Emekliye Bayram İkramiyesi

Emekliye Bayram İkramiyesi

Son dakika Emekliye bayram ikramiyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Emekliye bayram ikramiyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Emekliye bayram ikramiyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekliye Bayram İkramiyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekliye bayram ikramiyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 217 emekliye bayram ikramiyesi haberi bulunmuştur. Tüm emekliye bayram ikramiyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emekliye bayram müjdesi! İkramiye tutarı belli oldu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu'daki sonuçlara dikkat çeken Erdoğan, "Ordu safını bir kez daha şüpheye yer vermeyecek netlikte gösterdi. Ordu'nun bu sevgisine layık olmak için çalışacağız. Ordu ile aramıza kimseyi sokmadık, sokmayacağız. İstismar politikası yapanlar, aramıza girmeye çalışanlara yer vermeyin." dedi. Emeklilere müjde veren Erdoğan, bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını açıkladı.
16.02.2024 Gündem
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar 2024? Bayram ikramiyesine zam var mı, emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak 2024, bayram ikramiyesi ne zaman yatacak 2024? Emeklilere verilen bayram ikramiyeleri 1100 liradan 2 bin liraya yükseltilmişti. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2 bin lira olacak şekilde toplam 4 bin lira ikramiye ödenmişti. Emeklilerin bayram ikramiyesine zam yapılacağı iddiaları gündeme geldi. Peki, Emekli bayram ikramiyesi 8500 TL mi olacak, emekli bayram ikramiyesi erken yatar mı?
10.02.2024 Çalışma Hayatı
Emekliye 10 bin lira bayram ikramiyesi, fatura ve kira desteği! Milyonları ilgilendiren gelişme
Emekliye 10 bin lira bayram ikramiyesi, fatura ve kira desteği! Milyonları ilgilendiren gelişme Emekliye bayram ikramiyesi, elektrik, doğalgaz ve kira desteği müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024'ü "Emekliler Yılı" ilan etmesi sonrasında milyonlarca emeklinin refah düzeyini artırmak için düğmeye basıldı. Emeklilerin Ramazan ve Kurban bayramı ikramiyelerinin arttırılmasından, elektrik, doğalgaz, toplu taşıma ve suyu indirimli kullanmaları hatta kira desteği verilmesine kadar birçok iyileştirme gündemde. İşte emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı
Toptancı halinde sebze fiyatları ortaya çıktı Antalya Toptancı Hali'ne 2023 yılında giriş yapan sebze ve meyve miktarı, bir önceki yıla göre yüzde 36'lık düşüşle 536 bin 918 tona geriledi. Düşüşe, 'kayıt dışı alışveriş'in sebep olduğunu söyleyen Antalya Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Yılmaz, "Kayıt dışı tüccarlar, direkt olarak üreticiyle görüşerek ürünü tarladan satın alıyor. Devlet de vergi kaybı yaşıyor" dedi.
8.02.2024 Gündem
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ortaya çıktı
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Sürpriz rakam ortaya çıktı Emekli milyonlarca vatandaş için bayram ikramiyesi müjdesi Bakan Işıkhan tarafından verildi. Emeklilere 2024 yılı Ocak ayı için verilen yüzde 49.25’lik zammın ardından gözler bayram ikramiyelerine çevrildi. Pek çok emekli bayram ikramiyelerine yapılacak olan artışı merakla bekliyor. Konuyla ilgili geçtiğimiz gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan 2024 bayram ikramiyesi için rakamlar ortaya çıktı. İşte Ramazan ve Kurban bayramı öncesi ödenecek olan ikramiyeler için merak edilen tüm detaylar...
8.02.2024 Çalışma Hayatı
Bayram ikramiyesi maaşla birlikte mi verilecek? Emekliye bayram ikramiyesi maaşa göre mi yapılacak?
Bayram ikramiyesi maaşla birlikte mi verilecek? Emekliye bayram ikramiyesi maaşa göre mi yapılacak? 5 bin 500 liradan 7 bin 500 liraya yükseltilen en düşük emekli maaşı ile birlikte bayram ikramiyesi ödemeleri de hesaplara yatacak. Emekli maaşı ödeme günü 17, 18, 19 ve 20 olanlar, bugün emekli maaşını ve ikramiyeleri almaya başlayacak. SGK tarafından emeklilere verilen tahsis numarasına göre SSK ve Bağ-Kur emekli maaşı ödeme günleri de belli oldu. Peki, Bayram ikramiyesi maaşla birlikte mi verilecek? Emekliye bayram ikramiyesi maaşa göre mi yapılacak?
14.04.2023 Emekli
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Ödemeler hesaplara yatmaya başladı Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi. Hesaplarını kontrol edin. Ödemeler başladı. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiriyor. Kurban Bayramı'na günler kala emekli bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı sorgulanıyor. Bayram ikramiyesi emeklilere Ramazan ve kurban Bayramı olmak üzere senede iki kez ödenmekte. Peki emekli ikramiyesi ne zaman yatacak? 2022 Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İşte son dakika haberinin detayları...
6.07.2022 Emekli
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Kurban Bayramı ikramiyesine zam gelir mi?
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? Kurban Bayramı ikramiyesine zam gelir mi? Milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerinde! Kurban Bayramı’na kısa bir süre kala bayram hazırlıkları devam ederken emekli de ikramiyelere temmuz ayında zam yapılır yapılmayacağını ve ikramiyelerin ödeneceği tarihi araştırıyor. Her yıl Ramazan ve Kurban bayramlarında ödenen ikramiye 1100 TL olarak ödeniyordu. Enflasyon ile birlikte ikramiyelerin yeniden arttırılmasına ilişkin beklentiler de arttı. Peki, Kurban Bayramı ikramiyesine zam gelir mi? Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar oldu? İşte detaylar…
26.06.2022 Emekli
Bayram ikramiyesi sonrası maaş kesintileri ile ilgili flaş açıklama! 2.835 TL üzeri...
Bayram ikramiyesi sonrası maaş kesintileri ile ilgili flaş açıklama! 2.835 TL üzeri... Maaş kesintisi ile ilgili son dakika açıklaması! Aylıklardan kesinti yapılacak mı? Bayram ikramiyelerinin ödenmesinin ardından pek çok kişi bu sorunun yanıtını arıyor. İkramiye ödemeleriyle birlikte 2 bin 835 TL olan gelir sınırı yükselmiş oldu. Gelirin ödeme sınırını aşması maaşlarda kesinti yapılabileceği endişesine neden oldu. Evde bakım yardımı alınabilmesinde hane geliri dikkate alınıyor. 2022 yılı için hane gelirinin 2835 TL'yi aşmaması gerekiyor. Ancak evde bakım parası ödemesi yapılan bir hanede emekli bir kişi de bulunuyorsa, ödenen bayram ikramiyesi nedeni ile gelir sınırı yükselmiş oluyor. Yapılan açıklamada bayram ikramiyelerinin gelir sınırını etkilemeyeceği açıklandı. Peki kimler evde bakım parası alabilir? Eve bakım maaşı başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilen tüm detaylar...
8.05.2022 Ekonomi
Milletvekillerine bayram ikramiyesi iddiası! Milletvekillerine 20 bin TL bayram ikramiyesi mi verilecek?
Milletvekillerine bayram ikramiyesi iddiası! Milletvekillerine 20 bin TL bayram ikramiyesi mi verilecek? Ramazan Bayramı öncesi emekliler bayram ikramiyelerinin ne kadar olacağını ve ne zaman hesaplarına yatacağını merak ediyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin dün yaptığı açıklamada, bayram ikramiyeleri 28 veya 29 Nisan tarihinde emekli ve hak sahiplerinin hesaplarına geçeğini ve henüz zam konusunda karara varmadıklarını ifade etti. Bugün de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakan Bilgin’in açıklamalarını destekleyerek "Çalışma Bakanım ne dediyse doğrudur" ifadelerini kullandı. Yapılan açıklamaların ardından sosyal medyada Milletvekillerine 20 bin TL bayram ikramiyesi verileceği iddiaları dolaşmaya başladı. Peki, Milletvekillerine 20 bin TL bayram ikramiyesi mi verilecek, Milletvekillerine bayram ikramiyesi doğru mu? İşte detaylar….
