Gençlik Kolları

Gençlik Kolları

Son dakika gençlik kolları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gençlik kolları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gençlik kolları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gençlik Kolları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gençlik kolları gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.559 gençlik kolları haberi bulunmuştur. Tüm gençlik kolları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler
Adana Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerde hangi partiler kazandı? 31 Mart Yerel seçim sonucu: Adana'da Belediye Başkanlığı kazanan isimler 31 Mart Adana yerel seçim sonuçları: Adana'da büyükşehir ve ilçe belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimleri Adanalıların merakla araştırdığı konuların başında geliyor. Türkiye bir yerel seçimi daha geride bıraktı. Sandıktan çıkan sonuçlara göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan isim CHP'den Zeydan Karalar oldu. Peki Adana ilçe belediyelerini kazanan isimler ve partileri hangileri? İşte Adana yerel seçim sonuç listesi...
2.04.2024 Gündem
Lal Denizli kimdir? Çeşme Belediye Başkanı Lal Deniz kaç yaşında, nereli?
Lal Denizli kimdir? Çeşme Belediye Başkanı Lal Deniz kaç yaşında, nereli? Lal Denizli kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. CHP Çeşme Belediye Başkan adayı olaran 31 Mart Yerel Seçimlerine giren Lal Denizli kesin olmayan sonuçlara göre başkan seçildi. Sonuçların ardından Lal Denizli'nin hayatı hakkında araştırmalar da başladı. CHP Gençlik Kolları'nda aktif olarak görev yapan ve ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin de kızı olan Lal Denizli kaç yaşında? Hangi okuldan mezun oldu?,
1.04.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbulumuzun fetret devrini bitireceğiz
AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbulumuzun fetret devrini bitireceğiz İstanbul AK Parti İl Başkanlığı'nda sahur programında gençlerle bir araya gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'daki deprem riskinin ortadan kaldırılması bizim milli güvenlik meselemiz, beka meselemiz. O yüzden bu çalışmaları yapmak zorundayız. Geleceğimize, çocuklarımıza bu kutlu şehri emanet etmek durumundayız dedi. Kurum, "Sadece İstanbul diyerek İstanbul'un sorunlarına odaklanıyor ve bunları çözmek için 5 yıldaki fetret dönemini bitirecek adımları atmak istiyoruz. İnşallah 9 gün sonra İstanbul'un bu kötü gidişatına son vereceğimiz bir seçime gidiyoruz" ifadelerini kullandı.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete sert sözler: Kim kime borçlu muamma, rezilli diz boyu! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Balıkesir'de düzenlenen mitingde, "Birileri Balıkesir üzerinden birbirlerine borçlanmışlar. Şimdi de bunu televizyon ekranlarından ulu orta dillendirmeye, hatta açıkça ödenmesini istemeye başlamışlar. Anlaşılan birilerinin ödemek zorunda oldukları diyet borcu hiç bitmiyor ve bitmeyecek. Tabii muhalefet cenahında her şey gizli kapaklı olduğu için kimin kiminle yürüdüğü, kimin kime borçlandığı da tam bir muamma. Siyasetin acemi genel başkanlar elinde adeta bir kabzımal hesabına dönüştürülmesi gerçekten utanç verici" dedi.
23.02.2024 Gündem
Teknofest ceketini giydi! Kocaispir "Gençlik Aşkıyla Adana" programına katıldı
Teknofest ceketini giydi! Kocaispir "Gençlik Aşkıyla Adana" programına katıldı Cumhur İttifakı ve AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, ‘Gençlik Aşkıyla Adana’ programında gençlerle buluştu.
12.02.2024 Adana
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız
AK Parti İBB Başkan adayı Murat Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, "İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayana kadar bu aziz milletle gece gündüz çalışacağız" dedi.
6.02.2024 Gündem
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız
AK Parti İBB başkan adayı Murat Kurum: Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi binasında gençlerle bir araya geldi. İstanbul’da gençlerin söz sahibi olacağını belirten Kurum, “Belediye istihdamlarında yüzde 25 gençlik ve yüzde 25 kadın kotası koyacağız.” dedi. Gençler için bir dizi müjde açıklayan Kurum, toplu ulaşımda yüzde 40 indirim ve öğrenci evlerinde kalan gençlere 25 metreküp doğalgaz desteği verileceğini belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde kurulacak olan ‘Gençlik Meclisi’ ile ilgili konuşan Kurum, “31 Mart akşamı inşallah gençlik kazanacak ve hep birlikte fetret dönemini bitireceğiz. Yeniden yükseliş dönemini başlatacağız. Kuracağımız gençlik meclisinde her alandan, her meslek dalından sizleri temsil edecek genç arkadaşlarımız olacak.” dedi.
