Ek Mtv

Ek Mtv

Son dakika ek mtv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ek mtv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ek mtv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ek Mtv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ek mtv gelişmeleri de dahil olmak üzere 88 ek mtv haberi bulunmuştur. Tüm ek mtv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yatırımcı sayısı rekor kırdı! Hisse senetlerinde ne kadar para var?
Yatırımcı sayısı rekor kırdı! Hisse senetlerinde ne kadar para var? Merkezi Kayıt Kuruluşu yatırımcı sayısı, saklanan menkul kıymet piyasa değerine ilişkin verileri paylaştı.
16.12.2023 Ekonomi
Ek MTV ödemesi kasayı doldurdu! Bütçe kasımda 75.6 milyar fazla verdi
Ek MTV ödemesi kasayı doldurdu! Bütçe kasımda 75.6 milyar fazla verdi Ocak-kasım dönemi için ise bütçe açığı 532.4 milyar lira oldu. Geçen yıl ocak-kasım döneminde bütçe açığı 20.5 milyar liraydı. Kasım ayında bütçe giderleri 671.2 milyar lira, bütçe gelirleri 746.8 milyar olarak gerçekleşti. İkinci taksit ödeme dönemi olan ek Motorlu Taşıtlar Vergisi’nden (MTV) ise kasımda 9.7 milyar liralık tahsilat sağlandı. Böylece ek MTV’den elde edilen toplam gelir 27 milyar liraya yükseldi.
16.12.2023 Ekonomi
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Tefeciler boş araziye götürüp video çekmiş
Seçil Erzan'ın tehdit edildiği görüntüler ortaya çıktı! Tefeciler boş araziye götürüp video çekmiş 'Fatih Terim Fonu' vurgununa imza atan banka müdürü Seçil Erzan ifadesinde tehdit edildiğini söylemişti. Kanal D Haber'den Ertan Büyükahıska ve Özcan Karaçam, Erzan'ın tehdit edildiği anlara ulaştı. Görüntülerde yüzü gözü şişmiş halde olan Erzan, tefeciler tarafından araçla boş bir araziye götürülüyor ve tefeciler, söylediklerini Erzan'a tekrarlatıp kayda alıyor.
30.11.2023 Gündem
Arabası olana kritik uyarı yapıldı! Gecikme faizi ödenecek, ek MTV'de son uyarı
Arabası olana kritik uyarı yapıldı! Gecikme faizi ödenecek, ek MTV'de son uyarı Arabası olan milyon onlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Ek MTV ikinci taksiti için ödeme süresi bugün sona eriyor. Zamanında ödemeyen araç sahipleri aylık yüzde 3,5 gecikme faizi ödeyecek. İşte ek MTV ile ilgili bilinmeyen tüm detaylar...
30.11.2023 Gündem
Evi, iş yeri, arsası, arabası, helikopteri, uçağı olanlar dikkat! 13 gün kaldı, ödemeyince faiz işliyor
Evi, iş yeri, arsası, arabası, helikopteri, uçağı olanlar dikkat! 13 gün kaldı, ödemeyince faiz işliyor Kasım ayıyla birlikte vergi ödemelerinin bir dönemi daha kapanıyor. Evi, iş yeri, dükkanı, arsası, otomobil, kamyon, minibüs, kamyonet, çekici, karavan, helikopter, uçağı olanlar hem Emlak Vergisi hem de ek MTV'yi ödemesi gerekiyor. Ödeme yapılmazsa faiz işlemeye başlıyor. Bazı durumlarda MTV ve Emlak Vergisi'nden muafiyet oluşabiliyor.
17.11.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi kapsıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte 2024 MTV tutarları
Arabası olan herkesi kapsıyor! Kuruşu kuruşuna hesaplandı, işte 2024 MTV tutarları Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Enflasyon rakamlarının netleşmesiyle birlikte Motorlu Taşıtlar Vergisi’ndeki (MTV) artışı tayin eden yeniden değerleme oranı belli oldu: Yüzde 58.46. Bu oranda bir değişiklik olmazsa 1 Ocak 2024 itibarıyla yeni MTV tutarlarının ne olacağını kuruşu kuruşuna hesaplandı.
5.11.2023 Ekonomi
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü!
Karadeniz'de kahverengi kokarca böceği kabus oldu fındık üretimi düştü! İl Tarım ve Orman İl Müdürü İbrahim Sağlam, Karadeniz’de Samsun hariç tüm illerdeki fındık üretiminin yüzde 15-20 azalmasındaki nedeninin kahverengi kokarca böceği olduğunu söyledi.
29.09.2023 Gündem
Fatih'te yeni yapılan alt geçidi su bastı! Şok eden görüntü
Fatih'te yeni yapılan alt geçidi su bastı! Şok eden görüntü Fatih Samatya'da yeni yapılan alt geçidi su bastı. Belediye ekipleri yolu trafiğe kapatıp önlem alırken, bazı sürücüler uyarılara aldırış etmeyip alt geçitte biriken suyun içinden geçti.
29.09.2023 Yaşam
Arabası olan herkesi kapsıyor! Ek MTV'sini ödemeyen ne kadar faiz ödeyecek? İşte detaylar...
Arabası olan herkesi kapsıyor! Ek MTV'sini ödemeyen ne kadar faiz ödeyecek? İşte detaylar... Arabası olan milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. Anayasa Mahkemesi (AYM) geçtiğimiz gün ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) iptalini reddetti. Peki bu süreçte MTV'yi ödemeyenlerin durumu ne olacak? Gecikme faizi ne kadar? İkinci taksit hangi tarihe kadar ödenmeli? İşte detaylar...
29.09.2023 Ekonomi
MTV ek vergi ödeme tarihleri! MTV ek vergi son ödeme tarihi (günü) ne zaman, MTV ek vergileri ne zaman ödenecek? MTV ek ödemesi hangi araçları kapsıyor?
MTV ek vergi ödeme tarihleri! MTV ek vergi son ödeme tarihi (günü) ne zaman, MTV ek vergileri ne zaman ödenecek? MTV ek ödemesi hangi araçları kapsıyor? Anayasa Mahkemesi'nin, 2023 yılında bir kereye mahsus alınacak ek Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) iptaline ilişkin talebi reddetti. Ek MTV taksitlerinin ilki Ağustos ayında ödenirken, iptal edilmemesi nedeniyle ikinci taksitinin Kasım ayı sonuna kadar ödenmesi istenecek. Peki, MTV ek vergi ne zaman ödenecek? MTV ek vergi ödeme tarihleri nedir, MTV ek vergi ne kadar, ek MTV son ödeme tarihi ne zaman? İşte MTV ek vergi ödeme tarihleri…
28.09.2023 Ekonomi
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı
Terkinler çetesi adliyede! Ayakkabı fırlattı, 'Reklam yaptınız bizi' dedi! Çamaşır makinesinden 2 milyon çıkmıştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya geçtiğimiz gün Terkinler çetesinin çökertildiğini duyurmuştu. Gözaltına alınan çete üyelerinden biri adliyeye getirilirken gazetecilere ayakkabı fırlattı. Bir diğer çete üyesi ise 'Çok güzel reklam yaptınız bizi' ifadelerini kullandı.
28.09.2023 Yaşam
Tokat'ta drift yapan 2 sürücüye 40 bin TL ceza! 61 bin 616 araç denetimden kaçamadı
Tokat'ta drift yapan 2 sürücüye 40 bin TL ceza! 61 bin 616 araç denetimden kaçamadı Tokat’ta drift yaptığı tespit edilen 2 sürücüye toplam 40 bin lira ceza kesildi. Yapılan denetimlerde 61 bin 616 araç ve sürücüye idari para cezası uygulandı. Drift yaptığı tespit edilen 2 sürücüye de toplam 40 bin lira ceza kesildi.
28.09.2023 Yaşam
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı
Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan şüpheli için istenen ceza açıklandı Sosyal medyada, camide içki şişeli fotoğraf paylaşan Safa Yasin Ö.(19) hakkında "Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama" ve "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etme" suçlarından 4 yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılması istendi.
28.09.2023 Gündem
Ek MTV iptal mi (Anayasa Mahkemesi)? Ek MTV kararı nedir, ek MTV iptal mi edildi?
Ek MTV iptal mi (Anayasa Mahkemesi)? Ek MTV kararı nedir, ek MTV iptal mi edildi? Ek MTV iptal mi oldu? Ek MTV ile ilgili düzenlemenin iptali için Anayasa Mahkemesi'ne başvuru yapıldı. AYM, ek MTV düzenlemesini bugün karara bağladı. Peki ek MTV kararı nedir, ek MTV iptal mi edildi, AYM iptal etti mi? Ek MTV ödemesi yapanlar paralarını geri alacak mı?
28.09.2023 Ekonomi
Tapu da var, sözleşme de! 30 yıllık inşaat bilmecesi, satış iptal edildi
Tapu da var, sözleşme de! 30 yıllık inşaat bilmecesi, satış iptal edildi Sultangazi'de iddiaya göre, Nuri S. isimli müteahhit 30 yıl önce toprak sahibi İslam Altın ile kat karşılığı anlaşarak başladığı apartman inşaatının bir kısmını yarım bıraktı, tamamladığı daireleri ise 29 yıl önce 7 kişiye satarak ortadan kayboldu. Dairelerini müteahhit Nuri S.'den alanlar binada oturmaya başladı. Ancak müteahhit iddiaya göre İslam Altın'a söz verdiği daireleri yapmadı. Bu sırada toprak sahibi İslam Altın ölünce çocukları müteahhite dava açtı. Dava 2008 yılında kesinleşince; 29 yıl önce satılan arsa ve daire tapuları toprak sahibi olan İslam Altın'ın çocuklarına geri verildi. İslam Altın'ın çocukları ise, bina ve arsayı başka bir müteahhite sattı. Yeni müteahhit ise, deprem riski olduğu gerekçesiyle binadan karot alınmasını sağladı. Binanın 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Kanunu kapsamında incelenmesiyle yıkımına karar verildi. 
