Gülşehir

Gülşehir

Son dakika GÜLŞEHİR haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GÜLŞEHİR ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GÜLŞEHİR haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülşehir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülşehir gelişmeleri de dahil olmak üzere 95 gülşehir haberi bulunmuştur. Tüm gülşehir haberleri aşağıda listelenmiştir.
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları
31 Mart 2024 Nevşehir yerel seçim sonuçları: Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanı kim kazandı, hangi partiden? YSK Nevşehir belediye başkan adayları Nevşehir yerel seçim sonuçları için geri sayım başladı. 31 Mart 2024 Pazar günü milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Hızlı ve güvenilir sonuçlar gazetevatan'da takip edilebilecek. Oy kullanma saatinin bitmesinin ardından belediye başkanları, meclis üyeleri, belediye meclis üyelerine ait veriler açıklanmaya başlanacak. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçlarını haberimizden takip edin. Nevşehir iline ait seçim sonuçları da bu ekrandan aktarılacak. 11 ilçenin olduğu Nevşehir Büyükşehir Belediye Başkanlığının kazanan aday, partisi ve aldığı oy oranı haberimizde olacak. İşte Yüksek Seçim Kurulu Nevşehir aday listesi
31.03.2024 Gündem
Kapadokya'da tüm zamanların rekoru kırıldı
Kapadokya'da tüm zamanların rekoru kırıldı UNESCO Dünya Doğal Kültürel Miras listesinde yer alan ve Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan müze ve ören yerlerini 2023 yılında, 4 milyon 826 bin 662 yerli ve yabancı turist ziyaret ederek tüm zamanların rekorunu kırıldı. Nevşehir Valisi Ali Fidan, "2023 yılında tüm zamanların en yüksek ziyaretçi sayısına ulaşılarak yeni bir rekor elde ettik" dedi.
4.01.2024 Gündem
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı
Kazada ölen polis memuru ile eşi son yolculuklarına uğurlandı Nevşehir'de otomobilin TIR'a çarptığı kazada hayatını kaybeden polis memuru Ertuğrul Dede (52) ile eşi Misket Dede (55), toprağa verildi.
1.10.2023 Yaşam
Motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz kazada hayatını kaybetmişti: Acı detaylar ortaya çıktı
Motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz kazada hayatını kaybetmişti: Acı detaylar ortaya çıktı Nevşehir’de otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Nur Ökçesiz'in (16), kaza sırasında kask takmadığı, 1 gün önce kask siparişi verdiği öğrenildi. Kazadaki motosikletin sahibi Ömer Çatal, arkadaşı Nur'un motosiklet sevdasının yarışçı olan ve çok sayıda derece elde eden ablası Sümeyye Ökçesiz'den geldiğini, iki kardeşin ileriki günlerde Antalya'da düzenlenecek yarışlara gitmeyi planladığını söyledi.
7.07.2023 Gündem
Nevşehir canlı seçim sonuçları 2023: Nevşehir Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Nevşehir hangi parti kazandı?
Nevşehir canlı seçim sonuçları 2023: Nevşehir Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu ve parti oy oranları... Nevşehir hangi parti kazandı? Nevşehir seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimleri kapsamında açıklanacak. gazatevatan.com seçim sayfasında Nevşehir açılan sandık sayısı, Nevşehir parti oy oranları ve Nevşehir Cumhurbaşkanı seçim sonuçları yer alacak. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Acıgöl, Avanos, Derinkuyu, Gülşehir,Hacıbektaş, Kozaklı, Ürgüp ilçe seçim sonuçları bu sayfada yer alacak. Peki Nevşehir hangi parti kazandı? Nevşehir Cumhurbaşkanı oy sayıları kaç oldu? Canlı Nevşehir seçim sonuçları...
14.05.2023 Gündem
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları!
