En Son Deprem

En Son Deprem

Son dakika en son deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan en son deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını en son deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

En Son Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan en son deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.981 en son deprem haberi bulunmuştur. Tüm en son deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı
Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür: Seçilen belediye başkanları, kentlerinin tehlike analizini çıkarmalı Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının kentlerine yönelik tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini belirterek, Tehlike analizi demek, bir fay analizi demektir. O kenti etkileyecek fayların bütün özelliklerini inceleyecek. O fayların boyunu, derinliğini, tekerrür periyodunu, deprem kapasitesini, bütün bunları öğrenecek dedi.
19.02.2024 Gündem
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı
Hakkari’deki deprem sonrası ilk açıklama! Bu kuşak çok sıkıştı Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde saat 07.36'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, 6 Şubat depremlerine dikkat çekerek uyardı.
11.02.2024 Gündem
Yedisu fayı nerede, nereden geçiyor, kaç km? Yedisu fayı en son ne zaman kırıldı?
Yedisu fayı nerede, nereden geçiyor, kaç km? Yedisu fayı en son ne zaman kırıldı? Prof. Dr. Süleyman Pampal “Bu bölge hassas bir bölge, depremin olduğu bölgenin batısında Malatya fayı olarak bildiğimiz bir fay var, kırılmamış ve aktif faylar bunlar. Yedisu fayı daha önemli, bu fay 7,4 civarında deprem üretmiş bir fay. Zaten biz bu fayı gündeme getiriyorduk, demek ki bu bölgede kırılabilecek ve 7-7,5 arası deprem üretebilecek faylar var.” Açıklamasının ardından Yedisu fayı nerede, kaç km, hangi illerden geçiyor? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.01.2024 Gündem
Tunceli için kritik uyarı Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Zamanı dolmuş veya dolmak üzere
Tunceli için kritik uyarı Prof. Dr. Naci Görür'den geldi: Zamanı dolmuş veya dolmak üzere Bilim Akademisi Kurucu Üyesi ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tunceli’de katıldığı deprem sempozyumunda, “Bizim Yedisu fayı dediğimiz Kuzey Anadolu fayının bir bölümü, orası çok etkin ve hızlı. Yılda 2,5 santim hareket ediyor. Yaklaşık 250 senede bir deprem üretiyor. Oradan çok endişemiz var bizim. Tunceli’yi etkileyebilecek ciddi bir durum. Zamanı tam bilmiyoruz ama en son deprem orada 1784 yılında, demek ki zamanı dolmuş veya dolmak üzere. Ona karşı dikkatli olmak lazım” dedi.
23.09.2023 Gündem
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak
Cevdet Yılmaz: Bu yıl 1 trilyon lira kaynak deprem için harcanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Deprem felaketinden 11 ilimiz ve 14 milyondan fazla insanımız doğrudan etkilendi. Bu yıl sadece merkezi yönetim bütçemizde, deprem harcamalarımız hesaplarımıza göre 762 milyar Tük Lirası olacak. Çok büyük bir yükle karşı karşıyayız. Yerel yönetimler, İş Kur, SGK gibi kurumlarımızı da dahil edersek 1 trilyon liraya yakın kaynağın bu sene depreme harcanacağını ifade edebilirim. Bu en gelişmiş ülke için bile büyük bir maliyet ama inşallah hep birlikte ülke olarak, millet olarak bu yükü omuzlayacağız" dedi.
12.08.2023 Gündem
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama
Bakan Kirişci'den et fiyatlarına ilişkin açıklama Bakan Kirişci "Şu anda et fiyatları geriliyor, ileri gidiş söz konusu değil. İstanbul'da başladık, Ankara'ya geldik. Şu anda fiyatlarda ciddi gerileme var. Marketlere ürün veriyoruz, bunun bilinmesinde yarar var. Marketçilik yapmak gibi görevimiz yok. Et Süt Kurumu regülasyonu sağlayacak" dedi.
2.05.2023 Gündem
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir...
İstanbul için kritik uyarı! Prof. Dr. Naci Görür: En az deprem kadar ölüme neden olabilir... Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra tüm gözler ve dikkatler olası Marmara depremi için İstanbul'a çevrildi. Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depremi için yeni bir uyarıda bulundu. 'Bu işin şakası yok' diyen Görür, "İstanbul'da şu an kanalizasyon sisteminin, kimi barajların depreme hazır olmadığını biliyoruz" dedi.
3.04.2023 Gündem
Teknoloji tutkunu öğretmen deprem sensörü üretti, artçıda testi başarılı oldu
Teknoloji tutkunu öğretmen deprem sensörü üretti, artçıda testi başarılı oldu Diyarbakır’da görev yapan okul öncesi öğretmeni Fatih Korkmaz, bölgede yaşanan depremlerin ardından bir deprem sensörü üretti. Cihazı ilk artçı depremde başarılı olan Korkmaz, patent almak için çalışmalara başladı.
16.03.2023 Gündem
Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı!
Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı!  7,7 ve 7,6'lık depremlerin ardından Prof. Dr. Naci Görür iki bölgeyi işaret ederek "Bizim endişe ettiğimiz yerler Bingöl ile Karlıova arasında, Doğu Anadolu fayının en Kuzey Doğu ucunda bir kesim var. Orada en son deprem 1766 gibi oldu, oradan endişe ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Peki, Bingöl Karlıova depremi ne zaman olacak, Bingöl Karlıova fayı hangi illeri etkileyecek? İşte 8 ili etkileyecek Bingöl Karlıova deprem fay hattı... 
24.02.2023 Gündem
Prof. Naci Görür iki depremin ardından 'Hatay' uyarısında bulunmuştu
Prof. Naci Görür iki depremin ardından 'Hatay' uyarısında bulunmuştu Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Kahramanmaraş'taki iki depremden sonra yaptığı değerlendirmede, "Hatay'ın ölü fay kesimlerinde bir stres transferinin olabileceğini, oralara bir yük geldiğini düşünüyorum. Oralarda özenli ve dikkatli olmak lazım" uyarısında bulunmuştu.
20.02.2023 Gündem
Naci Görür'den flaş deprem uyarısı: İlk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun
Naci Görür'den flaş deprem uyarısı: İlk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "İlk kez söylüyorum, bunu bütün Türkiye duysun" diyerek deprem gerçeği ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Görür, son 100 yılın en büyük depremini değerlendirerek İstanbul için de uyarılar yaptı.
10.02.2023 Gündem
Görür'den korkutan deprem uyarısı!
Görür'den korkutan deprem uyarısı! BİLİM Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "Bunu ilk kez söylüyorum bunu bütün Türkiye duysun, Türkiye'de en fazla deprem üreten iki fay var. Biri Kuzey Anadolu fayı, diğeri Doğu Anadolu fayı. Her iki fay enerjisinin büyük bir kısmını boşalttı. Bu demektir ki önümüzdeki birkaç yüz sene içerisinde Türkiye'de çok büyük bir deprem olmayacak, en azından bu iki fay kuşağı boyunca. Ancak bizim yine de endişe ettiğimiz yerler Bingöl ile Karlıova arasında" dedi. Beklenen İstanbul depremi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Görür, "İstanbul'da durum hiç iyi değil. Nasıl 3 gün önce 'Maraş'tan endişe ediyoruz' diye yazdıysam aynı şekilde İstanbul'dan endişe ediyorum. Bilimsel bütün araştırmalar, İstanbul'da zamanın gelmekte olduğunu gösteriyor." dedi.
9.02.2023 Gündem
Türkiye deprem haritası ve Canlı AFAD Türkiye fay hattı deprem haritası! Türkiye’deki fay hatları nelerdir, fay hattı hangi illerden geçiyor?
Türkiye deprem haritası ve Canlı AFAD Türkiye fay hattı deprem haritası! Türkiye’deki fay hatları nelerdir, fay hattı hangi illerden geçiyor? Canlı deprem haritası, takibi ve izleme sürecine yönelik aramalar Türkiye’nin büyük deprem felaketini yaşayan vatandaşlar tarafından arttı. Depremin yıkımını görenler yoğun bir şekilde “En son deprem nerede oldu, az önce deprem mi oldu?” gibi sorulara yanıt arıyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 deprem 10 ilde felakete neden olurken, devam eden arttı sarsıntılar da 6.6 ulaşınca deprem bölgelerinde kalıcı hasar bıraktı. İşte 7 Şubat Çarşamba günü meydana gelen depremler ve artçılar...
8.02.2023 Gündem
İkinci depremde tamamen çökmüştü! Gerçeği AFAD görevlileri fark etti
İkinci depremde tamamen çökmüştü! Gerçeği AFAD görevlileri fark etti Malatya’da yıkılan binaların altında kalanları kurtarmak için çalışmalar aralıksız sürerken depremzedeler -6 derecede enkazların önlerinde yakınlarından umutlu bir haber bekliyor. Bu noktalardan biri ‘Hayat Sitesi’nin enkazı. Alt kattaki dükkânı genişletmek için binanın kolonlarının kesildiği iddia edildi.
8.02.2023 Gündem
Kızı, üç gün önce aldığı evin enkazında kaldı: Kızıma ev değil mezar almışım!
Kızı, üç gün önce aldığı evin enkazında kaldı: Kızıma ev değil mezar almışım! Kahramanmaraş’ta kızı, üç gün önce hediye ettiği evin enkazında kalan acılı anne, “Kızıma ev değil mezar almışım" dedi. 
8.02.2023 Gündem
Deprem sonrası uzmanlar açıkladı: Beklenen noktadan yıkıldık
Deprem sonrası uzmanlar açıkladı: Beklenen noktadan yıkıldık Doğu Anadolu Fayı’nda yıllardır büyük deprem beklendiğinin altını çizen uzmanlar, önlem alınmamasına isyan etti. 9 ay önce Kahramanmaraş’ı depremin adresi olarak gösteren Prof. Dr. Görür, “Bu depremin gelmekte olduğunu söyleye söyleye dilimizde tüy bitti” dedi. Uzmanlar, geçen cumartesi Düziçi’nde meydana gelen 4.6’lık depremin Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerle ilişkisi bulunmadığını vurguladı, son depremlerin Marmara faylarını tetiklemesinin söz konusu olmadığını söyledi.
