Eva Gayrimenkul Değerleme

Eva Gayrimenkul Değerleme

Son dakika Eva Gayrimenkul Değerleme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Eva Gayrimenkul Değerleme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Eva Gayrimenkul Değerleme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eva Gayrimenkul Değerleme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eva gayrimenkul değerleme gelişmeleri de dahil olmak üzere 150 eva gayrimenkul değerleme haberi bulunmuştur. Tüm eva gayrimenkul değerleme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var
Ara zam kararı! Yüzde 145’e ulaştı, itiraz hakkı var Satılık ve kiralık ev fiyatlarındaki fahiş artış hem kiracıları hem de ev sahibi olamak isteyen vatandaşları olumsuz etkiledi. Pek çok kişi ev hayalini ertelerken, bütçelerine uygun konut bulmakta zorlanan kiracılar da mağdur oldu. Uzun süredir gündemde yer alan gayrimenkul fiyatlarındaki artışın ardından bir zam haberi daha geldi. Ara zam kararı verildi. Sitede oturan milyonlarca vatandaşı yakından ilgilendiriyor. Aidatlara ilk kez ara zam yapıldı. Ancak site sakinlerinin itiraz hakkı bulunuyor.
28.08.2022 Gündem
Arsa fiyatları yükseliyor! Yüzde 78 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa...
Arsa fiyatları yükseliyor! Yüzde 78 arttı, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa... Arsa fiyatları artıyor. Yükselen konut fiyatları ve pandemi karşısında arsa yatırımına olan talep artışı devam ederken, arsa fiyatları da hızlı yükseliyor. İmarlı arsada bir yıllık değer artışı yüzde 78 oldu. Öte yandan İstanbul’da Başakşehir, Kayaşehir, Arnavutköy, Çekmeköy, Beykoz-Riva; Ankara’da Çankaya, Etimesgut, Mamak, Sincan; İzmir’de Çiğli, Bornova, Menemen ve Bursa’da Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım ve Mudanya ilçeleri arsa yatırımına açık bölgeler olarak gösteriliyor.
6.08.2022 Ekonomi
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Ev ve arasa fiyatları düşecek
Gayrimenkul sektöründe yeni dönem! Ev ve arasa fiyatları düşecek Ev alacaklara güzel haber! Konut fiyatları düşecek. İndirim ile ilgili detaylar netleşti. Konut ve arsa satışlarından alınan vergilerde düzenlemeye gidildi. Bu doğrultuda 150 metrekarenin altındaki konutlarda vergi eşitlendi. Aynı şekilde arsa ve arazi satışlarından alınan vergi de yüzde 8 olarak belirlendi. Sektör temsilcileri kararı yerinde bulurken satışlara olumlu yansıyacağını belirtiyor.
3.04.2022 Ekonomi
Yüzde 80 zam geldi! Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Böylesi görülmedi
Yüzde 80 zam geldi! Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor! Böylesi görülmedi Ev sahibi ve kiracı milyonları ilgilendiriyor. Aidatlara yüzde 80 zam geldi. Son bir yılda yüzde 80 artışla, kiralarla başa baş noktaya gelen site aidatları vatandaşların büyük tepkisine neden oluyor. Markalı konut projelerinde 100 metrekarelik daireler için ödenen ortalama aidat bedeli ortalama 700 liraya çıkarken, aynı büyüklükte bir ev için merkezi bölgelerde bu tutar 1.000 ila 5.000 lira arasında değişiyor. Site yönetimleri yapılan büyük artışa personele ödenen asgari ücret ve fatura giderlerini gerekçe gösterse de vatandaşın itiraz hakkı bulunuyor. Mağdur olmamak için aidatların belirlendiği genel kurullara 'mutlaka katılın' uyarısı yapan uzmanlar, yüksek zamla karşılaşan daire sahibinin olağanüstü genel kurul talebinde bulunarak, yeni bütçe oluşturabileceğini belirtiyor.
5.03.2022 Ekonomi
Ev ve arsa fiyatları artıyor! Yüzde 30...
