Gm

Gm

Son dakika GM haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GM ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GM haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gm

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gm gelişmeleri de dahil olmak üzere 391 gm haberi bulunmuştur. Tüm gm haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı
Vergisiz satılacak telefon modelleri belli oldu! Tek tek açıklandı Türkiye’de üretilen tüm güncel akıllı telefonları ve vergisiz telefon projesine dahil edilmesi netleşen ilk modelleri listeledik. Araştırmalarımıza göre, 10 markanın 51 akıllı telefon modeli Türkiye’de üretiliyor. Bunlar arasında Samsung ve Xiaomi’nin 10’ar adet modeli bulunuyor. GM, Vivo ve Reeder gibi markalara ait 16 yerli modelin ise vergisiz telefon kapsamına girmesi şimdiden netleşti.
9.09.2023 Ekonomi
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu
Kırtasiyeden aldı, 10 yaşında dünya şampiyonu oldu Bursa'da yaşayan Yağız Kaan Erdoğmuş (11), 6 yaşında anaokulunda tanışıp hayatının merkezine koyduğu satrançta, 8 yaşında 'Avrupa Şampiyonu', 10 yaşında 'Dünya Şampiyonu' oldu. 75 madalya ve 40 kupasıyla 'Dünyanın En Genç Uluslararası Ustası' unvanını taşıyan Yağız Kaan, babasının kırtasiyeden aldığı 18 liralık takımla satranca başladı. 'Dünyanın En Genç Büyük Ustası' unvanını hedefleyen Yağız Kaan'a, Almanya ve birçok ülkenin satranç federasyonlarından, kendi ülkeleri adına yarışması için vatandaşlık teklifi geliyor. Yağız ve ailesi ise şampiyonlukların Türk bayrağı altında gelmesini istiyor.
14.01.2023 Yaşam
Eksik gün kodları ne anlama geliyor? SGK eksik gün nedenleri ve kodları!
Eksik gün kodları ne anlama geliyor? SGK eksik gün nedenleri ve kodları! SGK primleri kıdem tazminatı hesaplamalarında yıl 365 gün, sosyal güvenlik mevzuatında hizmet hesaplamalarında yıl 360 gün olarak dikkate alınıyor. SGK uygulamalarında tam ay çalışma esasına göre çalışanlardan belirsiz süreli iş sözleşmeleri veya belirli süreli iş sözleşmeleri (kısmi zamanlı çalıştırılanlar hariç) ile çalışanlar ayın kaç gün olup olmadığına bakılmaksızın her ay 30 gün prim ödeme gün sayısı bildirimi yapılması zorunludur. Bazen de iş veren tarafından eksik gün bildirimi de yapılır. Peki, Eksik gün nedenleri nedir? Eksik gün kodları ne anlama geliyor? SGK eksik gün nedenleri ve kodları!
14.10.2022 Çalışan Hakları
Aydın’da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı
Aydın’da trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı Aydın’ın Söke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 3'ü ağır 4 kişi ise yaralandı.
25.08.2022 Yaşam
8 yılda 30 elektrikli model geliyor!
8 yılda 30 elektrikli model geliyor! Honda, önümüzdeki 10 yıl içerisinde hem Ar-Ge harcamaları hem de farklı yatırımlar dahil olmak üzere elektrifikasyon sürecini hızlandırmak için elektrifikasyon ve yazılım teknolojileri alanına yaklaşık 40 milyar dolar tahsis edeceğini duyurdu.
13.04.2022 Otomobil
Arnavutköy'de 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı
Arnavutköy'de 2 otomobil çarpıştı: 4 yaralı Arnavutköy'de iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı. Kazaya karışan sürücülerden biri, otomobilini kaza yerinde bırakarak kaçtı.
