Eğitim Bir Sen

Eğitim Bir Sen

Son dakika eğitim bir sen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan eğitim bir sen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını eğitim bir sen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Eğitim Bir Sen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan eğitim bir sen gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.778 eğitim bir sen haberi bulunmuştur. Tüm eğitim bir sen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız
Murat Kurum: 7/24 esasıyla çalışan kreşler açacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eğitim Bir-Sen 12.Bölge 7. Dönem 1.Teşkilat Eğitim Programı’nda açıklamalarda bulundu.
11.02.2024 Gündem
Okulda hamile öğretmene ve güvenlik görevlisine dehşeti yaşattı!
Okulda hamile öğretmene ve güvenlik görevlisine dehşeti yaşattı! Başakşehir'de zorla okul binasına girmeye çalışan veli, hamile bir öğretmene saldırdı. Olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlisini ise darbetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
18.12.2023 Gündem
Okulu basan veli öğretmenlere saldırdı! Darp raporu aldılar
Okulu basan veli öğretmenlere saldırdı! Darp raporu aldılar Beylikdüzü'nde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi, okula gelerek öğretmenlere saldırdı.  Darp raporu alan 3 öğretmen şikayetçi olurken Eğitim Bir-Sen üyeleri saldırıyı protesto etti. Yapılan açıklamada, "Olayın hukuki, adli takipçisi olacağız. Bununla ilgili mutlaka bir tutuklama kararı alınması gerekiyor" denildi.
10.10.2023 Yaşam
Beylikdüzü'nde okulu basan veli öğretmenlere saldırdı
Beylikdüzü'nde okulu basan veli öğretmenlere saldırdı Beylikdüzü'nde disiplinsiz davranışları nedeniyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi, okula gelerek öğretmenlere saldırdı. Darp raporu alan 3 öğretmen şikayetçi olurken Eğitim Bir-Sen üyeleri saldırıyı protesto etti. Yapılan açıklamada, "Olayın hukuki, adli takipçisi olacağız. Bununla ilgili mutlaka bir tutuklama kararı alınması gerekiyor" denildi.
10.10.2023 Haber
Memur-Sen'den maaş talebi açıklaması: 3600 ek gösterge, kira yardımı desteği
Memur-Sen'den maaş talebi açıklaması: 3600 ek gösterge, kira yardımı desteği Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taleplerini, "En düşük memur maaşının 22 bin liraya çıkarılarak yüzde 6 toplu sözleşme ve enflasyon Farkı verilmesi" olarak sıraladı. Yalçın, düzenlemelerin Temmuz ayına kadar hayata geçirilmesi gerektiğini de belirtti.
14.06.2023 Ekonomi
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde
Meclis Başkanı Şentop: Kılıçdaroğlu çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tuzla'da Eğitim-Bir-Sen'e üye öğretmenlerle bir araya geldi. Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Şentop, "Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu'nun 2 propaganda çerçevesi var. Bir 14 Mayıs'tan önce bir Kılıçdaroğlu var. Bir de 14 Mayıs'ı gördükten sonraki Kılıçdaroğlu var. Çok ciddi bir politik tez değişikliği içerisinde" dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Özer 10 ilde 1 Mart'a kadar eğitime ara verildi
Bakan Özer 10 ilde 1 Mart'a kadar eğitime ara verildi Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 4 eğitim sendikasının temsilcileri ile bir araya geldi. Toplantının ardından Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği 10 il ve 71 ilde eğitim öğretim süreçlerinin nasıl yürütüleceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Özer, depremden etkilenen 10 ilde eğitim öğretime 1 Mart'a kadar ara verildiğini, 1 Mart'tan sonra da ilçe ve okul temelli kararlar alınacağını duyurdu. Bakan Özer, 71 ilde ise eğitim öğretime 20 Şubat'ta başlanacağını belirtti.
12.02.2023 Eğitim
Gaziantep öğretmen promosyonu 2023! Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar?
Gaziantep öğretmen promosyonu 2023! Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar? Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan öğretmen banka maaş promosyonu düşük bulunduğundan ertelenmiş ve ihalenin 2023 yılında yapılmasına karar verilmişti. Gaziantep MEM öğretmen banka maaş promosyonu ihalesi tarihi merak ediliyor, Eğitim Bir-Sen Gaziantep Şube Başkanı Ahmet Gök açıklamasında yeni tarihini paylaştı. Peki, Gaziantep Öğretmen promosyon ihalesi ne zaman, bitti mi? MEM öğretmen banka maaş promosyonu ne kadar? Gaziantep öğretmen promosyon 2023…
2.02.2023 Memur
MTSK görevli ücretleri 2023! MTSK ücretine zam mı geldi, 2023 MTSK direksiyon sınav görevli ücreti ne kadar oldu?
MTSK görevli ücretleri 2023! MTSK ücretine zam mı geldi, 2023 MTSK direksiyon sınav görevli ücreti ne kadar oldu? 2023 MTSK direksiyon sınav görevli ücretinin ne kadar olduğu zam gelip gelmediği merak ediliyor. MEB bünyesinde yapılan ehliyet ve MTSK direksiyon sınavlarında görev alan öğretmenler ve kamu personelleri, sınav görevli ücretlerini araştırıyor. Peki, MTSK ücretine zam mı geldi, 2023 MTSK direksiyon sınav görevli ücreti ne kadar oldu? İşte MTSK görevli ücretleri 2023…
28.01.2023 Çalışan Hakları
Okulda rezalet anları! Sınıfı basıp öğretmene tokat attı
Okulda rezalet anları! Sınıfı basıp öğretmene tokat attı Bağcılar'da 9 yaşındaki öğrencinin ailesini arayıp, öğretmenini şikayet etmesi üzerine okula gelen anne Fatma Konaçoğlu ve baba Yakup Konaçoğlu, öğrenciler de içerdeyken sınıfa girerek öğretmenle tartıştı. Koridorda devam eden tartışma sırasında velinin tokadına öğretmen de karşılık verince okul karıştı. Taraflar birbirinden şikayetçi olurken il milli eğitim müdürlüğü soruşturma başlatıldığını açıkladı.
13.01.2023 Gündem
Ortaokulda öğretmene darp! Öğrencinin babası ve ağabeyi gözaltında
Ortaokulda öğretmene darp! Öğrencinin babası ve ağabeyi gözaltında Samsun'da, ortaokul öğrencisi oğlu B.Ç.'ye (11), beden eğitimi öğretmeni M.A.'nın dün tokat attığını öne süren baba E.Ç. (43), diğer oğlu F.Ç. (17) ile bugün okula geldi. Okulda öğretmene tekme- tokat saldıran baba ve oğlu, gözaltına alındı.
25.11.2022 Yaşam
Bayram Ali Ersoy kimdir? ÖSYM Başkanı kim oldu? İşte Bayram Ali Ersoy geçmişi ve kariyeri...
Bayram Ali Ersoy kimdir? ÖSYM Başkanı kim oldu? İşte Bayram Ali Ersoy geçmişi ve kariyeri... Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı'na Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy atandı. Prof. Dr. Ersoy'un kim olduğu merak edilmeye başlandı. İşte Prof. Dr. Bayram Ali Ersoy'un geçmişi ve kariyeri...
3.08.2022 Gündem
Öğretmen, kendisini uyaran müdür yardımcısını bıçakladı! Kadın öğretmene taciz mesajları attığı iddiası...
Öğretmen, kendisini uyaran müdür yardımcısını bıçakladı! Kadın öğretmene taciz mesajları attığı iddiası... Düzce'de, lisede tarih öğretmeni olan B.B.B., bir kadın öğretmene taciz içerikli mesajlar attığı iddiasıyla konu hakkında kendisini uyaran müdür başyardımcısı A.A.’yı bıçaklayarak yaraladı.
23.03.2022 Yaşam
Eğitim-Bir-Sen memura ek zammı yetersiz buldu
Eğitim-Bir-Sen memura ek zammı yetersiz buldu Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer, memura verilen yüzde 2,5 ek zammı yeterli bulmadıklarını ifade ederek, “Bu oran belki ateşi alır ancak közü söndürmez” dedi.
9.01.2022 Memur
Kendisini uyaran okul müdürünü abilerine dövdürttü
Kendisini uyaran okul müdürünü abilerine dövdürttü Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan Hacı Şayeste Mustafa Güneş Ortaokulu Müdürü Mehmet Bayram, okul çıkış kapısını kapatan kız öğrenciye müdahalesi sonrası kızın ağabeyi tarafından tartaklandı. "Sen kimsin ki bana bağırıyorsun" deyip ayrılan kız öğrenci iddiaya göre 5 dakika sonra ağabeyiyle geri döndü. Müdür, başına kesici bir aletle vurup yaralayan ağabeyin elinden öğretmenler tarafından kurtarılırken saldırgan ağabey gözaltına alındı.
31.12.2021 Gündem
Mezun ettiği 26 eski öğrencisiyle aynı okulda öğretmenlik yapıyor
Mezun ettiği 26 eski öğrencisiyle aynı okulda öğretmenlik yapıyor Diyarbakır'da, öğretmenlikte 40 yılını dolduran Kazım Atalay (63), 26 eski öğrencisiyle aynı okulda öğretmenlik yapıyor. Eski öğrencileriyle birlikte aynı okulda görev yapmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Atalay, "Bu okula ilk geldiğimde bu öğrencilerimi öğretmen olarak gördüğümde çok duygulandım" dedi.
