Fırat Anlı

Fırat Anlı

Son dakika Fırat Anlı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Fırat Anlı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Fırat Anlı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fırat Anlı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fırat anlı gelişmeleri de dahil olmak üzere 141 fırat anlı haberi bulunmuştur. Tüm fırat anlı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fırat Anlı için yakalama kararı çıkarıldı
Fırat Anlı için yakalama kararı çıkarıldı Diyarbakır 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanırken, geçtiğimiz günkü duruşmada tahliye edilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Eş Başkanı Fırat Anlı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
29.09.2021 Gündem
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira
7 yıl süren KCK ana davasının maliyeti 238 bin lira KCK ana davasında 111 sanığı çeşitli hapis cezasına çarptıran Diyarbakır 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nin gerekçeli kararında, davanın yargılama giderinin 238 bin lira olduğu belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Ahmet Türk uçakta öğrenmiş!
Ahmet Türk uçakta öğrenmiş! Hakkında yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandıktan sonra görevden alınan ve önce Silivri Cezaevine konulan Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, Silivri'den Elazığ'a nekledildiğini uçakta öğrendiği belirtildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da kayyum yeni tabela önünde poz verdi
Diyarbakır'da kayyum yeni tabela önünde poz verdi Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin indirilen eski tabelasının yerine yenisi asıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yeni tabela asıldı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne yeni tabela asıldı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin indirilen tabelasının yerine yenisi asıldı. Türkçe ve Kürtçe tabelada, Türk bayrağına da yer verildi.
29.09.2021 Gündem
9 HDP’li adli kontrol şartı ile serbest kaldı
9 HDP’li adli kontrol şartı ile serbest kaldı Kocaeli’nin Darıca ilçesinde geçtiğimiz hafta gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 9 HDP’li, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
HDP'ye terör operasyonu!
HDP'ye terör operasyonu! Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon başlatıldı. Son gelen bilgilere göre; HDP Eş Başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ, HDP Grup Başkanvekili İdris Baluken, Nursel Aydoğan, Gülser Yıldırım, Selma Irmak, Leyla Birlik, HDP Şırnak Milletvekili Encu ve HDP Hakkari Milletvekili Abdullah Zeydan tutuklandı. Ziya Pir, Sırrı Süreyya Önder ve İmam Taşçıer ise savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da TSO, Borsa ve DESOB'a soruşturma
Diyarbakır'da TSO, Borsa ve DESOB'a soruşturma DİYARBAKIR'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile Eş Başkan Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasından sonra yazılı açıklamayla olaya tepki gösteren Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğine soruşturma açıldığı ve Ankara’ dan müfettiş gönderildiği bildirildi .
29.09.2021 Gündem
Cumali Atilla Diyarbakır Sur'da vatandaşlarla görüştü
Cumali Atilla Diyarbakır Sur'da vatandaşlarla görüştü Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine atanan Etimesgut Kaymakamı Cumali Atilla, merkez Sur ilçesinde vatandaşlarla görüştü.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da sorunlar bir bir çözülüyor
Diyarbakır'da sorunlar bir bir çözülüyor KHK ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Cumali Atilla'nın görevine başlamasının ardından, 8 gün aradan sonra kentte belediye otobüsleri hizmet vermeye başladı - Alınan karar doğrultusunda bugün yolcular ücretsiz taşınacak
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum gelmeden binada bomba araması yapıldı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kayyum gelmeden binada bomba araması yapıldı DİYARBAKIR'da, Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın tutuklanmasından sonra İçişleri Bakanlığı tarafından Belediye Başkanlığı'na kayyum olarak atanan ve dün gece kentte gelen Cumali Atilla, göreve başladı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyum görevine başladı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne atanan kayyum görevine başladı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın terör soruşturması kapsamında tutuklanmasından sonra belediyeye kayyum olarak atanan Cumali Atilla yeni görevine başladı. Bazı çalışanlar ise binadan ayrıldı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kamudan kayyum atanacak
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne kamudan kayyum atanacak DİYARBAKIR'da, Cumhuriyet Başasavcılığı'nın yürüttüğü terör soruşturması kapsamında 25 Ekim gözaltına alınan ve 5 gün sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın yerine daha önce çıkarılan KHK kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı belirtildi...
