İtirafçı Burak Akın'ın ardından FETÖ'de seri çözülme
İtirafçı Burak Akın'ın ardından FETÖ'de seri çözülme FETÖ itirafçısı olan Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'in koruma subayı Yüzbaşı Burak Akın'ın ardından terör örgütünün içinde seri çözülmeler başladı. Akın'ın ardından FETÖ ile bağlantısı olduğu değerlendirilen yaklaşık 100 askerin savcılıklara müracaat ederek itirafçı olmak istediği ortaya çıktı.
25.01.2018 Gündem
FETÖ itirafçısı katip: 'Şırnak'a gider misiniz?' deyip...
FETÖ itirafçısı katip: 'Şırnak'a gider misiniz?' deyip... Erzurum 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan FETÖ/PDY'nin adliye ve ceza infaz koruma personellerinden sorumlu bölge yöneticisi Hakan Bircan'ın yargılanmasına başlandı. Duruşmada tanık olarak dinlenen itirafçı katip Adem Yıldırım, "Sanık ve kod adı Mustafa olan kişi beni ve sohbete katılan Erkan'ı mülakata tabi tuttu. 'Biz ne söylersek yapar mısınız? Şırnak'a gitmenizi istesek gider mİsiniz? dediler. Biz de olumlu yanıt verince beni ve Erkan isimli arkadaşı istihbarattan sorumlu olan 5A tabir edilen gruba aldılar" dedi.
29.09.2021 Gündem
Gaybubet fetvası vermiş!
Gaybubet fetvası vermiş! FETÖ itirafçısı, üstü konumundaki kişinin kendisine Gülen’e ait mesajları gösterip “Gaybubet (ortadan kaybolma) yapmamız konusunda fetva veriyor” dediğini anlattı
29.09.2021 Gündem