Gazinin gönlü razı gelmedi, milyonluk tazminattan feragat etti
Gazinin gönlü razı gelmedi, milyonluk tazminattan feragat etti Ağrı Doğubayazıt'ta, 5 yıl önce PKK'lı teröristlerin bombalı saldırısında yaralanıp, gazi olduktan sonra maddi ve manevi tazminat davası açan Uzman Jandarma Çavuş Cengiz Erduran (44), mahkemenin talep ettiği bilirkişi raporunda 1 milyon 679 bin 866 lira 71 kuruşluk tutarı çok bulup, gönlü razı gelmediği gerekçesiyle maddi tazminattan feragat etti. Mahkemeye, maddi tazminattan feragat ettiğini bildiren dilekçe veren Erduran, "Biz bugüne kadar devletimizin malına, parasına dokunulmayacağı bir görüşle eğitildik. Hiç pişman değilim" dedi.
15.10.2020 Yaşam
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Feragat edenler yeniden atanacak
Sağlık Bakanlığı duyurdu! Feragat edenler yeniden atanacak Sağlık Bakanlığı atama işlemleri hakkında duyuru yayımladı.Sağlık Bakanlığı,bakanlık kadrolarına yerleşip çeşitli nedenlerle göreve başlayamayanları ve atama hakkından feragat edenleri yeniden atayacak.
12.04.2019 Çalışma Hayatı
Liderlere açılan davalar düşecek
Liderlere açılan davalar düşecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine hakaret edenleri bir kereliğine affetmesiyle, 100 bin liraya kadar varan maddi ve manevi tazminat davaları ile süren ceza soruşturmaları kapanacak. 2015’te 4 bin 497 kişiye açılan ceza davaları ise TCK’nın Cumhurbaşkanı’na hakaret suçu şikayete bağlı olmadığı için devam edecek.Ancak bu davalar da sert eleştiri ve ifade hürriyeti kapsamında değerlendirilerek, beraat veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasıyla sonuçlanabilecek.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri