombası Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın ara transfer dönemindeki ilk hedefinin Salih Özcan olduğu aktarıldı. Gurbetçi futbolcu için özel transfer formülü hazırlandığı kaydedildi. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
20.11.2023 Galatasaray
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu
Çocukken okuduğu masal kitabından etkilenip, 44 dil öğrendi! Öğretmen arkadaşları şoke oldu Gaziantep'te Şehit Ferhat Gözen İlkokulu'nda İngilizce öğretmeni olarak görev yapan Enis Tataroğlu (45), 10 yaşında okuduğu Almanca masal kitabından etkilenerek, dil öğrenmeye başladı. 35 yılda 44 dil öğrenen Tataroğlu, ''Şu anda bildiğim dillerin bazılarını sayacak olursam İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, eski Yugoslavya'nın dilleri, Hırvatça, Sırpça, Boşnakça, Rusça, Yunanca, Latince, Japonca, Ermenice, Farsça, İbranice gibi diller yer alıyor. Bana inanmayanlar gelip çeviri programları ile test edebilirler'' dedi.
24.10.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi için salona girmesinin öncesinde dışarıda kendisini bekleyen vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan "Yeni seslerle yeni yüzlerle partimizi daha da güçlendireceğiz. Kongrelerimizi hep kardeşlik havasında icra ettik. Sandıkta 17 zafere imza attık durmak yok. 31 Mart'ta AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak ipi göğüsleyeceğiz." dedi.
7.10.2023 Gündem
Taraftar çıldıracak! Okan Buruk, Arda Güler'ini buldu, Alman deviyle anlaşma sağlandı
Taraftar çıldıracak! Okan Buruk, Arda Güler'ini buldu, Alman deviyle anlaşma sağlandı Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Yaz transfer döneminin bitimi için geri sayım sürerken Galatasaray, Avrupa devlerinde forma giyen gurbetçi oyuncular için harekete geçti. İşte sarı-kırmızılı ekibin hedefindeki isimler...
14.09.2023 Galatasaray
Tur teknesi çalışanı 6 kişi tarafından sopalarla ve demir çubukla dövülen genç konuştu
Tur teknesi çalışanı 6 kişi tarafından sopalarla ve demir çubukla dövülen genç konuştu Antalya’nın Alanya ilçesinde gezi teknesi çalışanı olduğu iddia edilen 6 kişinin saldırısına uğrayarak tahta ve demir sopalarla dövülen gurbetçi Cemil Akgün, “Anam yaşında bir kadın üzerinden iftira attılar, ben Müslümanım Elhamdülillah, taciz falan hayatta yapmam, böyle şeylerle alakam yok. Ben buranın çocuğuyum. Kafamda ve vücudumda yaralar var. Aklımla oynadılar, şikayetçi olmadım. Allah onların haklarını verecek ama devletimden de bir şey beklerim. Bir tane demir eğdiler vücudumda, parmağım kırık. Dudağıma dikiş atıldı” dedi. Öte yandan Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer, "Olaya karıştığı belirlenen iki tekne, bizim yaptırımımızla 30'ar gün bağlandı. Ayrıca belediye de ruhsat iptali için işlemlere başladı" dedi.
7.08.2023 Yaşam
Bakan Göktaş: Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz
Bakan Göktaş: Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, göç konusunda Türkiye’nin insan odaklı siyaseti ile tüm dünyaya örnek olduğuna inandıklarını ifade ederek, “Bu ülkede yaşayan herkese insanlık onuruna yakışan bir yaşam sunmaya çalışıyoruz. Benzer şekilde, Türklerin yurt dışı yaşamının iyileşmesinde ve ayrımcılıkla mücadelede ev sahibi ülkelerin de sorumluluğu olduğuna inanıyoruz” dedi.
6.08.2023 Gündem
Göktaş'ı bakan olarak ilk defa karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı
Göktaş'ı bakan olarak ilk defa karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bakan olduktan sonra ilk defa gittiği köyünde vatandaşların yoğun sevgisiyle karşılandı. Göktaş’ı dedesinin amcaoğlu bakan olarak ilk defa karşısında görünce gözyaşlarına hakim olamadı.
6.08.2023 Gündem
Ortalık bir anda karıştı! Dehşet anları anbean görüntülendi
Ortalık bir anda karıştı! Dehşet anları anbean görüntülendi Alanya'nın Alanya ilçesinde gurbetçi tatilciye 6 kişi sopalarla saldırdı. Henüz nedeni bilinmeyen tekmeli tokatlı kavga cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
5.08.2023 Yaşam
Alanya'da yumruklu, sopalı kavga kamerada
Alanya'da yumruklu, sopalı kavga kamerada Alanya'nın Alanya ilçesinde gurbetçi tatilciye 6 kişi sopalarla saldırdı. Henüz nedeni bilinmeyen tekmeli tokatlı kavga cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.
