Emekli Zam Oranları

Emekli Zam Oranları

Son dakika emekli zam oranları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan emekli zam oranları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını emekli zam oranları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Emekli Zam Oranları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emekli zam oranları gelişmeleri de dahil olmak üzere 437 emekli zam oranları haberi bulunmuştur. Tüm emekli zam oranları haberleri aşağıda listelenmiştir.
2022 haziran ayı enflasyon beklentisi! Ekonomistlerin 2022 Haziran ayı enflasyon tahmini ne? Enflasyon beklentisi Haziran 2022!
2022 haziran ayı enflasyon beklentisi! Ekonomistlerin 2022 Haziran ayı enflasyon tahmini ne? Enflasyon beklentisi Haziran 2022! 2022 haziran ayı enflasyon beklentisi merak ediliyor. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından paylaşılan enflasyon verileri yakından takip ediliyor. Her ayın üçünde açıklanan enflasyon verileri, 3 Temmuz’un Pazar gününe denk gelmesi nedeniyle 4 Temmuz Pazartesi günü yani bugün açıklanacak. Peki, Ekonomistlerin 2022 Haziran ayı enflasyon tahmini ne? İşte enflasyon beklentisi Haziran 2022…
4.07.2022 Ekonomi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi
Emekli zammında son dakika gelişmesi! Flaş 'ek madde' hamlesi Emekli vatandaşlar uzun süredir zam oranlarının netleşmesini bekliyordu. Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından emekli zammı da netleşti. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerin maaşlarına ocak ayında, yılın ilk yarısı için yüzde 23,65 oranında zam yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan en düşük emekli maaşının 1500 lira yerine 2500 lira olduğunu duyurdu. Böylece en düşük emekli maaşı yüzde 66 artmış oldu. Emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar zamdan nasıl yararlanacaklarını merak ediyor. Emekli aylığına yapılan bu iyileştirme ile ilgili merak edilen detaylar netleşti . Öte yandan Ak Parti de emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili harekete geçti. TBMM'de AK Parti grubu, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde eklenmesini görüşecek.
4.01.2022 Emekli
Emeklilere çifte zam müjdesi! Yeni maaşlar netleşiyor, ilave artışlar geliyor, hem SSK hem de Bağ-Kur ...
Emeklilere çifte zam müjdesi! Yeni maaşlar netleşiyor, ilave artışlar geliyor, hem SSK hem de Bağ-Kur ... Emeklilere müjde! 2022 zam oranları ile ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Milyonlarca emeklinin gözü o tarihe çevrildi. Oranlar netleşecek. Ancak bu yıl emekli vatandaşlara yapılacak zamda farklı bir hesaplama yapılması bekleniyor. Emekli maaşlarına zam dışında da artış yapılacak. Masada milyonların yeni maaşını etkileyecek formüller bulunuyor. Özellikle asgari ücrete yapılan yüzde 50 oranındaki zammın ardından emekli maaşlarına yapılacak zam ile birlikte en düşük emekli aylığı ile asgari ücret arasındaki makasında kapanması bekleniyor. Emeklilere enflasyon zammı dışında seyyanen zam da yapılması söz konusu. SSK ve Bağ-Kur mensubu emeklilerden maaşı düşük olanlara daha fazla ilave zam yapılması bekleniyor.
29.12.2021 Emekli
Memur ve emekli maaşları ile ilgili flaş açıklama! Hesaplar netleşiyor, 2022 zam oranları...
Memur ve emekli maaşları ile ilgili flaş açıklama! Hesaplar netleşiyor, 2022 zam oranları... Memur ve memur emeklisinin gözü yapılacak zam oranlarına çevrildi. Asgari ücretteki rekor artış sonrası memurlar için de yüksek zam beklentisi oluştu. Yeni yıla sayılı günler kala milyonların gündeminde 2022 memur zammı yer alıyor. Ek zam konusu memur ve memur emeklisinin gözünü Bakanlığa çevrilmesine neden oldu. Vatandaşlar "2022 Memur maaş zammı ne kadar, kaç TL olacak, ek zam yapılacak mı?" sorularına yanıt arıyor. 2022 zam oranları ile ilgili de son dakika açıklamaları art arda geliyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Sefer Şener, "Şöyle söyleyelim net bir rakam vermeyelim ama gördüğümüz kadarıyla Türkiye yıl sonu enflasyon rakamını kasım ayında açıklanan 21,30’un üzerinde tamamlamış olacaktır. Yüzde 23-25 aralığında tamamlayacak. Asgari ücretteki gibi bir artış için memurlarımızı bir beklentiye sokmayalım. Zam artı enflasyon farkı diyoruz. İlk 6 ay için yüzde 5 zam zaten verildi. Bu yüzde 5’in üzerine gelecek enflasyon farkının ne kadar geleceğini konuşmaya başladık." ifadelerini kullandı. Öte yandan Türkiye İstatistik Kurumu, (TÜİK) 2021 yılının Aralık ayı enflasyonunu 3 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da açıklayacak. Böylece milyonlarca memur ve emeklisine yılın ilk yarısında verilecek maaş zammı belli olacak.
28.12.2021 Çalışma Hayatı
Emekliye 'ek zam' müjdesi! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli, en az 1.857 TL...
Emekliye 'ek zam' müjdesi! SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli, en az 1.857 TL... Milyonlarca emekli bekliyordu. Emekli aylıklarına yapılacak zam oranı ile ilgili flaş detay! Tek tek açıklandı. SGK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı... Hepsi için geçerli. Yeni emekli maaşları belli oluyor. 2022 emekli zam oranları netlik kazanmaya başladı. Tüm emekliler için ilave zam gündeme geldi. Bakan Bilgin emeklilere yapılacak zam ile ilgili son durumu açıkladı. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada, "Emekli gelirlerinin düzeltilmesiyle ilgili çalışmamız var. Çalışmayı çok kapsamlı yürütüyoruz, mesafe aldıkça paylaşacağım" dedi. Bu sözler emeklileri umutlandırdı. Böylece tüm emeklilerin ilave artıştan yararlanması konusu da gündeme gelmiş oldu. Öte yandan emekli maaşlarına yapılacak zam ile ilgili rakamlar ortaya çıktı. SGK, Bağ-Kur ve Emekli sandığı mensubu emeklilerin yeni aylıkları şekillenmeye başladı Yeni rakamlara göre En düşük emekli maaşı 1.857 TL'ye çıkıyor.
14.12.2021 Emekli
Zam oranları ile ilgili son dakika gelişmesi! En düşüğü 4.102 TL...
Zam oranları ile ilgili son dakika gelişmesi! En düşüğü 4.102 TL... Milyonlarca çalışan, emekli, dul ve yetim maaşı alan kişi için geçerli. Zam geliyor. Yeni maaşlar ile ilgili son dakika gelişmesi! Ve belli oldu. En düşüğü 4 bin 102 TL.
5.10.2021 Ekonomi
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 898 liraya yükselecek
Emekliye zam müjdesi! 2 bin 898 liraya yükselecek Milyonlarca emekli bekliyordu. Ve belli oldu. Rakamlar tek tek açıklandı. Emeklilerin gözü Ocak zamlarına çevrilmişti. SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Ocak zammı enflasyon tahminine göre yüzde 4.49 olacak. Emekli maaşlarında 286 liraya kadar artış yaşanacak. İşte emeklilerin Ocak zammı ile ilgili merak ettiği tüm detaylar...
3.10.2020 Emekli
Emeklilerin 2020 maaşları netleşti! İşte zamlı maaşlar...
Emeklilerin 2020 maaşları netleşti! İşte zamlı maaşlar... Emekli maaşının 2020'de ne kadar olduğu merak ediliyor. Her yıl ocak ve temmuz aylarında maaşlara zam yapılıyor. Aralık ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yeni yapılacak zammın oranı belli oldu. SSK ve Bağ-Kur emeklileri yüzde 6,49 zam alacak.
6.01.2020 Ekonomi
Emekli zammı ne kadar oldu 2020? Emeklilere ne kadar zam geldi?
Emekli zammı ne kadar oldu 2020? Emeklilere ne kadar zam geldi? Emekli zammı ne kadar oldu 2020? Emeklilere ne kadar zam geldi? sorularına yeni yılın gelmesiyle yoğun bir şekilde cevap aranıyor. Vatandaşlar, 2020 ocak emekli zammı yüzde kaç? Aralık ayı enflasyon oranı belli oldu mu? SSK emekli maaşı ne kadar 2020? sorularını soruyor. Milyonlarca emeklinin ocak zammı yarın netleşiyor. İşte Ocak 2020 emekli maaş zamları hakkında merak edilenler…
2.01.2020 Emekli
2020 emekli maaşı zamları ne oldu (ne olacak)? Kasım ayı enflasyon rakamları memur maaşını etkileyecek mi?
