Eyt Çıkacak Mı

Eyt Çıkacak Mı

Son dakika eyt çıkacak mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eyt çıkacak mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eyt çıkacak mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eyt Çıkacak Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eyt çıkacak mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 122 eyt çıkacak mı haberi bulunmuştur. Tüm eyt çıkacak mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
EYT çıkacak mı, EYT ne oldu? EYT son dakika haberleri 2023!
EYT çıkacak mı, EYT ne oldu? EYT son dakika haberleri 2023! EYT ne olacak, EYT belli oldu mu, EYT çıkıyor mu? Sorularına yanıt aranıyor. Emeklilikte yaşa takılanlar kanun teklifi TBMM'de alt komisyonlardan geçti. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan geçen düzenlemenin Genel Kurul'a gelmesi bekleniyordu. Kahramanmaraş depremi sonrasında alınan milli yas kararı emeklilik hakkı kazanan vatandaşların EYT’nin durumu hakkında son gelişmeleri merak etmesine neden oldu. Peki, EYR yasası ne zaman çıkacak, EYT ertelendi mi, son durum ne? İşte, EYT son dakika haberleri 2023…
14.02.2023 Emekli
EYT son dakika haberleri! EYT ne zaman çıkacak, EYT’de son durum ne? EYT ne zaman yürürlüğe girecek? Bakan Bilgin EYT açıklaması!
EYT son dakika haberleri! EYT ne zaman çıkacak, EYT’de son durum ne? EYT ne zaman yürürlüğe girecek? Bakan Bilgin EYT açıklaması! EYT’liler hükümetin çalıştığı düzenlemeyi merakla beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den EYT açıklaması geldi. Bilgin, şu an masada sadece bir tane EYT formülünün olduğunu söyleyerek EYT’nin yürürlüğe girmesi düşünülen tarihi de duyurdu. Peki, EYT ne zaman çıkacak, yürürlüğe girecek? EYT’de son durum ne?
23.08.2022 Emekli
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) formülleri neler? EYT ne zaman çıkar? EYT’den kimler yararlanabilir?
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) formülleri neler? EYT ne zaman çıkar? EYT’den kimler yararlanabilir? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili umut veren gelişmeler gelmeye devam ediyor! Prim ve gün şartını tamamlayıp, yaş haddinden emekliliğini bekleyen milyonlarca kişi bekliyordu. Hükümet çalışmalara başladı. Çalışma Bakanlığı EYT ile ilgili bir ekip kurarak çalışmalarına başladığını duyurdu. Kulislerde EYT düzenlemesi için konuşulan formüller var. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) formülleri neler? EYT ne zaman çıkar? EYT’den kimler yararlanabilir? İşte EYT ile ilgili öne çıkan formüller…
20.07.2022 Emekli
Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum nedir? EYT ne zaman çıkacak? Bakan Bilgin’den EYT açıklaması!
Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum nedir? EYT ne zaman çıkacak? Bakan Bilgin’den EYT açıklaması! Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. EYT düzenlemesi ile prim ve yıl şartlarını tamamlayan kişilere emeklilik yolunun açılması beklentisi devam ederken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den bakanlık bünyesinde kurulan bir ekiple EYT düzenlemesine ilişkin çalışmanın yürütüldüğü müjdesi geldi. Emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) için yapılan çalışmada yeni formüller merak edilirken, Bakan Bilgin, en uygun formülün devreye sokulacağını belirtti. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar’da (EYT) son durum nedir? EYT ne zaman çıkacak? İşte Bakan Bilgin’in EYT açıklaması!
19.07.2022 Emekli
EYT çıkacak mı? EYT’de son durum ne? Bakan Vedat Bilgin’nden EYT açıklaması!