24.11.2021 Yaşam
Öğretmen anketinden çıkan çarpıcı sonuç!
Öğretmen anketinden çıkan çarpıcı sonuç!  24 Kasım’da büyük övgülerle anılan öğretmenler, pek çok sorunla boğuşuyor. Yüzde 88’i mesleklerinin saygınlığını yitirdiğini düşünüyor. Yüzde 75’i mesleki tükenmişlik yaşıyor; yüzde 82,6’sının borcu var. Çözüm için Öğretmenlik Meslek Kanunu’nun çıkarılmasını istiyorlar. Kanun ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde geldi...  
24.11.2021 Eğitim
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge açıklaması
Memur-Sen'den 3600 ek gösterge açıklaması Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge sürecinin tüm kamu görevlilerini memnun etmesi için ellerinden gelen tüm gayreti ortaya koyacaklarını söyledi.
19.11.2021 Ekonomi
Öğretmenlere hediye tartışması! Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti...
Öğretmenlere hediye tartışması! Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti... Milli Eğitim Bakanlığı’nın, 24 Kasım vesilesiyle öğretmenlere “hediye kabul etmeyin” uyarısında bulunması tartışmalara neden oldu. Kimi öğretmenler uyarıyı haklı buluyor kimi de bir hediyenin çok görülmemesini istiyor. Sendikalara göre uyarının sebebi bazı velilerin öğretmenlere pahalı hediyeler alması.
19.11.2021 Eğitim
Eğitim Bir-Sen'den Öğretmenlik Meslek Kanunu" talebi!
Eğitim Bir-Sen'den Öğretmenlik Meslek Kanunu" talebi! Eğitim-Bir-Sen, uluslararası standartlara uygun bir "Öğretmenlik Meslek Kanunu"nun çıkarılması talebinde bulundu.
2.11.2021 Memur
3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan ek gösterge açıklaması!
3600 ek gösterge nedir, kimleri kapsıyor? Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan ek gösterge açıklaması! Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin çalışmayı başlatmak için bakanlıkla mutabakata vardıklarını belirterek, "Buna ilişkin startı kasım ayı içinde vereceğiz" dedi. 3600 ek gösterge teklifinin kendilerine ait olduğunu dile getiren Yalçın, "Toplu sözleşme kararı bize aittir. Buna ilişkin vaat Cumhurbaşkanımıza aittir. 2022 yılı içinde çalışacağız tamamlayacağız" diye konuştu. İşte ek göstergede son durum...
11.10.2021 Çalışma Hayatı
'3600 ek gösterge' ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başlıyor, tarih belli oldu
'3600 ek gösterge' ile ilgili son dakika açıklaması! Ve başlıyor, tarih belli oldu 3600 ek gösterge ile ilgili son dakika gelişmesi. Memur ve emekli milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Hemşire, polis, din görevlileri ve öğretmen maaşları ile ikramiyelerini doğrudan etkileyecek 3600 ek gösterge düzenlemesi ile ilgili önemli açıklama geldi. Tarih belli oldu. Ve başlıyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek göstergenin kapsamına ilişkin çalışmayı başlatmak için bakanlıkla mutabakata vardıklarını belirtti. Yalçın ayrıca milyonlarca kişinin merakla beklediği tarihi de açıkladı.
10.10.2021 Çalışan Hakları
Memurların yüzde 65'e yakını sendikalı
Memurların yüzde 65'e yakını sendikalı 2 milyon 658 bin 555 memurdan 1 milyon 718 bin 984'ünün sendika üyeliği bulunuyor. Buna göre memurların sendikalaşma oranı yüzde 64,66 olarak belirlendi.
2.07.2021 Memur
Halkbank ödeyecek! İmzalar atıldı, 9 bin 60 lira...
Halkbank ödeyecek! İmzalar atıldı, 9 bin 60 lira... Halkbank resmen imzaladı. Ödeme haziran ayında tek seferde yapılacak. Yozgat Bozok Üniversitesi ile bankalar arasında yapılan promosyon ihalesi tamamlandı. İhaleyi kazanan Halk Bankası, beş yıllığına personel başına 9 bin 60 TL promosyon ödemesi yapacak.
7.05.2021 Ekonomi
'Online eğitimin verimli gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz'
'Online eğitimin verimli gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz' MEMUR-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Online eğitimin tüm şartlar zorlanarak verimli bir şekilde gerçekleşmesi için eğitim çalışanları olarak elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu süreçte eğitim çalışanlarının da olumsuz etkilenmemesi için her daim üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" dedi.
18.11.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Eğitim Bir Sen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki eğitim bir sen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.