Erzurum Atatürk Üniversitesi

Erzurum Atatürk Üniversitesi

Son dakika erzurum atatürk üniversitesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erzurum atatürk üniversitesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erzurum atatürk üniversitesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erzurum Atatürk Üniversitesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erzurum atatürk üniversitesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 820 erzurum atatürk üniversitesi haberi bulunmuştur. Tüm erzurum atatürk üniversitesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta  son 1 yılda 50 bin deprem oldu
Deprem açıklaması: Kahramanmaraş'ta son 1 yılda 50 bin deprem oldu Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Yaşam
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı
Kahramanmaraş ve çevresinde son 1 yılda 50 bin deprem! 120 yılda 4'ten büyük sadece 400 sarsıntı yaşanmıştı Erzurum, Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, 120 yılda 4'ten büyük 400 sarsıntının kaydedildiği Kahramanmaraş ve çevresinde son bir yılda 50 binden fazla deprem meydana geldiğini söyledi.
7.02.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'deki katliamların önüne geçeceğimiz günler yakındır İlim Yayma Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kendi evlatlarımızı teknolojiyle birlikte hızla bünyemizi saran yeni iletişim mecralarının sinsi, yıkıcı ve olumsuz etkilerine karşı korumak zorundayız. Artık hem İslam aleminde hem Türk dünyasında geçmişe göre çok daha farklı, çok daha olumlu, çok daha cesur bir hava vardır. Zalim İsrail yönetiminin Batı devletlerinden aldığı destekle sürdürdüğü Gazze’deki katliamların, Kudüs’teki mütecaviz eylemlerinin önüne geçeceğimiz günler de endişe etmeyin, Allah’ın izniyle yakındır" ifadelerini kullandı.
16.12.2023 Gündem
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm
'Cenin olacaksın, sen de esne...' Hepsini unutun, işte köpek saldırısına karşı tek çözüm Köpekler kimi zaman çevresel etkiler, verilen eğitim hataları veya fiziksel ve ruhsal travmaları nedeniyle sinirli olabiliyor. Bu durumda daha saldırganlaşarak insanlara zarar verebiliyorlar. Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu, günde 800 kişinin kuduz şüpheli ısırık vakalarıyla hastanelere müracaat ettiğini belirterek köpek görünce yapılması ve yapılmaması gerekenleri tek tek açıkladı. İşte detaylar...
15.11.2023 Yaşam
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Müdahir Özgül, yaklaşık 30 yıl önce Türkiye'de var olan 27 milyon hektar tarım arazisinin bugün 23 milyon hektarın altına düştüğünü söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 450'nin üzerinde 'Büyükova Koruma Alanı' adı altında ilan ettiği yaklaşık 10 milyon hektarın, koruma altına alındığını belirten Prof. Dr. Özgül, "Geri kalan alanların tamamında çeşitli şekillerde yerleşim, iskan veya sanayi tesisleri veya yollar olsun başka amaçlarla tarımın dışına çıkarılıyor. Bu rakamlar büyük rakamlar” dedi.
7.09.2023 Yaşam
Kuduz ile ilgili endişelendiren uyarı! Vakaların artış nedenini açıkladı
Kuduz ile ilgili endişelendiren uyarı! Vakaların artış nedenini açıkladı Türkiye'de her yıl yaklaşık 250 bin kişi köpek saldırıları sonucu kuduz şüphesiyle aşılanıyor. Erzurum Atatürk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nilüfer Sabuncuoğlu Çoban, sahipsiz köpeklerin yerinin sokaklar değil, barınaklar olduğunu söyleyerek, “Başıboş dolaşan köpeklerin, sağlık ve üreme yönetiminin yapılması, bakım ve beslenmesi oldukça zor, neredeyse imkansız bir süreç. Yurdumuzun hemen tamamında, köpekler, coğrafi yönleri doğru planlanmış, bölgeye özel tasarlanmış, yapım maliyeti düşük, çok bölmeli barınaklarda konfor içinde yaşayabilirler" dedi.
4.08.2023 Yaşam
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren kimdir, Hınıs Belediye Başkanı hangi partiden? Erdoğan Eren neden öldü?
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren kimdir, Hınıs Belediye Başkanı hangi partiden? Erdoğan Eren neden öldü? Erzurum’un Hınıs ilçesinde belediye başkanı seçilen Erdoğan Eren 15 Temmuz etkinliklerinde kürsüde fenalaşmıştı. Kürsüden vatandaşlara seslenen Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren bir anda yere yığıldı. Düştüğü esnada kafasını mermere vuran Başkan Eren için ilk müdahale buradaki sağlık görevlileri tarafından yapılmıştı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen 45 yaşındaki Başkan Erdoğan Eren'in yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirdiği tespit edilmişti. 10 gündür yoğun bakımda tedavisi devam eden Erdoğan Eren sabah saatlerinde vefat ettiği bildirildi. Peki, Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren kimdir, Hınıs Belediye Başkanı hangi partiden? Erdoğan Eren neden öldü?