Ev ve arsa fiyatları artıyor! Yüzde 30... Gayrimenkul fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Hem ev hem de arsa fiyatları arttı. O bölgede gayrimenkulü olan kazançlı çıkıyor. Çanakkale Köprüsü 18 Mart 2022’de açılıyor. Avrupa ve Asya arasında İstanbul hariç ilk defa bir köprü bağlantısı gerçekleşecek. Ulaşım açısından son derece önemli bu proje gayrimenkul piyasasını da etkiliyor.
1.03.2022 Ekonomi
Faiz indirimi ile ilgili flaş açıklama! 1.000 TL cepte kalıyor
Faiz indirimi ile ilgili flaş açıklama! 1.000 TL cepte kalıyor Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası kamu bankaları konut kredisi faizlerinde indirim kararı aldı. Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank konut kredisi faizlerini 2 puan indirdi. İndirim sonrası kredi kullanarak ev alacak olan vatandaşlar 1.000 TL avantaj sağlıyor. Uzun süredir fiyat artışları ile gündemde olan konut sektörü kredi indirimi sonrası ev fiyatlarındaki artışla da gündeme geldi. Fiyatlar artsa da faiz indiriminden yararlanalar karlı olacak. Örneğin 300 bin TL 10 vadeli olarak kullanıldığında 1.000 liralık ödeme avantajı sağlanıyor.
3.11.2021 Ekonomi
Vergi ödenmiyor! Fiyatları uygun, İstanbul ve çok sayıda kentte...
Vergi ödenmiyor! Fiyatları uygun, İstanbul ve çok sayıda kentte... Tiny House'ların popülerliği son yıllarda artış gösterirken, pandemiyle en çok tercih edilen yaşam alanları arasına girdi. İstanbul’un birçok yerinde Tiny House alanları tercih edilirken, bunlara Ankara, Sakarya, Kocaeli, Balıkesir, Bursa, İzmir, Çanakkale ve Muğla da eklendi. Arsa alımının şart olmadığı Tiny House'ların önemli bir özelliği de vergisiz olması.
11.10.2021 Ekonomi
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca...
Kira fiyatları 4 katına çıktı! Yüz yüze eğitim ve düğünler yeniden başlayınca... Koronavirüs salgınıyla ertelenen düğünlerin yeniden başlaması ve yüz yüze eğitime hazırlanan üniversitelilerin ev arayışları, kiraların tırmanmasına yol açtı. Bunlara inşaat sektöründe meydana gelen arz açığı da eklenince kimi semtlerde kiralar dörde katlandı.
1.09.2021 Ekonomi
Fiyatlar yüzde 59 arttı! 4 bin 870 lira... Yeni zamlar geliyor
Fiyatlar yüzde 59 arttı! 4 bin 870 lira... Yeni zamlar geliyor Fiyatlarda büyük artış yaşanıyor. Vatandaşlar şikayetçi. Özellikle büyük şehirlerde yüzde 59'a varan artışlar söz konusu. Artışın sürmesi öngörülüyor. Yeni zamlar kapıda. Fiyatlar her geçen gün artıyor, ev sahibi olmak giderek zorlaşıyor. Son 1 yıldaki fiyat artışını ortaya çıktı. İşte ev fiyatlarındaki artışla ilgili detaylar...
22.08.2021 Ekonomi
Yüzde 20 zam geldi, 500 liradan başlıyor 4 bin 500 liraya kadar çıkıyor
Yüzde 20 zam geldi, 500 liradan başlıyor 4 bin 500 liraya kadar çıkıyor Ev sahibi kiracı herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Son 7 ayda yüzde 20 zam geldi, 4 bin 500 liraya kadar çıkıyor. Yapılan araştırmaya göre son 7 ayda İstanbul genelinde aidatlar yüzde 20 arttı. Markalı konut projelerinde 100 metrekarelik daireler için ödenen ortalama aidat bedeli 500-600 liraya çıktı. Aynı büyüklükte bir ev için merkezi bölgelerdeki en yüksek aidatlar ise bin lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor. Kiracılar site yönetimlerinin belirlediği aidatı ödemek durumunda, ama her harcama kiracının sorumluluğunda değil
