Fi Yapı

Fi Yapı

Son dakika fi yapı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fi yapı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fi yapı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fi Yapı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fi yapı gelişmeleri de dahil olmak üzere 195 fi yapı haberi bulunmuştur. Tüm fi yapı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TMSF duyurdu! Uzanların 5 milyar dolara yakın borcu var
TMSF duyurdu! Uzanların 5 milyar dolara yakın borcu var TMSF Başkanı Muhiddin Gülal "Bizim Uzanlardan hala 5 milyar dolara yakın alacağımız var ama bunun tahsil kabiliyeti var mıdır, tabii yurt dışında çalışmalarımız devam ediyor, yurt içinde bir varlığının kalmadığını görüyoruz. Artık elimizdeki diğer dosyaların tahsil kabiliyeti çok zayıf." dedi.
17.01.2021 Yaşam
TMSF Başkanı'ndan 8 bin kişiye müjde!
TMSF Başkanı'ndan 8 bin kişiye müjde! Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, "Dumankaya ve Fi Yapı'da 8 bine yakın mağdur söz konusu. Bu mağduriyetleri giderme konusunda da çalışıyoruz. Devraldığımız günden bugüne TMSF tarafından yönetilen şirketlerde irtifa kaybı olsun istemiyoruz" dedi.
26.10.2019 Ekonomi
TMSF, mevduat sigorta limitini 150 bin TL'ye çıkarıyor
TMSF, mevduat sigorta limitini 150 bin TL'ye çıkarıyor Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) Başkanı Muhiddin Gülal, mevduatta sigorta limitini 100 bin TL'den 150 bin TL'ye çıkarılması için çalışma başlattıklarını belirterek, “Çalışma tamamlandıktan sonra ülkemizdeki sigorta limiti 100 bin TL’den 150 bin TL’ye çıkacak.” dedi.
2.07.2019 Ekonomi
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu...
Adabank satıldı! Türk iş adamı grubu... TMSF, Uzan Grubu’nun el konulan bankası Adabank’ı sattı. 60 milyon dolara Türk iş adamı grubuna yapılan satışı TMSF Başkanı Gülal da doğruladı. İki ay önce yapılan satış BDDK'nın onayına sunuldu.
25.03.2019 Ekonomi
Akfa Holding soruşturmasında 84 kişiye dava
Akfa Holding soruşturmasında 84 kişiye dava İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve alt şirketlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, aralarında iş insanları Fatih Aktaş, Ferhat Aktaş, Cahit Paksoy ve Fikret İnan'ın da bulunduğu 6'sı tutuklu, 6'sı firari 84 sanık hakkında dava açıldı.
9.01.2019 Gündem
FETÖ’nün Vefa’sı geri alınıyor
FETÖ’nün Vefa’sı geri alınıyor TMSF, FETÖ’nün finansörü Kaynak Holding’in yurtdışındaki mal varlıklarıyla ilgili hukuki süreç başlattı. 15 Temmuz’dan iki gün sonra Kırgızistan’da usulsüz devredilen Vefa Center geri alınıyor
23.12.2018 Ekonomi
Mahkeme kararını verdi! O paralar faiziyle alınabilecek
Mahkeme kararını verdi! O paralar faiziyle alınabilecek Tüketici Mahkemesi, satın aldıkları evler teslim edilmeyen çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren önemli bir karar verdi. Dumankaya İnşaat’tan 3 yıl önce aldığı ve teslim edilmeyen konut için, tüketicinin açtığı davada önemli bir karara imza atan mahkeme, dairenin alınması için kredi veren bankayı da sorumlu tuttu. Mahkeme, tüketicinin hem müteahhite hem bankaya ödediği paranın faizi ile iadesine karar verdi.
19.11.2018 Ekonomi
Garip Ada’yı alıp 8 bin mağdura evini verecek
Garip Ada’yı alıp 8 bin mağdura evini verecek 8 bin 164 mağduru olan Dumankaya ve Fi-Yapı’nın projelerini Alman Drees&Sommer öncülüğündeki konsorsiyum tamamlayacak. Alman şirket, 1.3 milyar TL kaynak sağlayıp evleri bitirecek, karşılığında Garip Ada’yı alacak. Mağdurların cebinden para çıkmayacak.
21.06.2018 Ekonomi
Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek imzalar atıldı
Dumankaya ve Fi Yapı mağdurlarını sevindirecek imzalar atıldı Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ve yabancı yatırımcılar EURABAU GmbH, CPB Project Development GmbH, Dress&Dommer ve Flagman Capital, FiYapı ve Dumankaya projelerinin tamamlanmasına ilişkin anlaşmayı imzaladı.
21.06.2018 Ekonomi
TMSF'den Dumankaya ve Fi Yapı mağdurları hakkında flaş açıklama
TMSF'den Dumankaya ve Fi Yapı mağdurları hakkında flaş açıklama Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) ve yabancı yatırımcılar EURABAU GmbH, CPB Project Development GmbH, Dress&Dommer ve Flagman Capital, FiYapı ve Dumankaya projelerinin tamamlanmasına ilişkin anlaşmayı imzaladı.