EYT çıkacak mı? EYT’de son durum ne? Bakan Vedat Bilgin’nden EYT açıklaması! Emeklilikte yaşa takılanlarda (EYT) son durum milyonlarca kişinin gündeminde! EYT ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Emekli olmak için prim gününü tamamlayan fakat yaş şartını bekleyen EYT’liler, sorunlarının çözümü için hükümetten adım atmasını beklerken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den EYT çalışması ile ilgili açıklama geldi. Peki, EYT çıkacak mı? EYT’de son durum ne? EYT nedir, kimleri kapsıyor? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler ve Bakan Bilgin’in EYT açıklaması!
4.07.2022 Emekli
Maltepe'de EYT mitingi
Maltepe'de EYT mitingi Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Maltepe miting alanında toplandı. EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, "Bizim tek meselemiz EYT'dir. Haklı mücadelemizde bizler herhangi bir siyasi partiye değil haklarımızın gasp edilmesine muhalifiz" dedi. 
15.05.2022 Çalışan Hakları
EYT’de son gelişmeler! EYT’de son durum ne? EYT çıkacak mı? Bakan Bilgin’den EYT çalışması için yeşil ışık!
EYT’de son gelişmeler! EYT’de son durum ne? EYT çıkacak mı? Bakan Bilgin’den EYT çalışması için yeşil ışık! Yaklaşık 5 milyon kişinin emekliliğini etkileyecek Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) yasası için bekleyiş devam ediyor. Sigorta başlangıcı 9 Eylül 1999 tarihinden önce olanlar EYT'li (emeklilikte yaşa takılan) sayılıyor. Emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili zaman zaman teklif üzerinde çalışıldığı üzerine haberler gelmesine rağmen somut adım henüz atılmış değil. Ancak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, uzun süredir tartışılan emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili dosyanın önlerinde olduğunu söyledi. Peki, EYT yasası çıkacak mı? EYT çalışması var mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili hangi foröüller üzerinde duruluyor? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler!
15.05.2022 Emekli
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih...
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Oranlar netleşiyor, paraların hesaplara yatırılacağı tarih... Emekli aylıkları ve memur maaşları ilgili son dakika gelişmesi! Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına büyük zam geliyor. Memur ve emekli milyonların beklediği tarih ve oranlar netleşiyor. Yeni maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplandı. Tahminlere paralel nisan enflasyonu yüzde 6 çıkarsa ilk 4 aylık enflasyon yüzde 30 olacak. Bu durumda memur ve memur emeklisinin alacağı zam yüzde 29.5’e çıkmış olacak. Eğer mayıs ve haziran aylarında enflasyon düşmekle birlikte eksi çıkmazsa memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklisi en az yüzde 30 maaş zammını garantilemiş olacak. Mayıs ve haziranda yüzde 2-3 civarı kısmi bir artış olması durumunda ise ilk 6 aylık enflasyon yüzde 35’leri görebilecek. Bu durumda da emekli ve memur yüzde 35’e yakın zammı cebine koyacak. Nisan, mayıs ve haziranda enflasyon öngörüleri aşarsa zam oranı da yükselecek. Memur ve emekliler sadece temmuz zammını beklemiyor. Milyonların gözü 3600 ek gösterge düzenlemesinde. Düzenlemenin hayata geçirilmesi durumunda hem memur maaşları hem de emekli maaş ve ikramiyeleri artacak. 3600 ek gösterge düzenlemesinde de geri sayım başladı. Milyonlarca memur ve memur emeklisi, gözünü 3600 Ek Gösterge Komisyonu'nun 10 Mayıs'ta gerçekleşecek olan üçüncü toplantısına çevirdi. Çalışma yaşamında 2022 ile birlikte birçok değişiklik gündeme geldi. Hükümet önemi adımlar atıyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin EYT ile ilgili de bir açıklama yaptı. İşte temmuz zammı, 3600 ek gösterge ve ETY ile ilgili son dakika gelişmeleri...
EYT çıkacak mı? EYT ne zaman çıkar? EYT çalışması var mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler!
