Gaziantep Valiliği

Gaziantep Valiliği

Son dakika gaziantep valiliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaziantep valiliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaziantep valiliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaziantep Valiliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaziantep valiliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 399 gaziantep valiliği haberi bulunmuştur. Tüm gaziantep valiliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi
5 ilde eğitim-öğretime 1 gün ara verildi Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Malatya, Gaziantep, Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay'da eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi.
5.02.2024 Gündem
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı?
Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı? Yeni Gaziantep Valisi açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hafta sonu yeni Kabine'yi açıkladı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanı olarak atanmasının ardından, yerine Erdoğan Gaziantep Valisi Davut Gül’ü atadı. Gül’ün atanması sonrası Gaziantep Valiliğine kimin atandığı merak konusu oldu. Peki, Yeni Gaziantep Valisi kim oldu, Gaziantep Valiliğine kim atandı?
6.06.2023 Gündem
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu
Eylem ve etkinliklere 7 gün yasak! Valilik duyurdu Gaziantep Valiliği, kent genelinde tüm eylem ve etkinliklerin 7 gün süreyle yasaklandığını duyurdu.
25.11.2022 Gündem
Gaziantep Valiliği'nden FETÖ firarisinin iddialarına ilişkin açıklama
Gaziantep Valiliği'nden FETÖ firarisinin iddialarına ilişkin açıklama Gaziantep Valiliği, yurtdışındaki bir FETÖ terör örgütü firarisinin 'Vali Davut Gül’ün konvoyunun önü kesilerek korumaların rehin alındığı' şeklinde iddialarını yalanlayarak, Vali Gül’ün olayın yaşandığı iddia edilen günde katıldığı programın fotoğraflarını paylaştı. Açıklamada, "Söz konusu iftiraların amacı, bütün FETÖ mensuplarının yaptığı gibi devleti ve kamu görevlilerini itibarsızlaştırma olduğu kadar Organize Suç Örgütü’nü kahramanlaştırarak, halkı korku ve paniğe sevk etmek ve suç örgütüne menfaat sağlamaktır” denildi.
24.07.2022 Gündem
MEB resmen duyurdu! Öğrencilere büyük destek, aylık 500 TL ödenecek
MEB resmen duyurdu! Öğrencilere büyük destek, aylık 500 TL ödenecek 500 lira ödeme yapılacak. Her ay yapılan ödemeler 4 yıl boyunca devam edecek. MEB tarafından resmi açıklama gedi. İmzalar atıldı. Uygulanmaya başlayacak. Gaziantep’te Mesleki Eğitim Merkezi Öğrencilerini Destekleme İşbirliği protokolü imza töreninde konuşan Milli Eğitim Bakanı (MEB) Mahmut Özer, bugün kadın şiddetten bahsedenlerin 28 Şubat sürecinde başörtüsünden dolayı kız çocuklarının okuyamamasına ses çıkarmadığını belirterek, “28 Şubat sürecinin mesleki eğitim merkezlerinden uzaklaştırdığı başarılı öğrenciler artık mesleki eğitim merkezlerine gitmeye başladı” dedi. Öte yandan, imzalanan protokolle, meslek lisesinde okuyanlara aylık 500 lira destek verilecek.
22.06.2022 Eğitim
Bakan Özer: 1 milyon genci mesleki eğitim merkezleriyle buluşturacağız
Bakan Özer: 1 milyon genci mesleki eğitim merkezleriyle buluşturacağız Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Cumhurbaşkanı'mızın ifade ettiği gibi 2022 yılının sonuna kadar tüm Türkiye’de 1 milyon gencimizi mesleki eğitim merkezlerimizle buluşturacağız" dedi. 
21.06.2022 Eğitim
Gaziantep'te ihtiyaç sahipleri için ekmek fiyatı 1.5 TL'ye indirildi
Gaziantep'te ihtiyaç sahipleri için ekmek fiyatı 1.5 TL'ye indirildi Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Fırıncılar Odası iş birliğinde gerçekleştirilen proje ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan faydalanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için 200 gram somun ekmeğin fiyatı 2 buçuk liradan 1 buçuk liraya indirildi.
20.04.2022 Ekonomi
Asiye Ateş’in son durumu nasıl, sağlık durumu iyi mi? Gaziantep Pitbull saldırısında tutuklama var mı?
Asiye Ateş’in son durumu nasıl, sağlık durumu iyi mi? Gaziantep Pitbull saldırısında tutuklama var mı? Gaziantep'te site bahçesinde oyun oynayan 4 yaşındaki çocuğun 2 pitpull cinsi köpek tarafından saldırıya uğraması olayında gözaltına alınan 6 şüpheliden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Asiye Ateş’in son durumu nasıl, sağlık durumu iyi mi?
