Emekliye Ödeme

Emekliye Ödeme

Son dakika emekliye ödeme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekliye ödeme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekliye ödeme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekliye Ödeme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekliye ödeme gelişmeleri de dahil olmak üzere 702 emekliye ödeme haberi bulunmuştur. Tüm emekliye ödeme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Emekliye 8 bin 500 liralık ek gelir! Hesaba yatıyor! Bankalar tek tek açıkladı! Emekliler akın etti
Emekliye 8 bin 500 liralık ek gelir! Hesaba yatıyor! Bankalar tek tek açıkladı! Emekliler akın etti Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekliye 8 bin 500 liralık promosyon müjdesi. Promosyon ödemeleri milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların promosyon yarışı iyice kızıştı. 8 bin 500 liraya çıkan banka promosyonunda özel bir bankadan yeni bir hamle geldi. Bu hamle ile emeklilerin banka promosyonunda 10 bin liraya dayandı. Kampanyalar 31 Ağustos'ta sona erecek. Son günlerin yaklaşmasıyla emekliler bankalarda yoğunluk oluşturdu. İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren promosyonlarla ilgili merak edilen tüm detaylar...
28.08.2022 Emekli
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı, karşılıksız ve tek seferde...
Emeklilere müjde! Zam geldi, 1.750 TL'ye çıktı, karşılıksız ve tek seferde... Zam geldi. Ödeme miktarı arttı. Başvuran alıyor. Karşılıksız olarak veriliyor. Geri ödeme ya da faiz söz konusu değil. Dev banka emekliler için harekete geçti. Ödenen miktar yükseltildi. Maaşını Şekerbank'a taşıyan emekliler 1.750 TL'ye varan promosyon ödemesi alıyor. Emekliler ayrıca 3 ay ertelemeli kredi kullanabiliyor. Ücretsiz havale ve EFT imkanı, banka şubelerinde öncelik gibi pek çok avantaj emeklileri bekliyor.
5.09.2021 Ekonomi
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira...
Emekliye müjde! Zam geldi ikiye katlandı, 1750 lira... Milyonlarca emekliye güzel haber! Ödenen para miktarı ikiye katlandı. Zamlı olarak 1750 TL ödeniyor. Sadece emekliler değil, dul ve yetim maaşı alan vatandaşlar da zamlı ödemelerden yararlanabiliyor. Bankalar adeta yarış halinde. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar tek tek açıkladı. Yeni emekli olan kişiler de alıyor. Emekliler için bankaların promosyon ödemeleri artarak devam ediyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor.
20.04.2021 Emekli
Emeklilere müjde, zam geldi! 1750 lira ve...
Emeklilere müjde, zam geldi! 1750 lira ve... Milyonlarca emekli bekliyordu, iyi haber geldi. Belli oldu ve tek tek duyuruldu. Ödeme miktarı 1750 liraya çıkarıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi için geçerli. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB, YapıKredi ve diğer bankalar açıkladı. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. Ödenen promosyon miktarı da her geçen gün artıyor. Emekli promosyonunda miktar 1750 TL'ye kadar yükseldi. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Emekliler maaşlarını nereden alırlarsa daha kazançlı oluyor?
20.04.2021 Emekli
Emeklilere müjde! Bin 600 TL'ye yükseldi
Emeklilere müjde! Bin 600 TL'ye yükseldi Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek duyuruldu. Emekli, dul ve yetim milyonlarca kişiyi kapsıyor. Zam geldi. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarında yarış iyice kızıştı. Yeni emekli olanlar, ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alıyor. Maaşlara göre bu tutar bin 600 liraya kadar yükseliyor.
18.03.2021 Emekli
Emeklilere müjde! Zam geldi, bin 600 TL…
Emeklilere müjde! Zam geldi, bin 600 TL… Milyonlar bekliyordu. Ve belli oldu. Tek tek açıklandı. Harekete geçildi ve zam yapıldı. Emekli, dul ve yetim... Hepsi yararlanıyor. Ödemeler bin 600 liraya kadar çıkıyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Garanti BBVA, TEB ve diğer bankalar harekete geçti. Ödeme miktarları arttırıldı. Vatandaşlar istediği bankayı seçebiliyor. Bankalar adeta birbiriyle yarışıyor. Yeni emekli olanlar da yararlanıyor. Promosyon imkanı devam ediyor. Bankalar emekli vatandaşlar için promosyon dışında da çeşitli fırsatlar sunuyor. Tüm ATM'lerden para çekme, ücretsiz havale-EFT, kredi kartı aidat muafiyeti, kredi ve mevduata özel faiz oranı gibi imkanlar emeklileri bekliyor. Peki en yüksek promosyonu hangi banka veriyor? Emekliler maaşlarını nereden alırlarsa daha kazançlı oluyor?
