'Kar küresi atölyesi' çocuklara kimyayı sevdirecek
'Kar küresi atölyesi' çocuklara kimyayı sevdirecek EFK (Engineering For Kids), çocuklar için Ataşehir'deki merkezinde Kar Küresi Atölyesi oluşturdu. Kimya mühendisliği kapsamında gerçekleştirilecek olan çalışma, 30-31 Aralık günleri 4-12 yaş arası çocuklar için yapılacak.
26.12.2017 Eğitim
'Çocuklar İçin Mühendislik' projesi her çocuğu doğuştan mühendis olarak görüyor
'Çocuklar İçin Mühendislik' projesi her çocuğu doğuştan mühendis olarak görüyor Engineering for Kids (EFK - Çocuklar İçin Mühendislik) projesi 2009 yılında Dori Roberts'in fikriyle ABD'de ortaya çıkan ve çocukları doğuştan mühendis kabul eden bir proje. 4-14 yaş aralığındaki çocukların problem çözme becerilerini geliştirmeyi ve mühendisliği hem eğlenceli hem uygulamalı olarak çocuklara öğretmeyi amaçlıyorlar.
21.11.2017 Eğitim
Yazın en eğlenceli ve öğretici kampı
Yazın en eğlenceli ve öğretici kampı Dünya çapında 150’den fazla noktada çocukların zihinsel ve bilişsel gelişimlerine destek olmayı hedefleyen Engineering For Kids (EFK), yaz kampı programıyla ayrıcalıklı bir okul dışı eğitim fırsatı sunuyor.
4.05.2016 Eğitim
Çocuklar ile lokumdan köprü yapımı
Çocuklar ile lokumdan köprü yapımı EFK’nın Atölye Çora’da düzenleyeceği İnşaat Mühendisliği atölye çalışmasında çocuklar, yaratıcılıklarını kullanarak lokumlarla birleştirilmiş bir köprüyü nasıl yapacaklarını deneyimleyecek.
4.04.2016 Eğitim