Kırtasiye ödeneği (Eğitime hazırlık ödeneği) öğretmenlere farklı zamanlarda mı yatıyor? Eğitim ödeneği ne zaman yatacak, yattı mı?
Kırtasiye ödeneği (Eğitime hazırlık ödeneği) öğretmenlere farklı zamanlarda mı yatıyor? Eğitim ödeneği ne zaman yatacak, yattı mı? Eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğretmenlerin kırtasiye ücreti olarak da bilinen eğitim ödeneği hakkında yaptıkları araştırmalar da arttı. Milli Eğitim Bakanlığı 81 ile gönderdiği yazıda eğitime hazırlık ödeneğine ilişkin bilgilere yer verdi. Peki, eğitime hazırlık ödeneği yattı mı? Kırtasiye ücreti hakkındaki detaylar…
23.09.2020 Çalışma Hayatı
Eğitim ödeneği ne zaman yatacak? MEB eğitim öğretim ödeneği ödeme tarihi belli oldu!
Eğitim ödeneği ne zaman yatacak? MEB eğitim öğretim ödeneği ödeme tarihi belli oldu! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından her yıl öğretmenlere ödenen eğitime hazırlık ödeneği ödeme tarihleri belli oldu. Fiilen görevde olmayıp eğitim-öğretim yılı içerisinde göreve başlayanlara, göreve başlamalarından sonra belirli oranlarda ödenenen eğitim öğretim ödeneği ile ilgili MEB 81 ile yazı yolladı. Peki, Eğitim ödeneği ne zaman yatacak? Eğitime hazırlık ödeneği ne kadar? İşte MEB eğitim ödeneği ile ilgili merak edilenler...
2.09.2020 Eğitim
MEB ödüyor, 1200 lira ve tarih belli oldu...
MEB ödüyor, 1200 lira ve tarih belli oldu... Yüz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB, 81 ile yazı yolladı. MEB yazısında her yıl öğretmenlere ödenen eğitime hazırlık ödeneğinin (kırtasiye paralarının) 7 Eylül pazartesi gününden itibaren ödeneceğini açıkladı. MEB tarafından kadrolu öğretmenlere 1200 lira, sözleşmeli öğretmenlere 1032 TL eğitime hazırlık ödeneği ödemesi yapılacak.
1.09.2020 Eğitim
MEB harekete geçti ve duyurdu! 81 ile yazı gönderildi, ödeme tarihi belli oldu...
MEB harekete geçti ve duyurdu! 81 ile yazı gönderildi, ödeme tarihi belli oldu... Yüz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. MEB, 81 ile yazı yolladı. MEB yazısında her yıl öğretmenlere ödenen eğitime hazırlık ödeneği (kırtasiye paralarının) 7 Eylül pazartesi gününden itibaren ödeneceğini açıkladı. MEB tarafından kadrolu öğretmenlere 1200 lira, sözleşmeli öğretmenlere 1032 TL eğitime hazırlık ödeneği ödemesi yapılacak.
31.08.2020 Eğitim