21.06.2018 Ekonomi
Dumankaya ve Fi Yapı satılık
Dumankaya ve Fi Yapı satılık Bünyelerinde 981 firma bulunduğunu açıklayan TMSF Başkanı Gülal, Dumankaya ve Fi Yapı’nın satışının masada olduğunu, uluslararası bir firmayla görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
3.03.2018 Ekonomi
Kayyum atanan şirketler için flaş açıklama!
Kayyum atanan şirketler için flaş açıklama! Nurettin Canikli, Dumankaya ve Fi Yapı gibi gayrimenkul şirketlerinden mağdur olanlarla ilgili özel bir çalışmalarının olup olmadığı sorusunu yanıtladı. 'Bazı modeller geliştirdik. Muhtemelen çözeceğiz' diyen Canikli kaynak üretmeye çalıştıklarını belirtti.
18.05.2017 Ekonomi
Fikret İnan'ı serbest bırakan hakim rüşveti böyle almış!
Fikret İnan'ı serbest bırakan hakim rüşveti böyle almış! Fİ Yapı'nın sahibi Fikret İnan’ı serbest bırakan hakimin rüşvet alma görüntüleri ortaya çıktı
29.09.2021 Gündem
Ağır ceza hakimi rüşvetten gözaltında
Ağır ceza hakimi rüşvetten gözaltında İstanbul Anadolu 3. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Akdemir, Fİ Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan’ı 50 bin dolar karşılığında serbest bıraktığı iddiasıyla gözaltına alındı
29.09.2021 Gündem
Dalgalanma geçici ciddiye almayın
Dalgalanma geçici ciddiye almayın Başbakan Yardımcısı Canikli, kurda günlük dalgalanmaların geçici olduğunu vurgulayarak piyasanın ciddiye almamasını istedi
9.03.2017 Ekonomi
Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'a tahliye kararı
Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'a tahliye kararı FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın da aralarında bulunduğu 11 kişi tahliye edildi.
29.09.2021 Gündem
Ünlü iş adamının adasına el konuldu
Ünlü iş adamının adasına el konuldu Fİ Yapı'nın patronu Fikret İnan'ın 32 milyon dolara aldığı İzmir Dikilli'deki Garip Ada'sına da el konuldu.
29.09.2021 Gündem
Fi Yapı'ya kayyum atandı
Fi Yapı'ya kayyum atandı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında, aralarında AKFA Holding'e bağlı şirketler ile Fi Yapı'nın da bulunduğu 22 şirkete, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.
29.09.2021 Gündem
65 işadamı için tutuklama talebi! Aralarında ünlü isimler de var...
65 işadamı için tutuklama talebi! Aralarında ünlü isimler de var... Aralarında Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı’nın da olduğu 65 iş adamı tutuklama istemiyle adliyeye sevk edildi
29.09.2021 Gündem
Ünlü iş adamlarının mal varlıklarına el konulması kararı
Ünlü iş adamlarının mal varlıklarına el konulması kararı Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca FETÖ/PDY’ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla Akfa Holding ve holdinge bağlı 44 şirkete yönelik düzenlenen operasyon kapsamında aralarında Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, İhlas Holding eski CEO’su Cahit Paksoy ve Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş’ın da aralarında bulunduğu 41 kişinin mal varlıklarına el konulmasına karar verildi...
29.09.2021 Gündem
Fikret İnan ve Fatih Aktaş tutuklandı
Fikret İnan ve Fatih Aktaş tutuklandı Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, Akfa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aktaş’ın da aralarında bulunduğu 4 kişi tutuklandı.
29.09.2021 Gündem
İş adamının itirafı: Evet FETÖ’ye katıldım
İş adamının itirafı: Evet FETÖ’ye katıldım Orkide Yağları’nın sahibi Ahmet Küçükbay, FETÖ cemaatine katıldığını itiraf etti ancak 17-25 Aralık operasyonları sonrası bağını kopardığını söyledi
29.09.2021 Gündem
Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan teslim oldu
Fi Yapı'nın sahibi Fikret İnan teslim oldu Fİ YAPI'nın sahibi ünlü işadamı Fikret İnan, avukatı Halil Canpolat ile birlikte Anadolu Adliyesi polis noktasına giderek teslim oldu
29.09.2021 Gündem
Fi Yapı'nın sahibi adliyeden firar etti
Fi Yapı'nın sahibi adliyeden firar etti Fi-Yapı’nın sahibi Fikret İnan, teslim olmak için geldiği adliyeden kaçtı
29.09.2021 Gündem
Bu haftanın bilançosu! Üç günde üç büyük operasyon
Bu haftanın bilançosu! Üç günde üç büyük operasyon Bu hafta ‘mali operasyonlar’ kapsamında iki önemli operasyon yapıldı. Söz konusu operasyonlardan birini İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı diğerini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı yürütüyor
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fi Yapı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fi yapı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.