8.08.2021 Ekonomi
1.000 TL zam yapıyorlar! Kiracılar dikkat, fiyat artışı...
1.000 TL zam yapıyorlar! Kiracılar dikkat, fiyat artışı... Milyonlarca kiracıyı çok yakından ilgilendiriyor. Kiralık ev fiyatlarının yükselmesi nedeniyle birçok mülk sahibi evini yeniden daha yüksek fiyata kiraya vermek istiyor. Bu nedenle oturmakta olan kiracıyı çıkarıyor. Yeni kiracı ile birlikte yeni kira bedeli belirlenerek, yeniden depozito almak ev sahiplerine karlı görünüyor. Örneğin İstanbul’da 1500 TL olan bir daire yeni kiracılara 2500 TL’lere kadar fiyatlara kiralanabiliyor. Ancak ev sahipleri yükümlülüklerini yerine getirdiği müddetçe kiracılarını çıkaramaz. Evin satışının yapılaması durumunda bile kira kontratı geçerliliğini korur.
12.07.2021 Ekonomi
Fiyatlar resmen uçtu! 40 bin TL'den başlıyor, herkes gitmek istiyor ama...
Fiyatlar resmen uçtu! 40 bin TL'den başlıyor, herkes gitmek istiyor ama... Fiyatlar uçtu. Aylık 40 bin liradan başlıyor. Ödenecek ücretler değişiklik gösteriyor. En az 1 haftalık kiralanabiliyor. Geçtiğimiz yaz koronavirüs pandemisi sebebiyle hayatımıza giren izole tatil anlayışı devam ediyor. Aylık ücreti 40 bin TL'den başlayan havuzlu villaların fiyatları manzarasına, kiralandığı aya, büyüklüğüne ve bakımlı olup olmamasına göre değişiyor. Villaların 3-4 aylık kiraları 300 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. Tercih edilen bölgelerse özellikle Ege'deki tatil yerleri.
25.06.2021 Ekonomi
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar...
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Fiyatlar... Ev almak yada kiralamak isteyenler 'ev fiyatları yükselecek mi?' diye merak ediyor. Pandemi ile birlikte evde geçirilen süreler arttı ve ev alırken düşünülen detaylar değişti. Artık daha çok bahçeli giriş katları ve terası olan evler tercih edilmeye başladı. Salgın nedeni ile uzaktan çalışma modelinin bir şok sektörde uygulanması ise yazlık bölgelere olan ilgili arttırdı. Ev fiyatlarında yüzde 62'lik artış oldu. Yaz aylarına doğru fiyatların daha da artması bekleniyor.
17.02.2021 Ekonomi
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Yükseldi
Ev alacak ya da kiralayacak herkesi ilgilendiriyor! Yükseldi Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Fiyatlar yükseldi. İstanbul'da 3 bin 500 liraya kadar çıkıyor. Ev alacaklar ya da evini değiştirip yeni ev kiralamak isteyenler için önemli bir detay. İstanbul’da site sakinlerinin ödediği aidatlar kira fiyatlarını buldu. Yapılan araştırmaya göre markalı konut projelerinde 100 metrekarelik daireler için ödenen ortalama aylık aidat bedeli 400-450 TL olurken, Şişli ve Beşiktaş’ın ortalaması 1000 liraya yaklaştı. En yüksek aidatlara bakıldığında ise aylık ödeme 3 bin 500 lirayı buluyor. Site aidatlarına yapılan ortalama zam ise yüzde 10-15 arasında.
3.01.2021 Ekonomi
Yeni dönem! Hazır arsalar...
Yeni dönem! Hazır arsalar... Yatırımcılar ya da şehrin merkezine uzakta yeni yaşam alanı kurmak isteyenler, arsa yatırımlarına hız verdi. ‘Güven’ sorununu aşmak isteyenler için artık ‘hazır arsa’ dönemi de başladı
2.01.2020 Ekonomi
RE360 gayrimenkulün büyük buluşması
RE360 gayrimenkulün büyük buluşması RE360,gayrimenkul sektörüne yön veren kamu ve özel sektör ayırmaksızın tüm paydaşlara sektörün üst düzey yöneticileri ile birebir tanışma fırsatı yaratan; farklı deneyim ve trendlerin360 bakış açısıyla gerçekleştiği, sektör trendlerinin konuşulduğu, ortak akıl oluşturan ve vizyon geliştiren 2 günlük bir konferans.