5.08.2023 Haber
Sancaktepe'de lastiği patlayan TIR cipe çarptı: 2 ölü, 4 yaralı
Sancaktepe'de lastiği patlayan TIR cipe çarptı: 2 ölü, 4 yaralı Sancaktepe Kuzey Marmara Otoyolu'nda ilerlediği sırada lastiği patladığı belirtilen TIR, aynı yönde ilerleyen cipe çarptı. Can pazarının yaşandığı feci kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
3.08.2023 Gündem
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım
Hamile kadına ‘köpekle neden markete geldin’ şiddeti: Düşük yaptım Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 6 yaşındaki oğlu ve köpeğiyle markete giden hamile kadın adeta dehşeti yaşadı. Bir şüpheli, "Bu başıboş köpekleri nasıl besliyorsunuz?" diyerek önce köpeğe tekme attı, ardından genç kadını feci şekilde darp etti. Olay sonrasında düşük yaptığını söyleyen kadın, “Korkudan dışarı çıkamaz hale geldim” dedi.
28.07.2023 Yaşam
Yurt dışından Türkiye'ye akın var! Ülkeye giriş yapan gurbetçi sayısı rekor kırdı
Yurt dışından Türkiye'ye akın var! Ülkeye giriş yapan gurbetçi sayısı rekor kırdı Edirne'den Bulgaristan ve Yunanistan'a açılan sınır kapılarından gurbetçilerin kara yolu ile ülkeye girişleri sürüyor. Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürlüğü verilerine göre; son 1 ayda 5 sınır kapısından 323 bin 600 araç ile 1 milyon 300 bin gurbetçi ülkeye giriş yaptı.
28.07.2023 Yaşam
Cicaldau dediler Yusuf Demir için İstanbul'a geldiler
Cicaldau dediler Yusuf Demir için İstanbul'a geldiler Servet Çetin'le yeniden kadro mühendisliğine soyunan Sivasspor, Galatasaray'dan Yusuf Demir'i istedi.
21.07.2023 Sivas Spor
Bakan Yerlikaya ile gurbetçinin sel diyaloğu
Bakan Yerlikaya ile gurbetçinin sel diyaloğu İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sel afeti sebebiyle incelemelerde bulunduğu Karabük’te bir gurbetçi ile sel diyaloğu yaşadı. Gurbetçi, sel sonrası Türkiye’de hayatın hızlıca normale döndüğünü ifade etti.
17.07.2023 Gündem
Gurbetçiler, aileleriyle birlikte bayram yapmak için Türkiye'ye geldi
Gurbetçiler, aileleriyle birlikte bayram yapmak için Türkiye'ye geldi Yaz tatilini ve Kurban Bayramı’nı Türkiye'de geçirmek isteyen gurbetçiler, Edirne'deki Kapıkule Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yapmanın sevincini yaşıyor.
28.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm enerjimizi milletimizin taleplerini karşılamaya ayıracağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm enerjimizi milletimizin taleplerini karşılamaya ayıracağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinin geride bırakılmasıyla birlikte artık ülkemizin sorunlarına daha fazla yoğunlaşma imkanına kavuştuk. Bundan sonra tüm enerjimizi ve vaktimizi Türkiye'yi büyütmeye, milletimizin taleplerini karşılamaya hasredeceğiz" dedi.
27.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı için döviz bozdurmak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu
Kurban Bayramı için döviz bozdurmak isteyen vatandaşlar kuyruk oluşturdu Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların kimi kurbanlık alımı ve tatil planları için döviz bozdururken kimi de kurların yükseleceğini düşündüğü için döviz bürolarına akın etti.
26.06.2023 Gündem
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da Kurban Bayramı hareketliliği devam ediyor. Kente son 3,5 gün içerisinde 75 bin araç giriş yaptı. Kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu gözlenirken, turistler plajlara akın etti.
26.06.2023 Gündem
Gurbetçilerin bayram için Türkiye’ye girişleri başladı
Gurbetçilerin bayram için Türkiye’ye girişleri başladı Yaz tatilini ve Kurban Bayramı’nı Türkiye'de geçirmek isteyen gurbetçiler, Edirne'deki sınır kapılarından giriş yapmaya başladı.
14.06.2023 Yaşam
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede
Galatasaray'a kötü haber! Icardi için dünya devi devrede Galatasaray'ın bonservisini almak için seferberlik ilan ettiği Mauro Icardi için dev bir kulüp daha devreye girdi. İtalyan medyasına göre Roma da Arjantinli süperstarı transfer etmek istiyor.
8.06.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gurbetçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gurbetçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.