Erciş

Erciş

Son dakika erciş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan erciş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını erciş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Erciş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan erciş gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.082 erciş haberi bulunmuştur. Tüm erciş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Kimsenin sizin oyunuza ipotek koymasına izin vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Dörtyol Kavşağı'ndaki Ağrı mitinginde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi birileri yine çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silahla yaptıklarını bugün gizli ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Bu uğurda baskıların sembolü olan CHP’ye bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler" dedi.
14.03.2024 Gündem
Van'da 3.6 büyüklüğünde deprem
Van'da 3.6 büyüklüğünde deprem Van'ın Erciş ilçesinde 3.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
7.03.2024 Gündem
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler
Adana'nın Kozan ilçesi il mi oluyor? TÜİK açıkladı, işte il olmaya aday ilçeler Türkiye İstatistik Kurumu, il olmaya aday görülen 24 ilçeyi açıkladı. Nüfusun en az 100 bin ve il merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta olmak gibi 8 kriteri sağlayan 25 ilçe'den biri de Adana'da bulunuyor. İşte detaylar...
29.02.2024 Adana
4 ilde kar tatili
4 ilde kar tatili Artvin merkez ve 5 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi. Van'ın Erciş, Muradiye ve Özalp ilçelerinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı, Saray ilçesinde ise tüm okullarda eğitime 1 gün ara verildi. Ağrı’nın Hamur, Taşlıçay ve Diyadin ilçelerinin genelinde Tutak ve Patnos ilçelerinde ise köy ve taşımalı eğitim gören öğrenciler için çarşamba günü eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Ayrıca Ardahan’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar tatil edildi.
6.02.2024 Gündem
AK Parti Van belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Van belediye başkan adayı Abdulahat Arvas kimdir, nereli, kaç yaşında?
AK Parti Van belediye başkan adayı kim oldu? 2024 AK Parti Van belediye başkan adayı Abdulahat Arvas kimdir, nereli, kaç yaşında? AK Parti Van Belediye Başkan adayı kim oldu, 2024 Van AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Çakin kimdir? AK Parti Uşak Belediye Başkanı adayı belli oldu. ATO Kongre Salonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti belediye başkan adaylarını açıkladı. Peki, AK Parti Van Belediye Başkanı adayı Abdulahat Arvas kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi görevlerde bulundu?
18.01.2024 Gündem
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti
Van depreminde yıkılan otelde son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Ercan: Belki benim de adım bir sokağa verilmişti Van depreminde yıkılan Bayram Oteli'nden son anda ayrılan deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan acı olaya ilişkin anısını paylaştı. Van'da 9 Kasım 2011'de meydana gelen, 40 kişinin hayatını kaybettiği 5,6 büyüklüğünde depreme yaklanan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, DHA muhabirlerinin de yaşamını yitirdiği Bayram Oteli'nden son anda ayrıldığını söyledi. Yıkılan otelden yer ayırttığını ancak geç döndüğü için odasının başkasına verildiğini söyleyen Prof. Dr. Ercan, "Eğer çalışmaya gitmeyip, Bayram Oteli'nde kalmış olsaydım; ben de tıpkı Japon bilim insanı gibi ölen bir Türk bilim insanı olacaktım. Belki bir sokağa benim de adımı koyarlardı" dedi.
9.11.2023 Gündem
Van'da 12 yıl önceki depremde hayatını kaybedenler anıldı! 644 kişi vefat etmişti
Van'da 12 yıl önceki depremde hayatını kaybedenler anıldı! 644 kişi vefat etmişti Van’ın Erciş ilçesinde, 23 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen 7.2 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden 644 kişi, mezarları başında anıldı.
23.10.2023 Yaşam
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem!
Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem! Van'da 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Van'ın Tuşba ilçesinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
12.10.2023 Gündem
Ekimde dolu sürprizi! Şimşekler geceyi aydınlattı
Ekimde dolu sürprizi! Şimşekler geceyi aydınlattı Van’ın Erciş ilçesinde sağanak, dolu, gök gürültüsü ve şimşekler etkili olurken birçok yerde su birikintileri oluştu.
2.10.2023 Yaşam
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe!
İl olma potansiyeli olan ilçeler açıkladı! İşte potansiyeli yüksek 67 ilçe! Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Okan Hançer, konuma dayalı verilerle üretilmiş harita üzerinden kent merkezine en az 30 kilometre uzaklıkta, nüfus yoğunluğu 100 binin üzerinde 67 ilçenin il olma potansiyelinin yüksek olduğunu açıkladı.
29.08.2023 Yaşam
Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen genç ile onu kurtarmaya çalışan kişi boğuldu
Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen genç ile onu kurtarmaya çalışan kişi boğuldu Van'ın Erciş ilçesinde serinlemek için girdiği Van Gölü'nde dalgalarla açığa sürüklenen Muhammet Kabir Pacal (16) ile genci kurtarmak için suya giren Murat Koç (51), hayatını kaybetti.
6.08.2023 Gündem
Van'da 130 koyun uçurumdan peş peşe atladı!
Van'da 130 koyun uçurumdan peş peşe atladı! Van'da akılalmaz bir olay yaşandı. Van'ın Erciş ilçesinde, yaylada otlarken peş peşe yaklaşık 70 metrelik uçurumdan atlayan 130 koyun öldü.
