Resmi Gazete'de yayımlandı! Gelir Vergisi dilimlerine yeni düzenleme
Resmi Gazete'de yayımlandı! Gelir Vergisi dilimlerine yeni düzenleme Gelir Vergisi dilimlerine yönelik yapılan yeni düzenleme doğrultusunda, 2020 yılı için gelir vergisi tarifesi oluşturuldu. Engellilik indirimi tutarları, 2020’de birinci derece engelliler için bin 400 lira, ikinci derece engelliler için 790 lira, üçüncü derece engelliler için 350 lira olacak.
28.12.2019 Ekonomi
KYK bursu vergi mükellefi nedir? Şartları..
KYK bursu vergi mükellefi nedir? Şartları.. KYK burs başvurularının başlamasıyla beraber başvuru yapacak öğrenciler, başvuru ekranında çıkan vergi mükellefi seçeneğini merak ediyor. Peki, basit usulde vergi mükellefi nedir? KYK bursunda vergi mükellefi nedir? Şartları ve kolaylıkları nelerdir?
16.10.2019 Eğitim
Engellilik indirimi nedir, kimler, nasıl faydalanabilir?
Engellilik indirimi nedir, kimler, nasıl faydalanabilir? Engelli ya da bakmakla yükümlü olduğu engelli akrabası olan vatandaşlar, devletin kendilerine sağladığı engelli indirimi hakkından faydalanabiliyor. Peki engellilik indiriminden yararlanmanın koşulları neler, kimler engellilik indiriminde faydalanabiliyor, başvurmak için neler yapmak gerekli? İşte detaylar...
11.01.2019 Gündem