10.04.2022 Yaşam
Chevrolet'ten flaş karar! on binlerce aracını geri çağırdı
Chevrolet'ten flaş karar! on binlerce aracını geri çağırdı Dünyanın önde gelen otomotiv devi General Motors, Chevrolet Bolt marka otomobillerini geri çağırma kararı aldı.
23.08.2021 Otomobil
Otomobil devi GM'den flaş hamle! Açıklandı, rakamlar...
Otomobil devi GM'den flaş hamle! Açıklandı, rakamlar... General Motors yaptığı açıklamada, elektrikli araçlar için planladığı harcamayı 2025 yılına kadar 35 milyar dolara çıkardığını duyurdu.
17.06.2021 Otomobil
Elektrikli MG Türkiye’de 394 bin TL’den satışa çıkıyor!
Elektrikli MG Türkiye’de 394 bin TL’den satışa çıkıyor! MG’nin elektrikli kompakt SUV modeli ZS EV, markanın Avrupa pazarında büyüme planları kapsamında ülkemizde de satışa sunuldu.
14.04.2021 Otomobil
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve...
Arabada geri alım garantisi! Bugün başladı, avantajlı fiyat ve... Araba alacaklara güzel haber! Geri alım garantisi sunuluyor. Ön sipariş alımı bugün başladı. Türkiye'de ilk kez oluyor. Araba almayı planlayan vatandaşların tercihleri gelişen teknoloji ile birlikte değişiyor. Birçok kişi imkanın olması durumunda elektrikli otomobilleri tercih edeceğini söylüyor. Çinli SAIC bünyesinde faaliyet gösteren İngiliz otomobil üreticisi MG, Türkiye'de ilk modelini satışa sundu. Türkiye yollarına ilk çıkan otomobili yüzde yüz elektrikle çalışan bir SUV olan markanın, 12 Nisan'dan itibaren 'ZS EV' isimli modeli ön siparişe açtığı kaydedildi. Yapılan açıklamaya göre, lansmana özel 394 bin TL’den başlayan anahtar teslim satış fiyatı ile Türkiye'ye gelen ZS EV'de, 'MG Değer Koruma Programı' isimli bir geri alım garantisi sunuluyor. Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin, "Kimi müşterilerin elektrikli otomobillere dair aklındaki tüm soru işaretlerini silmek için özel bir geri alım garantisi sunuyoruz. Bir elektrikli araçla hayata uyum sağlayamadığını hisseden müşterilerimize geri almayı garanti edeceğiz" dedi.
12.04.2021 Otomobil
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek
Çip krizi 20 milyon dolarlık yatırım ile çözülecek Dünya çapında faaliyet gösteren mikroçip üreticilerinden Intel, özellikle otomotiv sektörünü ciddi şekilde etkileyen çip krizine çözüm amaçlı olarak 20 milyar dolarlık yatırımla ABD’nin Arizona eyaletinde iki yeni çip fabrikası inşa etmeyi planladığını duyurdu.
25.03.2021 Ekonomi
Emeklilik fırsatı! 572 lira ödeme ile…
Emeklilik fırsatı! 572 lira ödeme ile… Emeklilik hayali kuruna herkesi çok yakından ilgilendiriyor. SGK’ya ayda 572 lira ödeme yaparak emekli olmak mümkün. İsteğe bağlı prim tutarı 2021 yılı için en düşük günlük 38,16 TL’dir. Her ay 15 gün üzerinden prim ödemesi gerçekleştiren bir çalışan ödenmeyen 15 günlük süre için isteğe bağlı sigortaya müracaat eder ise 572,40 TL ödeme yaparak prim gününü 30’a 4/a olacak şekilde tamamlatabilir. Öte yandan SGK’ya ait 5 yeni hizmet e-Devlet portalında yerini aldı.
