Emine Erdoğan Açıklama

Emine Erdoğan Açıklama

Son dakika Emine Erdoğan açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emine Erdoğan açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emine Erdoğan açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emine Erdoğan Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emine erdoğan açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 309 emine erdoğan açıklama haberi bulunmuştur. Tüm emine erdoğan açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak
Emine Erdoğan: Sıfır atık felsefesi dünyanın dört bir yanına ulaşacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Türkevi'nde gerçekleştirilen 'Küresel Sıfır Atık Hareketine Doğru' programıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.
19.09.2023 Gündem
'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' projesiyle ilgili Emine Erdoğan'dan açıklama
'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' projesiyle ilgili Emine Erdoğan'dan açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Okulumda Sağlıklı Besleniyorum' projesiyle ilgili sosyal medya hesabından payaşımda bulundu.
3.05.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Büyük bir dönüşüme ihtiyacımız var
Emine Erdoğan: Büyük bir dönüşüme ihtiyacımız var  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, iklim değişikliğine ilişkin, "Okyanus ısınma oranı son 20 yılda hızla artarken sıcaklık her zamankinden daha derine tesir ediyor. Doğa artık bu stresi kaldıramıyor. Büyük bir dönüşüme ihtiyacımız var ve bunu başarmak, insanların her zamankinden çok dayanışma içinde olmasına bağlı" dedi.
1.06.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Hükümetimiz kadına şiddet konusuna ‘sıfır tolerans’ ilkesi ile yaklaşıyor
Emine Erdoğan: Hükümetimiz kadına şiddet konusuna ‘sıfır tolerans’ ilkesi ile yaklaşıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınların adalete erişimini güçlendirme ve kadına yönelik şiddetle mücadeleyi hedefleyen 'Kadınların Adalete Erişiminin Güçlendirilmesi' projesinin açılışına gönderdiği mesajda, "Hükümetimiz kadına şiddet konusuna ‘sıfır tolerans’ ilkesi ile yaklaşıyor" dedi.
2.03.2022 Gündem
Emine Erdoğan: Türk kadınının güçlü aklı, yüreği ve maneviyatı var
Emine Erdoğan: Türk kadınının güçlü aklı, yüreği ve maneviyatı var Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Türk kadınının güçlü karakteri, Milli Mücadele'nin de lokomotifi olmuştur. Türk kadınının güçlü bir aklı, güçlü bir yüreği ve güçlü bir maneviyatı vardır" dedi.
8.12.2021 Gündem
Emine Erdoğan: Hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim
Emine Erdoğan: Hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, kadınların sürdürülebilir ekonominin liderleri olacağına yürekten inandığını belirterek, "Çevreye sıfır zarar' ilkesiyle büyüyen şirketler eminim ki kadınların eseri olacak. Yeter ki kadın girişimciliğini en üst seviyede destekleyelim ve hayatın kadın fikriyle yeniden yorumlanmasına fırsat verelim." dedi.
8.10.2021 Gündem
Emine Erdoğan: Çocuklara yönelen kirli ellere asla toleransımız yoktur
Emine Erdoğan: Çocuklara yönelen kirli ellere asla toleransımız yoktur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Her bir çocuk istismarı, kalbimizde onulmaz yaralar açıyor. Çocuklara yönelen kirli ellere asla toleransımız yoktur" dedi.
30.06.2021 Gündem
Emine Erdoğan: Ne olur insanlık onurunu reytinge kurban etmeyelim
Emine Erdoğan: Ne olur insanlık onurunu reytinge kurban etmeyelim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Araştırmalar, televizyon yayınlarında sergilenen şiddetin, davranış bozukluğuna yol açtığını ve şiddeti özendirdiğini açıkça ortaya koyuyor. Ne olur insanlık onurunu reytinge kurban etmeyelim" dedi.
25.11.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart açıklaması: Seçimin galibi demokrasimizdir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim sonuçlarının netleşmeye başlaması sonrası açıklamada bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Millet uyarısını ve takdirini sandık aracılığı ile yapar. Dik duracağız dikleşmeyeceğiz. 31 Mart bizim için bir bitiş değil bir dönüm noktasıdır. 31 Mart seçimlerinde de Türk milleti yine sandığı vesile kılarak mesajlarını siyasetçilere ulaştırdı. Bu seçimin galibi demokrasimizdir, milli iradedir. 85 milyonun tamamıdır." dedi.
1.04.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın
Emine Erdoğan: Ekilmemiş tek bir toprağımız kalmasın Emine Erdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen "Tarımda Kadın Emeği Zirvesi"ne katıldı.