28.01.2024 Gündem
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu
Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu. Kurum, 25 Ocak Perşembe günü Haliç Kongre Merkezi’nde geniş katılımlı bir tanıtım toplantısıyla projelerini anlatacak. Murat Kurum “Perşembe günü saat 11.00’de büyük bir coşkuyla, İstanbullularla paylaşıyor olacağız. Ardından 3 lansmanımız daha olacak. Bizim gündemimiz İstanbul olacak, İstanbullular olacak ve İstanbul’un sorunları olacak. Bu motivasyonla da lansmanımızı 25’i itibariyle başlatıyor olacağız” dedi.
22.01.2024 Gündem
Ali Tombaş kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye başkan adayı kim oldu?
Ali Tombaş kimdir? AK Parti Sultanbeyli Belediye başkan adayı kim oldu? AK Parti'nin Sultanbeyli Belediye Başkan adayı belli oldu. 31 Mart yerel seçimleri için tüm illerde belediye başkan adaylarını açıklayan Ak Parti, İstanbul ilçe belediye başkan adaylarını da duyurdu. AK Parti Sultanbeyli Belediye Başkan adayı Ali Tombaş oldu. Peki, Ali Tombaş kimdir, kaç yaşında ve nereli?
20.01.2024 Gündem
Hamza Dağ kimdir? AK Parti İzmir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ nereli, Hamza Dağ’ın AK Parti’deki görevi neydi? AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ'ın hayatı ve siyasi kariyeri…
Hamza Dağ kimdir? AK Parti İzmir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ nereli, Hamza Dağ’ın AK Parti’deki görevi neydi? AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ'ın hayatı ve siyasi kariyeri… Hamza Dağ hayatı ve siyasi kariyeri ile ilgili aramalar arttı. AK Parti içinde çeşitli görevlerde bulunan Hamza Dağ en son Tanıtım ve Medya'dan sorumlu genel başkan olarak görev yapıyordu. İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı'nın yanı sıra 24, 25, 26 ve 27. dönem İzmir Milletvekili olarak seçilen Hamza Dağ, 2014 yılından itibaren AK Parti MKYK'da görev aldı. Peki, Hamza Dağ kimdir, nereli, kaç yaşında? Hamza Dağ’ın AK Parti’deki görevi ne? AK Parti İzmir adayı Hamza Dağ mı? AK Parti İzmir adayı kim oldu?
19.01.2024 Gündem
AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı kim oldu? Karabük AK Parti Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı kim oldu? Karabük AK Parti Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu? AK Parti Karabük Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Karabük AK Parti Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya kimdir? AK Parti Karabük Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki AK Parti Karabük Belediye Başkanı adayı Özkan Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hüseyin Murat Uysal için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hüseyin Murat Uysal için başsağlığı mesajı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp krizi sonucu hayatını kaybeden AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal için başsağlığı diledi.
31.12.2023 Gündem
AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti
AK Parti Balıkesir Gençlik Kolları Başkanı hayatını kaybetti AK Parti Balıkesir İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Hüseyin Murat Uysal'ın vefatı sonrası peş peşe başsağlığı mesajları yayımlandı.
31.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 350 bin konutu dönüştüreceğiz, vatandaşa 1.5 milyon TL destek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüzyılın Dönüşümü İstanbul programında yaptığı konuşmada, “İstanbul genelinde, yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları için toplamda 128 milyar lira tutarında kaynak kullandık. Hedefimiz 5 yıl içerisinde İstanbul'da 600 yüz bini acilen olmak üzere toplam 1 buçuk milyon riskli bağımsız bölümü dönüştürmektir" dedi. Dün şehit olan askerler için de Erdoğan, “Mehmetçiklerimizin kanı yerde kalmamış, bölücü alçaklardan döktükleri kanın hesabı misliyle sorulmuştur ve sorulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 
23.12.2023 Gündem
AK Parti'de temayül yoklaması! Ömer Çelik: Seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz
AK Parti'de temayül yoklaması! Ömer Çelik: Seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İstanbul'da seçimler için yapılan temayül yoklamasına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Çelik, "Seçime güçlü bir şekilde hazırlanıyoruz” dedi.