20.04.2022 Emekli
Emeklilerin bayram ikramiyeleri belli oldu! Bakan resmen açıkladı...
Emeklilerin bayram ikramiyeleri belli oldu! Bakan resmen açıkladı... Bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor. Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Bayram ikramiyeleri ne kadar olacak? soruları cevabını buldu. Bayram ikramiyeleriyle ilgili tarih ve miktar belli oldu. Emekliye bayram ikramiyesi bu yıl geçen sene ile aynı rakam olan 1100 lira olarak hesaba yatacak. Yani emeklinin cebine iki bayramda toplan 2 bin 200 lira ikramiye ücreti girecek. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bayram ikramiyeleriyle ilgili olarak "Bu konuda henüz bir kararımız yok. İkramiye bin 100 lira olarak 28 veya 29 Nisan'da ödenecek. İki bayramda maliyeti 25 milyar lira." dedi. Asgari ücrete yapılacak zam ile ilgili de konuşan Bakan Bilgin, "Asgari ücrette enflasyona uygun güncelleme gündemde yok. Popülist taleplere kaymamamız lazım, biz gerçekçiyiz." ifadelerini kullandı.
19.04.2022 Emekli
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih...
Emeklilere 2750 TL para ödeniyor! Koşulsuz veriliyor, başvuranlar alıyor, son tarih... Emekli herkesi yakından ilgilendiriyor. Emeklilere 2 bin 750 lira ek koşulsuz olarak ödeme yapılıyor. E-devlet üzerinden ya da banka şubesinden işlem gerçekleştiriliyor. Bankalar emekli maaşını taşıyanlara özel, aylıklarına göre alınabilecek promosyon tekliflerini duyuruyor. Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçildi. ING Türkiye'den de açıklama geldi. Emekli maaşını ING'ye geçiren müşteriler, en az 1850 TL, en fazla 2750 TL ödeme alıyor. Öte yandan emekli yakınlarını da bankaya yönlendirirlerse en fazla 5 kişi olmak kaydıysa 1250 TL ek promosyon kazanabiliyorlar. Yani promosyon ödemeleri 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. Fırsattan yararlanmak için son tarih 31 Mayıs.
14.04.2022 Emekli
Emekli maaşını artırıyor, daha fazla emekli aylığı bağlanıyor! Flaş prim detayı...
Emekli maaşını artırıyor, daha fazla emekli aylığı bağlanıyor! Flaş prim detayı... Emekli maaşlarını artırıyor. Daha fazla emekli aylığı alınıyor. Emeklilik ile ilgili açıklama geldi. Emeklilik hayali kuran vatandaşlar 'ne zaman emekli olurum' sorusunun yanı sıra emekli maaşlarını da nasıl yüksekten alabileceğini araştırıyor. Emekli aylığını; üstünden prim hesaplanan kazanç tutarı ile prim ödeme gün sayısı belirliyor. Prime esas kazancın üst sınırdan ya da yakın bir kazanç tutarı üzerinden yatırmak önem taşıyor. Prim gününün fazla olması emekli maaşını artırmak için tek başına yeterli mi? Emekli aylığını artırmak için neler yapılabilir? Askerlik borçlanmasının emekli aylığına etkisi ne? Emeklilik ile ilgili kritik bilgiler...
12.04.2022 Emekli
Maaş zammı ile ilgili flaş açıklama! Üç ayda bir enflasyon farkı...
Maaş zammı ile ilgili flaş açıklama! Üç ayda bir enflasyon farkı... Temmuz zammı şimdiden milyonlarca çalışanın gündeminde. Maaş zamları ile ilgili önemli bir açıklama yapıldı. Enflasyon zammının aylık ya da 3 aylık olarak yapılması gerektiği vurgulandı. Asgari ücrete temmuz ayında ara zam yapılması tartışılırken Memur-Sen Konfederasyonu Başkanı Ali Yalçın, maaş zamlarında geçmişte olduğu gibi eşel mobil sistemi uygulanmasını önerdi. Yalçın, enflasyon farkının yansıtılması için 6 ay beklenmeyip aylık veya en geç 3 aylık dilimler halinde enflasyon farkı ödenmesi gerektiğini savundu. Peki, 1997 – 1998 yıllarında eşel – mobil sistemi nasıl uygulandı ve nasıl bir sonuç alındı?