EYT çıkacak mı? EYT ne zaman çıkar? EYT çalışması var mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili yeni gelişmeler gelmeye devam ediyor. Milyonların beklediği EYT düzenlemesinde yapılan açıklamalar dikkatle takip ediliyor. Uzun süredir gündemde olan EYT ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin katıldığı bir televizyon programında açıklama yaptı. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son durum ne? EYT çıkacak mı? İşte EYT ile ilgili son gelişmeler!
19.04.2022 Emekli
Memur ve emekli milyonlar bekliyor! Maaşlar artacak, 3600 ek gösterge, ETY, asgari ücret, ölüm aylığı...
Memur ve emekli milyonlar bekliyor! Maaşlar artacak, 3600 ek gösterge, ETY, asgari ücret, ölüm aylığı... Çalışan, emekli, EYT'li, 3600 ek gösterge düzenlemesinin hayata geçirilmesini bekleyen milyonlarca kişi merak ediyor. Çalışma hayatında 2022'de büyük değişiklikler oldu. Asgari ücrete yapılan zam ile birlikte vergi istisnasının da getirilmesi ile asgari ücretlerin maaşlarında yüzde 50'ye varan artış görüldü. 3600 ek gösterge ve ETY düzenlemeleri ise hala üzerinde çalışılan konular arasında yer alıyor. 3600 ek gösterge ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin Mayıs ayını işaret etti. Düzenlemenin 2022 sonuna kadar yapılması planlanıyor. Öte yandan Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili çalışmalar da sürüyor. Yüz binlerce kişi ETY düzenlemesi sonrası emekli olacağını düşünüyor. Peki ETY kimleri kapsayacak? EYT düzenlemesi yapılsa bile bazı kişiler kapsam dışında kalacak. Sigorta başlangıcı 1999 öncesi olanlar, prim sayısını ve çalışma yılını dolduranlar emeklilikte yaşa takılıyorlar. İşte EYT, 3600 ek gösterge ve çalışma hayatı ile ilgili en çok merak edilen soruların yanıtları...
6.04.2022 Uzmana Sor
EYT'de son durum! Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni formül: Kadınlarda 20, erkeklerde 25…
EYT'de son durum! Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni formül: Kadınlarda 20, erkeklerde 25… EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar yakından takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da talimat verdiği Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. EYT'de yapılan çalışmalar sonucu bir formül daha öne çıktı. Buna göre, kadınlarda 20, erkeklerde 25 yıllık primi olanlar yaş şartına takılmadan emekli olma hakkı kazanacak. İşte EYT'deki yeni formülle ilgili merak edilen tüm detaylar...
27.03.2022 Çalışan Hakları
EYT’liler için 5 formül! Emekli maaşından yüzde 15 kesinti ve…
EYT’liler için 5 formül! Emekli maaşından yüzde 15 kesinti ve… Milyonlarca EYT’li merakla bekliyordu. Emeklilik için 5 formül belli oldu. EYT’lilerin beklediği tarih de belli oldu. En çok öne çıkan formülde yaş şartı ortadan tamamen kaldırılıyor. Ancak bağlanacak aylıklardan yüzde 5 ile 15 arasında kesinti yapılması öngörülüyor. EYT’liler için yeni bir taban aylık belirlenmesi söz konusu. Hükümetin EYT sorununu yaz sonunda çözüme kavuşturması bekleniyor. İşte EYT için yeni formüller.
3.03.2022 Çalışma Hayatı
EYT ile ilgili flaş detay! Kimler EYT yasasından yararlanacak?
EYT ile ilgili flaş detay! Kimler EYT yasasından yararlanacak? EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından yakından takip ediliyor. Kimler EYT yasasından yararlanacak? İlk sigortalı olduğu tarih 1999 yılının eylül ayından önce olanları kapsayan EYT ile ilgili atılacak adımlar vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Prim gün sayısını doldurmuş fakat emeklilik için yaşı bekleyenler, gözünü EYT ile ilgili çalışmalara çevirdi. Bilindiği üzere; 8 Eylül 1999'da yürürlüğe konan 4447 sayılı yasa ile emekli olmak için aranan sigortalılık süresi ve prim ödeme şartlarının yanına bir de yaş şartı getirilmişti. Peki, EYT yasası çıkacak mı? İşte EYT'de son durum...