28.09.2023 Gündem
Anayasa Mahkemesi'nden ek MTV kararı
Anayasa Mahkemesi'nden ek MTV kararı Anayasa Mahkemesi, ek MTV alınmasını öngören düzenlemenin iptaline ilişkin yapılan başvurunun reddine karar verdi.
28.09.2023 Gündem
2 liraya alıcı bulunamadı mayer limon ağaçta kaldı!
2 liraya alıcı bulunamadı mayer limon ağaçta kaldı! 2 liraya alıcı bulamayan mayer limonları ağaçta kaldı. Yüreğir Ziraat Odası Başkanı Mehmet Akın Doğan, mayer limonda erkenci ve boylu olan ürünlerin ilk etapta ortalama 4 ile 5 TL arasında satıldığını fakat şu anda 2 liraya alıcı bulunamadığını söyledi.
28.09.2023 Ekonomi
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi?
Ek MTV için kritik gün! Ödenen paralar geri alınabilecek mi? Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini bugün esastan görüşecek.
28.09.2023 Ekonomi
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek
Anlaşma resmen duyuruldu! Türkiye, Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihraç edecek Türkiye'den Romanya'ya günlük 4 milyon metreküpe kadar doğal gaz ihracatı için iki ülke arasında anlaşma yapıldı.
27.09.2023 Ekonomi
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün
Arabası olan herkesi ilgilendiriyor! Ek MTV için yarın kritik gün Anayasa Mahkemesi, motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin iptali istemini yarın esastan görüşecek.
27.09.2023 Ekonomi
Ek MTV ile ilgili Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yeni açıklama
Ek MTV ile ilgili Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan yeni açıklama Gelir İdaresi Başkanlığı ek MTV ödemeleri ile ilgili duyuru yayımladı. İnternet sitesinde yer alan açıklamada, ek MTV'nin, 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen, 11 ilde geniş çaplı yıkıma sebep olan ve yaklaşık 13 milyon insanın hayatını etkileyen deprem felaketinin getirdiği zararların telafisinde kullanılmak üzere ihdas edilmiş yeni bir vergi olduğuna işaret edildi.
6.09.2023 Ekonomi
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı
Diyarbakır'da düğünde damada kurşun yağdırmıştı! Saldırının sebebi ortaya çıktı Diyarbakır'da bir kişi düğünü basarak damada kurşun yağdırdı. Damada sıkılan kurşunların sekmesiyle 10 yaşındaki bir çocuk da yaralandı. Kaçan şüpheli 5 saat sonra özel ekip tarafından yakalanırken saldırıyla ilgili detaylar da ortaya çıktı.
6.09.2023 Yaşam
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV'nin ilk taksitinde son gün
Arabası olan milyonları ilgilendiriyor! Ek MTV'nin ilk taksitinde son gün Arabası olan milyonları ilgilendiriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın, tüm araçları kapsayacak şekilde ve bir defaya mahsus olmak üzere ek Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) kararında son güne girildi. Temmuz ayında alınan karar kapsamında, ek MTV'de ilk taksitin son ödemesi bugün sona eriyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, 31 Ağustos'ta sona erecek ilk taksit ödemelerini 6 Eylül'e ertelemişti.
6.09.2023 Ekonomi
Ek MTV iptalinde merak son buldu! 2. MTV iptal mi? 3. taksit son ödeme tarihi ne zaman?
Ek MTV iptalinde merak son buldu! 2. MTV iptal mi? 3. taksit son ödeme tarihi ne zaman? Ek MTV iptali son günlerin en merak edilen konularından oldu. Vatandaşların 2. MTV iptaline dair sosyal medyadaki paylaşımları sonrası ek MTV'nin iptal edilip eidlmediği araştırılmaya başlandı. Arama motorlarında sıkça sorgulanan ek MTV son ödeme tarihi ne zaman? EK MTV ödenecek mi?
5.09.2023 Gündem
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı
TEKNOFEST heyecanı sürüyor: 1 milyondan fazla genç başvuru yaptı BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar TEKNOFEST Ankara'nın açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, 1 milyondan fazla gencin TEKNOFEST'E başvuru yaptığını açıkladı.
30.08.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ek Mtv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ek mtv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.