Hesabına yanlışlıkla yatan 212 bin lirayı iade etti
Hesabına yanlışlıkla yatan 212 bin lirayı iade etti Bolu'da, manav Metin Karadayı (26) banka hesabına yanlışlıkla yatırılan 212 bin TL'yi görünce banka şubesine giderek, paranın sahibine iade edilmesini sağladı. Düğün hazırlığı yapan Metin Karadayı hesabındaki parayı görünce şaşırdığını belirterek, "Telefondan hesabıma baktığımda 212 bin lira olduğunu gördüm. Babamı arayıp 'Böyle bir paramız var mı' diye sordum. Babam da 'Yok, bir yanlış var' deyince hemen bankaya gidip durumu anlattım. Yaklaşık 1,5-2 saat bankada bekledim. Banka parayı sahibine iade etti" dedi.
31.07.2022 Yaşam
İstanbul'da ekmeğe zam var mı? Açıklama geldi
İstanbul'da ekmeğe zam var mı? Açıklama geldi İstanbul Ekmek Fırıncıları Sanatkarları ve Ekmek Satıcıları Esnaf Odası, ekmek fiyatlarına ilişkin başka bir tarife düzenledikleri iddiasının asılsız olduğunu bildirdi.
21.11.2020 Gündem
2 bin lira maaşla kadın taksici aranıyor
2 bin lira maaşla kadın taksici aranıyor İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, kent genelinde belirlediği 15 taksi durağına, gündüz çalışacak B sınıfı ehliyeti olan kadın sürücüler arıyor. Oda Başkanı Celil Anık "Ortadoğu ülkelerine gittim kadın şoför gördüm, İtalya, İngiltere'de var. Biz burada niye yapmayalım diye düşündük ve bu projeyi hayata geçirdik" dedi.
20.01.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri