Grup Başkanvekili

Grup Başkanvekili

Son dakika grup başkanvekili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan grup başkanvekili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını grup başkanvekili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Grup Başkanvekili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan grup başkanvekili gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.747 grup başkanvekili haberi bulunmuştur. Tüm grup başkanvekili haberleri aşağıda listelenmiştir.
8 yıl sonra bir ilk! Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi
8 yıl sonra bir ilk! Erdoğan-Özel görüşmesi sona erdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek üzere AK Parti Genel Merkez binasına giriş yaptı. Erdoğan-Özel görüşmesi 16.10 itibariyle başladı. 1 saat 30 dakika süren görüşme 17.40 itibari ile sona erdi.
2.05.2024 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu!
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa turu! Yeni ve sivil anayasa görüşmelerine devam eden Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasa çalışmaları çerçevesinde DEM Parti, Saadet Partisi Meclis Grubu ve İYİ Parti'yi ziyaret etti. Kurtulmuş, ""Bizim temennimiz TBMM'de çok büyük bir çoğunlukla siyasi partilerin üzerinde anlaşabileceği bir anayasa çalışmasının ortaya konulması ve bunun kabul edilmesidir"dedi.
2.05.2024 Gündem
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız
Mehmet Kasapoğlu: İzmir için hayallerimizde ısrarcıyız Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, “İzmir için güzel hedeflerimiz, hayallerimiz vardı. İzmir'i yerel yönetimlerde yeni bir noktaya taşımalı. Gerçek belediyecilikle tanıştırma noktasında hayallerimiz vardı. Halkımızın iradesi farklı yönde gerçekleşti. Ama hayallerimizde ısrarcıyız. Hayallerimizin, inançlarımızın peşinden yürümeye devam edeceğiz" dedi.
30.04.2024 Gündem
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti!
İYİ Partili Erhan Usta, grup başkan vekilliğinden istifa etti! İYİ Grup Başkanvekili Erhan Usta, partinin 5'inci Olağanüstü Kurultayı'nda başkan adayı Koray Aydın'ı desteklediği için TBMM grup başkan vekilliği görevinden istifa ettiğini açıkladı. Usta, "Bugün itibariyle İYİ Parti TBMM grubuna istifa dilekçemi verdim. Bu kararı ivedilikle açıklamamın nedeni, yeni kurulacak İYİ Parti grubunun önünü açmaktadır. Göreve getirilecek arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum" dedi.
29.04.2024 Gündem
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım
Müsavat Dervişoğlu: Akşener'in hayır duasını aldım İYİ Parti'de genel başkan adaylığını açıklayan TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, "Genel Başkanımızın hayır duasını aldım. Hangi aday kazanırsa kazansın kaybeden İYİ Parti olmayacak" dedi.
9.04.2024 Gündem
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı
Bilge Yılmaz, Meral Akşener’i istifaya çağırdı Seçimlere 81 ilde “hür ve müstakil” giren İYİ Parti’nin 2023 Genel Seçimleri’ne göre oy oranları düştü. İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz, partinin genel başkanı Meral Akşener’i istifaya çağırdı.
31.03.2024 Gündem
Emekliye promosyon müjdesi! Banka değiştirmek isteyenlere kritik cayma hakkı uyarısı
Emekliye promosyon müjdesi! Banka değiştirmek isteyenlere kritik cayma hakkı uyarısı Milyonlarca emekliye müjde gibi haber geldi. Promosyon ödemelerinde kamu bankaları da yarışa katıldı. Ödeme miktarı katlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilere banka promosyonu müjdesi verdi. Peki yeni promosyonlar ne kadar? Özel bankalar da promosyon artışına gider mi? Promosyon başvuruları için kritik süreç başlıyor. Öte yandan geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu canlı yayında 'Promosyon müjdesinin ardından yeni bir adım atılacak mı' sorusuna cevap verdi. İşte detaylar...
24.03.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere müjdeli haber! Yeni düzenleme geliyor, AK Partili Akbaşoğlu tarih verdi
Emeklilere müjdeli haber! Yeni düzenleme geliyor, AK Partili Akbaşoğlu tarih verdi AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu CNN Türk'te önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu "Başta emekliler olmak üzere çalışanlar için olumlu dokunuşlara devam edeceğiz. Promosyonun ardından yeni adımlar atacağız. Başta emekliler olmak üzere giderleri azaltıcı gelirleri artırıcı adımları yerine getireceğiz. Haziran sonu Temmuz başı olmak üzere tüm emekli ve çalışanların durumunu iyileştirecek adımlar atacağız" dedi.