24.12.2021 Gündem
Pitbull dehşetinde son dakika gelişmesi! 3 kişi tutuklandı
Pitbull dehşetinde son dakika gelişmesi! 3 kişi tutuklandı Gaziantep Valiliği, pitbull saldırısıyla ilgili gözaltına alınan 6 kişiden 3'ünün tutuklandığını açıkladı
23.12.2021 Gündem
Yunus Göç kimdir, tutuklandı mı? Gaziantep'te işkenceye uğrayan bebek nasıl oldu?
Yunus Göç kimdir, tutuklandı mı? Gaziantep'te işkenceye uğrayan bebek nasıl oldu? Yunus Göç kimdir, Yunus Göç tutuklandı mı? Gaziantep'te 3 aylık bebeğini döven babanın görüntüleri infial yarattı. İddialara göre 28 Kasım 2021 Pazar akşamı Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde 2 aylık Cihan bebek, babası tarafından öldüresiye dövüldü. Cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıyan görüntülerin ardından olayın detayları sorgulanmaya başlandı. Peki, Gaziantep'te işkenceye uğrayan bebek nasıl oldu?
30.11.2021 Gündem
Müzisyenin sazını kırıp yüzüne tekme attı! Düğünde ortalık karıştı
Müzisyenin sazını kırıp yüzüne tekme attı! Düğünde ortalık karıştı Gaziantep'in İslahiye ilçesindeki düğünde istek parçayı hemen çalmayan müzisyen Erdal Erdoğan'ın sazını kırıp yüzüne tekme atan H.K. gözaltına alındı. Olaya ilişkin görüntülerin sosyal medyada 'ırkçı saldırı' olarak paylaşılması üzerine Gaziantep Valiliği açıklama yaptı. Açıklamada, "Kürtçe müzikten kaynaklanan ırkçı bir saldırı olduğuna dair yapılan art niyetli paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.
19.10.2021 Yaşam
Sınıfta öğrencisini döven öğretmen açığa alındı
Sınıfta öğrencisini döven öğretmen açığa alındı Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, sınıfta gürültü yaptığı gerekçesiyle öğrencisini döven öğretmen, Valilik tarafından görevden alınarak hakkında soruşturma başlatıldı.
14.10.2021 Gündem
Gaziantep'te alçak saldırı! Valilik'ten açıklama geldi
Gaziantep'te alçak saldırı! Valilik'ten açıklama geldi Gaziantep'in Karkamış ilçesine terör örgütü PKK/PYD kontrolündeki bölgeden atılan mühimmatlardan biri Cerablus’a, 2’si Karkamış'ta farklı noktalara düştü.
11.10.2021 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İsrail mahkemesinin aldığı kararı lanetliyorum
Diyanet İşleri Başkanı Erbaş: İsrail mahkemesinin aldığı kararı lanetliyorum İsrail'de bir mahkemenin aldığı 'Yahudilerin Mescid-i Aksa'da 'sessizce' ibadet etme hakkı olduğu' kararıyla ilgili, "Öncelikle İsrail mahkemesinin almış olduğu kararı reddediyorum, kınıyorum, lanetliyorum" dedi.
8.10.2021 Gündem
Mide bulandıran istismar iddiaları sonrası valilikten açıklama!
Mide bulandıran istismar iddiaları sonrası valilikten açıklama! Gaziantep Valiliği, bir televizyon kanalında yayınlanan gündüz kuşağı programında ortaya atılan cinsel istismar iddialarına ilişkin açıklamada bulundu.
26.09.2021 Yaşam
Camide biber gazlı müdahale! Olayın ardından emekliliğini istedi
Camide biber gazlı müdahale! Olayın ardından emekliliğini istedi Gaziantep'te bir camide tam kısıtlamada toplanan gruba bir personelin biberli gazla müdahale etmesinin ardından Gaziantep Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek emekliliğini istedi.
5.05.2021 Gündem
Nisanda 115 terörist etkisiz hale getirildi
Nisanda 115 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, "Nisan ayında 8'i sözde üst düzey, 115 terörist etkisiz hale getirildi. Etkisiz hale getirilen teröristlerden 66'sı PKK/KCK'lı, 49'u DEAŞ terör örgütü mensubudur" dedi.
4.05.2021 Gündem
Valilikten 'camide biber gazlı müdahale' açıklaması! Açığa alındı
Valilikten 'camide biber gazlı müdahale' açıklaması! Açığa alındı Gaziantep Valiliği, kentteki bir camide yaşanan olay sırasında emniyet mensuplarının ibadethaneye ayakkabıyla girmediğini belirterek, "Zor kullanma şartları oluşmasına rağmen bir emniyet mensubunun cami içerisinde biber gazı kullanması herkes gibi bizleri de üzmüş olup, ilgili personel açığa alınmıştır." açıklamasında bulundu.
3.05.2021 Gündem
Bakan Selçuk: Her çocuğumuza ulaşmanın yollarını artırmaya gayret ediyoruz
Bakan Selçuk: Her çocuğumuza ulaşmanın yollarını artırmaya gayret ediyoruz Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Televizyon kanallarında bütün dersler tekrarlanarak işleniyor ve bizim çocuklarımıza soracağımız konuların tamamı aslında televizyonda var. Ama biz Türkiye olarak bununla yetinmiyoruz, daha ilerisini istiyoruz ve her bir çocuğumuza ulaşmanın yollarını artırmaya gayret ediyoruz" dedi.
28.12.2020 Eğitim
O ilimiz için yeni koronavirüs kararı! Yasaklandı
O ilimiz için yeni koronavirüs kararı! Yasaklandı Gaziantep Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, maske kullanımının ihlal edilmesine neden olduğu gerekçesiyle insan yoğunluğunun olduğu bölgelerde sigara içmenin yasaklandığını duyurdu. Kurul kararıyla ayrıca kamu binalarına da ziyaretçi yasağı getirildi.
8.11.2020 Gündem
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi
TEKNOFEST 2020 muhteşem finali ile Gaziantep’te sona erdi İlk yılında 550 bin, ikinci yılında ise 1 milyon 720 bin kişinin ziyaret ettiği dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali TEKNOFEST’te milyonlarca insan, coşku ve heyecanla bir araya gelerek “Milli Teknoloji Hamlesi”ne tanıklık etmişti. Ülkemizin önde gelen kuruluşlarının desteği ve özverili çalışmaları ile düzenlenen TEKNOFEST bu yıl ise 63 paydaşı ile İstanbul’da yanan “Milli Teknoloji Hamlesi” meşalesini Gaziantep’e taşıdı.
30.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi, nasıl izlenir? Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) başladı! (Teknofest 2020 canlı yayın)
Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi, nasıl izlenir? Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) başladı! (Teknofest 2020 canlı yayın) Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST), Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın da katıldığı kortej yürüyüşü ile başladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "TEKNOFEST'e ilgi her sene katlanarak artıyor. Festivalin ilk yılında 4 bin 333 takım yarıştı, ikinci senemizde yarışan takım sayısı 17 bin 773'e çıktı. Bu sene TEKNOFEST'e 100 binden fazla yarışmacı başvurdu, bu hakikaten muazzam bir rakam." İfadelerini kullandı. 21 farklı kategoride düzenlenen teknoloji yarışmalarına başvuruda bulunan 100 bin gençten yaklaşık 5 bini finalist olarak yarışacak. Peki, Teknofest halka açık mı? Teknofest Gaziantep canlı izlenir mi? Teknofest Gaziantep canlı yayını nasıl izlenir? Teknofest Gaziantep canlı yayın linki
24.09.2020 Gündem
TEKNOFEST 2020 için son 10!
TEKNOFEST 2020 için son 10! Türkiye’nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen, dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e 10 gün kaldı. Bu yıl Gaziantep ev sahipliğinde gerçekleşen TEKNOFEST 2020 24-27 Eylül 2020 tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
14.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller…
Hangi illerde 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı uygulanıyor? 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller… Corona virüsü Türkiye’de etkisini sürdürmeye devam ediyor. 800’lü sayılara inen covid 19’un tekrar 1200’lü sayıların üzerine çıkması Türkiye’de yeniden bir takım tedbirlerin alınmasına neden oldu. Risk grubu olan 65 yaş üstü için bazı illerde yeniden sokağa çıkma yasağı getirildi. 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı olan iller…
17.08.2020 Gündem
Düğünlerde 65 yaş üstü yasağı mı var? 65 yaş üstü düğün salonuna gidebilir mi?
Düğünlerde 65 yaş üstü yasağı mı var? 65 yaş üstü düğün salonuna gidebilir mi? Türkiye’deki corona virüs vaka sayısındaki artış, yeni kararların alınmasını beraberinde getirdi. Özellikle sosyal mesafenin korunamadığı nisan, kına ve düğün gibi organizasyonlarına yönelik valilikler çeşitli kararlar alıyor. Son olarak Gaziantep Valiliği 65 yaş üstü için saat sınırlaması getirdi. Peki, 65 yaş üstü düğün salonuna gidebilir mi? Düğünlerde 65 yaş üstü yasağı hakkında merak edilenler…
13.08.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaziantep Valiliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaziantep valiliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.