E-Kurs

E-Kurs

Son dakika e-kurs haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan e-kurs ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını e-kurs haber sayfamızda bulabilirsiniz.

E-Kurs

haberleri sayfasında son dakika yaşanan e-kurs gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 e-kurs haberi bulunmuştur. Tüm e-kurs haberleri aşağıda listelenmiştir.
e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi! e okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır?
e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi! e okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır? E Okul kurs başvurusu nasıl yapılır, e okul giriş nasıl yapılır? MEB DYK öğrenci kurs girişiyle ilgili aramalar artıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri için geri sayım başladı. MEB tarafından her yıl öğrencilerin eğitimi için desteklenen DYK kursları 29 Kasım’da başlayacak. İşte e-kurs MEB.gov.tr DYK öğrenci girişi ve e okul kurs başvurusu hakkında merak edilen detaylar…
30.08.2022 Eğitim
DYK öğrenci başvuru ekranı! DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? DYK ekurs.meb.gov.tr öğretmen ve öğrenci başvurusu
DYK öğrenci başvuru ekranı! DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? DYK ekurs.meb.gov.tr öğretmen ve öğrenci başvurusu DYK kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır, MEB DYK başvuru işlemleri nereden yapılır? DYK öğrenci başvuru ekranı yoğun bir şekilde aranıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından düzenlenen Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) başvuru işlemleri başlıyor. Öğrencilerin desteklenmesi amacıyla her yıl düzenlenen ücretsiz e-kurs DYK için ise başvuru yapılması gerekiyor. Peki, DYK ekurs.meb.gov.tr öğrenci başvurusu nasıl yapılır?
29.08.2022 Eğitim
Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır (DYK yaz kursu başvuru yap)? e kurs yaz okulu öğrenci başvuru kaydı ne zaman sona erecek, yaz okulu ne zaman başlıyor?
Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır (DYK yaz kursu başvuru yap)? e kurs yaz okulu öğrenci başvuru kaydı ne zaman sona erecek, yaz okulu ne zaman başlıyor? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından bu yıl 4’üncü sınıftan 12’nci sınıfa kadar olan tüm eğitim gruplarına açılacak yaz okulları için başvuruları devam ediyor. Peki, Yaz okulu 2022 MEB başvuru nasıl yapılır? e kurs yaz okulu başvuru kaydı ne zaman sona erecek? Yaz okulu ne zaman başlıyor?
17.06.2022 Eğitim
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor
Yaz okulları ile yaz dönemi DYK kursları başvuruları başlıyor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kursları ile yaz okulları için öğrenci başvurularının, 15-18 Haziran'da alınacağını bildirdi.
3.06.2022 Gündem
e-Kurs DYK başvuruları başladı! İşte DYK öğrenci giriş ekranı!
e-Kurs DYK başvuruları başladı! İşte DYK öğrenci giriş ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğrenci başvuruları bugün başladı. MEB'ten daha önce yapılan açıklamada yönerge değişikliğiyle 6 ve 10. sınıflar da ücretsiz verilen DYK kapsamına alınmıştı. Başvurular, 29 Kasım'da sona erecek. Kurslar ise 29 Kasım'da başlayacak. Peki, DYK e-Kurs başvuruları nasıl yapılacak? DYK e-Kurs meb.gov.tr öğrenci giriş ekranı!
26.11.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Tamamen değişti, 6, 8, 10 ve 12. sınıflar...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Tamamen değişti, 6, 8, 10 ve 12. sınıflar... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve yeni karar MEB tarafından resmen duyuruldu. Milyonlarca öğrenciyi kapsıyor. 6, 8, 10 ve 12. sınıfları ilgilendiren karar 81 ilin milli eğitim müdürlüğüne yazı ile bildirildi. MEB, Destekleme ve Yetiştirme Kurslarının kapsamını genişletti . Destekleme ve Yetiştirme Kursları kapsamına dahil edilen 6. ve 10. sınıflara yönelik kurslar, 29 Kasım'da başlayacak. Uluslararası Anadolu imam hatip liselerinin 9. sınıflarında öğrenim gören yabancı uyruklu öğrenciler için ihtiyaç duyulan tarihlerde Türkçe dersinden kurs açılabilecek. Özel eğitim meslek okulu programı uygulanan özel eğitim okulu ve özel eğitim sınıfı öğrencileri de kurslardan yararlanabilecek.
