Galaxy S Iv

Galaxy S Iv

Son dakika GalaxY S IV haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GalaxY S IV ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GalaxY S IV haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galaxy S Iv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galaxy s ıv gelişmeleri de dahil olmak üzere 24 galaxy s ıv haberi bulunmuştur. Tüm galaxy s ıv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galaxy S IV ortaya çıktı mı?
Galaxy S IV ortaya çıktı mı? 14 Mart yaklaştıkça meraklı bekleyiş ve heyecan da artıyor.
5.03.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung Galaxy S IV, 6  farklı versiyona sahip olacak!
Samsung Galaxy S IV, 6 farklı versiyona sahip olacak! Siyah ve beyaz renk seçeneğinin yanı sıra 64GB''lık versiyonda kullanıcılara sunulacak.
1.03.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Galaxy S IV tanıtımını Times Meydanı''na taşıyacak
Samsung, Galaxy S IV tanıtımını Times Meydanı''na taşıyacak Güney Koreli üretici resmi lansmanı, meydanda toplanacak kalabalık ile daha eğlenceli hale getirecek.
28.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV, Qualcomm işlemci ve SoLux ekranla gelebilir
Galaxy S IV, Qualcomm işlemci ve SoLux ekranla gelebilir Qualcomm işlemcinin yanı sıra SoLux ekran da telefonda yer alabilir.
23.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV için hazırlanan kılıflar ortaya çıktı!
Galaxy S IV için hazırlanan kılıflar ortaya çıktı! Söz konusu kılıfların hangi tasarıma dayandırıldığı bilinmiyor ancak, köşeli bir yapının sunulması sürpriz olmazdı.
23.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy SIV''ün kamerası neler sunacak?
Galaxy SIV''ün kamerası neler sunacak? Güney Koreli üretici yeni amiral gemisinde yazılım desteğinin de üst seviyede olacağını işaretlerini veriyor.
22.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Galaxy S IV’ü ne zaman resmiyete kavuşturacak?
Samsung, Galaxy S IV’ü ne zaman resmiyete kavuşturacak? Uzun süredir iddialara konu olan lasnman tarihi için 14 Mart tarihi netleşmeye başlıyor.
18.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung,100 milyon Galaxy S IV satmayı planlıyor
Samsung,100 milyon Galaxy S IV satmayı planlıyor Güney Koreli üretici Galaxy S IV modelinde hedeflediği satış rakamı dudak uçuklatacak cinsten. Serinin her modelinde sağlanan gelişmeyle bu rakama ulaşılması hayal değil.
15.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Merakla beklenen Galaxy S IV için yeni detaylar gelmeye devam ediyor!
Merakla beklenen Galaxy S IV için yeni detaylar gelmeye devam ediyor! Yılın ilk yarısında kuşkusuz en çok beklenen telefon Galaxy S IV ve telefon hakkında her detay haber niteliği taşıyor.
15.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV Mini mayıs ayında resmiyet kazanabilir
Galaxy S IV Mini mayıs ayında resmiyet kazanabilir Galaxy S IV''ün resmi tanıtım tarihi netleşmezken, kaynaklar mini modelinin mayıs ayı içerisinde tanıtılacağını bildiriyor.
14.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV’ün Güney Kore versiyonu test sonucunda ortaya çıktı
Galaxy S IV’ün Güney Kore versiyonu test sonucunda ortaya çıktı Samsung''un merakla beklenen yeni amiral gemisinin Güney Kore versiyonu test raporunda ortaya çıkarken, telefonun ise mart ayı içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.
12.02.2013 Bilim ve Teknoloji
HTC, dikkatleri üzerine çekmek istiyor!
HTC, dikkatleri üzerine çekmek istiyor! Tayvanlı üretici, büyük umutlar bağladığı M7 için dikkatleri üzerine çekmek istiyor.
10.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV’ün kamerası ile çekilen görseller ortaya çıktı
Galaxy S IV’ün kamerası ile çekilen görseller ortaya çıktı Samsung Galaxy S IV''ün kamerasında ilk görüntüler geldi.
8.02.2013 Bilim ve Teknoloji
LG Optimus G Pro ne zaman satışa sunuluyor?
LG Optimus G Pro ne zaman satışa sunuluyor? LG, yeni amiral gemisi modelini beklenenden daha önce satışa sunacak.
8.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung, Full HD ekran panelinin seri üretimine başladı
Samsung, Full HD ekran panelinin seri üretimine başladı CES 2013 etkinliğinde sergilenen 5-inç boyutunda ve Full HD çözünürlüklü Super AMOLED Plus ekranın hacimli üretimine başladı. Güney Kore kaynaklı haberde, Samsung’un ülkede yer alan fabrikalarında seri üretime başladığını bildirdi. Lazer Bağlı Termal Gör
6.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV için yeni bir tasarım ortaya çıktı!
Galaxy S IV için yeni bir tasarım ortaya çıktı! Samsung, mart ya da nisan döneminde tanıtacağı konuşulan telefonu için yeni bir konsept ortaya çıktı.
5.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung''dan yeni bir telefon: GT-B9150
Samsung''dan yeni bir telefon: GT-B9150 Güney Koreli üretici, MWC 2013 etkinliğinde Full HD ekranlı yeni bir telefonu karşımıza çıkarabilir.
3.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung''un telefon tanıtımlarına devam edecek
Samsung''un telefon tanıtımlarına devam edecek Güney Koreli üreticinin yılın ilk döneminde bizlere sunacağı 8 telefon sammobile.com tarafından ortaya çıkarıldı
1.02.2013 Bilim ve Teknoloji
Samsung, AMOLED ekranlarda piksel dizilimini değiştiriyor
Samsung, AMOLED ekranlarda piksel dizilimini değiştiriyor Samsung, inç başına düşen piksel sayısını arttırmak adına yeni dizilimler geliştiriyor.
23.01.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV, mart ayında tanıtılabilir
Galaxy S IV, mart ayında tanıtılabilir Samsung, mart ayı içerisinde Amerika''da düzenleyeceği etkinlikle telefonu resmiyete kavuşturabilir.
22.01.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV, test raporunda göründü
Galaxy S IV, test raporunda göründü Samsung, Galaxy S IV için testlere devam ediyor.
19.01.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S IV, 5-inç boyutunda Full HD Super AMOLED ekrana sahip olacak
Galaxy S IV, 5-inç boyutunda Full HD Super AMOLED ekrana sahip olacak Samsung, bir sonraki amiral gemisinde 5-inç boyutunu kullanacak.
13.01.2013 Bilim ve Teknoloji
İddia: Galaxy  S IV, S-Pen destekli olacak
İddia: Galaxy S IV, S-Pen destekli olacak Galaxy S IV, S-Pen kalem ile farklı bir kullanıcı deneyimi sunabilir.
28.12.2012 Bilim ve Teknoloji
Galaxy S4''e ait bütün bilgiler - Toparlama
Galaxy S4''e ait bütün bilgiler - Toparlama Samsung Galaxy S4''e dair şimdiye kadar yayınlanmış bütün bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
9.02.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Galaxy S Iv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galaxy s ıv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.