12.04.2022 Memur
Emekliye bayram ikramiyesi! Zam oranı belli oluyor! Yüzde 36...
Emekliye bayram ikramiyesi! Zam oranı belli oluyor! Yüzde 36... Emekli milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili flaş gelişme. Emeklilerin gözü Kabine Toplantısı kararlarına çevrildi. Emeklilere yönelik yapılan ekstra iyileştirmelerin ardından bugün Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında emekli bayram ikramiyelerine yapılacak artışında açıklaması bekleniyor. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak. Toplantının ardından Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi kararlarını canlı yayında duyuracak. Şu anda 1.100 TL olan ikramiyenin 1.500 TL'ye çıkartılması için bir düzenleme yapılacağı konuşuluyor. Eğer bu formül kabul görürse ikramiyenin her yıl enflasyon kadar artırılması kesinlik kazanacak. Bu yıl içinde yüzde 36 artış olacak. Başka formüle göre ise bu yıl ikramiyelerin 2.000 TL'ye çıkartılması. Böylece toplamda 4000 TL ödenecek. Bayram ikramiyesini sadece emekli vatandaşlar almıyor. Dul ve yetim aylığı alanlar da hisseleri oranında ikramiye alabilecekler.
12.04.2022 Emekli
EYT’lilerin emekli maaşları için üç formül! Yüksek aylık ve...
EYT’lilerin emekli maaşları için üç formül! Yüksek aylık ve... Milyonlarca kişinin gözü kulağı EYT ile ilgili gelecek habere çevrildi. Emeklilik için yaşa takılanlar yeni düzenlemeyi beklerken maaş hesapları da yapılmaya başlandı. EYT kapsamındakilerin emekli maaşları üç ayrı dönem için ayrı ayrı hesaplanıyor. Kamu personeli için ek gösterge çalışması başlatan hükümet bir taraftan da EYT için formül arıyor. AK Parti grubu emeklilikte yaşa takılanlar için mutfak çalışması yaparken, 8 Eylül 1999 öncesi çalışması olup emekli olmayan herkesin dâhil olduğu EYT'lilere ilişkin çözüm, model önerileri üzerinde çalışıyor. Açıklamalar da peş peşe geliyor.
9.04.2022 Emekli
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Zam geliyor! Hesaplara yatacak! Tek tek hesaplandı!
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Zam geliyor! Hesaplara yatacak! Tek tek hesaplandı! Bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi! Emekli milyonlarca vatandaşa bayram ikramiyesi müjdesi. Emeklinin bayram ikramiyelerine zam geliyor. Bayram ikramiyelerine gelecek zam ile ilgili tahminler peş peşe yapıldı. Alınan bilgiye göre, bu konuda Maliye Bakanlığı ve AK Parti’nin ekonomi kurmayları bir çalışma yapıyor. Bütçeye maliyeti hesaplanıyor. Toplantılarda, Bayram ikramiyesinin 2 bin lira olması yönünde görüşler dile getirildiği öğrenildi. Maliyetin çok yüksek olacağının iddia edilmesi üzerine, bunun bir kurala bağlanması ve her yıl otomatik bir artış yapılması önerisi değerlendirildi. Emeklilere bayramlarda verilen ikramiyenin her yıl enflasyon oranında artırılması planlanıyor. Enflasyon oranında artırılırsa, bu ramazan bayramında bin 100 lira olan ikramiye tutarı, bin 500 civarına yükselecek. Öte yandan İş ve Sosyal Güvenlik Uzmanı yazarımız Mert Nayır'ın Ankara kulislerinde konuşulan ikramiye müjdesini yazmıştı. Ramazan Bayramında 2.000 TL, Kurban Bayramında ise 2.000 TL emekli vatandaşlarımıza bayram ikramiyesi ödeneceğini dile getirmişti Yeni emekli olanlar da bayram ikramiyesinden faydalana bilecek. İşte bayram ikramiyesi ile ilgili son dakika tüm detaylar...
