Görevde Yükselme Sınavı

Görevde Yükselme Sınavı

Son dakika görevde yükselme sınavı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görevde yükselme sınavı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görevde yükselme sınavı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görevde Yükselme Sınavı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görevde yükselme sınavı gelişmeleri de dahil olmak üzere 87 görevde yükselme sınavı haberi bulunmuştur. Tüm görevde yükselme sınavı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı?
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı? Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde, Tekniker, Veteriner Hekim ve çeşitli unvanlarda görev yapan personel 14  yıldır görevde yükselme sınavının açılmasını bekliyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı unvan değişikliği sınavı ve GYS ne zaman? Bu yıl Tarım Bakanlığı görevde yükselme sınavı yapılacak mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024?
MEB sınavsız unvan değişikliği 2024! MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman yapılacak 2024? Taşra teşkilatında eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışında diğer hizmet sınıflarında görev yapan personellerin sınavsız unvan değişikliğine ilişkin sınavın ne zaman yapılacağı sorgulanıyor. Peki, 2024 MEB sınavsız unvan değişikliği sınavı ne zaman?
9.03.2024 Gündem
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu
MEB şef atamaları ne zaman? MEB görevde yükselme sınavı 2024 ne zaman? İşte şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık atama kılavuzu Millî Eğitim Bakanlığınca şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavı atama duyurusu yayımlandı.  
9.03.2024 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı 'görevde yükselme' sınav sonuçları açıklandı
Adalet Bakanlığı 'görevde yükselme' sınav sonuçları açıklandı Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bakanlığın merkez teşkilatı ve adliyeler için 21 ünvanda açılan 'Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği' yazılı sınav sonucunun açıklandığını duyurdu.
22.09.2023 Gündem
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak
MEB resmen duyurdu! Sınav ücreti alınmayacak Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin; şube müdürlüğü, şeflik, memurluk ve saymanlık için görevde yükselme sınavına girecek personelden sınav ücreti alınmayacağını söyledi.
12.06.2023 Eğitim
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı
MEB açıkladı! Başvuru süreci başladı Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme, Unvan Değişikliği ve Yer Değiştirme Suretiyle Atanması Yönetmeliği kapsamında 9 Temmuz'da gerçekleştirilecek görevde yükselme yazılı sınavı internet başvurusu ve onay süreci başladı.
29.05.2023 Gündem
MEB harekete geçti 81 ilde başlıyor! Bakan resmen duyurdu...
MEB harekete geçti 81 ilde başlıyor! Bakan resmen duyurdu... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) son dakika olarak duyurdu! 81 ilde başlıyor, Bakan resmen açıkladı. Tamamen değişiyor. Bu ilk kez oldu, yüzde 59 kadar yükseldi. Yeni bir adım daha atılıyor, sayı daha fazla artırılacak. Öte yandan MEB atama müjdesini de verdi. Başvuru kılavuzu yayınlandı, alınacak personel sayısı belli oldu. İstanbul, İzmir, Ankara ve birçok ilde alımlar başladı, son tarih açıklandı. Milli Eğitim Bakanı Özer son açıklamasında kızların okullaşma oranının ilk defa erkekleri geçtiğini, eğitim camiasındaki öğretmenlerin yüzde 59’unu kadınların oluşturduğunu belirterek, “81 ilimizde il müdür yardımcılarımızdan birinin kadın olmasını sağlayacağız. Okul müdürleri ve şube müdürlerinde de kadınlarımızın yönetimdeki temsiliyetlerini artıracağız” dedi. İşte son dakika MEB haberinin detayları ve personel alımı hakkında bilgiler...
22.03.2022 Eğitim
2022 YÖK Görevde Yükselme Sınavı (GYS) yapılacak mı?
2022 YÖK Görevde Yükselme Sınavı (GYS) yapılacak mı? YÖK Görevde Yükselme Sınavı yapılacak mı? Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı, 2022 yılı içinde görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açmayacağını üniversitelere bildirdi!
21.03.2022 Eğitim
Diyanet ataması ne zaman? Diyanet’ten görevde yükselme sınav duyurusu!
Diyanet ataması ne zaman? Diyanet’ten görevde yükselme sınav duyurusu! Diyanet İşleri kariyer basamaklarında yükselme sınavıyla 1200 Başvaiz, Uzmanvaiz, Başimam-Hatip, Uzman İmam-Hatip, Ku'ran Kursu Başöğreticisi, Kur'an Kursu Uzman Öğreticisi, Başmüezzin unvanlı kadroya atama yapacak.
1.09.2021 Çalışma Hayatı
MEB unvan değişikliği mülakatı ne zaman, unvan değişikliği mülakat tarihi açıklandı mı? Mülakat tarihi ve tercih takvimi merak ediliyor!
MEB unvan değişikliği mülakatı ne zaman, unvan değişikliği mülakat tarihi açıklandı mı? Mülakat tarihi ve tercih takvimi merak ediliyor! MEB'in unvan değişikliği sınavına girenler merakla unvan değişikliği mülakat tarihini bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim çalışanları girdikleri unvan değişikliği sınav sonuçlarının açıklandığı 22 Mart itibariyle merakla MEB unvan değişikliği mülakat ne zaman, sorusuna yanıt arıyor. MEB Unvan değişikliği ve Görevde Yükselme sınavı eğitim dışı personel için uzun yıllardan sonra yapılmıştı. Peki, MEB unvan değişikliği mülakatı ne zaman, unvan değişikliği mülakat tarihi belli mi?
24.06.2021 Eğitim
GSB görevde yükselme sınavı ne zaman? GSB görevde yükselme sınavı 201 başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır?
GSB görevde yükselme sınavı ne zaman? GSB görevde yükselme sınavı 201 başvuru şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2021 yılı 'Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı' açıldığını duyurdu. GSB görevde yükselme sınavı ne zaman? GSB görevde yükselme sınavı 2021!
19.06.2021 Eğitim
Ceza ve Tevkifevleri Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı şartları belli oldu!
Ceza ve Tevkifevleri Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavı şartları belli oldu! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü duyurdu. Ceza ve Tevkifevleri personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı ile ilgili detaylar belli oldu. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü sitesinde yer alan duyuruya göre, müdürlük, idare memuru, sayman, infaz koruma başmemuru ve öğretmen kadrolarında 835 kontenjan açıldı. Peki, Ceza ve Tevkifevleri atamaları ne zaman? Ceza ve Tevkifevleri atama başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları...
2.06.2021 Memur
Kültür Bakanlığı Görevde Yükselme sınavı sonuçları açıklandı! Sözlü sınavın tarihi, yeri belli oldu mu?
Kültür Bakanlığı Görevde Yükselme sınavı sonuçları açıklandı! Sözlü sınavın tarihi, yeri belli oldu mu? Kültür ve Turizm Bakanlığı Görevde Yükselme sonuçları açıklandı. Sözlü sınavın tarihi, yeri ve diğer hususlar Bakanlığımız kurumsal internet sitesi olan www.ktb.gov.tr adresinin "Duyurular" bölümünde ayrıca duyurulacaktır.
31.05.2021 Çalışma Hayatı
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı!
Orman Genel Müdürlüğü atama şartları değişti! 3 yıla çıkarıldı! Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme ve unvan değişikliği yönetmeliğindeki değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı. Yapılan değişikliğe göre, Orman Genel Müdürlüğü görevde yükselme sınavına tabi olarak atanacaklarda, ilan edilen kadro için bu şartı sağlayan personel bulunmaması durumu hariç, daha alt düzeydeki kadroların birinde olmak üzere hizmet birimlerinde aranan 6 ay şartı 3 yıla çıkarıldı. Ayrıca, Unvan değişikliği yoluyla atama yapılabilecek unvanlar arasına ise öğretmen, haberleşme teknisyeni ve rasatçı unvanları eklendi.
21.03.2021 Memur
AFAD görevde yükselme sınavı ne zaman? AFAD yeni tarihi açıkladı!
AFAD görevde yükselme sınavı ne zaman? AFAD yeni tarihi açıkladı! AFAD görevde yükselme sınavı ne zaman? AFAD Başkanlığı ileri bir tarihe ertelenen görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarına ilişkin açıklama yaparak, yeni görevde yükselme sınavının tarihini verdi.
3.02.2021 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM Adalet Bakanlığı sınav sonuçları sorgulama…
Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı sonuçları açıklandı! ÖSYM Adalet Bakanlığı sınav sonuçları sorgulama… Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme Sınavı, 5 Eylül'de yapıldı, sonuçlar bugün belli oldu. Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavına giren adaylar merak içinde arama motorlarına yöneldi, sonuçları sorguluyor. İşte Adalet Bakanlığı görevde yükselme sonuçları…
5.10.2020 Eğitim
Sağlık Bakanlığı görevde yükselme  ve unvan değişikliği sınavı 2020 yapıldı! AÖF Sağlık Bakanlığı unvan değişikliği telefi sınavı ne zaman?
Sağlık Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 2020 yapıldı! AÖF Sağlık Bakanlığı unvan değişikliği telefi sınavı ne zaman? AÖF unvan değişikliği sınavı dün yapıldı. Covid 19 testi pozitif olanlar ile temaslılar ise sınava katılmadı. AÖF Sağlık Bakanlığı unvan değişikliği sınavına katılamayanlar telafi sınavı olur mu, diye sorarken AÖF Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sınavına giremeyen COVID19 ve temaslılar için telafi sınavı yapılacağını duyurdu.
