Flaş Gelişme

Flaş Gelişme

Son dakika flaş gelişme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan flaş gelişme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını flaş gelişme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Flaş Gelişme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan flaş gelişme gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.025 flaş gelişme haberi bulunmuştur. Tüm flaş gelişme haberleri aşağıda listelenmiştir.
ABD'de ölü bulunan fenomen ile ilgili flaş gelişme! Mezardan çıkarıldı
ABD'de ölü bulunan fenomen ile ilgili flaş gelişme! Mezardan çıkarıldı Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) hayatını kaybeden ve sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın (28) Adana’daki mezarı, ailesinin başvurusu üzerine otopsi için bugün açıldı. Taktaş’ın çıkarılan cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
6.05.2024 Adana
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi
Seçil Erzan olayında flaş gelişme: Mağdur sayısı 26’ya yükseldi Yüksek kar getirili özel fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Fernando Muslera ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin de bulunduğu pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen banka müdürü Seçil Erzan’ın davasında 5 yeni mağdur daha ortaya çıktı. Mağdurlar hakkında hazırlanan iddianamelerin ana dava dosyasıyla birleşmesiyle şikayetçilerin sayısı 21’den 26’ya, Erzan hakkında istenen hapis cezası da 275 yıla yükseldi.
3.05.2024 Gündem
Gram altın için yatırımcıya çok önemli uyarı! Uzmandan 'hazır olun' mesajı geldi
Gram altın için yatırımcıya çok önemli uyarı! Uzmandan 'hazır olun' mesajı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Fed açıklamaları sonrası altın fiyatları ibresini aşağı döndürdü. Bununla beraber yatırımcısı 'Altın gram fiyatı için düşüş sürecek mi' sorusuna yanıt arıyor. İslam Memiş, ONS yönlü gerileyen altın gram fiyatı için kritik rakamları duyurdu. 'Hazır olun' diyen İslam Memiş, ONS ve gram altın tarafında düşüşlerin süreceğini ifade etti. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
3.05.2024 Ekonomi
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin
Buz gibi hava geri dönüyor! Meteoroloji İstanbul dahil 34 kent için alarm verdi, montları giyin Meteoroloji'den buz gibi hava uyarısı geldi. Hava sıcaklıkları hissedilir şekilde soğuyacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü 34 kente "sarı" kodlu yağış uyarısında bulundu. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşları uyarıldı. Prof. Dr. Orhan Şen yağışların bugün doğu illerinde etkili olacağını belirtirken yarın için ise İstanbul'da kuvvetli yağış beklendiğini açıkladı. Şen, 'Kıştan bir gün, montları giydim. Yarın öğleden sonra kuvvetli İstanbul’da yağış. Sıcaklık 3-4 gün daha 16-17 derece civarında olacak.' ifadelerini kullandı.
2.05.2024 Gündem
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri
İkinci el araçta aylar sonra bir ilk! İşte en hızlı satılan araba modelleri İkinci el otomobil piyasasında hareketlilik yeniden başladı. Kasım 2023’te ortalama 65-70 güne kadar çıkan satış süreleri yeniden 30-45 günlere geriledi. Hürriyet, Nisan 2024 itibarıyla en hızlı satılan ikinci el otomobilleri araştırdı. Buna göre, Türkiye’de en hızlı satılan 2’nci el otomobil markası Renault olurken; en hızlı satılan ikinci el otomobil modelleri 1-7 gün ile Renault Megane, 5-7 gün ile Nissan Qashqai ve 7-10 gün ile Fiat Egea oldu.
18.04.2024 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasıyla ilgili dikkat çeken detay
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Trafik sigortasıyla ilgili dikkat çeken detay TSB Başkan Yardımcısı Ahmet Yaşar, trafikte her 100 araçtan 4’ünün kaza yaptığını, 1.2 milyon kusurlu sürücü olduğunu belirterek, “Trafik sigortasında primleri serbestçe belirlemek istiyoruz. Bunu da, 1.2 milyon sürücünün yarattığı mağduriyetin diğer 22 milyon sürücüye yüklenmemesi için istiyoruz” dedi.
15.04.2024 Ekonomi
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay
Asgari ücrete ek zam gelecek mi? Milyonlarca çalışanı ilgilendiren detay Asgari ücretli milyonlarca vatandaşa heyecanlandıran açıklama geldi. Merkez Bankası, 2023 enflasyon hedefinden sapıldığı için yasa gereği hükümete açık mektup gönderdi. Metinde asgari ücrete ilişkin tek zam vurgusu da vardı. Ekonomist Muhammet Bayram konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak çalışanların enflasyona ezdirilmemesi için asgari ücrete bir miktar zam getirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. İşte asgari ücret zammı ile ilgili tüm detaylar...
8.04.2024 Çalışma Hayatı
Bayram öncesi rekor sürprizi! Tarihi zirve sonrası borsa rallisi sürecek mi?