23.03.2024 Çalışma Hayatı
Emekli maaşı zammı ile ilgili iki formül masada! Emekliler için kritik tarih verildi
Emekli maaşı zammı ile ilgili iki formül masada! Emekliler için kritik tarih verildi Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Emekliye zam oranı Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya yükseltilmişti. Emekliler için yeni düzenleme masada. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin'in açıklamaları gözleri emeklilerle ilgili yapılacak düzenleme ve desteklere çevrildi. Taban maaş ve kök maaş ile ilgili değişiklikler tartışılırken, çalışılan günün de emekli maaşında etkili olması konuşuluyor. Bu arada Aile Bakanlığı'nın emekli kart projesi de gündemde…
21.03.2024 Çalışma Hayatı
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?
AK Parti'li Gül İstanbul'daki son anketi açıkladı! Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu? AK Parti'li Abdulhamit Gül, CNN TÜRK canlı yayınında İstanbul'daki son anketi paylaştı. Hamza Dağ'ın İzmir'de sürpriz yapacağını ifade eden Gül, CHP lideri Özgür Özel'in 'darbe' sözlerini de değerlendirdi.
20.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız
AK Parti İBB Adayı Murat Kurum: İstanbul'umuzu gerçek kimliğine kavuşturacağız İBB Başkan Adayı Murat Kurum Ataşehir’de Uluslararası Vuslat Platformu tarafından düzenlenen ‘Ufuktaki Yeni Türkiye Buluşmaları’ programına katıldı. Programda konuşan Kurum “Sinesinden çıktığımız aziz milletimizin sesine asla yabancı kalmadık. Milletimizin üslubuyla siyasetimizin üslubu hep aynı oldu. Siyaseti, kimin için ve ne için yaptığımızı asla unutmadık. Bize oy versin ya da vermesin tüm kesimlerin hukukunu hiçbir ayrım yapmadan vicdani bir hassasiyetle koruduk” dedi.
18.02.2024 Gündem
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu
Emekli bayram ikramiyesine ilişkin düzenleme TBMM'ye sunuldu Yargı hizmetlerinin etkinliğinin artırılmasına yönelik düzenlemeler içeren 8. Yargı Paketi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu. TBMM Başkanlığına sunulan 8. Yargı Paketi'nde, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine ilişkin düzenleme de yer aldı.
16.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası 5.5 saat önce geliyorum demiş! Gözaltı sayısı 9 oldu 1'i İngiliz vatandaşı
Erzincan'daki maden faciası 5.5 saat önce geliyorum demiş! Gözaltı sayısı 9 oldu 1'i İngiliz vatandaşı Maden faciasında yeni detaylar ortaya çıkıyor. Erzincan İliç’teki altın madeninde siyanürlü toprağın dev bir çağlayan gibi aktığı facianın saatler önce alarm verdiği ortaya çıktı. Liç alanında önceki sabah 09.00’da yapılan rutin kontrollerde çatlak olduğu tespit edildi. Çalışmalar hemen durduruldu. 3 saha sorumlusu kontrolleri yaparken, 14.28’de göçük oldu. Erzincan'ın İliç ilçesinde altın madeni sahasında kayan toprağın altında kalan 9 işçiyi arama kurtarma çalışmaları yaklaşık 1000 personelle sürüyor. Arama kurtarma çalışmalarının 3'üncü gününde de işçilere ulaşılamadı. Gece saatlerinde etkili olan sağanak yağışa rağmen ekiplerin bölgede olayın yaşandığı andan itibaren aralıksız çalışması sürüyor. AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, "Gözaltına alınanların sayısı 9'a yükselmiş durumda" dedi.
15.02.2024 Gündem
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak!
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı yapacak! Sağlık alanında eleman temininde sıkıntı çekilen yerlerde sözleşmeli pozisyon sayısının 27 binden 36 bine çıkarılmasını da içeren kanun teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.