17.12.2023 Gündem
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim?
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim? CHP Parti Meclisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil olmak üzere 13 üyenin 'bağışlanma' talebini onayladı. Affedilen 13 ismin CHP'ye geri döneceği belirtildi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tüzük Kurultayı'nın planlanan takvim dahilinde, 6-7-8-9 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, CHP affedilen 13 kişi kim? İşte CHP’de affedilen isimler…
28.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı?
Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı nedir, Karaca’ya neden soruşturma açıldı? Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca hangi partiden, Fethiye Belediye Başkanı kimdir? Muğla'nın Fethiye ilçesinde, üzerinde belediye başkanının adı ile belediye logosunun yer aldığı Türk bayraklarının tasarlanıp, reklam panolarına asılması tepki çekti. Yaşanan olay sonrası belediye başkanına yönelik adli ve idari işlem başlatıldı. Konuya ilişkin Fethiye Belediyesi yaptığı açıklamada "İlgili reklam şirketiyle herhangi bir görsel ve tasarımı paylaşılmamış, jest amacıyla yapılan bayrak görselleri için asılmadan önce tarafımızdan onay istenmemiştir." İfadeleri kullanıldı. Bu gelişmenin ardından Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir? Sorularına yanıt aranırken, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca Türk Bayrağı olayı detayları ile soruşturmanın nedeni sorgulanmaya başlandı. Peki, Fethiye Belediye başkanı hangi partiden, Alim Karaca kimdir, hangi partili?
28.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ankara ve İstanbul vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti 22. kuruluş yıldönümü programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Ayrım yapmadan 85 milyona saygı duyan, hesap veren, cesaretle hesap sorabileceğiniz parti ve ittifak arıyorsanız gelin AK Parti ve Cumhur İttifakına katılın. Başta İstanbul ve Ankara olmak üzere yerel seçimlerde zafer için koşacağız." ifadelerini kullandı.
24.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur ve emeklinin beklediği açıklama geldi! "Çalışmalar sürüyor adımları atacağız" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Macaristan dönüşü uçakta gazetecilerin sorularına cevap verdi. Erdoğan, memur ve emekli zamlarıyla ilgili konuşarak, "Şu anda memurlarla ilgili çalışmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız yetkili sendikalarla sürdürüyor. Bu ay sonuna kadar da devam edecek. Nitekim birinci, ikinci, açıklamalar Bakanım tarafından yapıldı. Emeklilerle ilgili de ayrıca Bakanlığımız çalışmalarını sürdürüyor. Memurlarımıza bu zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız." dedi.
21.08.2023 Gündem
Gençlere vergisiz telefon ve bedava internet yolda: Bu vaatler hayata geçirilecek
Gençlere vergisiz telefon ve bedava internet yolda: Bu vaatler hayata geçirilecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında yerel seçim hazırlıklarının başlatılması talimatını verirken gençlerle ilgili de “Cep telefonu, bedava internet, gençlik bankası ile ilgili Mehmet Bey (Mehmet Şimşek) çalışıyor. Gençlere verdiğimiz sözleri tutacağız” dedi.
21.06.2023 Ekonomi
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt
CHP'de ilk grup toplantısı...Kılıçdaroğlu'ndan 'değişim' mesajına yanıt Partisinin grup toplantısında konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'değişim' mesajlarına yanıt verdi.
13.06.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun adayı Özgür Özel mi? Ankara'da konuşulan son iddiaya yanıt
Kılıçdaroğlu'nun adayı Özgür Özel mi? Ankara'da konuşulan son iddiaya yanıt CHP'de seçim sonuçlarının ardından başlayan tartışmalar sürüyor. CHP'de yükselen 'değişim' seslerinin ardından Ankara'da neler konuşuluyor? İşte son bilgiler...
13.06.2023 Gündem
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı!
30 yıldır siyasete damga vuruyor: Her seçimi kazandı! Asıl hedefi yeşil sahaların fatihi olmaktı. Ancak babası istemeyince lise yıllarından beri meraklı olduğu politikaya yöneldi. Milli Selamet Partisi saflarında başladığı siyasi hayatında ilk büyük başarıyı 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kazandı. Yaklaşık 30 yıldır da yenilgiyi hiç tatmadı.
29.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik Kolları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gençlik kolları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.