Bayram öncesi rekor sürprizi! Tarihi zirve sonrası borsa rallisi sürecek mi? Bayram öncesi borsa sürpriz yükselişle tüm zamanların rekorunu kırdı. Yüksek faizler TL’ye ilgiyi artırıyor. Risk primin daha da düşmesi yabancı yatırımların önünü açabilir
7.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! Tarih belli oldu, İslam Memiş rekoru açıkladı
Altın fiyatları rekora hazırlanıyor! Tarih belli oldu, İslam Memiş rekoru açıkladı Altın fiyatları ile ilgili son dakika... Altın fiyatları rekora doymuyor. Yeni rekorlar yolda. İslam Memiş son dakika açıkladı. Altın yatırımcısını heyecanlandıran flaş gelişme. Altın fiyatları haftayı hızlı yükselerek kapadı. Ons altın 2300 dolar psikolojik direnci üzerinde seyrederken altın gram fiyatı iç piyasada 2400 TL civarında işlem görüyor. Piyasalarda rekor seviyeler sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kritik 2 seviye vererek altın yorumlarında bulundu. Öte yandan Memiş, altının kar satışı yiyebileceğine dikkat çekti. İşte son dakika altın fiyatları...
6.04.2024 Ekonomi
Motosiklet, ağaca ve direğe çarptı! İki kişi can verdi
Motosiklet, ağaca ve direğe çarptı! İki kişi can verdi Adana'da kontrolden çıkan motosikletin kaldırımdaki betona, ağaca ve aydınlatma direğine çarptığı kazada devrilen araçtan düşerek metrelerce savrulan 2 kişi hayatını kaybetti.
2.04.2024 Adana
Reina’nın sahibi hakkında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi
Reina’nın sahibi hakkında flaş gelişme! Mahkeme kararını verdi 2017 Yılında 39 kişinin yaşamını yitirdiği Reina gece kulübünün işletmecisi Mehmet Koçaslan’ın sahibi olduğu Antik Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi hakkında İstanbul 2. Asliye Ticaret Mahkemesi şirketin iflasına karar verdi.
14.03.2024 Gündem
Son anketlerde çarpıcı sonuç! İşte il il ilçe ilçe son durum...
Son anketlerde çarpıcı sonuç! İşte il il ilçe ilçe son durum... Son seçim anketlerinde çarpıcı sonuç ortaya çıktı. SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk'te 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin son anketin sonuçlarını paylaştı.
14.03.2024 Gündem
100 bin liranın yıllık getirisi yükseldi! Mevduat faizleriyle ilgili flaş gelişme
100 bin liranın yıllık getirisi yükseldi! Mevduat faizleriyle ilgili flaş gelişme Mevduat faizleriyle ilgili son dakika açıklaması geldi. Mevduat faizlerinde yükseliş yeniden hızlandı. Bankalarda faiz oranları yüzde 50 seviyesinin de üzerine çıktı. Peki Merkez Bankası’nın faizi sabit tutmasına rağmen bankalarda mevduat faizleri neden yükseliyor? Ekonomist Muhammet Bayram ‘bunun tek nedeni var’ diyerek beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi
Valizden 21 kilo esrar çıktı! Mahkemeden tutuklama kararı geldi Adana’da yolcu otobüsünde yapılan aramada valizin içerisinde 21 kilo 700 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi ise çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
8.03.2024 Adana
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar
ABD’ye uçak bulamayınca Mısır'a kaçmışlar İstanbul Kemerburgaz'da arızalanan ATV araçlarını emniyet şeridine çeken 5 kişilik gruba 17 yaşındaki ehliyetsiz T. Cihantimur'un kullandığı lüks cip çarpmıştı. Kazada, Oğuz Murat Acı (29) ölmüş, 4 kişi de yaralanmıştı. Anne Eylem Tok kazadan sonra oğlunu alıp havaalanına gitmiş ve birlikte Mısır'a kaçmışlardı. Açıklama geldi.
7.03.2024 Gündem
Tüketici ve ticari kredilerle ilgili yeni adım! Faiz oranlarıyla ilgili flaş gelişme
Tüketici ve ticari kredilerle ilgili yeni adım! Faiz oranlarıyla ilgili flaş gelişme Merkez Bankası’ndan tüketici ve ticari kredilerle ilgili dikkat çeken bir adım geldi. Bankalarda tüketici ve ticari kredilerde aylık büyüme sınırı aşağı yönlü revize edildi. Peki karar ne anlama geliyor, artık bankalardan kredi çekmek daha da zorlaşacak mı? Şu anda piyasada konut, tüketici, ticari ve taşıt kredilerinde faiz oranları ne durumda? İşte detaylar...
7.03.2024 Ekonomi
Emekli maaşına refah payı müjdesi! En düşük zam oranı verildi, işte yeni maaşlar...
Emekli maaşına refah payı müjdesi! En düşük zam oranı verildi, işte yeni maaşlar... Emekli maaşı zammı için belirleyici olan enflasyon verileri açıklanıyor. 2 aylık veriye göre SSK ve Bağ-Kur emeklisine 11,53 puanlık artış kesinleşirken, Merkez Bankası'nın yüzde 73'lük Mayıs ayı enflasyon tahmini dikkat çekti. Peki 5 aylık emekli ve memur zam oranı kaç çıkacak? 6 ay sonunda kim ne kadar maaş zammı alacak?
