Genç girişimciler kredisi limiti kaç oldu? Genç girişimci desteği yaş sınırı kaç oldu?
Genç girişimciler kredisi limiti kaç oldu? Genç girişimci desteği yaş sınırı kaç oldu? Hazine Faiz Destekli Kredi Paketi yürürlüğe girdi! Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sosyal medya hesabından duyurdu. Nebati, esnaf ve sanatkarlar ile tarımsal üretime yönelik kredi paketleri ve genç girişimci desteği ile ilgili paylaşımda bulundu. Peki, Genç girişimciler kredisi limiti kaç oldu? Genç girişimci desteği yaş sınırı kaç oldu? İşte detaylar…
23.10.2022 Ekonomi
Genç girişimciler yenilenebilir enerji projeleri geliştiriyor
Genç girişimciler yenilenebilir enerji projeleri geliştiriyor Teknopark Ankara'da şirket kuran 4 genç girişimci, yenilenebilir enerji alanında geliştirdikleri inovatif projelerle, Türkiye'nin enerji alanındaki dışa bağımlılığını yerli ve milli ürünlerle azaltmayı hedefliyor.
19.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Genç girişimcilerin gözü zirvede! Peak Games...
Genç girişimcilerin gözü zirvede! Peak Games... Türk oyun şirketi Peak Games'in küresel bir şirket tarafından satın alınması, genç girişimcileri yerli oyun üretimi ve dünyaya pazarlanması konusunda cesaretlendirdi.
15.06.2020 Bilim ve Teknoloji
1 Haziran'da başlıyor! 200 bin liralık destek...
1 Haziran'da başlıyor! 200 bin liralık destek... Teknoloji ve yenilik odaklı iş fikirlerini desteklemek için genç girişimcilere 200 bin lira hibe verilecek. Teknogirişim Sermayesi Desteği Programı 1 Haziran’da başlıyor.
10.04.2019 Ekonomi