22.03.2021 Emekli
e-Devlet ile ilgili flaş karar! Dün itibarı ile...
e-Devlet ile ilgili flaş karar! Dün itibarı ile... Tüm vatandaşları çok yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. e-Devlet'ten sağlanan hizmetler ile ilgili olarak yapılan açıklamada önemli verilere yer verildi. Koronavirü salgını sürecinde vatandaşların e-Devlet kullanımı artık. Artık pek çok hizmete evden çıkmadan e-Devlet sistemi üzerinden ulaşılabiliyor. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, Türkiye'nin dijital yüzü e-Devlet Kapısı'nda son bir yılda iş dünyasına 300'den, vatandaşa yönelik de 500'den fazla hizmetin açıldığını ya da güncellendiğini belirterek, "5 binden fazla hizmetin yer aldığı e-Devlet Kapısı'nda öncelikli hedefimiz, salgın sürecinde teması minimuma indirmek." dedi.
17.03.2021 Gündem
Benzinli ve dizel araba üretmeyi durduruyor! Dev şirketten flaş karar...
Benzinli ve dizel araba üretmeyi durduruyor! Dev şirketten flaş karar... Amerikan otomobil üreticisi General Motors (GM), 2035'e kadar benzinli ve dizel araç üretimini sonlandırarak yalnızca elektrikli araç üretmeyi planladığını duyurdu.
29.01.2021 Otomobil
Tarih verdi! Benzinli ve dizel araçlara veda edecek
Tarih verdi! Benzinli ve dizel araçlara veda edecek Amerikan otomobil üreticisi General Motors (GM), 2035'e kadar benzinli ve dizel araç üretimini sonlandırarak yalnızca elektrikli araç üretmeyi planladığını duyurdu.
29.01.2021 Ekonomi
Kocaeli'de turistleri taşıyan midibüs tıra çarptı! Çok sayıda yaralı var
Kocaeli'de turistleri taşıyan midibüs tıra çarptı! Çok sayıda yaralı var Kocaeli'de turistlerin bulunduğu midibüsün tıra çarpması sonucu biri ağır 10 kişi yaralandı.
18.01.2021 Gündem
Devrilen traktördeki karı - kocayı ölüm ayırdı
Devrilen traktördeki karı - kocayı ölüm ayırdı Denizli'nin Honaz ilçesinde, kontrolden çıkan traktörün devrildiği kazada sürücü İlyas Karaçay (58) yaralandı, eşi Sevim Karaçay (57) yaşamını yitirdi.
2.01.2021 Yaşam
Çin aşısı geldi! Koronavirüs salgınında yeni bir dönem başladı
Çin aşısı geldi! Koronavirüs salgınında yeni bir dönem başladı Türkiye'nin Çinli aşı firması SinoVac'tan aldığı koronavirüs aşılarını taşıyan uçak Ankara'da Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Sağlık Bakanı Koca, testlerin 14 gün süreceğini, biter bitmez ise aşılama programının başlayacağını duyurdu. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Levent Akın ve Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan aşıyla ilgili detaylı bilgileri paylaştı. Aşılama ise 4 aşamada olacak. Bilim Kurulu 17.00'de aşı gündemiyle toplanacak. Bakan Koca toplantı sonrası açıklama yapacak...
30.12.2020 Gündem
Japon efsanesi 100 yaşına girdi
Japon efsanesi 100 yaşına girdi Suzuki, bu yıl 100. yaşını kutluyor. Tarihi boyunca otomobilden motosiklete, deniz motorlarından ATV araçlarına kadar taşıt endüstrisinin pek çok kolunda ürünler veren Suzuki, geride bıraktığı 100 yıldaki birikimlerini geleceğe aktarmak üzere faaliyetlerine devam ediyor.
19.12.2020 Otomobil
Aracıyla takla attı, gözyaşlarını tutamadı: Hiçbir şeye sap olamadım
Aracıyla takla attı, gözyaşlarını tutamadı: Hiçbir şeye sap olamadım Bursa'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, park halindeki araçlara çarptıktan sonra takla atarak, yan döndü. Kazadan şans eseri yaralanmadan kurtulan ve alkollü olduğu tespit edilen Semih G., polis ekiplerine, "Ben bu hayatta hiçbir şeye sap olamadım." dedi.