5.10.2020 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yarın yapılacak!
Sağlık Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı yarın yapılacak! Sağlık Bakanlığı görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı 4 Ekim'de yapılacak. Sınav yerlerini öğrenmek isteyen adaylar Sağlık Bakanlığı ünvan değişikliği sınav giriş belgesi nasıl alınır? sorusunu araştırıyor. Sağlık Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği yazılı sınavı giriş belgeleri...
3.10.2020 Memur
2020 Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
2020 Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Milli Eğitim Bakanlığı Adalet Bakanlığı Merkez ve Taşra Teşkilatında 5 Eylül 2020 tarihinde Görev Yapan Personele Yönelik Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. İşte detaylar...
13.09.2020 Çalışma Hayatı
İŞKUR'da o şube müdürlerinin ataması iptal edildi
İŞKUR'da o şube müdürlerinin ataması iptal edildi Türkiye İş Kurumu'nun (İŞKUR), 2013 yılı şube müdürü görevde yükselme sınavı iptal edildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İŞKUR adına yapılan sınavın iptal edilmesiyle 200 şube müdürünün ataması da iptal oldu.
25.08.2020 Gündem
Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı başvuruları başladı!
Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı başvuruları başladı! Milli Eğitim Bakanlığı, Adalet Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan değişikliği sınavı için başvuruları almaya başladı. Peki, Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı başvuruları nasıl yapılır? Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı ve unvan değişikliği sınavı başvuru şartları...
7.08.2020 Personel Alımı
Resmen değişti! 3 yıla indirildi
Resmen değişti! 3 yıla indirildi Binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme yapıldı. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Kadrolar tek tek sayıldı Rotasyona tabi personel için birinci hizmet bölgesinde 5 yıl olan zorunlu hizmet süresi 3 yıla indirildi. Kamu görevlisi olan eşleri geçici olarak görevlendirilenler, eşlerinin geçici olarak görevlendirildiği yere aile birliği mazeretine bağlı yer değiştirme isteğinde bulunamayacak. Öte yandan kadrolar tek tek sayıldı. Belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerde görev yapan Devlet memurlarının görevde yükselme ve unvan değişikliklerine ilişkin usul ve esaslar düzenlendi.
2020 mahalli idareler görevde yükselme sınavı ne zaman? Mahalli idareler görevde yükselme sınavı 2020!
2020 mahalli idareler görevde yükselme sınavı ne zaman? Mahalli idareler görevde yükselme sınavı 2020! Mahalli idareler görevde yükselme sınavı ne zaman, sorusunun cevabı Mahalli idareler personeli tarafından merak ediliyor. COVİD 19 nedeniyle GYS sınav taleplerinde aksaklıklar yaşandı. Görevde Yükselme Sınavına girecek herkes gibi Mahalli idareler personelinin de gözleri görevde yükselme sınavı yapılacağı tarihte. İşte Mahalli idareler görevde yükselme sınavı 2020 hakkında merak edilenler...
19.06.2020 Çalışma Hayatı
Görevde yükselme sınavı 2020 – Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman?
Görevde yükselme sınavı 2020 – Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Görevde yükselme sınavı 2020 ne zaman, sorusu yakından takip ediliyordu. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül sosyal medya hesabı twitter üzerinden açıklama yaptı ve görevde yükselme sınavının ne zaman yapılacağını paylaştı. Adalet Bakanlığı görevde yükselme sınavı açıklaması…
10.06.2020 Çalışma Hayatı
Sağlık Bakanlığı görevde yükselme sınavı 3 şubatta! (2020 Sağlıkta yükselme sınavı ne zaman, başvuru şartları neler,?)
Sağlık Bakanlığı görevde yükselme sınavı 3 şubatta! (2020 Sağlıkta yükselme sınavı ne zaman, başvuru şartları neler,?) Sağlık Bakanlığı görevde yükselme sınav başvuru tarihi belli oldu. Sağlık Bakanlığı Personeli 2020 Yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı başvuruları 3 şubatta başlıyor, 14 şubatta sona eriyor. Sağlık Bakanlığı görevde yükselme sınavı başvuruları Personel Bilgi Sitemi (PBS) üzerinden alınacak. Sağlıkta yükselme sınavına kimler girebilir? Sağlıkta yükselme sınavı başvuru şartları nelerdir? Sağlıkta yükselme sınavı ne zaman?

Benzer Haber Etiketleri

Görevde Yükselme Sınavı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görevde yükselme sınavı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.