18.11.2021 Eğitim
7. ve 11. sınıf DYK başvuruları ne zaman, e-kurs başvurusu nasıl yapılır? DYK kurs başvuru tarihleri…
7. ve 11. sınıf DYK başvuruları ne zaman, e-kurs başvurusu nasıl yapılır? DYK kurs başvuru tarihleri… MEB 8. ve 12. sınıf öğrencilerinden sonra 7. ve 11. sınıf öğrencilerinin de DYK kurslarından ücretsiz faydalanabilecekleri açıklayınca, DYK kurs başvuruları hakkında yapılan araştırmalar da arttı. DYK kursları ne zaman, 7. ve 11. Sınıf DYK kurs başvurusu ne zaman başlayacak?” gibi sorulara yanıt aramaya başladı. İşte DYK kurs başvurusu hakkında merak edilenler…
9.10.2021 Eğitim
e- kurs başvuru süreci! DKY öğrenci başvurusu nasıl yapılır? MEB DYK takvimi ve e-kurs öğrenci başvuru tarihleri…
e- kurs başvuru süreci! DKY öğrenci başvurusu nasıl yapılır? MEB DYK takvimi ve e-kurs öğrenci başvuru tarihleri… E kurs öğrenci başvurusu nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayınlanan takvime göre, 8. ve 12. sınıflar ile mezunlar için destekleme ve yetiştirme kurslarına öğretmen başvurularının 20-23 Ağustos'ta yapıldı. Öğrenci başvuruları da 24 Ağustos dün başladı, 30 Ağustos'a kadar devam edecek. Peki e-kurs DYK öğrenci başvurusu nasıl yapılır? e-kurs başvuru süreci…
25.08.2021 Eğitim
DYK öğretmen başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? DYK öğretmen başvuru tarihleri ve EBA E-Kurs DYK 2021 öğretmen başvuru ekranı!
DYK öğretmen başvurusu nasıl yapılır, ne zaman? DYK öğretmen başvuru tarihleri ve EBA E-Kurs DYK 2021 öğretmen başvuru ekranı! Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören istekli öğrenciler ile örgün ve açık ortaöğretim kurumlarından mezun olanlara verilecek destekleme ve yetiştirme kursları için başvuru tarihleri belli oldu. Açılacak kurslar; 8, 12'inci sınıf öğrencileri ve mezun öğrencilerini kapsayacak. Bu sınıfa giren öğrenciler en fazla 6 ders seçebilecek ve haftalık en fazla 24 saatlik DYK E-Kurs imkanından faydalanabilecek. Peki, DYK öğretmen başvuru nasıl yapılır? DYK öğretmen başvurusu ne zaman? İşte DYK öğretmen başvuru tarihleri ve EBA E-Kurs DYK 2021 öğretmen başvuru ekranı!
20.08.2021 Eğitim
Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuruları başlıyor! İşte MEB e-Kurs başvuru ekranı!
Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuruları başlıyor! İşte MEB e-Kurs başvuru ekranı! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) duyurdu. 8'inci ve 12'nci sınıflar ile mezun öğrencilere yönelik yürütülen Destekleme ve Yetişme Kurslarına başvurular başlıyor. MEB 24 Ağustos ile 30 Ağustos tarihlerinde Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvuru sürecinin başlayacağını duyurdu. Peki, Destekleme ve Yetiştirme Kursları başvurusu nasıl yapılır? MEB e-Kurs başvuru ekranı!
17.08.2021 Eğitim
MEB resmen harekete geçti! Tüm Türkiye'de başlıyor, öğrenciler...