25.07.2023 Gündem
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti
Hınıs Belediye Başkanı Erdoğan Eren, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti Erzurum'un Hınıs ilçesinde 15 Temmuz akşamı düzenlenen törende konuşurken kalp krizi geçirip düşerek başını mermer zemine çarpıp beyin kanaması geçiren Belediye Başkanı Erdoğan Eren (45), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.07.2023 Gündem
Tartıştığı kiracısını boğazından vuran iş yeri sahibi tutuklandı
Tartıştığı kiracısını boğazından vuran iş yeri sahibi tutuklandı Iğdır'da fırın işleten Metin İlman’ı (40), kira tartışmasında tabancayla boğazından vuran iş yeri sahibi Cem Kutay Karasu (58), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Karasu, ifadesinde merdivene ayağı takılınca elindeki silahın ateş aldığını öne sürdü.
25.05.2023 Yaşam
AYM'den, mahkumun dilekçesinde bilgilerinin paylaşılmasına ihlal kararı
AYM'den, mahkumun dilekçesinde bilgilerinin paylaşılmasına ihlal kararı Anayasa Mahkemesi (AYM), cezaevinde hükümlü H.N.M'nin, farklı kurumlara yazdığı kişisel dilekçeleri gönderilirken kurum tarafından üst yazıda suç türü ve kimlik bilgilerinin paylaşılmasını, kişisel verilerin korunmasını isteme hakkının ihlali olduğuna hükmetti.
6.05.2023 Gündem
'Balkonu mutfağa ilave etmek uygun değil' uyarısı! İşte depreme dayanıklı yapı için 3 aşama
'Balkonu mutfağa ilave etmek uygun değil' uyarısı! İşte depreme dayanıklı yapı için 3 aşama Erzurum Atatürk Üniversitesi'nden Doç. Dr. Oğuz Akın Düzgün, depreme dayanaklı yapıların 3 aşamalı inşa edilmesi gerektiğini belirterek, "Mekan açmak için bölme duvarlarını kaldırmak, balkonu mutfağa ilave etmek uygun değil. Kirişten boru geçirmek için delikler açmak uygun değil. Bina başlangıçta nasıl tasarlanmışsa; o şekilde muhafaza etmek lazım" dedi.
5.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı masa eleştirisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum'da gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında yurt ücretlerinden Karadeniz gazına kadar gündeme dair önemli konularda açıklamalarda bulundu. Konuşmasında 6'lı masayı da eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan "Sandık önümüze geldiğinde yapacağımız tercih çok net. Ülkemiz ya 6'lı masa denilen ucubenin insafına kalacak ya da Cumhur İttifakı ile geleceğe yürüyecektir" dedi.
25.12.2022 Gündem
Avrupa Yetenek Zirvesi 30 ülkeden gençleri bir araya getirdi
Avrupa Yetenek Zirvesi 30 ülkeden gençleri bir araya getirdi Avrupa Yetenek Zirvesi'nde, bilişim alanında yetenekli gençlere doğru dijital araçların nasıl sağlanacağı konusu masaya yatırıldı.
10.12.2022 Eğitim
Prof. Dr. Raşit Küçük kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Raşit Küçük hayatı ve eserleri!
Prof. Dr. Raşit Küçük kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Raşit Küçük hayatı ve eserleri! Din İşleri Yüksek Kurulu Eski Başkanı Prof. Dr. Raşit Küçük, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Acı haberin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Raşit Küçük'ün vefatıyla ilgili taziye mesajı paylaştı. Peki, Prof. Dr. Raşit Küçük kimdir, kaç yaşındaydı? İşte Raşit Küçük hayatı ve eserleri!
22.11.2022 Gündem
Hatice Özdemir kimdir? Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı, evli mi?
Hatice Özdemir kimdir? Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı, evli mi? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre  Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Hatice Özdemir getirildi. Peki, Hatice Özdemir kimdir? Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde yer aldı, evli mi?
19.08.2022 Eğitim
AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri!
AÖF kayıt yenileme! Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? AÖF kayıt yenileme tarihleri! AÖF kayıt yenileme tarihleri sorgulanmaya başlandı. YKS üniversite tercih sonuçlarının açıklanınca Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi’nin açıköğretim fakültelerinin akademik takvimi sorgulanmaya başlandı. Peki, Akademik takvimde 2022-2023 AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, kayıt yenileme nasıl yapılır? İşte AÖF kayıt yenileme tarihleri hakkında merak edilenler…
15.08.2022 Eğitim
Baba ve 2 oğlu, evlerinin önünde otururken silahlı saldırıya uğradı!
Baba ve 2 oğlu, evlerinin önünde otururken silahlı saldırıya uğradı! Erzurum'da evlerinin önünde otururken husumetli oldukları Furkan T.’nin silahlı saldırısına uğrayan Abbas Z. ile oğulları Emrah ve Serkan Z. yaralandı.
