Faizsiz Araba

Faizsiz Araba

Son dakika faizsiz araba haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan faizsiz araba ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını faizsiz araba haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Faizsiz Araba

haberleri sayfasında son dakika yaşanan faizsiz araba gelişmeleri de dahil olmak üzere 73 faizsiz araba haberi bulunmuştur. Tüm faizsiz araba haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizsiz ev ve araba almak isteyenler dikkat! Flaş gelişme, artık...
Faizsiz ev ve araba almak isteyenler dikkat! Flaş gelişme, artık... Ev ve araba almayı planlayan pek çok kişi faizsiz ödeme seçeneği olan alternatifleri değerlendiriyor. Yeterli nakit birikimi olmayanlar özellikle ev almak için faizsiz konut satışı yapan şirketlerin yolunu tutuyor. Birçok kişi bu şirketler nedeniyle de mağduriyet yaşadı. Hükümet harekete geçti. Yeni düzenleme geliyor. Çalışmalar başlatıldı.
24.02.2022 Ekonomi
Binlerce kişiye geri ödeniyor! Faizsiz ev ve araba...
Binlerce kişiye geri ödeniyor! Faizsiz ev ve araba... Faizsiz ev ve araba edindirme faaliyetleri yürüten şirketlerler ilgili flaş karar! Paralar geri ödeniyor.BDDK, faizsiz konut ve taşıt edindirme, yani tasarruf finansman faaliyeti yürüten ancak gerekli şartları sağlayamayan 21 şirketin tasfiyesine karar verdi. 8 şirket de iradi tasfiyeye giderken 6 şirketin intibak süreci ise devam ediyor. Tasfiye olan şirketler müşteri alamayacak ve geri ödeme yapmak zorundalar.
3.07.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba satışı! 14 gün süre verildi, ücretler...
Faizsiz ev ve araba satışı! 14 gün süre verildi, ücretler... Faizsiz ev ve araba almak isteyenler için flaş açıklama! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. 14 gün süresi var. Paranızı geri alabilirsiniz. Süre 14 günü aşarsa ücret iadesi yapılmıyor. Faizsiz ev ve araç satın almak isteyenler büyük bir talep oluşturdu, giderek de sayı artıyor. Bu yıl hem teslimatlar hem de kayıtlarda artış yaşandı. Tasarruf finansmanı düzenlemesinin önemli kazanımlar sağlayacağı vurgulandı. Sistemden ayrılmak isteyenlere 14 günlük bir süre tanınıyor ve bu süre içinde çıkılması durumunda organizasyon ücretlerinin iadesi yapılıyor. İşte faizsiz ev ve araba almak isteyen kişilerin bilmesi ve dikkat etmesi gereken tüm detaylar
26.05.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! Resmen bugün başladı
Faizsiz ev ve araba satışında yeni dönem! Resmen bugün başladı Ev ve araba almak isteyen yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Yürürlüğe girdi. Uzun süredir gündemdeydi. Tüm detaylar netleşti. Faizsiz ev ve arabayı planlayan vatandaşların hakları koruma altına alındı. İsteyen her firma yapamayacak. Sermaye şartı bulunuyor. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunca (BDDK) hazırlanan Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi.
7.04.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba satışı! Zorunlu oluyor, harekete geçildi
Faizsiz ev ve araba satışı! Zorunlu oluyor, harekete geçildi Faizsiz ve kefilsiz olarak ev ve arabaya sahip olma imkanı tanınıyor. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Talep resmen patladı, giderek de sayı artıyor. Çekilişle faizsiz konut ve araba vereceğini taahhüt eden şirketlerle ilgili vaat edilen evleri zamanında teslim etmemeleri iddiasıyla şikayetler artmaya başladı. Devlet konuyla ilgili harekete geçti ve sisteme el konuldu. Şirketler BDDK'nın düzenleme yetkisi altına alındı. BDDK’ya başvurmaları ve izin almaları zorunlu olacak. Eğer firma sahipleri alınması gereken izinleri almamışsa işlem başlatılacak. 5 yıla kadar hapis cezası var.
1.04.2021 Ekonomi
Ev ve araba almak isteyenlere güzel haber! Sıfır faiz...
