Emlak Katılım resmen duyurdu! Kredi açıklaması, 12 ay vade ile...
Emlak Katılım resmen duyurdu! Kredi açıklaması, 12 ay vade ile... Emlak Katılım harekete geçti ve resmen duyurdu! Ve hizmete sunuldu. 12 ay vadeli kredi açıklaması geldi. Üreticiye destek sağlanacak. Emlak Katılım, Elektronik Ürün Senetleri (ELÜS) ürünü ile lisanslı depolarda ürünü olan üreticiye destek sunuyor. Lisanslı depoya teslim edilen ürünler için oluşturulan elektronik belge olan ELÜS karşılığında güncel borsa bedelinin yüzde 70’ine kadar, azami 12 ay vadeli TL cinsinden murabaha yolu ile finansman sağlanıyor. Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) teminatlı finansman kullandırımlarında mevcut durumda yüzde 5 olarak tahsil edilen BSMV oranı, yüzde 1 olarak uygulanmakta ve KKDF muafiyeti bulunuyor.
16.10.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! Limitler yükseltildi, faizler düşürüldü
Kredi fırsatı! Limitler yükseltildi, faizler düşürüldü Yüz binlere kredi müjdesi! Limitlerde artırıma gidildi. Faizler düşürüldü. Bakan güzel haberi duyurdu. Ev yapmak isteyen vatandaşlar için büyük fırsat! Emlak Katılım Bankası kredi sağlıyor. Kredi ve indirim fırsatı sunuluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, konuyla ilgili bilgi vererek, "Bu kapsamda 125 bin TL olan kredi limiti 200 bin TL'ye çıkardık. Bu kredinin faizinde ise 400 baz puanlık indirim yapıyoruz" dedi.
14.03.2021 Ekonomi
Emlak Katılım Bankası'ndan flaş karar! Kredi...
Emlak Katılım Bankası'ndan flaş karar! Kredi... Emlak Katılım Bankası'ndan önemli karar! Garantör oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Emlak Katılım Bankamızın, geliştirdiği yeni finansman modelleriyle hem güçlendirmede hem yerinde dönüşümde hem de alansal dönüşümde vatandaşlar ile müteahhit firmalar arasındaki imzalanacak sözleşmelerin içerisinde bir garantör rolü olacak" ifadelerini kullandı.
6.03.2021 Ekonomi