19.02.2021 Ekonomi
Emeklilere müjde, zam geldi! 1600 lira ve...
Emeklilere müjde, zam geldi! 1600 lira ve... Milyonlarca emekli bekliyordu ve iyi haber geldi. Belli oldu ve tek tek açıklıyorlar. Emekli, dul ve yetimi yakından ilgilendiren ödemelerde taban tutarına zam için harekete geçildi. Bankaların emeklilere verdiği promosyon tutarında yarış iyice kızıştı. Bu ay emekli olanlar, ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alacak. Maaşlara göre tutarı bin 600 liraya yükselten bankalar da bulunuyor. Ödemeler 3 yıl için peşin yapılıyor. Peki, Hangi emekli ne kadar promosyon alacak? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu ödüyor? İşte promosyonda taahhüt süresi dolanlara veya yeni emekli aylığı bağlananlara bankaların verdiği promosyon tutarları...
3.02.2021 Emekli
Emeklilere ek ödeme: 2 bin 500 lira...
Emeklilere ek ödeme: 2 bin 500 lira... Milyonlarca emekli bekliyordu ve belli oldu. Tek tek açıkladılar. 2 bin 500 liraya yükseldi. Emeklilere güzel haber geldi, taban tutarına zam için harekete geçildi. Bu ay emekli olanlar, ve 3 yıllık taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az 500, 625, 750 lira alacak. SSK ve Bağ-Kur emeklisi ocak ayında maaşlara yapılacak zammı merakla beklerken, bankalar da promosyon yarışına başladı. Bankaların sunduğu promosyon fırsatlarını yakından takip eden emekliler için promosyon miktarları 500 liradan başlıyor, 750 liraya kadar çıkabiliyor. Ek ödemelerle emeklinin cebine, 2 bin 550 lira da girebiliyor. Bankalar promosyonlarını açıkladı. Peki, Emekli ne kadar promosyon alacak? Emekli promosyon miktarını yükseltmek mümkün mü? Hangi banka ne kadar promosyon ödüyor? İşte taahhüt süresi dolanlar ya da yeni emekli aylığı bağlananlara bankaların verdiği promosyon tutarları...
15.10.2020 Emekli
Emekliye ek ödeme 2 kat artarak yüzde 8 olsun! Emekliye ek ödeme yapılacak mı?
Emekliye ek ödeme 2 kat artarak yüzde 8 olsun! Emekliye ek ödeme yapılacak mı? Emekliye ek ödeme zammı corona virüsüyle yeniden gündeme geldi. SSK ve Bağkur emeklileri Temmuz ayı maaş zammını beklerken, emekliye ek ödeme yapılacak mı? sorusuna da yanıt aramaya başladı. Türkiye Emekliler Derneği, çalışanlara verilen 220 ile 375 tutarındaki asgari geçim indirimi verildiğine değinerek, vergi iadesi yerine uygulamaya sokulan ek ödeme tutarının yüzde 4’ten yüzde 8’e ya da 10’a çıkarılmasını istiyor. Peki, Emekliye ek ödeme verilecek mi?
6.06.2020 Emekli
SGK harekete geçti, emeklilere 2 bin 500 lira!
SGK harekete geçti, emeklilere 2 bin 500 lira! Milyonlarca emekli bekliyordu ve beklenen gün geldi. 13 milyon emekliye ödeme yapılacak. Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Bankalar Birliği arasında önümüzdeki ay yapılacak görüşme ile ücretler belirlenecek. Bankalar da yarışa girdi. Ödemeler 400 lira ila 2 bin 500 lira arasında değişiyor. Emeklilere banka promosyonu verilmesinin mimarının kendileri olduğunu ifade eden Türkiye Emekliler Derneği yetkilileri, promosyon görüşmelerinde masada olmak istiyor.
23.01.2020 Emekli
Emekliye güzel haber: 1000 liraya kadar ödeme
Emekliye güzel haber: 1000 liraya kadar ödeme Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Süre doluyor yeni ödeme için harekete geçtiler. Promosyon ödemeleri 1000 liraya kadar çıkıyor. Ayrıca emekli tanıdıklarını getirenlere de 125 lira ödeme yapılıyor. 2020 emekli promosyonu ne zaman verilecek, belli oldu mu?
22.11.2019 Emekli
Kimler görevden ayrılma tazminatı alabilir?
Kimler görevden ayrılma tazminatı alabilir? Emekliye ayrılan ya da işten ayrılan kamu personeline verilen ve adına görevden ayrılma tazminatı denilen ödeme, 2019 yılında 1757 TL'ye yükseldi. Peki kimler, hangi durumlarda görevden ayrılma tazminatı almaya hak kazanır?