5.03.2024 Çalışma Hayatı
Altın fiyatları tarihi seviyeyi aştı! Gramda yeni rekor için çarpıcı tahmin
Altın fiyatları tarihi seviyeyi aştı! Gramda yeni rekor için çarpıcı tahmin Altın fiyatları tarihi seviyeyi aştı. Gram altın fiyatlarında rekor üstüne rekor geldi. Dün açıklanan ABD çekirdek PCE verileri sonrası altın yükselişini sürdürdü. Bankalar arası piyasada gram altın 2061 TL ile rekor kırarken serbest piyasada gram altın 2137 TL'den satılıyor. Öte yandan uzmanlar tarafından gram altın için çarpıcı rekor tahmini yapıldı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
1.03.2024 Ekonomi
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme
TFF açıkladı! Süper Lig naklen yayın ihalesiyle ilgili flaş gelişme TFF Süper Lig ve TFF 1. Lig Müsabakaları Yayın Haklarının devrine ilişkin ihalenin 29.02.2024 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmişti ama ihale iptal edildi.
29.02.2024 Fenerbahçe
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı
Taksici cinayeti ilgili flaş gelişme! Sanığının akıl sağlığı yerinde çıktı İzmir'de, soğuktan üşümemesi için kendisini aracına alan taksici Oğuz Erge'yi (44) tabancayla öldürüp, cep telefonuyla kulaklığını gasbettiği gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan tutuklu sanık Delil Aysal'ın (19) akıl sağlığı yerinde çıktı. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde hazırlanan rapor, mahkemeye ulaştı.
28.02.2024 Gündem
Altın fiyatlarında Fed rüzgarı yaşanıyor! Yatırımcıya fırsat uyarısı yapıldı
Altın fiyatlarında Fed rüzgarı yaşanıyor! Yatırımcıya fırsat uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları güçlenmeye devam ediyor. Gram altın tarihi yüksek seviyelerde işlem görürken piyasalar Perşembe günü Fed'in açıklayacağı faiz kararına odaklandı. Öte yandan altın fiyatları rekor tazeledi. Ons altın yaşadığı düşüşler sonrası 2000 dolar seviyesi üzerine tutunarak yükselişini güçlendirdi. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı serbest piyasalarda 2128 lira seviyesini görerek yeni bir rekora imza attı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki haftayı işaret ederek flaş altın yorumlarında bulundu. İslam Memiş, 'Altın satış yiyebilir' ifadelerini kullanarak 2 farklı rakam verdi.
27.02.2024 Ekonomi
Borsada ‘yatırımcı göçü’ başladı! Yükseliş trendi sürüyor
Borsada ‘yatırımcı göçü’ başladı! Yükseliş trendi sürüyor Mevduat faizlerindeki yükseliş ivmesi ve halka arzların beklenen getiriyi sağlamaması gibi nedenlerle son aylarda ‘yatırımcı göçü’ yaşanan borsada, son iki haftadır yeniden yatırımcı hareketliliği yaşanıyor.
27.02.2024 Ekonomi
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Sıfır ve ikinci el araçlar dibi gördü
Araba fiyatlarında büyük düşüş! Sıfır ve ikinci el araçlar dibi gördü Araba almak isteyen vatandaşlara önemli uyarı geldi. Yeni yıl itibarıyla ikinci el araç fiyatlarında nominal bazda bir miktar yükseliş görülse de enflasyona indirgendiğinde alıcı bulabilen reel fiyatlarda düşüş dikkat çekiyor. Peki kilometresi ve yaşına göre şu anda piyasada en çok talep gören araçlar hangileri? İşte detaylar...
27.02.2024 Ekonomi
İşte faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum!
İşte faiz kararı sonrası dolar ve altında son durum! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, şubat ayında politika faizini beklentilere paralel yüzde 45'te sabit tuttu. Faiz kararı sonrası altın ve dolarda son durum ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Öte yandan Altın ve para piyasaları uzman Mehmet Ali Yıldırımtürk, "Merkez Bankası'nın enflasyon raporu ve döviz piyasalarındaki beklentiler ışığında, yıl sonu dolar tahminleri ve altının geleceği ne olacak?" sorusuna cevap verdi.
22.02.2024 Ekonomi
Gram altında yeni rekor ilk kez telaffuz edildi! Altında yıl sonu için sürpriz rakam
Gram altında yeni rekor ilk kez telaffuz edildi! Altında yıl sonu için sürpriz rakam Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Amerika Birleşik Devletleri'nden açıklanan enflasyon ve perakende satışlar verisinin piyasalar üzerindeki etkisi altın fiyatlarını dalgalandırdı. Bir süredir gerileyen altın fiyatları yeniden yükselişe geçti. Altın ve para piyasaları uzman Mehmet Ali Yıldırımtürk, "Merkez Bankası'nın enflasyon raporu ve döviz piyasalarındaki beklentiler ışığında, yıl sonu dolar tahminleri ve altının geleceği ne olacak?" sorusuna cevap verdi.
22.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Flaş Gelişme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki flaş gelişme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.