9.04.2022 Emekli
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri 2022’de ne kadar olacak?
Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri 2022’de ne kadar olacak? Ramazan ayına girilirken emeklinin gözü kulağı Ramazan Bayramı emekli ikramiyelerine yapılacak artış ve ödemelerin yapılacağı tarihe çevrildi. Ramazan ve Kurban bayramları olmak üzere yılda 2 kez emekliye verilen bayram ikramiyeleri için hükümetten gelecek açıklama bekleniyor. Bayramdan hemen önce ödenmesi beklenen emekli ikramiyelerine yapılacak zam ile ilgili tahminler şimdiden yapılmaya başlandı. Asgari ücrete son 50 yılın en büyük zammının yapılmasının ardından emekli bayram ikramiyelerinin de enflasyona göre düzenlenmesi bekleniyor. Peki, Bayram ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emekli bayram ikramiyeleri 2022’de ne kadar olacak? İşte bayram ikramiyelerinin ödeneceği tarih ve beklenen zam ile ilgili son tahminler…
1.04.2022 Emekli
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar olacak? 2022 bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte emekli bayram ikramiyesi zammı ile ilgili tahminler!
Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar olacak? 2022 bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte emekli bayram ikramiyesi zammı ile ilgili tahminler! Ramazan ayına sayılı günler kala, milyonlarca emeklinin gözü bayram ikramiyelerine çevrildi. 2022 emekli bayram ikramiyesine yapılacak zam merak edilirken, ödemelerin ne zaman yapılacağı da araştırılan konular arasında yer alıyor. 2021 yılında 1.100 TL olarak emekliye verilen bayram ikramiyelerinin bu yıl zamlı olarak hesaplara yatırılması bekleniyor. Peki, Emeklilere bayram ikramiyesi ne kadar olacak? 2022 bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? İşte detaylar…
30.03.2022 Emekli
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Ve belli oldu! En düşük 1.500 lira...
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Paralar hesaba yatacak! Ve belli oldu! En düşük 1.500 lira... Emekli milyonlarca kişiye son dakika bayram ikramiyesi müjdesi. Bayram ikramiyeleri emekli milyonlarca kişinin hesabına yatıyor. Emekliye ödenecek bayram ikramiyeleriyle ilgili tarih belli oldu. Emekliye verilecek bayram ikramiyesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili 4 formül masada. İkramiye formüllerinden biri, enflasyon oranında artış yapılması. 2021 enflasyonu yüzde 36.08 olarak gerçekleşti. İkramiye yıllık enflasyona göre artırılırsa, ödemeler bin 100 liradan bin 496 lira 88 kuruşa çıkabilecek. Bu yıl iki bayramda toplam 2 bin 993 lira 76 kuruş ödeme alınabilecek. İkramiye artışında yeniden değerleme oranı da dikkate alınabilir. Bu yılın başında bazı vergi, harç ve cezaların güncellemesinde yüzde 36.2'lik yeniden değerleme oranı baz alındı. Eğer bu artış ikramiyeye yansıtılırsa bin 100 liralık tutar, bin 498 lira 20 kuruş olabilecek. Bu yıl 2 bayramda elde edilecek gelir 2 bin 996 lira 40 kuruşu bulacak. Öte yandan emeklinin alacağı en düşük bayram ikramiyesinin 1500 lira olacağı ifade edildi. Emekli milyonlarca vatandaşı beklentisi ise daha fazla. Bunun yanında bayram ikramiyesinden yeni emekli olmuş olanlar da faydalanacak. Bayram ikramiyelerinden tüm emekliler aynı oranda yararlanacak. İşte emekli bayram ikramiyesiyle ilgili tüm detaylar...
28.03.2022 Emekli
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Tek tek hesaplandı! Tarih verildi
Emekliye bayram ikramiyesi müjdesi! Tek tek hesaplandı! Tarih verildi Emekli milyonlarca kişiye bayram ikramiyesi müjdesi. Bayram ikramiyeleri emekli milyonlarca kişinin hesabına yatacak. Emekliye verilecek bayram ikramiyesi ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Emekli bayram ikramiyesi ile ilgili 4 formül masada. İkramiye formüllerinden biri, enflasyon oranında artış yapılması. 2021 enflasyonu yüzde 36.08 olarak gerçekleşti. İkramiye yıllık enflasyona göre artırılırsa, ödemeler bin 100 liradan bin 496 lira 88 kuruşa çıkabilecek. Bu yıl iki bayramda toplam 2 bin 993 lira 76 kuruş ödeme alınabilecek. İkramiye artışında yeniden değerleme oranı da dikkate alınabilir. Bu yılın başında bazı vergi, harç ve cezaların güncellemesinde yüzde 36.2'lik yeniden değerleme oranı baz alındı. Eğer bu artış ikramiyeye yansıtılırsa bin 100 liralık tutar, bin 498 lira 20 kuruş olabilecek. Bu yıl 2 bayramda elde edilecek gelir 2 bin 996 lira 40 kuruşu bulacak. İşte bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika tüm detaylar...
22.03.2022 Emekli
Emekliye bayram ikramiyesi ne kadar verilecek? Emekli bayram ikramiyesi arttı mı? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?
Emekliye bayram ikramiyesi ne kadar verilecek? Emekli bayram ikramiyesi arttı mı? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekliye bayramda ikramiye müjdesi! Ramazan ayı öncesi milyonlarca emeklinin gözü kulağı bayram ikramiyelerinde! Olası rakam belli oldu! Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılan zamların ardından emeklilere bayramlarda ödenen ikramiyelerin artıp artmayacağı merak ediliyordu. Ramazan ayına kısa süre kala uzmanlar tutar ile ilgili tahminlerde bulundu. Peki, Emekliye bayram ikramiyesi ne kadar verilecek? Emekli bayram ikramiyesi arttı mı? Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? İşte detaylar…
22.03.2022 Emekli
Paralar hesaba yatacak! İkramiye müjdesi! Milyonları kapsıyor
Paralar hesaba yatacak! İkramiye müjdesi! Milyonları kapsıyor Paralar hesaba yatıyor. 12 milyon 500 bin kişiyi ilgilendiriyor. Devlet ödeyecek. Prim müjdesi. Hükümet 2022 yalında istihdamın artırılmasına yönelik politikaların etkinliğini arttırırken, işsizliği azaltıcı yeni tedbirler devreye alıyor. İşveren prim teşvikinden bu yılın sonu itibariyle yararlanan çalışan sayısı 10 milyonu bulacak. Öte yandan bu yıl toplam 12 milyon 712 bin emekliye bayram ikramiyesi verilirken bu sayı gelecek yıl 13 milyon 52 bine ulaşacak. İŞKUR tarafından düzenlenen işbaşı eğitim programları ile binlerce gence iş kapısı açılacak.
23.10.2021 Çalışma Hayatı
1.798 TL bayramdan önce hesaplarda!
1.798 TL bayramdan önce hesaplarda! Yüz binlere ödeme müjdesi! Bakan Yanık duyurdu. 1.798 TL vatandaşların hesaplarına yatırılıyor. Bayram nedeni ile ödemeler erkene alındı. Temmuz ayında 893,1 milyon TL ödeme yapılacak.
13.07.2021 Ekonomi
Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar ödenecek?
Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman yatacak, Kurban Bayramı ikramiyesi ne kadar ödenecek? Emekliye bayram ikramiyesi ne zaman verilecek, ne kadar? Kurban Bayramı yaklaştıkça ikramiye hakkında yapılan araştırmalar da artıyor. Ödemelerin hesaplara yatacağı tarih ve verilecek tutar sabırsızlıkla bekleniyor. Kurban Bayramı ikramiyesi detayları…
28.06.2021 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Emekliye Bayram İkramiyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekliye bayram ikramiyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.