Ürgüp TOKİ kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama! 24 Aralık Nevşehir TOKİ kura çekilişi sonuçları açıklandı mı? Nevşehir TOKİ kura sonuçları! Nevşehir TOKİ kura çekiliş sonuçları merak ediliyor. TOKİ Nevşehir Avanos, Ürgüp, Gülşehir, Kozaklı kuraları çekiliyor. 'İlk Evim, İlk İş Yerim' projesi kapsamında Türkiye genelinde 250 bin konutun 1189’i Nevşehir için yapılacak. Ürgüp, Avanos, Acıgöl, Çat, Derinkuyu, Göre, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Merkez, Sulusaray, Tatlarin’de yapılan TOKİ evleri için çekilişler saat 10.00'da başladı. TOKİ Nevşehir kura sonuçları açıklandı mı, Ürgüp kura sonuçları isim listesi nasıl öğrenilir? İşte, Nevşehir TOKİ kura çekimi sonuçları…
24.12.2022 Ekonomi
TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izle | Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır?
TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izle | Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? TOKİ Nevşehir kura çekimi canlı izleme ekranı ve sonuç sorgulama ekranı aramaları yoğunlaştı. Nevşehir TOKİ kura çekimi 13 farklı ilçede inşa edilecek. Toplu konut evleri bugün sahiplerini bulacak. Peki, Nevşehir TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nihai isim listesi nasıl sorgulanır? İşte TOKİ kurası izleme ekranı ile Nevşehir TOKİ kura sonuçları ve nihai isim listesi sorgulama ekranı…
24.12.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
İçerisinde hasta ve sağlık personeli olan ambulansı kaçırdı
İçerisinde hasta ve sağlık personeli olan ambulansı kaçırdı Nevşehir’de bir vatandaş 112 ekiplerine ait ambulansı içerisinde hasta ve sağlık personeliyle birlikte kaçırdı. Toplam 3 araca çarpan ambulans, yaklaşık 10 kilometre kaçtıktan sonra kaza yaparak durdu.
6.10.2022 Gündem
Kapadokya'yı ağustos ayında 652 bin kişi ziyaret etti
Kapadokya'yı ağustos ayında 652 bin kişi ziyaret etti Türkiye’nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesini ağustos ayında 652 bin 921 yerli ve yabancı turist ziyaret etti.
3.09.2022 Yaşam
Nevşehir'de aranması bulunan 10 şahıs tutuklandı!
Nevşehir'de aranması bulunan 10 şahıs tutuklandı! Nevşehir’de polis ekipleri tarafından aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, göz altına alınan 10 şahıs tutuklandı.
23.05.2022 Gündem
Eşini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren kocaya müebbet
Eşini 27 yerinden bıçaklayarak öldüren kocaya müebbet Nevşehir'de, 25 yıllık eşi Yeter Baysal'ı (45) 27 yerinden bıçaklayarak öldürüp, "Vahiy geldi" diyen Necmettin Baysal (55), tutuklu yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.
17.02.2022 Yaşam
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?
Bakan Kurum'dan sert tepki: HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz? Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “HDP’nin terörle sözlü olduğunu anladık da, Yozgat’ta ‘Kandil’i yerle bir edeceğim’ diyen, bugün ise TBMM’de onlarla kol kola gezenlere ne oluyor? Yoksa siz de HDP’nin sözcüsü, Kandil’in sözlüsü mü oldunuz?” diye sordu.
14.01.2022 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de!
Tarım ve Orman Bakanlığı duyurdu! Bitkisel üretime destekleme ödemesi yapılmasına dair tebliğ Resmi Gazete’de! Tarım ve Orman Bakanlığının Bitkisel Üretime Destekleme Ödemesi Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete’de yayımlandı. Tebliğde, bitkisel üretimi artırmak, verim ve kaliteyi yükseltmek, üretim maliyetlerinin karşılanmasına katkıda bulunmak, sürdürülebilirliği sağlamak, kayıtlılığı arttırmak ve çevreye duyarlı alternatif tarım tekniklerinin geliştirilmesine yönelik, çiftçilere destekleme yapılmasına ilişkin usul ve esasların belirlendi.
8.12.2021 Ekonomi
Voleybol oynarken kalp krizi geçiren liseli Yasin hayatını kaybetti!