MEB resmen harekete geçti! Tüm Türkiye'de başlıyor, öğrenciler... Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) resmen açıkladı. Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor. Detaylar belli oldu. Başvurular başladı. 81 ilin valiliğine gönderildi. MEB'den 'staj seferberliği' duyurusu geldi. Staj yapmak isteyen gençleri yakından ilgilendiren açıklamada, başvuru koşulları açıklandı. Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2. Döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte canlı derslerin ne zaman biteceği merak konusu oldu. 18 Haziran 2021 tarihinde karnelerin erişime açılmasıyla birlikte öğrenciler ve veliler okulların kapanacağı tarihe odaklandı. Peki, TRT EBA, EBA ve canlı dersler ne zaman bitecek, ne zaman son? İşte uzaktan eğitim bitiş tarihiyle ilgili detaylar...
26.06.2021 Eğitim
E kurs modülü başvuru ve öğrenci girişi! DYK e-kurs başvurusu nasıl yapılır, e-kurs.eba.gov.tr'ye giriş aşamaları?
E kurs modülü başvuru ve öğrenci girişi! DYK e-kurs başvurusu nasıl yapılır, e-kurs.eba.gov.tr'ye giriş aşamaları? Milli Eğitim Bakanlığı'nın eğitimde destek olmak amacıyla okullarda verilmesi planlanan Destekleme ve Yetiştirme Kursları için başvurular 27 Haziran'da sona eriyor. Peki, DYK e-kurs başvurusu nasıl yapılır, e-kurs.eba.gov.tr ye nasıl giriş yapılır? E-kurs başvuru ekranı…
24.06.2021 Eğitim
E yaygın usta öğretici başvuruları nasıl yapılır? E yaygın usta öğretici başvuru ekranı…
E yaygın usta öğretici başvuruları nasıl yapılır? E yaygın usta öğretici başvuru ekranı… Halkevleri 2020-2021 eğitim öğretim yılı ücretli usta öğretici başvuruları başladı. Usta öğretici olarak görev almak isteyenler, başvurularını 01-30 Eylül 2020 tarihleri arasında e-yaygın sistemi üzerinden yapabilecek. Belgeler e-yaygın sistemi üzerinden yüklenecek. Ayrıca onay için evrakların asılları ile Halk Eğitim Müdürlüğü’ne gelerek başvurularını onaylaması gerekiyor. İşte yaygın usta öğretici başvuruları detayları…
8.09.2020 Çalışma Hayatı
2020 DYK takvimi! DYK kurs başvurusu nasıl yapılır?
2020 DYK takvimi! DYK kurs başvurusu nasıl yapılır? Öğrencilerin Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğretmen başvuruları sona erdi. DYK öğrenci başvuruları ise 30 Ağustos’a kadar devam edecek. DYK için başvuru yapacak adaylar, başvuruların nasıl yapılacağını araştırırken Milli Eğitim Bakanlığı DYK e kurs takvimini paylaştı. Peki, DYK başvurusu nasıl yapılır, DTK kursları ne zaman başlayacak? İşte DYK kurs takvimi 2020…
28.08.2020 Eğitim
DYK kursları ne zaman açılacak? DYK kursları online mi olacak, yüz yüze mi? (E-kurs MEB takvimi)
DYK kursları ne zaman açılacak? DYK kursları online mi olacak, yüz yüze mi? (E-kurs MEB takvimi) Öğrencilerin Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) öğretmen başvuruları dün sona erdi. Öğrenciler için 26 Ağustos'ta başlatılan DYK e kurs başvuruları ise 30 Ağustos’a kadar yapabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayımlanan e-kılavuzda, DYK e kurs takvimi de paylaşıldı. Peki, DYK kursları ne zaman başlayacak? DYK kursları yüz yüze mi olacak, online mi?
27.08.2020 Eğitim
EBA DYK kurs başvurusu nasıl yapılır? E-kurs (meb gov tr) DYK başvuru ekranı!