5.02.2024 Çalışma Hayatı
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim
Bahçeli'den CHP’ye tepki: Bütçe görüşmelerinde takip etmeyeceğim MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti ve CHP'nin TBMM Genel Kurulundaki bütçenin kapanış konuşmalarını takip etmeyeceklerini belirterek, "Anayasa Mahkemesinin yapması gerekeni yapıyorum" dedi.
25.12.2023 Gündem
Asgari ücret son toplantı ne zaman? 2024 asgari ücrette üçüncü toplantı tarihi...
Asgari ücret son toplantı ne zaman? 2024 asgari ücrette üçüncü toplantı tarihi... Asgari ücret zammının belli olacağı son toplantı hakkında araştırmalar sürerken AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu açıklam yaptı. Tespit komisyonu tarafından belirlenen asgari ücret son toplantı ne zaman? Asgari ücret tespit komisyonu son kez ne zaman toplanacak?
25.12.2023 Ekonomi
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem son yolculuğuna uğurlandı  Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarının düzenlendiği hain saldırıda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdulkadir İyem, Gaziantep'te ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehit oğlunun tabutuna sarılan baba Mehmet İyem, "Oğlum sana bütün haklarım helaldir" dedi. Kardeşi ise ağabeyini asker selamıyla uğurladı.
24.12.2023 Gündem
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması
Asgari ücret ne zaman belli olacak? Gün verildi, Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Milyonlarca asgari ücretli bekliyordu. Asgari ücret zam oranın belli olacağı tarih açıklandı
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması!
Asgari ücret 3. toplantı ne zaman yapılacak? Asgari ücret ile ilgili son dakika açıklaması! Asgari ücret zammı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Asgari Ücret Tespit Komisyonu'nun toplanacağı tarih belli oldu. AK Parti'den asgari ücret açıklaması...
24.12.2023 Çalışma Hayatı
Asgari ücret 2024 için refah payı müjdesi! Yeni formülün detayları açıklandı
Asgari ücret 2024 için refah payı müjdesi! Yeni formülün detayları açıklandı Asgari ücret için karar haftasına giriliyor. 7 milyon çalışanı doğrudan, 85 milyonu da dolaylı yoldan etkileyecek asgari ücret 2024 için refah payı dahil rakam geliyor. 'Asgari ücret ne zaman belli olacak' sorusu en çok merak edilenler arasına girdi. Gözler bu hafta gerçekleşmesi beklenen Kabine Toplantısı'nda asgari ücret refah payı konusu masaya yatırılacak. TÜRK-İş'in, TİSK'in ve hükümetin verileri değerlendirilecek. Asgari ücret toplantısı ne zaman? Asgari ücret ne kadar olacak? TÜRK-İş ve TİSK'in talebi ne? AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu'ndan kritik bir açıklama geldi. Akbaşoğlu, 3. görüşmenin yapılacağı tarihi ve asgari ücretin belli olacağı günü açıkladı. İşte son dakika gelişmeleri ve masadaki rakamlarla beraber tüm detaylar...
24.12.2023 Ekonomi
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz
İYİ Parti'den Ekrem İmamoğlu çıkışı: Seni başkan seçtirmeyeceğiz İYİ Parti'de 81 ilde kendi adaylarıyla seçime girme kararının ardından önemli gelişmeler yaşanıyor.
14.12.2023 Gündem
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı
Saadet Partili vekil Hasan Bitmez, Meclis kürsüsünde fenalaştı Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez (53), TBMM Genel Kurulu'nda kürsüde konuşma yaptığı sırada fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.
12.12.2023 Gündem
5 bin liralık ikramiye için tarih verildi
5 bin liralık ikramiye için tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, çalışan emeklilere de ikramiye verilmesini içeren düzenlemenin önümüzdeki hafta Meclis Genel Kurulu'nda görüşüleceğini bildirdi.
1.12.2023 Ekonomi
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak?
Milli yas ne demek, milli yas ilanı nedir? Ulusal yasta ne olur, milli yasta neler yasak? AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin: Filistin için Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3 günlük milli yas ilan edilecek. Peki, Milli yas nedir? Milli yas ilan etme yetkisi kime aittir, Milli yas kim ilan eder? Milli yas ilan edilince ne olur, işe gidilir mi, Milli yas günleri resmi tatil mi? Milli yas hangi durumlarda ilan edilir?
19.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Grup Başkanvekili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki grup başkanvekili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.