Emre Özkan

Emre Özkan

Son dakika Emre Özkan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emre Özkan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emre Özkan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emre Özkan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emre özkan gelişmeleri de dahil olmak üzere 670 emre özkan haberi bulunmuştur. Tüm emre özkan haberleri aşağıda listelenmiştir.
"Yedi Bela Hüsnü" kimseye geçit vermiyor! O anlar saniye saniye kaydedildi
"Yedi Bela Hüsnü" kimseye geçit vermiyor! O anlar saniye saniye kaydedildi İstanbul'un Esenler İlçesinde esnafın sahiplendiği "Yedi Bela Hüsnü" isimli bir kedi, caddede geçit vermiyor. Kedi, başta köpeklere saldırıyor. Yoldan geçen vatandaşlar da kedinin pati darbelerinden nasibini aldığı video saniye saniye kaydedildi.
30.04.2024 Gündem
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı!
Pitbull saldırısında yaralanan Asiye Ateş'e doku nakli yapıldı! Gaziantep'te, oturdukları sitenin bahçesinde oynarken pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısında yaralanan, sonrasında Antalya'ya sevk edilen Asiye Ateş'e (4), Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından doku nakli yapıldı. 4 saat süren operasyon sonrası yapılan açıklamada, "Doku nakilleri mikrocerrahi yöntemle yapıldığı için ilk birkaç günlük dönemde doku ile ilgili riskleri olmakla birlikte şu an itibarıyla hem nakledilen dokular sağlıklı hem de hastanın yaşam bulguları stabildir" denildi.
27.12.2021 Gündem
Ünlü Youtuber ve kız arkadaşının ölümünde korkunç detaylar
Ünlü Youtuber ve kız arkadaşının ölümünde korkunç detaylar YouTube’da yayınladığı komik videolarının binlerce takipçisi bulunan Emre Özkan (25) ile arkadaşı İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğrencisi Nahide Cansu Kovancı’nın (22) ölümüne neden olan yangının sebebi belli oldu.
15.11.2018 Gündem
Ünlü Youtuber Emre Özkan'ın kız arkadaşı duvağıyla uğurlandı
Ünlü Youtuber Emre Özkan'ın kız arkadaşı duvağıyla uğurlandı İstanbul Bağcılar’da çıkan yangında ünlü youtuber Emre Özkan ile birlikte hayatını kaybeden üniversitesi öğrencisi genç kız Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde defnedildi.
14.11.2018 Gündem
Emre Özkan kimdir?
Emre Özkan kimdir? Ünlü Youtuber Emre Özkan'ın hayatını kaybettiği haberi gündemde büyük etki bıraktı. Binlerce takipçisi olan Emre Özkan'ın ölüm haberi sevenlerini çok üzdü. Peki Emre Özkan neden öldü? İşte hayatı hakkında merak edilen bilgiler...
14.11.2018 Gündem
Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı yangında öldü
Ünlü Youtuber Emre Özkan ve kız arkadaşı yangında öldü Türkiye'nin ünlü Youtuber'ı Emre Özkan ve kız arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, Bağcılar'da Özkan'ın kiraladığı stüdyoda sabaha karşı çıkan yangında hayatını kaybetti. Elektrik kontağından çıktığı düşünülen yangın söndürüldükten sonra Emre Özkan ve kız arkadaşının cesetlerine ulaşıldı.
14.11.2018 Yaşam
CANLI! Galatasaray - Bucaspor
CANLI! Galatasaray - Bucaspor Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray evinde Bucaspor'u ağırlıyor.
Bucaspor son 16 turuna yükseldi
Bucaspor son 16 turuna yükseldi Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor'u 1-0 mağlup eden TFF 2. Lig temsilcisi Bucaspor, adını son 16 turuna yazdırdı. İki takım arasındaki ilk mücadeleyi Demir Grup Sivasspor 2-1 kazanmıştı.
13.12.2017 Sivas Spor
Kayserispor tek golle turladı
Kayserispor tek golle turladı Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında Kayserispor, Bucaspor'u 1-0 yenerek grup aşamasına yükseldi.
24.09.2021 Kayseri Spor
Karabük kar kış tanımadı
Karabük kar kış tanımadı Ziraat Türkiye Kupası D Grubu 4. hafta maçında Karabükspor ile Ankaragücü karşı karşıya geldi.
30.12.2014 Futbol
Karabükspor dibe vurdu!
Karabükspor dibe vurdu! Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Karabükspor, Ziraat Türkiye Kupası'na da kötü başladı.
4.12.2014 Futbol
Karabük penaltılarla turladı
Karabük penaltılarla turladı Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda, Kardemir Karabükspor, uzatma bölümü 2-2 biten maçta, İnegölspor'u penaltı atışları sonucu 4-2 yenerek gruplara yükseldi.
30.10.2014 Futbol
Ahmet İlhan 2 ay yok!
Ahmet İlhan 2 ay yok! Kardemir Karabükspor'da, Trabzonspor maçında sakatlanan 26 yaşındaki Ahmet İlhan Özek'in 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
9.10.2014 Futbol
Karabükspor'da 12 sakat var
Karabükspor'da 12 sakat var Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında, sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
26.09.2014 Futbol
Hakemden şike iddiası
Hakemden şike iddiası Ankara Gençler Ligi'nde Milli Piyango-Turgut Özal Üniversitesi karşılaşması hakem Fatih Söylemezoğlu tarafından son periyod oynanırken Milli Piyango'nun oynamaktan imtina ettiği gerekçesiyle tatil edildi.
16.04.2014 Basketbol
Gakkoş 'Demir'i büktü
Gakkoş 'Demir'i büktü Türkiye Kupası 5. tur maçında iki Spor Toto Süper Lig takımı Kardemir Karabükspor ve Elazığspor karşı karşıya geldi.
18.12.2013 Futbol
Tolga'yla 'Zengin'leşeceğim'
Tolga'yla 'Zengin'leşeceğim' “Herkes bana ‘Tolga geldi diye moralini bozma’ diye telkinde bulunuyor. Ne canımı sıkıyorum ne de bu duruma kafamı takıyorum. O çok iyi bir kaleci ve bizim sıkı arkadaşlığımız var. Rekabet en büyük dopingtir. Bu nedenle ben de artık daha çok çalışacağım.”
6.08.2013 Beşiktaş
Karabükspor Sow ile anlaştı!
Karabükspor Sow ile anlaştı! Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, Fransa'nın RC Lens takımında forma giyen Malili orta saha oyuncusu Samba Sow ve Beşiktaşlı Emre Özkan'la anlaştı.
9.07.2013 Futbol
Karabükspor'dan sürpriz transfer!
Karabükspor'dan sürpriz transfer! Kardemir D.Ç Karabükspor’da daha önce anlaşmaya vardığı Beşiktaş’ın sol bek oyuncusu Emre Özkan imzaya gidiyor.
8.07.2013 Beşiktaş
Emre’nin kalma ihtimali zayıf
Emre’nin kalma ihtimali zayıf Beşiktaş sözleşmesi biten Emre Özkan’ın kontratını istediği yüksek ücret nedeniyle uzatmıyor
7.06.2013 Futbol
Necip ve Emre ameliyat oldu
Necip ve Emre ameliyat oldu Beşiktaş Futbol Takımı’nın genç oyuncuları Necip Uysal ve Emre Özkan, ameliyat oldular.
20.05.2013 Futbol
İşte Fernandes'in son durumu
İşte Fernandes'in son durumu Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında yarın Kayserispor’a konuk olacak Beşiktaş, rakibini mağlup ederek sezonu galibiyetle tamamlamayı hedefliyor.
18.05.2013 Futbol
Colman ve Batalla açıklaması!
Colman ve Batalla açıklaması! Beşiktaş Futbol Komitesi ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, hafta başında teknik heyetle bir toplantı yaparak gelecek sezonla ilgili karar alacaklarını söyledi.
16.05.2013 Futbol
Savunma toparlandı
Savunma toparlandı Spor Toto Süper Lig’in 33. haftasını kendi sahasında Gençlerbirliği’ni 3-0 mağlup ederek kapatan Beşiktaş, savunmadaki sıkıntılarını son haftalarda çözdü.
13.05.2013 Futbol
Beşiktaş 2 gol daha yerse...
Beşiktaş 2 gol daha yerse... Spor Toto Süper Lig’de yarın Gençlerbirliği’ni konuk edecek Beşiktaş, BJK İnönü Stadı’na galibiyetle veda etmeyi hedefliyor.
10.05.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Emre Özkan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emre özkan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.