14.03.2019 Çalışan Hakları
SGK’dan bayram tatiline denk gelen emekli ödemelerine ilişkin açıklama
SGK’dan bayram tatiline denk gelen emekli ödemelerine ilişkin açıklama Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK), emekli aylıklarından ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline rastlayan ödemelere ilişkin açıklama yapıldı.
21.08.2018 Ekonomi
Emeklilere müjde! O ödemeler yapıldı
Emeklilere müjde! O ödemeler yapıldı Sosyal Güvenlik Kurumundan (SGK), emekli aylıklarından ödeme günleri Kurban Bayramı tatiline rastlayan ödemelere ilişkin açıklama yapıldı.
20.08.2018 Ekonomi
Emekliye çifte ödeme
Emekliye çifte ödeme Tüm emeklilerin her ay hesabında hem net maaşı hem de ek ödemeb ulunuyor. Ek ödeme net maaşın yüzde 4’ü ya da 5’i oranında oluyor. Ancak pek çok emekli durumu bilmediği için kafa karışıklığı yaşıyor. Ocak’ta maaşlar arttığı için ek ödemeler de yükseldi. .
31.01.2018 Ekonomi
2 bin lira maaşa 900 lira ek
2 bin lira maaşa 900 lira ek Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda devir teslim sonrası gözler yeni Bakan Mehmet Müezzinoğlu'na çevrildi...
4.09.2016 Ekonomi
Flaş!.. Flaş!..  1.5 milyon emekliye zam müjdesi!
Flaş!.. Flaş!.. 1.5 milyon emekliye zam müjdesi! Emekli olduktan sonra çalışmaya devam eden 1...
9.04.2013 Ekonomi
Müjdeli haber geldi!
Müjdeli haber geldi! Ödemeler başladı...
26.09.2012 Ekonomi
Emekliye çifte ödeme! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları alacak, ödeme takvimi belli oldu
Emekliye çifte ödeme! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensupları alacak, ödeme takvimi belli oldu Milyonlarca emekli ile emekli olmayı planlayanları yakından ilgilendiriyor. Emekliye çifte ödeme yapılacak. Yeni emekli olanlar da ödeme imkanından yararlanacak. Kritik tarih 31 Mayıs. Bu tarihe kadar başvuru yapanlar çifte ödeme alacak. İşte detaylar...
26.05.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
Emekliye kurban bayramında ne kadar ikramiye verilecek? Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi? SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri, Mayıs ayının ilk haftası sona ererken Kurban Bayramı emekli ikramiyesi ödeme tarihleri için araştırmalarını hızlandırdı. 2024 yılında bayram ikramiyesi tutarı 3.000 lira olarak belirlendi. Kurban Bayramı bu yıl haziran ayına denk geliyor. Peki, Kurban bayramı emekli ikramiyesi ne zaman yatacak, bayram öncesi emekliye ikramiye verilecek mi?
7.05.2024 Ekonomi
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak Emekliye ek ödeme müjdesi verildi. Başvuranın anında hesaba yatacak. Sıfır faizli kredi vatandaşların acil ihtiyaçlarına can suyu oluyor. Bankalar faizsiz kredi kampanyalarına Mayıs ayarı yaparak güncelledi. 0 faizli kredi ve nakit avans tutarları 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte en uygun kredi veren bankalar listesi...
7.05.2024 Ekonomi
Emekliye promosyon müjdesi! Bankalar yeni kampanyaları açıkladı, ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı
Emekliye promosyon müjdesi! Bankalar yeni kampanyaları açıkladı, ödeme miktarı 20 bin TL'ye dayandı Bankalar emekli vatandaşlar için harekete geçti, promosyon miktarları değişti. Tüm emekliler bankaların promosyon ödemelerinden yararlanabiliyor. Ancak üç yıllık taahhüt şartı bulunuyor. Emeklilerin promosyon aldıkları bankada 3 yıl kalması gerekiyor. Ödeme miktarının artması ile banka değiştirmek isteyenlerin sayısı da arttı. Peki emekliler hangi şartlarda banka değiştirerek yüksek promosyon alabilir? Öte yandan emekli promosyon kampanyaları Nisan ayı ile birlikte güncellendi. Bankalar müşteri kazanmak adına promosyon rakamlarını tek tek yeniledi. Emekliler, ek gelir sağlayacak olan banka promosyonlarını yakın takibe aldı. Bankaların emekli promosyonu kampanyaları 20 bin TL'ye dayandı. İşte en yüksek promosyon veren bankalar listesi...
12.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Emekliye Ödeme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekliye ödeme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.