16.02.2022 Uzmana Sor
EYT'de son durum! Emeklilikte Yaşa Takılan yüz binler bekliyor, kısmi emeklilik, prim ve...
EYT'de son durum! Emeklilikte Yaşa Takılan yüz binler bekliyor, kısmi emeklilik, prim ve... EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri Emeklilikte Yaşa Takılanlar tarafından yakından takip ediliyor. EYT ile ilgi açıklamalar ise gelmeye devam ediyor. Son olarak AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu EYT’lilerin durumunun çalışma programı içerisinde olduğunu, konunun 2022 yılı içinde ele alınacağını söyledi. İlk sigortalı olduğu tarih 1999 yılının eylül ayından önce olanları kapsayan EYT'lilere yönelik nasıl bir düzenleme yapılacağı da merak konusu. EYT düzenlemesi ile ile ilgili yeni formüller masada. Peki kimler EYT'li sayılıyor? EYT düzenlemesi kimleri kapsayacak? EYT çıkacak mı, ne zaman çıkacak? İşte 2022 EYT'de son durum...
25.01.2022 Emekli
EYT ile ilgili kritik gelişme! Kimler Emeklilikte Yaşa Takılıyor? İşte EYT düzenlemesi ile ilgili detaylar...
EYT ile ilgili kritik gelişme! Kimler Emeklilikte Yaşa Takılıyor? İşte EYT düzenlemesi ile ilgili detaylar... EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için tarih verildi. Kimler EYT düzenlemesinin kapsamına girecek? EYT ile ilgili üç ayrı kesim bulunuyor. 1999 yılındaki bir geceki düzenlemeden etkilenip de bundan dolayı emeklilikte yaşa takılanlar işin bir boyutu. Bir de düzenleme sonrası erkeklerde 25 yıl, kadınlarda 20 çalışma yılını doldurup, üstüne prim gün sayısını da tamamlayıp da yeni getirilen yaş şartı nedeniyle emekli olamayanlar var ki, bunlar da emeklilikte yaşa takılanlar. Ayrıca yine düzenleme sonrası sigorta girişi olup da ödemesi gereken prim gün sayısını veya çalışma yılını doldurup, gerekli yaşı doldurmadığından emekli olamayanlar var ki, bunlar da kendilerini emeklilikte yaşa takılanlar olarak görüyor. Peki EYT düzenlemesi hayata geçirildiğinde tüm kesimler bu düzenleme kapsamına dahil edilecek mi? İşte EYT'de son durum ve Emeklilikte Yaşa Takılanları ilgilendiren tüm detaylar...
20.01.2022 Çalışan Hakları
EYT'de son durum!  Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili flaş gelişme, 50 yaş ve...
EYT'de son durum! Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili flaş gelişme, 50 yaş ve... Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT ile ilgili yeni gelişmeleri merakla takip ediyor. Gündemdeki yerini koruyan EYT ile ilgili çalışmalar ise sürüyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın durumunun düzeltilmesi için bazı formüller üzerinde duruluyor. 'ETY çıkacak mı?' sorusuna yanıt aranırken yapılan öncelikle EYT'nin kapsamı ve şartları üzerinde duruluyor.
19.01.2022 Çalışan Hakları
EYT çıkacak mı? EYT Meclis’e ne zaman gelecek? EYT’de son gelişmeler!