19.11.2019 Ekonomi
Öğrencilerin ev sınavı! En pahalı 3 şehir: Muğla, İstanbul ve İzmir
Öğrencilerin ev sınavı! En pahalı 3 şehir: Muğla, İstanbul ve İzmir Sınav stresini geride bırakan binlerce öğrenci şimdilerde üniversite tercihlerini yapıyor. Bu öğrenciler ve aileleri için bir sonraki adım ev kiralama olacak. En yüksek kirayı Muğla, İstanbul ve İzmir’de eğitim görecekler ödeyecek. En uygun fiyatlı kiralık evler ise Kırşehir, Niğde ve Mardin’de. İstanbul’un merkezi ilçelerindeki evler için 2-3 bin lira ödenirken, Anadolu illerinde 100 metrekare evin kirası 500-600 liraya kadar düşecek.
28.07.2019 Ekonomi
Yabancılardan Türkiye'ye gayrimenkul akını
Yabancılardan Türkiye'ye gayrimenkul akını Yabancıların Türkiye’den gayrimenkul alımları rekora koşuyor. 2019’un ilk 3 ayında yabancıya 2.5 milyon metrekarelik mülk satıldı. Türkiye, Körfez ve Avrupa ülkelerinin yanı sıra Çin, Güney Kore, İran gibi ülkelerden de yatırımcı çekmeye başladı.
2.06.2019 Ekonomi
`Yabancılara 2 günde 3 bin adet gayrimenkul satacağız`
`Yabancılara 2 günde 3 bin adet gayrimenkul satacağız` İstanbul'da düzenlenecek 13. Gayrimenkul Fuarı'na 2 bin 300 bireysel yatırımcı davet edildi. Fuarı organize eden Haktan Öztunalı, "Yabancılara 2 günde 3 bin adet gayrimenkul satacağız` dedi.
6.03.2019 Ekonomi
Anadolu yakasında Kartal rüzgarı
Anadolu yakasında Kartal rüzgarı İstanbul Anadolu yakasında gerçekleştirilen ulaşım projeleri, Kartal’ı ön plana çıkardı. Bölgeye son 4 yılda 20 milyar dolarlık yatırım yapılırken, kentsel dönüşümün de etkisiyle 40 bin yeni konut inşa edildi
25.10.2017 Ekonomi
1 yılda 60 bin konutluk ‘markalı’ dönüşüm
1 yılda 60 bin konutluk ‘markalı’ dönüşüm İstanbul’da markalı konutların payı kentsel dönüşümün de katkısıyla her geçen gün artıyor. Geçen yıl 60 bin markalı konut daha inşa edildi, 1.417 projede daire sayısı 560 bine ulaştı
9.03.2017 Ekonomi
Arsalara "1915 Çanakkale" dopingi!
Arsalara "1915 Çanakkale" dopingi! 18 Mart'ta temeli atılacak olan 1915 Çanakkale köprüsü bölgedeki arazi fiyatlarına doping yaptırdı.
7.03.2017 Ekonomi
İstanbul’un nefes alan lüks konut bölgesi
İstanbul’un nefes alan lüks konut bölgesi Kemerburgaz-Göktürk, üçüncü köprü ve üçüncü havalimanının etkisiyle büyük gelişim gösteriyor. Konut fiyatlarının 5 yılda yüzde 193 arttığı bölgeye metro bağlantısı da geliyor.
22.02.2017 Ekonomi
Konut satışları iki ilde azaldı, İzmir'de arttı
Konut satışları iki ilde azaldı, İzmir'de arttı Türkiye genelinde toplam konut satışları, 2016 yılı Aralık ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 4,04 arttı. İpotekli konut satışları da yaklaşık yüzde 3,50 oranında yükseldi.
8.02.2017 Ekonomi
İstanbul’un yeni gözdesi Bakırköy-Ataköy hattı
İstanbul’un yeni gözdesi Bakırköy-Ataköy hattı İstanbul’da Zeytinburnu-Bakırköy-Ataköy hattı son dönemlerde konut yatırımlarının gözdesi oldu. Denize sıfır konumda inşa edilen projeler, kentsel dönüşüm ve Avrasya Tüneli bölgenin değerini katladı. Orta gelir için üretilen projelerde fiyatlar 3 bin liradan başlarken, lüks projelerde de metrekare fiyatları 20 bin lirayı aştı
13.12.2016 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Eva Gayrimenkul Değerleme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eva gayrimenkul değerleme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.