2020 emekli maaşı zamları ne oldu (ne olacak)? Kasım ayı enflasyon rakamları memur maaşını etkileyecek mi? 2020 emekli maaşı zam oranları ne oldu? emeklilerin yanıtlanmasını beklediği sorulardan bir tanesidir. Kasım ayı enflasyon oranlarının açıklanmasının ardından sonra emekliler 2020 yılında maaşlarına ne kadar zam geleceğini merak ediyor. Milyonlarca vatandaşın gözü enflasyon rakamlarında. Kasım ayı enflasyon rakamlarına göre belirlenecek emekli maaş zammı 2020 yılının ilk 6 ayında geçerli olacak. Peki, 2020 emekli maaşı zamları ne oldu? 2020’de emekli maaşı ne kadar olacak? Emeklilere müjde son dakika haberi var mı? İşte detaylar…
5.12.2019 Emekli
Milyonlarca kişi bekliyor... Emeklilerin ocak zammı ne kadar olacak?
Milyonlarca kişi bekliyor... Emeklilerin ocak zammı ne kadar olacak? SSK ve Bağ- Kur emeklisine Ocak ayında 6 aylık enflasyon oranında zam yapılacak. Yeni Ekonomi Programı'ndaki enflasyon tahminine göre, SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin ocak zammı yüzde 6.65 olacak.
3.10.2019 Emekli
Memur ve emeklinin temmuz zammı oranları!
Memur ve emeklinin temmuz zammı oranları! Milyonlarca memur ve emekli temmuz zammını bekliyor. Zam oranını belirleyecek olan haziran ayı enflasyon verilerinin açıklanmasına 9 gün kaldı. Haziran verisinin 5.5-6 olması bekleniyor bu da memur ve emekliye zam farkı anlamına geliyor. Böylece en düşük memur emeklisi aylığı 2 bin 536 liraya yükselecek.
25.06.2019 Emekli
Milyonlarca emekli bekliyordu! Yüzde 5 zam
Milyonlarca emekli bekliyordu! Yüzde 5 zam Milyonlarca emekli temmuzda yapılacak zammı heyecanla bekliyor. Memur emeklilerine yüzde 5 zam yapılacak. 6 aylık enflasyon yüzde 4'ü aşarsa fark da alacaklar.
20.03.2019 Ekonomi
2019 SGK, Bağ-kur ve memur maaşları için zamlar belli oldu
2019 SGK, Bağ-kur ve memur maaşları için zamlar belli oldu 2019 Emekli maaşlarına zam oranları belli oldu. Milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren 2019 emekli zam oranları az önce açıklandı. SGK, Bağ-kur ve memur emeklilerinin zam oranları, Aralık ayı enflasyonu açıklanmasından sonra belirlendi.
4.01.2019 Gündem
Emekli maaşlarına yüzde 14 zam!
Emekli maaşlarına yüzde 14 zam! Milyonlarca vatandaş yeni yılda yapılacak zam miktarlarını beklemeye başladı. Türkiye'de tam 12.3 milyon bireyin merakla beklediği Ocak zammı ile ilgili detaylar ise netleşmeye başladı. Bu detaylarda en önemli nokta 2018 yılı ikinci yarısında gerçekleşecek enflasyon oranları olacak. Merkez Bankası'nın yeni anketi doğrultusunda enflasyon tahmini yüzde 24.45 çıktı. Bu durumda SSK, Bağ-Kur ve memur emeklileri yüzde 13.99 ila 14.49 arası yeni yıl maaş artışı alacaklar.
18.11.2018 Ekonomi
2017 Memur ve emekli zammı ne kadar?
2017 Memur ve emekli zammı ne kadar? Binlerce emeklinin heyecanla beklediği memur ve emekli zam oranları nihayet belli oldu. Yılın Ocak ve Temmuz aylarında gerçekleştirilen zamlar emeklileri az da olsa rahatlattı. 2017 yılının memur ve emekli zam oranlarının ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
2017'de kim ne kadar zam alacak?
2017'de kim ne kadar zam alacak? 2017 yılı emekli zam oranları beli olmaya başladı ancak enflasyon 3,73 gelirse memur emeklileri farkı alamayacak
15.11.2016 Ekonomi
SGK'dan emeklilere uyarı!
SGK'dan emeklilere uyarı! SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 2002 ve 2006'da eksik zam yapıldığı iddiaları nedeniyle emekliler yoğun bir şekilde SGK'nın kapısını çalıyor...
