YSK’dan GAMER kararı
YSK’dan GAMER kararı Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İçişleri Başkanlığı'nın, Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) bünyesinde oluşturulacak 'seçim modülü' için sandık bilgileri ve seçmen sayılarının iletilmesine yönelik talebini reddetti.
10.05.2023 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni sistem!
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Yeni sistem! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, güvenlik hizmetlerini yürüten birimlerden alınan verileri tek elde toplayan Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi'nde (GAMER) kullanılacak yeni nesil yazılımla, olay anındaki İnsansız Hava Aracı (İHA) görüntülerinden sosyal medyadaki manipülasyonlara kadar kriz anını yönetmek için ihtiyaç duyulan tüm bilgilerin hızlı ve sağlıklı şekilde yönetilmesinin sağlanacağını bildirdi.
18.10.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan GAMER yapılanması
İçişleri Bakanlığı'ndan GAMER yapılanması Milli güvenliği tehdit eden yurtiçi ve yurtdışı kaynaklı gelişmelere ve doğal afetlere karşı Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezleri (GAMER) kuruldu. İçişleri Bakanlığı’nca sessiz sedasız oluşturulan GAMER, bakanlıkta ve illerde 7 gün 24 saat çalışacak
29.09.2021 Gündem