Galip Mendi

Galip Mendi

Son dakika Galip Mendi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galip Mendi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galip Mendi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galip Mendi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galip mendi gelişmeleri de dahil olmak üzere 188 galip mendi haberi bulunmuştur. Tüm galip mendi haberleri aşağıda listelenmiştir.
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!
15 Temmuz mesajları ve sözleri! Bayraklı, resimli, kurumsal, kısa, anlamlı Twitter, Facebook ve Instagram için 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri! 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajları ve sözleri için aramalar başladı. 2016 yılında Yurtta Sulh Konseyi adıyla örgütlenen darbeciler tarafından gerçekleşen 15 Temmuz darbesi, 249 Şehit verdi. Darbecileri lanetlemek, ölenleri anmak için biz de 15 Temmuz mesajları derledik. İşte Twitter, Facebook ve Instagram için resimli, bayraklı, kısa, kurumsal, duygu dolu anlamlı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü mesajları, sözleri!...
15.07.2022 Gündem
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı
Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı Kıbrıslı Gazeteci Kutlu Adalı'nın öldürülmesine ilişkin savcılığa ifade veren ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı.
3.06.2021 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü?
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Şehitleri anılıyor. FETÖ'nün darbe girişimi gecesinde "ilk kahraman şehit" olarak tarihe adını yazdıran Bülent Aydın merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? İşte Bülent Aydın ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı?
15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? FETÖ'nün hain darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak ilan edildi. Bu yıl Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle 15 Temmuz'da tatil olup olmadığı ve aynı zamanda corona virüs nedeniyle sokağa çıkma yasağının gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 15 Temmuz sokağa çıkma yasağı var mı? İşte 15 Temmuz tatili ile ilgili merak edilenler...
14.07.2020 Gündem
Şok mesaj ortaya çıktı! Saat 04.25’te göndermişler
Şok mesaj ortaya çıktı! Saat 04.25’te göndermişler 15 Temmuz darbe girişiminde Jandarma Genel Komutanlığı'ndaki eylemleri organize eden ve Emniyet Müdürlüğü TEM Daire Başkanı Turgut Aslan'ı yaralayan, korumasını şehit eden eski kurmay albay Erkan Öktem'in, darbe emirlerine uyulması yönünde sahte imzalı mesaj çektiği belirlendi. Darbeciler tarafından derdest edilen dönemin Jandarma Genel Komutanı Galip Mendi'nin sahte imzası ile Öktem'in imzasının bulunduğu mesajda, sözde ‘yurtta sulh harekatı’nın başarıyla yürütüldüğü ve sıkıyönetim emirlerine uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacağı ifadeleri yer aldı.
8.09.2019 Gündem
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Darbeci eski Albay Öktem'in ses kayıtları ortaya çıktı
Darbeci eski Albay Öktem'in ses kayıtları ortaya çıktı Jandarma karargahındaki darbe girişimini yöneten eski albay Öktem’in polis araçlarının vurulması emri, ilk kez ortaya çıkan telsiz kayıtlarına yansıdı.
6.04.2019 Gündem
Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasına ilişkin davada çarpıcı ifadeler
Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasına ilişkin davada çarpıcı ifadeler Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)sözde "Hava Kuvvetleri Komutanlığı imamı" olduğu belirlenen firari Adil Öksüz'ün serbest bırakılmasıyla ilgili 28 kişinin yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.
29.09.2021 Gündem
Komutanım engellemese, darbeci albayı vuracaktım
Komutanım engellemese, darbeci albayı vuracaktım Tanık olarak ifade veren Kıdemli Başçavuş Sait Koç, darbe gecesi tutuklanan Bölge Jandarma Komutanı Kurmay Başkanı eski Kurmay Albay Mustafa Sakaoğlu'nu vurmak için giderken, bir komutanının kendisini tutup 'Her şeyi yasaya uygun şekilde yapacağız." demesi üzerine vazgeçtiğini söyledi.
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü davası başladı
Akıncı Üssü davası başladı Akıncı Üssü davası bugün Ankara'da başladı. Sanıklar duruşma salonuna tek tek getirildi.