19.11.2020 Yaşam
Gece yarısı korkunç kaza: 2 ölü
Gece yarısı korkunç kaza: 2 ölü Kayseri'de otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosikletteki 2 kişi feci şekilde can verdi.
27.07.2020 Yaşam
Corona ilacı bulundu mu? Korona ilacı son gelişme ve haberler!
Corona ilacı bulundu mu? Korona ilacı son gelişme ve haberler! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz gün Kabine Toplantısı yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilaç çalışmalarıyla ilgili önemli gelişmeyi paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kritik toplantının ardından yaptığı açıklamada, ‘’Hekimlerimizin COVİD-19 hastalığı tedavisinde etkin şekilde kullandığı Favipiravir isimli ilacı TÜBİTAK çatısı altında çalışan bilim insanlarımız kendi sentezimizle üretmeyi başardı.’’ İfadelerini kullandı. Öte yandan, ''TÜBİTAK Covid-19 Türkiye Platformu'' çatısı altındaki bilim insanları tarafından yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı geliştirilen ilk yerli sentez ilaç görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "İlacın ruhsatlandırma aşamasına gelmesi hem mutluluk hem de gurur verici." ifadelerini kullandı. İşte Korona ilacı son gelişme ve haberler…
12.06.2020 Gündem
Corona virüste heyecanlandıran gelişme! Tarih verildi...
Corona virüste heyecanlandıran gelişme! Tarih verildi... ABD'li ilaç devi, insanlar üzerinde denenen ilacın kullanımı için tarih verdi. İngiltere, İtalya, Hindistan ve Çin'den peş peşe umut verici açıklamalar geldi. Dr. Fauci ise, üç ayrı aşıya Washington yönetiminin para verileceğini belirterek çalışmaların çok iyi ilerlediğini söyledi.
11.06.2020 Corona Virüsü
Corona virüs salgını sonrası tatil alışkanlığı tamamen değişti
Corona virüs salgını sonrası tatil alışkanlığı tamamen değişti Koronavirüs sonrası normalleşme her alanda olduğu gibi turizmde de başladı. Turizmin yeni normalinde kiralık araçlara, VIP transferlere, havuzlu evlere ilgi arttı. Salgına karşı önlemlerin üst düzeyde tutulduğu bu süreçte artık evden yemek götürme, sezonluk şezlong kiralama gibi uygulamalar hayata geçecek.
7.06.2020 Ekonomi
29 Mayıs İstanbul’un fethi bilgi yarışması sonuçları – 29 Mayıs EBA TV liseler arası bilgi yarışması sonuçları öğrenme
29 Mayıs İstanbul’un fethi bilgi yarışması sonuçları – 29 Mayıs EBA TV liseler arası bilgi yarışması sonuçları öğrenme EBA TV liseler arası bilgi yarışması günün merak edilen konuları arasında yer alıyor. MEB tarafından düzenlenen 29 Mayıs İstanbul’un fethi yarışması saat 17.00’de başladı. Liseler arası bilgi yarışmasında Türk Dili ve Edebiyatı, Coğrafya, Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi, Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji, Kültür, Sanat ve Spor kategorisinden 1’er soru olacak şekilde toplam 20 soru soruldu. http://ogm.eba.gov.tr/yarisma-basvuru sayfası üzerinden başvuru formunu doldurarak katılım sağlanan 29 Mayıs liseler arası bilgi yarışmasında, İstanbul’un Fethi ve Fatih Sultan Mehmet temalı 10 soru soruldu ve her soruya 15 saniye tanındı. Peki, 29 Mayıs İstanbul’un fethi bilgi yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte OGM EBA TV liseler arası bilgi yarışması sonuçları...
29.05.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Gm ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gm haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.