29.04.2011 Ekonomi
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Tablo değişti, işte yeni maaşlar
Memur maaşlarına ve emekli aylıklarına zam! Tablo değişti, işte yeni maaşlar  Memur ve emekli milyonlarca vatandaş Temmuz zammına kilitlenmiş durumda. Zam oranları ile ilgili yeni tahminler açıklanırken refah payı detayı da ortaya çıktı. Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklilerinin alacağı 4 aylık enflasyon farkı belli oldu. Emekli kök maaş zammı, memur maaş zammı ve en düşük emekli maaş zammı olmak üzere Temmuz döneminde 3 düzenleme yapılacak. Merkez Bankası yılın ikinci enflasyon raporunu açıkladı. Buna göre yıl sonu enflasyon beklentisi ilk tahmine göre 2 puan artış göstererek yüzde 38’e revize edildi. Peki son enflasyon tahminlerine göre memur ve emekliler ne kadar maaş zammı alacak? En düşük emekli maaşı için beklenti ne? İşte detaylar...
10.05.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni oran verildi, refah payı detayı belli oldu
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni oran verildi, refah payı detayı belli oldu Memur ve emekli milyonlarca vatandaş Temmuz zammına kilitlenmiş durumda. Zam oranları ile ilgili yeni tahminler açıklanırken refah payı detayı da ortaya çıktı. Nisan ayı enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla memur, memur emeklisi, SSK ve Bağkur emeklilerinin alacağı 4 aylık enflasyon farkı belli oldu. Böylelikle geride sadece mayıs ve haziran aylarının enflasyon verisi kaldı. Peki açıklanan son verilere göre emekli maaşlarıyla ilgili konuşulan zam oranı ne? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte merak edilen tüm detaylar...
5.05.2024 Çalışma Hayatı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı
Emekli aylıklarına ve memur maaşlarına zam! Yeni tablo belli oldu: 44 bin TL'yi aştı Memur maaşlarına ve emekli ayılıklarına yapılacak zam oranları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Temmuz zammı için tablo değişti. Her yıl 6 ayda bir, memur maaşları enflasyon farkı ve toplu sözleşme zammı ile güncelleniyor. Ocak 2024'te, %29,78 enflasyon farkına ek olarak %15 toplu sözleşme zammıyla memur maaşları %49,25 artırıldı. Bu güncellemeyle en düşük memur maaşı 32.860 TL'ye yükseldi. Temmuz ayında ise tüm maaşlar yeniden artacak.
18.04.2024 Çalışma Hayatı
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi
MSB: Gara bölgesinde 5 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde tespit edilen teröristlere yönelik hava harekatı düzenlendi. Milli Savunma Bakanlığı, operasyonun detaylarını paylaştı.
16.04.2024 Gündem
Emekli kök maaş tablosu şimdiden belli oldu! Zam oranları için yeni tahmin geldi
Emekli kök maaş tablosu şimdiden belli oldu! Zam oranları için yeni tahmin geldi Emekli maaşına yapılacak zam ve ek ödemeler vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından yakından takip ediliyor. Son açıklanan enflasyon rakamı sonrası emekli maaşlarıyla ilgili zam hesapları şimdiden yapılmaya başladı. Yapılan açıklamalarda enflasyonun Mayıs ayında düşüşe geçmesi öngörülüyor. Peki enflasyon tahminlerine göre emeklilere yüzde kaç zam yapılacak? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Uzman isim tek tek açıkladı. İşte emekli zammı ile ilgili son gelişmelerin ayrıntıları...
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon rakamlarını değerlendirdi.
5.02.2024 Ekonomi
Emekli maaşım neden eksik yattı, eksik yatan emekli maaşları ne zaman yatacak? Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak 2024?
Emekli maaşım neden eksik yattı, eksik yatan emekli maaşları ne zaman yatacak? Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak 2024? SSK ve Bağ-Kur emeklisine ek yüzde 5 zam verildi. Artış oranları, yüzde 42,6'ya yükselirken, en düşük emekli maaşı da 10 bin liraya çıkarıldı. Zamlı maaşları hesaplara yatamayan emekliler arama motorlarına yönelerek “Emekli maaşım neden eksik yattı?” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Emekli maaşım eksik yatmış ne yapmalıyım, emekli maaşım eksik yatmış ne yapmalıyım?
27.01.2024 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Emekli Zam Oranları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emekli zam oranları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.