Voleybol oynarken kalp krizi geçiren liseli Yasin hayatını kaybetti! Nevşehir'de 12'nci sınıf öğrencisi Yasin Özcan (17), okul bahçesinde arkadaşlarıyla voleybol oynadığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
22.10.2021 Yaşam
Nevşehir'de iki otobüs çarpıştı: 27 yaralı
Nevşehir'de iki otobüs çarpıştı: 27 yaralı Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, aynı istikamette seyir halinde olan iki otobüsün çarpıştığı kazada ilk belirlemelere göre aralarında geziye katılan üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 27 kişi yaralandı.
13.10.2021 Yaşam
Mutasyonlu virüs karantinası! Giriş- çıkışlar kapatıldı
Mutasyonlu virüs karantinası! Giriş- çıkışlar kapatıldı Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Abuuşağı köyü, mutasyona uğramış koronavirüs tespit edilmesi üzerine 14 gün süreyle karantina altına alındı.
3.02.2021 Gündem
Bakan Kurum: 576 projemizi hayata geçireceğiz
Bakan Kurum: 576 projemizi hayata geçireceğiz Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 2023 yılına kadar 576 altyapı-üstyapı projesini hayata geçireceklerini belirterek, bu çalışmalar için 10 milyar liraya yakın bütçe ayırdıklarını bildirdi.
11.06.2020 Gündem
Kararnamedeki tek kadın vali İnci Sezer Becel konuştu
Kararnamedeki tek kadın vali İnci Sezer Becel konuştu Valiler Kararnamesi çerçevesinde Çatalca Kaymakamı'yken Nevşehir Valisi olarak görevlendirilen İnci Sezer Becel, "Tabii kadınların bu tür görevlerde özellikle yönetim kademelerinde olması da son derece önemli. Bu da üzerimizdeki yükümlülüğü ve sorumluluğu biraz daha artırıyor. Kız çocuklarımıza, kadınlarımıza daha yakın olmak, rol model olmak, geleceklerinin şekillenmesinde örnek olma noktasında bir sorumluluk yüklüyor" dedi.
10.06.2020 Gündem
Nevşehir'de göçük altında kalan defineci öldü
Nevşehir'de göçük altında kalan defineci öldü Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, define aramak amacıyla mağaraya giren kişi göçük altında kalarak hayatını kaybetti.
5.05.2020 Yaşam
Petrol ve gaz aramacılığında çığır açacak yeni yöntem
Petrol ve gaz aramacılığında çığır açacak yeni yöntem Marmara Üniversitesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Atilla Karataş, petrol ve doğal gaz aramacılığında dünyada ilk kez yeni bir yöntem uyguladıklarını belirterek, "Belirli kriterlere göre seçtiğimiz alanlarda yer altı sularındaki toplam petrol hidrokarbonlarına (TPH) bakarak orada petrol veya gaz olup olmadığını anlayabiliyoruz. Yer altına inip oradan jeokimya için analiz materyali almaktansa zaten kendiliğinden yüzeye çıkan kaynak sularını değerlendirmek için çalıştık ve analizlerimizi kaynak suları üzerinde yoğunlaştırmaya gayret ettik." dedi.
3.05.2020 Ekonomi
Köy okulunda iğrenç olay!
Köy okulunda iğrenç olay! Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bir köy okulunda 3 erkek öğrenciye cinsel saldırıda bulunan şahıs İstanbul’da yakalandı.
13.12.2019 Yaşam
Katliam gibi kaza! 7 ölü, 11 yaralı...
Katliam gibi kaza! 7 ölü, 11 yaralı... Nevşehir'in Acıgöl ilçesindeki trafik kazasında 7 kişi öldü, 11 kişi yaralandı.
19.08.2019 Yaşam
Tam 2 metre! Gören bir daha bakıyor...
Tam 2 metre! Gören bir daha bakıyor... Nevşehir’in Gülşehir ilçesinde bulanan Kızılırmak nehrinde balık tutmaya çıkan balıkçılar tam 2 metre boyunda yayın balığı tuttu.
14.06.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Gülşehir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülşehir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.