Fatih Tezcan hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı
Fatih Tezcan hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" ettiği gerekçesi ile gazeteci Fatih Tezcan hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
24.09.2020 Gündem
Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı
Fatih Tezcan hakkında soruşturma başlatıldı İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Fatih Tezcan hakkında, sosyal medya üzerinden paylaştığı video nedeniyle, “Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" ve “Halk arasında korku ve panik yaratmak amacıyla tehdit" suçundan re'sen soruşturma başlattı.
12.05.2020 Gündem
Twitter'da bu  4 isme tepki yağıyor
Twitter'da bu 4 isme tepki yağıyor Soma'daki maden faciasının ardından AK Partili'li Burhan Kuzu ve Şamil Tayyar ile Prof.Orhan Kural'ın sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Kuzu, maden ocağı için "Adete köstebek yuvası" derken, Tayyar CHP'yi Meclis'i tıkamakla suçladı. Prof. Orhan Kural ise maden faciasında yaşanan ölümler için "tatlı ölüm" gafı yaptı. Gazeteci Fatih Tezcan da attığı tweette Gezi Parkı direnişine gönderme yapması çok konuşuldu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri