Gökhan Sönmezateş

Gökhan Sönmezateş

Son dakika GÖKHAN SÖNMEZATEŞ haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GÖKHAN SÖNMEZATEŞ ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GÖKHAN SÖNMEZATEŞ haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökhan Sönmezateş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökhan sönmezateş gelişmeleri de dahil olmak üzere 170 gökhan sönmezateş haberi bulunmuştur. Tüm gökhan sönmezateş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hava Harp Okulu davasında 8 kişiye müebbet hapis cezası!
Hava Harp Okulu davasında 8 kişiye müebbet hapis cezası! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Hava Harp Okulu'nda görevli subayların da aralarında bulunduğu 24'ü tutuklu 43 sanığın yargılandığı davada, 8 sanık "Anayasayı ihlal etme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
4.11.2019 Gündem
Son dakika... İşte o gece Erdoğan'ı almaya giden helikopter...
Son dakika... İşte o gece Erdoğan'ı almaya giden helikopter... 15 Temmuz gecesi Dalaman Havalimanı’na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı uçağından almak amacıyla giden esrarengiz helikopterlerin kimlik numaralarına ulaşıldı.
17.04.2018 Gündem
15 Temmuz’un gizli suikast timi
15 Temmuz’un gizli suikast timi Hain darbe girişimi gecesinde Dalaman’a Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmek için gelen suikast timinin dışında bir tim daha geldi. O time ait tüm veriler karartılmak istendi...
16.04.2018 Gündem
İşte darbecilerin toplantı görüntüleri
İşte darbecilerin toplantı görüntüleri 15 Temmuz darbe girişimi için İstanbul Hava Harp Okulu’nda eski tümgeneral Fethi Alpay koordinesinde yapılan toplantıya ilişkin görüntüler dava dosyasında yer alıyor
29.09.2021 Gündem
Erdoğan'a suikast davasında karar açıklandı
Erdoğan'a suikast davasında karar açıklandı Eski Yarbay Hüseyin Yılmaz beraat etti. Fetullah Gülen, Burkay Karatepe, Özcan Karacan'ın dosyaları ayrıldı. 31 Sanığa 4'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında gerginlik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında gerginlik Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında gerginlik yaşandı. Mahkeme başkanı, uyarısına rağmen söz almadan bağırarak konuşan eski general Sönmezateş'in duruşma salonundan çıkarılmasını istedi. Sönmezateş'in jandarmalarca salondan çıkarılması sırasında diğer sanıkların da ayağa kalkarak bağırmasıyla, kısa süreli gerginlik yaşandı.
29.09.2021 Gündem
‘FETÖ’cü değilim’ diyen generalin kripto ağı çözüldü
‘FETÖ’cü değilim’ diyen generalin kripto ağı çözüldü Suikast timinin kilit isimlerinden Tuğgeneral Gökhan Sönmezateş’in ‘teşebbüse katıldım ama Gülenci değilim’ savunmasını yalanlayan bir MASAK raporu ortaya çıktı. Sönmezateş’in 13 Temmuz’da FETÖ şirketlerine yaklaşık 2 milyon lira aktardığı tespit edildi
29.09.2021 Gündem
Gizli projeler FETÖ şirketlerine bir bir paslanmış
Gizli projeler FETÖ şirketlerine bir bir paslanmış Akıncı Üssü davasının kilit isimlerinden eski Tuğgeneral Aydemir Taşçı, FETÖ şirketlerine aktarıldığı belirlenen projeler hakkında ‘gizlilik gerekçesiyle’ bilgi veremeyeceğini söyledi
29.09.2021 Gündem
Adil Öksüz'le ilgili çok önemli bilgi verecek
Adil Öksüz'le ilgili çok önemli bilgi verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast girişimi davasında itirafçı 'Kuzgun' ve 'Şapka'nın Adil Öksüz'le ilgili önemli bilgiler vermesi bekleniyor
29.09.2021 Gündem
Komutanları kaçırma planını o yönetmiş
Komutanları kaçırma planını o yönetmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast girişimini planladığı belirtilen eski tuğgeneral Gökhan Sönmezateş, aynı zamanda İstanbul’daki komutanların derdest edilerek Akıncı Üssü’ne getirilmesini de koordine ettiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Sönmezateş askeriyenin parasını FETÖ'ye göndermiş
Sönmezateş askeriyenin parasını FETÖ'ye göndermiş Eski Tuğgeneral Sönmezateş'in FETÖ'ye yakın şirkete 7 milyon 62 bin lira gönderdiği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Zekeriya Kuzu'dan skandal ifade
Zekeriya Kuzu'dan skandal ifade Marmaris'e giden Erdoğan'a suikast timinin başı darbeci Zekeriya Kuzu, Erdoğan'ı almaya giderken "üst düzey teröristi almaya gidiyoruz." demiş.
29.09.2021 Gündem
Sönmezateş'i 7 kez aramış!
Sönmezateş'i 7 kez aramış! Darbeci komutanların 15 Temmuz günü 13.16 sıralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı oteli aradığı ve 217 saniyelik bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Suikast timi şifreli kodla çağırılmış
Suikast timi şifreli kodla çağırılmış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi davasında darbeci sanıklar ifade vermeye devam ediyor
29.09.2021 Gündem
Darbeci yüzbaşı her şeyi itiraf etti
Darbeci yüzbaşı her şeyi itiraf etti Cumhurbaşkanı Erdoğan'a darbe girişimi davasında sanıklar ifade vermeye devam ediyor. Darbeci sanık Yüzbaşı Saygun, "Cumhurbaşkanını alacağımız bize söylendi" dedi.
29.09.2021 Gündem
‘Hedef koordinatlarda onların evi de vardı’
‘Hedef koordinatlarda onların evi de vardı’ İtirafçı Yüzbaşı Ali Pehlivan, Gökhan Sönmezateş’ten aldığı emir doğrultusunda Başbakan Yardımcısı Canikli, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve eski Bakan Eker ile 5 yabancı elçinin oturduğu blokların da F-16’ların hedefinde olduğunu söyledi.
29.09.2021 Gündem
MİT Müsteşarı Sönmezateş olacaktı
MİT Müsteşarı Sönmezateş olacaktı Yurtta Sulh Konseyi’nin direktifi TBMM’ye ulaştı. 20 maddelik direktifte, “Meclis’in feshedildiği, siyasi partilerin kapatıldığı, devlet yöneticilerinin Konseyi’n görevlendirdiği mahkemelerde yargılanacağı” ve MİT Müsteşarlığına Tuğgeneral Sönmezateş’in getirileceği ibarelerinin yer aldığı öğrenildi
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast için radar sistemini kapatmışlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast için radar sistemini kapatmışlar Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Marmaris'te kaldığı otele, saldırı düzenleyen darbecilerin dost-düşman tanıma sistemi IFF'yi kapattıkları tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde kan donduran ifadeler
Cumhurbaşkanına suikast girişiminde kan donduran ifadeler 15 Temmuz darbe girişiminde Marmaris’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı suikast girişiminde bulunmak için gelen darbecilerin ifadeleri kan dondurdu. Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, suikast timinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı suikast hazırlığı içinde oldukları, sağ teslim alma konusunda beyanlarında samimi olmadıkları ifade edildi.
29.09.2021 Gündem
Suikastçıların WhatsApp grubu 'Yavru baykuşlar'
Suikastçıların WhatsApp grubu 'Yavru baykuşlar' Muğla'da 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te konakladığı otele yapılan saldırıyı gerçekleştiren tutuklu 14 askerin ifadeleri, o geceye ilişkin çarpıcı ayrıntıları ortaya çıkardı.
29.09.2021 Gündem
Gülen, ‘Paşa’ya da 1 dolar göndermiş
Gülen, ‘Paşa’ya da 1 dolar göndermiş ‘Paşa’ lakabıyla anılan FETÖ’nün Çiğli imamı Astsubay Kuzu, Gülen’in gönderdiği 1 doları taşıdığını söyledi. Kuzu, Cumhurbaşkanı’na suikaste giden timle ilgili, “18 kişilik MAK timinin hepsi örgüttendi” dedi
29.09.2021 Gündem
'Burayı cehenneme çevireceğiz'
'Burayı cehenneme çevireceğiz' MARMARİS'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyip kaçan karma timde olan İzmir Çiğli 2'nci Ana Jet Üssü'nün 'cemaat imamı', 'Paşa' lakaplı Zekeriya Kuzu'nun yeni bir ifadesi ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Marmaris'e giden darbeci suikastçi timdeki astsubay otel baskınını anlattı
Marmaris'e giden darbeci suikastçi timdeki astsubay otel baskınını anlattı “Tuğgeneral Sönmezateş, TSK’nın yönetime el koyduğunu, görevimizin de Erdoğan’ı alıp Ankara’ya götürmek olduğunu söyledi. ‘Karşı koyan olursa öldürün’ dedi. Suç olduğunu biliyordum ama o timdekilerden görevi kabul etmeyen kimse olmadı”
29.09.2021 Gündem
Suikastçı hainden ABD’ye sır ziyaret
Suikastçı hainden ABD’ye sır ziyaret Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Marmaris’te kaldığı otele düzenlenen saldırıyı koordine eden tutuklu Gökhan Sönmezateş’in darbe girişiminden 2 ay önce Amerika’ya gittiği belirlendi. Hainin odasında da şifreli notlar bulundu.
29.09.2021 Gündem
F-16’lı suikast keşfi
F-16’lı suikast keşfi Ankara ve Diyarbakır’dan havalanan darbecilerin kontrolündeki F-16’lar 12 ile 13 Temmuz’da Cumhurbaşkanı’nın Marmaris’te kaldığı otelin üzerinde alçak keşif uçuşu yaparak fotoğraf çekti
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökhan Sönmezateş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökhan sönmezateş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.