7.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş'ta 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha
Kahramanmaraş'ta 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha Kahramanmaraş merkezli 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem Türkiye'deki birçok ilden hissedildi. Depremin büyüklüğü bir kez daha 7'den büyük olarak ölçüldü. Öte yandan AFAD Deprem Risk ve Azaltma Genel Müdürü Prof Orhan Tatar, Kahramanmaraş Elbistan'da 7,6 büyüklüğünde bağımsız yeni bir deprem meydana geldiğini belirterek, "Bölgede ciddi bir deprem aktivitesi var. Uzun süre devam edecektir. Artçı sarsıntılar en az 1 yıl kadar devam edecektir. Vatandaşlarımız kesinlikle hasarlı binalara girmesinler" dedi. AFAD, Doğu Akdeniz'de kıyılarını etkileyecek herhangi bir tsunami tehlikesi olmadığını açıkladı.
6.02.2023 Gündem
Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem
Çanakkale'de 4.3 büyüklüğünde deprem Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'nin Biga ilçesinde 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.
13.12.2022 Gündem
Balıkesir Gönen’de deprem! Kandilli Rasathanesi duyurdu!
Balıkesir Gönen’de deprem! Kandilli Rasathanesi duyurdu! Balıkesir Gönen’de deprem! 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Depremi Kandilli Rasathanesi duyurdu. Kandilli son depremler listesinde yer alan verilere göre, Balıkesir Gönen Kınalar mevkiinde meydana gelen depremin şiddeti 3.0 olarak açıklandı. Peki, Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? 25 Ekim 2022 AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
25.10.2022 Gündem
Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerde hissedildi? Afad ve Kandilli son depremler listesi (18 Ekim 2022)
Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerde hissedildi? Afad ve Kandilli son depremler listesi (18 Ekim 2022) Aydın’da deprem! AFAD verilerine göre 2 dakika arayla iki deprem oldu. Kuşadası ilçesinde saat 13.27’de 4.1, 13.29’da ise 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. Peki, Son deprem ne zaman oldu? En son deprem nerede oldu? Aydın Kuşadası depremi hangi illerden hissedildi? Aydın Kuşadası depremi kaç şiddetinde, saat kaçta oldu? Afad ve Kandilli son depremler listesi!
18.10.2022 Gündem
Erzurum’da deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
Erzurum’da deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? AFAD ve Kandilli son depremler listesi! AFAD duyurdu. Erzurum'un Çat ilçesinde deprem meydana geldi. Erzurum'da 4,9 büyüklüğünde depremin ardından pek çok kişi de son depremler listesini araştırıyor. Peki, Son deprem nerede oldu? Erzurum’da deprem mi oldu? En son deprem ne zaman oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
17.09.2022 Gündem
En son deprem nerede oldu? Deprem hangi illerde hissedildi? 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
En son deprem nerede oldu? Deprem hangi illerde hissedildi? 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi! Aydın'ın Kuşadası ilçesinda korkutan deprem! İzmir, Aydın ve Muğla’da hissedildi. Peş peşe depremler korkuya neden oldu. Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarındaRichter ölçeğine göre, 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Peki, En son deprem nerede oldu? Hangi illerde hissedildi? Son deprem kaç şiddetinde oldu? İşte 31 Ağustos 2022 Kandilli ve AFAD son depremler listesi!
31.08.2022 Gündem
Ege'de 4.7, 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe depremler! AFAD'dan son dakika açıklaması geldi
Ege'de 4.7, 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe depremler! AFAD'dan son dakika açıklaması geldi Gelen son dakika bilgisine göre, Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, Richter ölçeğine göre, 4.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Aydın'ın yanı sıra İzmir'den de hissedilen deprem, paniğe neden oldu. Aydın'ın Kuşadası ilçesi açıklarında, 12.56'da meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki depremden 14 dakika sonra 5.1'lik ikinci sarsıntı oldu. Vatandaşlar panikle sokağa döküldü. Son depremlerin ardından, 4.5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.
31.08.2022 Gündem
Son depremler! Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu?
Son depremler! Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? Deprem kaç şiddetinde oldu? Son depremler gündemde! AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasına göre; Van'ın Tuşba ilçesinde saat 12.37'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Pek çok kişi de Kandilli Rasathanesi ile AFAD son depremler listesini araştırıyor. Peki, Deprem nerede oldu? Van’da deprem kaç şiddetinde oldu? Van’da deprem mi oldu? İşte detaylar…
10.07.2022 Gündem
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
Deprem mi oldu? En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi! Korkutan deprem! AFAD'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Bingöl'ün Yedisu ilçesinde deprem meydana geldi. AFAD’dan gelen son dakika açıklamasına göre, Bingöl'ün Yedisu ilçesinde saat 15.49'da 4 büyüklüğünde deprem oldu. Peki, En son deprem nerede oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler listesi!
27.05.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

En Son Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki en son deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.