4.08.2023 Yaşam
Önce düğünde kavga ettiler sonra silahlar ateşlendi: 1 ölü, 19 yaralı
Önce düğünde kavga ettiler sonra silahlar ateşlendi: 1 ölü, 19 yaralı Van'ın Erciş ilçesinde, husumetliler arasında geçen hafta bir düğünde taş ve sopalı kavga çıktı. Bugün de karşı karşıya gelen husumetlilerin tartışmasının silahlı kavgaya dönüşmesi sonucu 1 kişi yaşamını yitirdi, 19 kişi de yaralandı.
16.07.2023 Gündem
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı
Van Gölü'ndeki inci kefali stoku 50 bin tona çıktı Van Gölü'nün tuzlu ve sodalı suyunda yaşayabilen inci kefalinin üreme dönemindeki göç yolculuğu, jandarmanın karadan dron, havadan ise bot ile sulak alanlarda 7 gün 24 saat sürdürdüğü koruma çalışmasıyla devam ediyor. Alpaslan Jandarma Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferit Ayas, "2000'li yılarda akarsulara giren balık sayısı yüzde 90 oranında azalmıştı. Denetimlerle, kaçak avcılık sonucunda nesli tükenme noktasına gelen göldeki inci kefali stoku, alınan tedbirler sayesinde bugün itibarıyla gölde 50 bin tona yaklaştı" dedi.
6.06.2023 Yaşam
Van Gölü Havzası'nda yağış miktarı düştü! Barajlar kısıntılı sulama sürecine girecek
Van Gölü Havzası'nda yağış miktarı düştü! Barajlar kısıntılı sulama sürecine girecek Van Gölü Havzası'nda son yıllarda azalan yağışlar nedeniyle kentte bulunan 4 baraj gölünden 2'si alarm vermeye başladı. DSİ 17’nci Bölge Müdürü Ayhan Şahna, su seviyesi istenilen düzeyde olmayan baraj göllerinin bulunduğu bölgelerde kısıntılı su verileceğini ve çiftçileri de şeker pancarı gibi fazla su isteyen ürünleri yetiştirmemesi konusunda uyardıklarını söyledi.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Uçan balıkların zorlu gece yolculuğu
Uçan balıkların zorlu gece yolculuğu Dünyada sadece Van Gölü'nde yaşayan ve yılın belli döneminde üremek için suyun akışının tersine yüzerek tatlı sulara göç eden inci kefalinin zorlu yolculuğu geceleri de devam ediyor.
23.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem
Pervin Buldan, oyunu Van'da kullandı
Pervin Buldan, oyunu Van'da kullandı Van'da, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için 706 bin 445 seçmen oy kullanacak. Kent genelindeki okullarda kurulan 2 bin 294 sandıkta seçmenler saat 08.00 itibariyle oy kullanmaya başladı. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan da, oyunu Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ndeki 1106 nolu sandıkta  kullandı.
14.05.2023 Gündem
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı
Van seçim sonuçları açıklandı! 2023: 14 Mayıs Van ili, ilçeleri Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranı Van seçim sonuçları 2023, Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçim sonuçlarıyla paralel olarak gazetevatan.com'da anlık olarak takip ediliyor. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğu 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde Van seçim sonuçları da canlı oy sayımı ile ekrana geldi. Seçim yasakların kaldırılmasıyla birlikte sonuçları canlı takip ediliyor. 28. dönem milletvekili seçimlerinde Van seçim sonuçlarının yanı sıra Van ilçe seçim sonuçları da yayınlanacak. Peki Van'da hangi parti kazandı?
14.05.2023 Seçim
Bakan Kurum: Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır
Bakan Kurum: Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır Seçim çalışmaları kapsamında Pendik’te bir restoranda Vanlılarla kahvaltı programında bir araya gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum,  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi hakkında konuştu. Bakan Kurum, “Sayın İnce 2018’de Sayın Cumhurbaşkanımızın rakibiydi, kaybetti. Ama 2023 seçimleri için aday olacağım dedi; CHP’nin içinden sesler yükseldi. Parti kuracağım dedi; tehditler aldı, kendisine ve partisine parmaklar sallandı. Bu yapılan bir FETÖ kumpasıdır, bir FETÖ oyunudur. Küresel odakların Türk demokrasisine müdahale girişimidir” dedi.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gabar petrolü müjdesi: Uygun şartlarda vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Van Beşyol Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında Millet İttifakı'na eleştiren Erdoğan, "Bu masa müzakere masası olmaktan çıkalı çok oldu. Direksiyonda Kılıçdaroğlu görünüyor ama onun görevi mutfakta video çekmek, kalp yapmak." dedi. Öte yandan Erdoğan, Gabar'da bulunan petrolün vatandaşa uygun fiyatla verileceğini duyurdu.
5.05.2023 Gündem
İnternet üzerinden aldığı araba başına bela oldu! 'Param ve otomobilim gitti'
İnternet üzerinden aldığı araba başına bela oldu! 'Param ve otomobilim gitti' Van’ın Erciş ilçesinden Diyarbakır’a gelerek, satın almak istediği otomobil için anlaştığı 1 milyon 150 bin TL’yi satıcı C.Y.’nin isteği üzerine, ilanda adı geçen H.A.’nın banka hesabına gönderen Müslim Çalış’ın başına gelmeyen kalmadı
5.05.2023 Yaşam
Şehit Koçak'a, nişanlısı ve annesinden el ele uğurlama
Şehit Koçak'a, nişanlısı ve annesinden el ele uğurlama Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Balveren beldesi mevkinde askeri personeli taşıyan otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Koçak (25), memleketi Van'ın Erciş ilçesinde toprağa verildi. Tabutun başında gözyaşı döken şehidin nişanlısı Özlem İdil ile annesi Güler Koçak el ele tutuşarak birbirlerine destek olmaya çalıştı.
1.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Erciş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki erciş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.