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü davasının kapsamı genişliyor
Akıncı Üssü davasının kapsamı genişliyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi gecesi, eski Jandarma Genel Komutanı emekli Orgeneral Galip Mendi'nin kaçırılmasına ilişkin dört sanık hakkında açılan dava ile Akıncı Üssü bölgesinde, darbe girişimini engellemeye çalışan 9 kişiyi öldürmek ve 102 kişiyi öldürmeye teşebbüsten yargılanan eski Albay Bilal Akyüz hakkındaki davalar, Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek Akıncı Üssü'ndeki darbe eylemleriyle ilgili 481 sanıklı davayla birleştirildi.
29.09.2021 Gündem
Akıncı Üssü iddianamesi kabul edildi
Akıncı Üssü iddianamesi kabul edildi FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Akıncı Üssü'nde eyleme karışan 481 kişi hakkındaki iddianame kabul edildi.
29.09.2021 Gündem
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı
FETÖ'cü polis memurundan dinleme itirafı Ankara İstihbarat Dairesi'nde görevli FETO mensubu eski polis memuru F.A., gazeteci ve hâkimlerin dinlenmesine ilişkin önemli itiraflarda bulundu.
29.09.2021 Gündem
Görüntüler öyle demiyor
Görüntüler öyle demiyor 15 Temmuz gecesi silah kullanmadığını öne süren ve TEM Daire Başkanı Aslan’ı başından vurup, korumasını şehit eden Albay Erkan Öktem’in komutanlık içindeki silahlı görüntüleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı
15 Temmuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı 15 Temmuz darbe girişimine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülere çatışmalar da yansıdı
29.09.2021 Gündem
Fikri Işık'ın Özel Kalemi hala firari!
Fikri Işık'ın Özel Kalemi hala firari! 15 Temmuz darbe girişimi günü Bakan Fikri Işık'ın eski Özel Kalem Müdürü Albay Tevfik Gök’ün bilgi akışını engellediği ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'da başından vurulmuştu
15 Temmuz'da başından vurulmuştu Emniyet Terörle Mücadele Daire Başkanı Turgut Aslan, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Jandarma Genel Komutanlığı’nda darbeciler tarafından başından vurulmuştu. Geçtiğimiz günlerde kendine gelen Aslan'ın ilk sorusu "Ülkede ne oldu?" oldu.
29.09.2021 Gündem
HDP’liler olabilir diye telefonları toplamışlar
HDP’liler olabilir diye telefonları toplamışlar 15 Temmuz darbe girişiminde derdest edilen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile Kara Kuvvetleri Eğitim Doktrin Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu’nun Akıncılar Üssü’nde korumalığını yapan üsteğmen Yunus Emre H’nun ifadesine ulaşıldı.
29.09.2021 Gündem
Darbeci komutan itiraf etti! Tereddüt etmedim
Darbeci komutan itiraf etti! Tereddüt etmedim Darbe girişimi sonrası tutuklanan ve 3'er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istenen 2'nci Ordu Komutanlığı plan harekât şube müdürü Albay Bahadır Erdemli'nin ifadesinde "Yurtta Sulh Konseyi'nin emirlerinin kanunsuz olduğunu bile bile yerine getirmekte tereddüt etmedim" dediği öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'un beyin takımı 6 kişi
15 Temmuz'un beyin takımı 6 kişi Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin 6 kişilik beyin takımı tarafından gerçekleştirilmek istendiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz gecesi ‘Sıkıyönetim’ kavgası
15 Temmuz gecesi ‘Sıkıyönetim’ kavgası 15 Temmuz darbe girişimi sırasında kuvvetler arası yaşanan sıkıyönetim kavgası mesajlara yansıdı. Deniz Kuvvetleri’ne Genelkurmay’dan sıkıyönetim direktifi saat 22.41’de geldi. Jandarma 03.39’da ‘Sıkıyönetime uymayın’ mesajı gönderdi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Galip Mendi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galip mendi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.