Eşref saati bu gece gerçekleşiyor: Üstelik Kadir Gecesi'nde! Eşref Saati nedir, ne anlama gelir?
Eşref saati bu gece gerçekleşiyor: Üstelik Kadir Gecesi'nde! Eşref Saati nedir, ne anlama gelir? Eşref Saati gelmek deyimini biliriz. Ancak bunun asıl anlamı nedir merak ederiz. Kişinin en şanslu, en müsait ve en uygun zamanının geldiğini bize haber veren Eşref saati, aynı zamanda duaların kabul olması için de önemli bir zaman dilimidir. 5 Nisan gecesi kutlanacak Kadir Gecesi'ne denk gelmesiyle de önemi iki kat artan Eşref saati nedir, ne anlama gelir?
4.04.2024 Gündem
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş
Yüz Yıllık Mucize'de Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor! Süreyya Eşref'i vatan haini iddiasıyla şikayet etmiş Yüz Yıllık Mucize 5 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Ebru Şahin, Birkan Sokullu ve Zerrin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kemal Harika'ya her şeyi itiraf ediyor. Süreyya Harika'ya, "O adam benim hayatımda gördüğüm en berbat en alçak adam" diyerek uyardı. Uzun süredir gizlenen sır da ifşa oldu.
14.04.2023 Televizyon
Vatanım Sensin 17. bölümde Cevdet, Eşref'i vuracak mı?
Vatanım Sensin 17. bölümde Cevdet, Eşref'i vuracak mı? Vatanım Sensin 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Vatanım Sensin'de Cevdet, Eşref'e silah doğrultuyor. Vatanım Sensin her Perşembe saat 20:00'de izleyici ile buluşuyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri