Faruk Bal

Faruk Bal

Son dakika Faruk Bal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Faruk Bal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Faruk Bal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faruk Bal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faruk bal gelişmeleri de dahil olmak üzere 288 faruk bal haberi bulunmuştur. Tüm faruk bal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni
Eski bakan Tanır için TBMM'de cenaze töreni Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hayatını kaybeden eski bakanlardan Vefa Tanır (96) için cenaze töreni düzenlendi.
13.03.2023 Gündem
Yargıtay eski tuğgeneral Faruk Bal'ın cezasını onadı
Yargıtay eski tuğgeneral Faruk Bal'ın cezasını onadı Yargıtay, sözde "yurtta sulh konseyi" listesinde İçişleri müsteşarı olarak yer alan eski tuğgeneral Faruk Bal'ın ağırlaştırılmış müebbet hapsini onadı.
18.06.2020 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
Otomobil ağaçta asılı kaldı!
Otomobil ağaçta asılı kaldı! Konya'nın Ilgın ilçesinde ağaca çarpan otomobildeki 6 kişi yaralandı.
1.07.2018 Yaşam
"FETÖ'yü yabancı servislerin kurduğunu düşünüyorum"
"FETÖ'yü yabancı servislerin kurduğunu düşünüyorum" FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi davası kapsamında yargılanan eski Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, "Ben FETÖ'yü yabancı servislerin kurduğunu düşünüyorum. Vehhabilik diye bir inanç var. Bu inanç Osmanlı'nın son döneminde, Osmanlı'yı yıkmak için İngilizlerce ortaya çıkarılmıştır. Ben FETÖ'yü bunlara benzetiyorum." dedi.
29.09.2021 Gündem
Darbeci Albay'dan Gülen itirafı
Darbeci Albay'dan Gülen itirafı İzmir'de 15 Temmuz darbe girişimi davasında savunma yapan Albay Bıyık, Gülen'in darbe için talimat gönderdiğini itiraf etti
29.09.2021 Gündem
15 Temmuz'un beyin takımı 6 kişi
15 Temmuz'un beyin takımı 6 kişi Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin 6 kişilik beyin takımı tarafından gerçekleştirilmek istendiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Yakalanan "ilk darbeci"yle ilgili detaylar iddianamede
Yakalanan "ilk darbeci"yle ilgili detaylar iddianamede Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan ilk isim olan, çantasında "sıkıyönetim atama listeleri" ve "yeni yapılanma" dokümanı ele geçirilen eski Bursa İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ile 15 şüpheli hakkında hazırlanan ve mahkemece kabul edilen iddianamede çarpıcı detaylara yer verildi.
29.09.2021 Gündem
Son dakika haberi: Darbe planı'nın yapıldığı villadaki 4 günü anlattı
Son dakika haberi: Darbe planı'nın yapıldığı villadaki 4 günü anlattı son dakika haberi: Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminin, Ankara'da "danışmanlık merkezi" olarak kullanılan 3 katlı villada haziran ayı sonu itibarıyla planlanmaya başlandığı, bir grup darbecinin ise planlamaya özel işleri nedeniyle "bayram arası" verdiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
‘Darbe Konseyi’nin karargâh sorumluları
‘Darbe Konseyi’nin karargâh sorumluları TBMM Darbe Komisyonu’na gönderilen ilk belgede Tuğgeneral Mehmet Partigöç, Tuğgeneral Erhan Caha, Tuğamiral İrfan Arabacı, Kur. Albay İlhan Karasu, Tuğgeneral Faruk Bal ve Yzb. Mustafa Şaban Gümüşiğne karargâh sorumluları olarak gösteriliyor
29.09.2021 Gündem
Yurtta Sulh Konseyi 30 üst rütbeli askerden oluşuyor
Yurtta Sulh Konseyi 30 üst rütbeli askerden oluşuyor Darbe girişimini koordine eden ‘Yurtta Sulh Konseyi’nde 30 tuğgeneral ve albay rütbesindeki TSK mensubunun yer aldığı iddia edildi.
29.09.2021 Gündem
Başsavcılığın gizli belgesi darbecinin kasasında çıktı
Başsavcılığın gizli belgesi darbecinin kasasında çıktı Ankara Başsavcılığı 15 Temmuz öncesi, darbe girişimine katılanların olduğu bin 17 kişilik listeyi “gizli” koduyla Genelkurmay’a gönderdi. Liste Genelkurmay Personel Başkanı İlhan Talu’nun odasından çıktı
29.09.2021 Gündem
Yönetime el koyma saati 03.00 olacaktı
Yönetime el koyma saati 03.00 olacaktı Kara Kuvvetleri Komuta Harekat Merkezi’ndeki güvenlik kameralarından elde edilen görüntülerde bazı komutanların gelişmeleri nasıl takip ettiği ortaya çıktı. 20 sayfalık darbe direktifinde yönetime el koyma saati de yer aldı.
29.09.2021 Gündem
İhraç edilen asker sayısı 3073’e çıktı
İhraç edilen asker sayısı 3073’e çıktı OHAL kapsamında çıkan ikinci kararnameyle 9’u general 1389 subay ve astsubay ordudan atıldı. Orgeneral Galip Mendi’nin başına silah dayayan Tugnereal Ermiş de TSK’dan ihraç edildi
29.09.2021 Gündem
İşte ihanet konseyi: Yurtta Sulh Konseyi üyeleri kimler?
İşte ihanet konseyi: Yurtta Sulh Konseyi üyeleri kimler? FETÖ cuntasının kanlı darbe girişimini organize eden Yurtta Sulh Konseyi’ne ulaşıldı. Darbenin beyin takımı Generaller Mehmet Partigöç, Erhan Caha, Faruk Bal, Tuğamiral İrfan Arabacı, Albay İlhan Karasu ve Yüzbaşı Mustafa Şaban Gümüşiğne’den oluşuyor. Savcılık darbeyi yöneten ilk 3 haini de belirledi.
29.09.2021 Gündem
İşte hainlerin TSK atama listesi
İşte hainlerin TSK atama listesi FETÖ/PDY’ci cuntacıların millet tarafından bastırılan darbe girişimi sonrası Türk Silahlı Kuvvetleri’nde yapacağı görevlendirmeye ilişkin ‘atama listesi’ ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Tutuklu general-amiral sayısı 126'ya ulaştı!
Tutuklu general-amiral sayısı 126'ya ulaştı! Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yurt genelinde yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan general ve amirallerin sayısı 133, tutuklu sayısı ise 126 oldu...
29.09.2021 Gündem
Vahim rakam: 119 amiral ve general tutuklandı
Vahim rakam: 119 amiral ve general tutuklandı Türkiye genelinde başlatılan soruşturmalar kapsamında bugüne kadar gözaltına alınan 125 general ve amiralden 119'u tutuklanırken, bir tümamiral ve 3 tuğgeneral serbest bırakıldı
29.09.2021 Gündem
Gözaltına alınan 125 general ve amiralden 109'u tutuklandı!
Gözaltına alınan 125 general ve amiralden 109'u tutuklandı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yurt genelinde yürütülen soruşturmalar kapsamında bugüne kadar gözaltına alınan 125 general ve amiralden 109'u tutuklanırken, 1 tümgeneral ve 3 tuğgeneral serbest bırakıldı...
29.09.2021 Gündem
99 general ve amiral tutuklandı!
99 general ve amiral tutuklandı! Türkiye genelinde başlatılan soruşturmalar kapsamında 118 general ve amiral gözaltına alındı. 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, Genelkurmay Başkanlığı Personel Başkanı Korgeneral İlhan Talu ve eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 99 general ve amiral çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 3 tuğgeneral serbest bırakıldı. Yakalanan diğer general ve amiraller hakkındaki işlemler devam ediyor
29.09.2021 Gündem
Org. Akar imzalamadı girişim erkene alındı
Org. Akar imzalamadı girişim erkene alındı TSK içindeki paralel çetenin darbe girişiminin tarihinin 16 Temmuz olarak planladığı ortaya çıktı. KARAR’ın ulaştığı belgeye göre, cuntacılar, kritik noktalara ele geçirmek için hazırladıkları belgeyi Genelkurmay Başkanı Org. Akar’a imzalatamadı. Darbeciler, ihanetin ortaya çıkmasıyla planladıkları darbe girişimini de 7 saat erkene çekti.
29.09.2021 Gündem
85 general ve amiral tutuklandı!
85 general ve amiral tutuklandı! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili yurt genelinde 118 general ve amiral gözaltına alındı. 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ve eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 85 general ve amiral çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, iki tuğgeneral serbest bırakıldı. Türk Silahlı Kuvvetlerinde (TSK), toplam 358'i general ve amiral görev yapıyor.
29.09.2021 Gündem
Müthiş ayrıntılar ortaya çıkıyor! "Gizli" ibareli emir
Müthiş ayrıntılar ortaya çıkıyor! "Gizli" ibareli emir Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine yönelik Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda yaptıkları hazırlıklar tespit edildi.
29.09.2021 Gündem
Yurt genelinde 103 general ve amiral gözaltına alındı
Yurt genelinde 103 general ve amiral gözaltına alındı Türkiye genelinde başlatılan soruşturmalar kapsamında eski Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk'ün de aralarında bulunduğu 103 general ve amiral gözaltına alındı.
29.09.2021 Gündem
14 general daha tutuklandı!
14 general daha tutuklandı! Aralarında 3. Kolordu Komutanı Korgeneral Erdal Öztürk ile 1. Ordu Harekat Başkanı Eyüp Gürler'in de bulunduğu 14 general tutuklandı
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Faruk Bal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faruk bal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.