6.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor?
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama
Çalışma saatleri değişiyor mu? Bakan Işıkhan'dan milyonları ilgilendiren açıklama Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Çalışma Hayatı
Emine Erdoğan "Sanayide Su Verimliliği İş Birliği Protokolü"nün hayırlı olmasını diledi
Emine Erdoğan "Sanayide Su Verimliliği İş Birliği Protokolü"nün hayırlı olmasını diledi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Sanayide Su Verimliliği İş Birliği Protokolü'nün hayırlı olmasını dileyerek, "Bu önemli işbirliği doğrultusunda hazırlanan sektörel su verimliliği rehberleri ile yüzde 50'ye yakın su kazanımı sağlanması hedefleniyor" dedi.
3.02.2024 Gündem
Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Emine Erdoğan'dan 'ateşkes' çağrısı
Dünya Çocuk Hakları Günü'nde Emine Erdoğan'dan 'ateşkes' çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Dünya Çocuk Hakları Günü' dolayısıyla sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
20.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan Gazze için ateşkes çağrısı
Emine Erdoğan'dan Gazze için ateşkes çağrısı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları nedeniyle ateşkes çağrısında bulundu.
19.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'Filistin İçin Tek Yürek Zirvesi' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, 'Filistin İçin Tek Yürek Lider Eşleri Zirvesi' ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
16.11.2023 Gündem
Emine Erdoğan: İsrail ordusu bir milleti tarihten silmeye çalışıyor
Emine Erdoğan: İsrail ordusu bir milleti tarihten silmeye çalışıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze'deki insani duruma ilişkin, "Yeryüzünün daha önce hiç görmediği bir vahşet sergileniyor ki, 'savaş' demek bile mümkün değil. Yüksek teknolojiyle donatılmış İsrail ordusu, sistematik şekilde sivillere, özellikle çocuklara saldırarak, bir milleti tarihten silmeye çalışıyor" dedi.
7.11.2023 Gündem
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
Emine Erdoğan'dan New York'ta yoğun 'Sıfır Atık' diplomasisi
Emine Erdoğan'dan New York'ta yoğun 'Sıfır Atık' diplomasisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, BM Genel Kurulu nedeniyle bulunduğu New York'ta “Sıfır Atık” gündemiyle yoğun bir diplomasi trafiği yürüttü.
23.09.2023 Gündem
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda!
Erdoğan’dan emeklilerin beklediği mesaj: Fazla uzamaz, en kısa zamanda! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, New York'ta düzenlenen 78'inci Birleşmiş Milletler Genel Kurulu sonrası Türkevi'nde gazetecilerin gündeme dair sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilerin ücretlerinde ne zaman artış olacağıyla ilgili olarak, "Fazla uzamaz. Yani en kısa zamanda. Uyguladığımız Orta Vadeli Programın başarıya ulaşmasıyla birlikte oluşacak refah artışında toplumun tüm kesimleri gibi tabii ki emeklilerimiz de payını alacaktır" ifadelerini kullandı.
21.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan çocuğa yönelik şiddetin engellenmesi için güç birliği çağrısı
Emine Erdoğan'dan çocuğa yönelik şiddetin engellenmesi için güç birliği çağrısı New York'ta 'Şiddetin Önlenmesi ve İyileşme Günü' etkinliğine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocuğa yönelik şiddetin engellenmesi için 'güç birliği yapma' çağrısında bulundu.
20.09.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' vurgusu
Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi’nin önemine vurgu yaparak sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.
29.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Afetzedeler için çalışmaya devam edilecektir
Emine Erdoğan: Afetzedeler için çalışmaya devam edilecektir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Şule Yüksek Şenler Vakfı’nın düzenlediği 'Deprem Bölgesi Gönülden Gönüle Kardeşlik Sofraları Hayır Çarşısı”nın açılışıyla ilgili paylaşımda bulundu.
23.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Şule Yüksel Şenler Vakfı' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'Şule Yüksel Şenler Vakfı' paylaşımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.-
21.07.2023 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'seferberlik ruhunu devam ettirelim' çağrısı
Emine Erdoğan'dan 'seferberlik ruhunu devam ettirelim' çağrısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında tüm hayırseverleri Şule Yüksel Şenler Vakfı’na destek olmaya davet etti ve "Gelin, asrın felaketini, asrın dayanışmasına dönüştüren seferberlik ruhunu devam ettirelim" dedi.
21.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Emine Erdoğan Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emine erdoğan açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.