EYT çıkacak mı? EYT Meclis’e ne zaman gelecek? EYT’de son gelişmeler! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son gelişmeler dikkatle takip ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla birlikte hız kazanan EYT ile ilgili çalışma Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın gündeminde. Milyonlarca kişinin beklediği EYT düzenlemesiyle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, CNN Türk canlı yayınında gazeteci Hakan Çelik'in sorularını yanıtladı. Peki, EYT çıkacak mı? EYT Meclis’e ne zaman gelecek? EYT nedir, kimleri kapsıyor? EYT ile ilgili son haberler ve Bakan Bilgin’in açıklamaları…
9.01.2022 Emekli
EYT çıkacak mı?  EYT'de son durum ne? Bakan Bilgin açıkladı!
EYT çıkacak mı? EYT'de son durum ne? Bakan Bilgin açıkladı! Yaklaşık 5 milyon kişiyi ilgilendiriyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. Hükümetin gündeminde olan EYT yasası ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın çalışma yaptığını dile getiren Bakan Bilgin, emekliler, 3600 ek gösterge, sözleşmeli personel ve EYT'yi de kapsayan düzenleme üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Peki, EYT çıkacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da (EYT) son durum ne? Kimler EYT kapsamında? EYT'den kimler yararlanacak? İşte tüm detaylar...
8.01.2022 Emekli
EYT hesaplama nasıl yapılır? EYT'de bilmeniz gerekenler!
EYT hesaplama nasıl yapılır? EYT'de bilmeniz gerekenler! 5 milyon kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bekleyiş sürüyor. Ak Parti'nin gündeminde olan EYT yasası ile ilgili son olarak MHP lideri Bahçeli'de destek vereceklerini açıkladı. Henüz çalışmanın detayları kamuoyu ile paylaşılmadı. Pek çok kişini aklında soru işaretleri oluşurken EYT kapsamında olanlar da SGK uzmanlarına sorularını iletmeye devam ediyor. Peki, EYT çıkacak mı? EYT kimleri kapsıyor? EYT hesaplama nasıl yapılır? İşte detaylar...
18.11.2021 Emekli
Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da (EYT) son durum ne? EYT çıkacak mı? Bahçeli'nin EYT açıklaması ve EYT'de son gelişmeler!
Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da (EYT) son durum ne? EYT çıkacak mı? Bahçeli'nin EYT açıklaması ve EYT'de son gelişmeler! Yaklaşık 5 milyon kişiyi ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Hükümetin gündeminde olan EYT yasası ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı çalışma yapıyor. Son olarak MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli konuşmasında, "Bütçe imkanları doğrultusunda, kademeli geçişle birlikte EYT sorunu Meclis'te görüşülecek bu sorun ortadan kaldırılacaktır." dedi. Peki, Emeklilikte Yaşa Takılanlar'da (EYT) son durum ne? EYT çıkacak mı? Kimler EYT kapsamında? EYT'den kimler yararlanacak? İşte Bahçeli'nin EYT açıklaması...
16.11.2021 Emekli
EYT’de son durum ne? EYT düzenlemesinde hangi formüller masada? İşte yeni EYT formülü!
EYT’de son durum ne? EYT düzenlemesinde hangi formüller masada? İşte yeni EYT formülü! EYT’de son durum! 5 Milyon kişiyi ilgilendiriyor. EYT düzenlemesinde yeni formüller masada! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için gözler hükümetin atacağı adımlara çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın EYT'lilerle ilgili harekete geçerken maliyet konusu da değerlendirmeye alındı. Bakanlık, 2022 yılı içerisinde 3600 ek gösterge düzenlemesi ile beraber EYT çalışmasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunacak. Peki, EYT çıkacak mı? EYT’de son durum ne? EYT düzenlemesinde hangi formüller masada? EYT kimleri kapsıyor? İşte EYT ile ilgili tüm merak edilenler…
2.11.2021 Emekli
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) masada! Yeni yol haritası hazırlanacak! İşte detaylar
Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) masada! Yeni yol haritası hazırlanacak! İşte detaylar Yaklaşık 700 bin kişiyi ilgilendiriyor! Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) AK Parti’nin gündeminde… Emekliliği bekleyen yüzbinlerce EYT’li için rapor hazırlandı. AK Parti’nin, özellikle erken yaşta evlilikten doğan mağduriyet ve EYT gibi konuları yeniden değerlendirmeye aldığı öğrenildi. Peki, EYT’de son durum ne? EYT çıkacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son gelişmeler…
21.10.2021 Emekli
EYT son gelişmeler merak ediliyor! EYT 2020 yılında çıkar mı? AK Parti MYK'da Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni bir öneri yapıldı!