29.09.2021 Gündem
Terör örgütü PKK'ya iki ayda ağır darbe
Terör örgütü PKK'ya iki ayda ağır darbe Türkiye'nin barış ve huzurunu bozmaya yönelik saldırılar gerçekleştiren, siviller ve çocukları dahi hedef almaktan çekinmeyen terör örgütü PKK'ya operasyonlarla karşılık verildi, eylül ve ekim aylarında bin 528 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da vatandaşın yardımına kayyum atanan Sur Belediyesi yetişti
Diyarbakır'da vatandaşın yardımına kayyum atanan Sur Belediyesi yetişti İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Sur Belediyesi, vatandaşın mağduriyetini gidermek için Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin aksattığı hizmeti yapıyor
29.09.2021 Gündem
Diyarbakırlıların mağduriyeti sürüyor
Diyarbakırlıların mağduriyeti sürüyor Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile DBP'li Meclis Üyesi Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasına tepki bahanesiyle belediye yönetimince hizmetin aksatılması nedeniyle halkın mağduriyeti sürüyor.
29.09.2021 Gündem
Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve Ayla Akat Ata tutuklandı
Gültan Kışanak, Fırat Anlı ve Ayla Akat Ata tutuklandı DBP'li Meclis Üyesi Fırat Anlı ile Eski BDP Milletvekili Ayla Akat Ata ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
İzmir'de terör operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı
İzmir'de terör operasyonunda 12 kişi gözaltına alındı İZMİR'de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında Diyarbakır Belediye Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı'nın gözaltına alınmasını protesto etmek amacıyla saldırı düzenleyecekleri belirlenen PKK/KCK terör örgütünün sözde gençlik yapılanması YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) 12 kişi düzenlenen operasyonla yakalandı...
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır'da vatandaş mağdur!
Diyarbakır'da vatandaş mağdur! Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen terör soruşturması kapsamında önceki gün Kışanak ve Anlı'nın gözaltına alınmasının ardından DBP'li Büyükşehir Belediyesi kentte hizmeti aksattı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde 3 gözaltı
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinde 3 gözaltı Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcıları Necati Pirinççioğlu ve Rojda Balkaş Akyüz ile Destek Hizmetleri Daire Başkanı Şiyar Nezan gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
Doğu ve Güneydoğu'da internet bugün de kesik
Doğu ve Güneydoğu'da internet bugün de kesik DOĞU ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki birçok ilde sabit hem mobil hatlardan internet'e erişimde, bugün de büyük aksama oldu.
27.10.2016 Yaşam
Diyarbakır'da belediye önünde toplananlara vatandaşlardan tepki
Diyarbakır'da belediye önünde toplananlara vatandaşlardan tepki Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Kışanak ve DBP'li Meclis Üyesi Anlı'nın gözaltına alınması gerekçesiyle belediye önünde izinsiz toplanan partililere esnaf tarafından tepki gösterildi
29.09.2021 Gündem
Kurtulmuş'tan Kışanak açıklaması!
Kurtulmuş'tan Kışanak açıklaması! Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş A Haber canlı yayınında gündemi değerlendirdi. Kurtulmuş, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın gözaltına alınmasıyle ilgili de konuştu.
29.09.2021 Gündem
İstedikleri kalabalığı toplayamadılar
İstedikleri kalabalığı toplayamadılar Saat 11.00'da Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde toplanarak Kışanak'ın gözaltına alınmasını protesto etmeyi planlayan HDP, toplanma saatine dakikalar kala aradığı kalabalığı bulamadı.
29.09.2021 Gündem
Diyarbakır Valiliği’nden ‘yasak’ hatırlatması
Diyarbakır Valiliği’nden ‘yasak’ hatırlatması Diyarbakır Valiliği, Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Gültan Kışanak ve Fırat Anlı’nın gözaltına alınması gerekçe gösterilerek yapılan toplanma çağrılarına vatandaşların itibar etmemesini istedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fırat Anlı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fırat anlı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.