Ev ve araba almak isteyenlere güzel haber! Sıfır faiz... Ev ve araba satın almak isteyen milyonlara güzel haber geldi. Sıfır faizle ev ve araba sahibi olabilirsiniz. Resmi Gazete'de yayımlandı. Risk büyük ölçüde azaldı. Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınması teklifinin yasalaşmasıyla yeni bir dönemin başladığını belirten sektör temsilcileri, sektör büyüklüğünün ikiye katlanacağı ve mağduriyet yaşanma ihtimalinin sıfıra indirildiği görüşünde. Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "konut ve otomobil alımına yönelik tasarrufa dayalı faizsiz finansman sisteminin", özellikle faiz hassasiyeti bulunan ya da banka kredisindeki ek faiz maliyetini yüklenmek istemeyen kesimler tarafından ilgi gördüğünü söyledi.
5.03.2021 Ekonomi
Faizsiz ev hamlesi! Meclis'ten geçti, yüz binlerce kişi...
Faizsiz ev hamlesi! Meclis'ten geçti, yüz binlerce kişi... Faizsiz ev ve araba alacakları çok yakından ilgilendiren karar ile ilgili flaş gelişme. Meclis'ten geçti. Yüz binlerce kişi bankaların konut kredisi faizlerinin yüksek olması sebebiyle faizsiz konut satışı yapan firmalara yöneliyor. Yoğun talep firma sayısında artışı neden oldu. Yasal bir düzenlemenin bulunmaması ise vatandaşların mağduriyet yaşamasına neden olabiliyordu. Bu durum Meclis gündemine geldi. Tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasını içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. Buna göre faizsiz ev satışı yapan firmalara 100 milyon lira sermaye limiti getirildi. Bu tutarın altınsa sermeyesi olan firmalar faizsiz ev ve araba satışı yapamayacak. Müşterilerin 14 gün içerisinde cayma hakkı olacak. Bu sürede cayma hakkını kullanan vatandaşlar ödedikleri tüm parayı geri alabilecekler.
4.03.2021 Ekonomi
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Resmen değişiyor, artık yasak...
Ev ve araba alacakları ilgilendiriyor! Resmen değişiyor, artık yasak... Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili flaş gelişme. Faizsiz ev sistemi tamamen değişiyor. Sayı her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan yoğun talep var. Rakamlar yüz binlerle ifade ediliyor. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketler için harekete geçildi. TBMM Genel Kurulu'nda 'Faizsiz konut' şirketlerle ilgili teklifin 12 maddesi kabul edildi.
3.03.2021 Ekonomi
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor, kapsam genişletiliyor
Ev, araba, dükkan alacakları ilgilendiriyor! Tamamen değişiyor, kapsam genişletiliyor Faizsiz ev ve araba satışı yapan firmalar ile ilgili yeni gelişme. Faizsiz ev sistemi tamamen değişiyor. Sayı her geçen gün artıyor. Vatandaşlardan yoğun talep var. Rakamlar yüz binlerle ifade ediliyor. Bankaların konut kredisi faiz oranlarının çok yüksek olması nedeniyle vatandaşlar faizsiz, peşinatsız ev sistemlerine yöneldi. Faizsiz konut satan firma sayısı da yükseldi. 'Altın günü' mantığı ile çalışıp üyelerini faizsiz-peşinatsız ev, araba sahibi yapmayı vadeden, şirketlerin Çiftlikbank örneğindeki gibi saadet zincirine dönmesini önlemek için harekete geçildi. Bu şirketler için sıkı kurallar getirilecek. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlere yönelik düzenlemede kapsam genişliyor. TBMM Genel Kurulu’nda önümüzdeki hafta ele alınması planlanan yasa kapsamına, aynı yöntemle dükkân ve işyeri satanlar da dahil edilecek.
25.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev karmaşası! Dolandırılmayın
Faizsiz ev karmaşası! Dolandırılmayın Faizsiz ev ve araba şirketleriyle ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın düzenleme talimatı verdiği faizsiz ev alma sisteminde şirketler mantar gibi türedi. WhatsApp gruplarından ‘altın günü’ benzeri ev satışı yapan firmalar bile var. Sektörde 1 milyarlık risk olduğu belirtiliyor.