EYT son gelişmeler merak ediliyor! EYT 2020 yılında çıkar mı? AK Parti MYK'da Emeklilikte Yaşa Takılanlar için yeni bir öneri yapıldı! EYT konusu gündemdeki yerini koruyor. 1999'da yürürlüğe alınan 4447 sayılı Kanun ile yükseltilen emeklilik yaşı, EYT konusunu ortaya çıkardı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar biran önce kendilerine verilen hakkında yasallaşmasını istiyorlardı. 2019 yılında uzun tartışmalara neden olan EYT konusu, en son Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamayla kapanmıştı. Cumhurbaşkanı, EYT konusunda ''Geçenlerde çok açık net söyledim. Seçim kaybına vesile dahi olsa biz asla ülkemizin, milletimizin zararına olacak bir vaadin içine girmeyiz'' demişti. EYT konusu kapandı derken, AK Parti MYK’da, bir milletvekilinin, emeklilikte yaşa takılanların çalışmaya devam etseler bile maaşlarının düşmemesi için yeni bir sistem kurgulanabilir, açıklamasıyla EYT konusunu yeniden gündeme getirdi. Peki, EYT 2020 yılında çıkar mı? İşte EYT son durum 2020 gelişmeleri...
6.03.2020 Emekli
EYT son dakika gelişmeleri: EYT (Emelilikte Yaşa Takılanlar) konusu kapandı mı? Cumhurbaşkanı'na EYT konusunda yeni sitem önerildi!
EYT son dakika gelişmeleri: EYT (Emelilikte Yaşa Takılanlar) konusu kapandı mı? Cumhurbaşkanı'na EYT konusunda yeni sitem önerildi! EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusu 2019 yılının en çok tartışılan konusu oldu. Cumhurbaşkanı, EYT konusunda, ''Geçenlerde çok açık net söyledim. Seçim kaybına vesile dahi olsa biz asla ülkemizin, milletimizin zararına olacak bir vaadin içine girmeyiz'' ifadesi kullanılınca EYT konusu rafa kaldırılmıştı. Ancak geçtiğimiz günler EYT'lileri umutlandıran müjdeli bir haber geldi. AK Parti MYK’da, bir milletvekili, emeklilikte yaşa takılanların çalışmaya devam etseler bile maaşlarının düşmemesi için yeni bir sistem kurgulanması önerisi yaptı. Peki, EYT çıkar mı? EYT 2. yargı paketinde yer alır mı? EYT son dakika 2020 gelişmeleri...
3.03.2020 Emekli
EYT'de Son Durum: EYT çıkacak mı? AK Parti MYK’da Emeklilik Yaşı Yeniden Gündeme Geldi!
EYT'de Son Durum: EYT çıkacak mı? AK Parti MYK’da Emeklilik Yaşı Yeniden Gündeme Geldi! Milyonlarca emekli adayı, EYT yasasının çıkmasını bekliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan son yaptığı açıklamada, emeklilikte yaşa takılan konusu kapatsa da konu AK Parti MYK’da yeniden gündeme geldi. MYK toplantısında bir milletvekilinin emeklilik yaşıyla ilgili sıkıntıları dile getirdiği, emeklilikte yaşa takılanların çalışmaya devam etseler bile maaşlarının düşmemesi için yeni bir sistem kurgulanması önerisinde bulunduğu bildirildi. İşte EYT son durum 2020…
27.02.2020 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Eyt Çıkacak Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eyt çıkacak mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.