11.08.2022 Yaşam
Bodrum'da 1 aydır kayıp üniversite öğrencisi aranıyor
Bodrum'da 1 aydır kayıp üniversite öğrencisi aranıyor Muğla'nın Bodrum ilçesinde, üniversite öğrencisi Vedat Altun (26) bir ay önce kayboldu. Ailesinin kayıp ihbarının ardından yapılan aramalar sonuç vermeyince, asayiş, trafik, istihbarat ve JASAT tarafından dron, kadavra köpeği ve helikopter destekli geniş çaplı çalışma başlatıldı. Altun'u bulmak için yaklaşık 50 kişilik ekip kuruldu.
5.08.2022 Yaşam
AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları!
AÖF kayıtları ne zaman 2022 başlıyor? AÖF ikinci üniversite kayıt tarihleri açıklandı mı? ATA AÖF, AUZEF ve Anadolu Üniversitesi AÖF kayıtları! AÖF kayıtları ne zaman başlıyor, sınavsız ikinci üniversite kayıt tarihleri belli oldu mu? Üniversite tercihleri 5 Ağustos’ta sona erecek. AÖF kayıtları, kayıt yenileme ve ikinci üniversite işlemleri için yapılan araştırmalar ise hızlandı. 2022-2023 Eğitim öğretim yılı Eylül ayında başlayacak. Anadolu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Erzurum Atatürk Üniversitesi açıköğretim akademik takvimlerini yayımladı. Peki, AÖF ikinci üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, AÖF kayıt tarihleri ne? İşte 2022 - 2023 AÖF kayıt tarihleri...
4.08.2022 Eğitim
Palandöken'in karlı zirvesinde 19 Mayıs coşkusu
Palandöken'in karlı zirvesinde 19 Mayıs coşkusu Erzurum Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü tarafından Milli Mücadelenin 103'üncü yıl dönümünde Palandöken´in 3 bin 176 metredeki zirvesine 'Gençlik Tırmanışı' yapıldı. Zirvede öğrenciler, dev Türk bayrağı açıp, saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı'nı okudu.
19.05.2022 Gündem
Kayıp üniversiteli Furkan, 5 gün sonra ölü bulundu
Kayıp üniversiteli Furkan, 5 gün sonra ölü bulundu Erzurum'un Uzundere ilçesindeki Tortum Gölü kenarına park ettiği aracına ailesine iletilmek üzere not bıraktıktan sonra kaybolan üniversite öğrencisi Furkan Polat'ın (22), 5 gün sonra cansız bedeni bulundu.
23.03.2022 Yaşam
TOGG ve milli muharip uçağın kardan heykelini yaptılar!
TOGG ve milli muharip uçağın kardan heykelini yaptılar! Erzurum Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel bölümü akademisyen ve öğrencileri, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile milli muharip uçağının kardan, İHA ve SİHA'nın da buzdan heykelini yapıyor.
6.03.2022 Gündem
O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli?
O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli? O Ses Türkiye'de şampiyon belli oldu. Büyük finalde mücadele eden yarışmacılardan Oğuzhan Koç'un takımında yer alan Hasan Koçak O Ses Türkiye 2022 birincisi oldu. O Ses Türkiye'de birincinin açıklanmasının ardından Hasan Koçak'ın hayatı merak ediliyor. Peki, O Ses Türkiye 2022 şampiyonu Hasan Koçak kimdir? Hasan Koçak kaç yaşında ve nereli? İşte Hasan Koçak'ın hayatı hakkında merak edilenler...
22.01.2022 Gündem
ATA AÖF harf notu karşılıkları 2022! DD, CC, BB, AA ne demek, ATA AÖF harf notu anlamları? ATA AÖF ders geçme notu kaç 2022?
ATA AÖF harf notu karşılıkları 2022! DD, CC, BB, AA ne demek, ATA AÖF harf notu anlamları? ATA AÖF ders geçme notu kaç 2022? ATA AÖF harf notu karşılıkları ve puan karşılığı merak ediliyor. ATA AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih sorgulanırken ATA AÖF ders geçme notu kaç 2022, sorusuna yanıt aranıyor. Geçtiğimiz hafta yapılan güz dönemi Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesine (ATA AÖF) final sonuçlarının bu hafta açıklanması bekleniyor. Peki, ATA AÖF ders geçme notu kaç 2022, CC geçer mi? İşte ATA AÖF harf notu karşılıkları 2022...
6.01.2022 Eğitim
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti?
Alaeddin Yavaşça öldü mü? Devlet sanatçısı Prof. Dr. Aleaddin Yavaşça kimdir, nereli, kaç yaşında vefat etti? 600’den fazla bestesi bulunan usta sanatçı Alaeddin Yavaşça’nın hayatını kaybettiği duyuruldu. Bir süredir tedavi gören Yavaşça’nın vefat haberini TRT Müzik Koordinatörü Kenan Bölükbaş duyurdu. Peki, Alaeddin Yavaşça kimdir, neden vefat etti, hastalığı ne?
23.12.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Erzurum Atatürk Üniversitesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erzurum atatürk üniversitesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.