22.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba için flaş hamle! Kapanıyor, artık...
Faizsiz ev ve araba için flaş hamle! Kapanıyor, artık... Bakanlık harekete geçti. Tüketicilerin parası artık amaç dışı kullanılamayacak. Faizsiz ev sisteminde yeni bir dönem başlıyor. Ev almak isteyen birçok vatandaş yeterli nakit birikimi olmadığı için faizsiz ev satışı yapılan firmalara yöneliyor. Bankaların konut kredilerinin yüksek olması da vatandaşların tercihlerini değiştirdi. Yoğun talep nedeni ile faizsiz ev satışı yapan firma sayısı da arttı. Fakat bir yasal düzenleme olmadığı için vatandaşların mağduriyeti söz konusu olabiliyor. Bu noktada Hazine ve Maliye Bakanlığı harekete geçti. Faizsiz konut ve araba edindiren şirketlere asgari 100 milyon lira sermaye şartı getiriliyor. Yeterli sermayesi olmayan firmalar satış yapamayacak. Böylece merdiven altı şirketler kapanacak. Faizsiz konut ve taşıt edindiren şirketlerin BDDK gözetiminde olacağını belirten Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Şakir Ercan Gül yaptığı açıklamada, “Toplanan paralar amaç doğrultusunda harcanacak” diye konuştu.
19.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev hamlesi! Flaş gelişme, belli oldu
Faizsiz ev hamlesi! Flaş gelişme, belli oldu Milyonlarca kişiye faizsiz ev müjdesi! Ev almak isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Faizsiz, peşinatsız ev sahibi olmak mümkün. Sistem tamamen değişiyor. Yeni bir gelişme yaşandı. Faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili finansman şirketlerinin denetimini içeren kanun teklifi TBMM'de Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda kabul edildi. Yasa ile tasarruf finansman şirketlerinin asgari sermaye tutarı 100 milyon TL olarak düzenleniyor ve BDDK'ye belli standart ve sınırlamalar getirme yetkisi de veriliyor.
18.02.2021 Ekonomi
Faizsiz ev ve araba ile ilgili flaş karar!
Faizsiz ev ve araba ile ilgili flaş karar! Faizsiz konut ve taşıt ile ilgili önemli karar. Meclis'e sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Muş, faizsiz konut ve taşıt edindirmeyle ilgili tasarruf finansman şirketlerinin denetim altına alınmasını içeren kanun teklifini Meclis Başkanlığına sunduklarını bildirdi.
11.02.2021 Ekonomi
Sıfır arabada büyük indirim! Son 15 gün, faizler de sıfırlandı...
Sıfır arabada büyük indirim! Son 15 gün, faizler de sıfırlandı... Araba alacaklar için büyük fırsat. 15 gün kaldı. Büyük indirim yapıldı. Tek tek kampanyalar açıklandı. Sıfır otomobillerde birçok marka aralık ayına özel yeni fiyatlarını açıkladı. Yıl sonu indirimli araba fiyatlarından faydalanmak isteyen vatandaşlar için sıfır faiz fırsatı sunulan modeller de var. İşte detaylar...
16.12.2020 Ekonomi
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı
Sıfır arabada mayıs kampanyası! 300 bin TL’ye yüzde sıfır faizli kredi imkanı Araba sahip olmak isteyenler için büyük fırsat ortaya çıktı. Mayıs ayı itibarıyla bayiler sıfır araçta düşük faizli kampanyalarını duyurmaya başladı. 12 ay vadeli 300 bin TL’ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuluyor. Peki şu anda sıfır araç almak için doğru zaman mı? İşte piyasada fiyatı en düşük 5 model.
15.05.2024 Ekonomi
Araba satışına sıfır faiz dopingi! 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı
Araba satışına sıfır faiz dopingi! 12 ay vadeli faizsiz kredi fırsatı Araba piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi Araba piyasasını canlandıracak kampanyalar düzenlendi. Araba markaları 12 ay vadeli faizsiz kredi imkanıyla araç satın alma imkanı sunuyor. İşte kampanyaların detayları...
13.05.2024 Ekonomi
Bitcoin tarihi zirveye gözünü dikti! Kripto paralarda görülmemiş artış
Bitcoin tarihi zirveye gözünü dikti! Kripto paralarda görülmemiş artış Kripto paraların atası olarak kabul edilen Bitcoin durdurulamıyor. Yükselişine hızla devam eden lider kripto para birimi tarihi zirveye oynuyor.
13.02.2024 Ekonomi
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece...
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece... Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Gündem
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Limon suyu satışlarına yasak getirildi! Resmi Gazete'de yayımlandı Tarım ve Orman Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikle birlikte limon suyu izlenimi veren; limon aromalı sos, limon sosu, limonlu sos ve benzeri isimlerle limon suyu benzeri ürünler yurt içinde piyasaya arz edilemeyecek.
31.01.2024 Gündem
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
31.01.2024 Ekonomi
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi?
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi? Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini bugün esastan görüşecek.
28.09.2023 Ekonomi
Evlenecek gençlere faizsiz kredinin detayları belli oldu
Evlenecek gençlere faizsiz kredinin detayları belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evlilik hayali kuran gençlere Kabine Toplantısı'nın ardından verdiği evlilik kredisi müjdesi milyonlarca gencin yüzünü güldürdü. Faizsiz kredi ile ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı.
28.09.2023 Ekonomi
TOKİ’den ev almak caiz mi? TOKİ hakkında Diyanet fetvası var mı?
TOKİ’den ev almak caiz mi? TOKİ hakkında Diyanet fetvası var mı? TOKİ’den evde almak caiz mi? Türkiye’nin 81 ilinde inşa edilecek sosyal konut başvuruları 14 Eylül’de başladı, 31 Ekim’de sona erecek. Dar gelirli vatandaşlar için büyük bir fırsat olan proje kapsamında 250 bin konut ve 100 bin arsa satışı yapılacak. Başvurulara ilişkin detaylar sorgulanırken vatandaşlar “TOKİ’den ev almak caiz mi?” sorusuna da yanıt verdi. İşte Diyanet’in TOKİ’den ev alma konusunda daha önce yaptığı açıklama…
16.09.2022 Gündem
Kıdem tazminatında flaş değişiklik! Miyonlarca çalışan alacak, artık 15 bin 371 lira...
Kıdem tazminatında flaş değişiklik! Miyonlarca çalışan alacak, artık 15 bin 371 lira... Kıdem tazminatı ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu. Rakamlar değişti. 15 bin 371 liraya kadar ödeme yapılabilecek. Kıdem tazminatı Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışanların, aynı iş yerinde bir yıl ve daha uzun süre çalışarak elde ettiği bir hak. Kıdem tazminatı ödenirken çalışanın aldığı maaş belirleyici oluyor. Tazminat miktarı bürüt maaşa yol, yemek gibi ek ödemelerin de dahil edilmesi ile elde edilen ücret baz alınarak ödeniyor. Ancak kıdem tazminatı ödemesinde tavan miktar bulunuyor. Temmuz zammı ile kıdem tazminatı tavanı 15 bin 371 liraya çıkıyor. Kıdem tazminatı tavanındaki artış, brüt ücreti 10 bin 848 liranın üzerinde olan çalışanların daha fazla kıdem tazminatı almasını sağlayacak.
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi
Ev ve araba alacaklara güzel haber! Balon sönecek, fiyatlar düşecek, tarih verildi Ev ve araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Fiyatlar düşecek. Tarih belli oldu.Uzun süredir hem satılık ev fiyatları hem de kiralık ev fiyatları yükseliş trendindeydi. Arzın talebi karşılamaması nedeniyle fiyatlar adeta katlandı. Aynı şekilde sıfır arabada da pandemi, çip krizi ve Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan tedarik sorunu fiyatların yükselmesine yol açtı. İkinci el araç fiyatları da sıfır araba fiyatlarına paralel şekilde yükseldi. Ancak hem ev hem de araba fiyatları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Ev ve araba alamak isteyenlerin acele etmemesi bayram sonrasını beklemesi tavsiye edildi.
22.06.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Faizsiz Araba ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki faizsiz araba haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.