EBA DYK kurs başvurusu nasıl yapılır? E-kurs (meb gov tr) DYK başvuru ekranı! DYK kurs başvuruları hakkındaki açıklamalar yakından takip ediliyor. DYK kursu öğretmen başvuruları 21 Ağustos’ta başladı, bugün sona eriyor. 26-30 Ağustos 2020 tarihleri aralığında da DYK öğrenci başvuruları alınacak. https://odsgm.meb.gov.tr/kurslar veya https://e-kurs.meb.gov.tr internet adresinden e-Kurs Modülü üzerinden gerçekleştirilecek başvurular nasıl yapılır? DYK başvuru ekranı…
25.08.2020 Eğitim
MEB EBA e-kurs başvurusu nasıl yapılır? MEB DYK öğrenci başvuru ekranı
MEB EBA e-kurs başvurusu nasıl yapılır? MEB DYK öğrenci başvuru ekranı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından uygulanan EBA Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) için başvurular başlıyor. Başvuruları kabul edilen öğrenciler 5'inci sınıftan başlayarak 12. sınıfa kadar tüm öğrenciler kurslardan faydalanabilecek. Peki, EBA e-kurs başvurusu nasıl yapılır? EBA DYK öğrenci başvuru ekranı...
24.08.2020 Eğitim
DYK öğretmen başvuru ekranı! E- kurs üzerinden DYK başvurusu nasıl yapılır?
DYK öğretmen başvuru ekranı! E- kurs üzerinden DYK başvurusu nasıl yapılır? MEB, öğrencilerin eğitim programlarına destek olmak üzere başlattığı Destekleme ve Yetiştirme Kursu (DYK) doğrultusunda bir takvim belirledi. MEB tarafından belirlenen takvime bağlı olarak öğretmenler DYK kursu başvuruları hakkında araştırma yapmaya başladı. Veliler ve öğrenciler adına avantaj sağlaması planlanan DYK kursu başvuru nasıl yapılır?
24.08.2020 Çalışma Hayatı
EBA yaz kursu ve başvuru tarihleri – EBA yaz kursu ne zaman başlıyor? EBA DKY kurs başvurusu!
EBA yaz kursu ve başvuru tarihleri – EBA yaz kursu ne zaman başlıyor? EBA DKY kurs başvurusu! EBA yaz kursu hakkında yapılan araştırmalar arttı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından devlet ve özel örgün eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrenciler ile ortaöğretimden mezun olanlara Destekleme ve Yetiştirme Kursları (DYK) olarak verilen EBA yaz kursu 2020 başvuru tarihileri merak ediliyor. e-Kurs başvuruları yaparak kurs hizmetinden faydalanmak isteyen öğrenciler ve öğretmenler EBA yaz kursu başvuru tarihleri konusunu yakından takip ediyor. Peki, EBA yaz kursu ne zaman başlıyor? EBA yaz kursu başvurusu nasıl yapılır? İşte EBA yaz kursu öğrenci başvuru tarihleri ve EBA DYK kurs başvuru detayları…
25.06.2020 Gündem
e-Kurs girişi nasıl yapılır? e-Kurs öğrenci girişi sayfası
e-Kurs girişi nasıl yapılır? e-Kurs öğrenci girişi sayfası Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından, öğrencilerin üniversite sınav çalışmalarına destek olmak amacıyla başlatılan, E-Kurs uygulaması, öğrenciler tarafından araştırılıyor. Peki, e-Kurs girişi nasıl yapılır?
25.11.2019 Eğitim
MEB harekete geçti: Ücretsiz olacak, kullanıma açıldı
MEB harekete geçti: Ücretsiz olacak, kullanıma açıldı Binlerce öğrenciye büyük destek. Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), ücretsiz düzenlenen destekleme ve yetiştirme kurslarına giden öğrencilere kaynak desteği sağlamak için bin 140 soruluk ölçme destek paketi hazırlanarak, dijital ortamda kullanıma açıldı.
7.10.2019 Eğitim
EBA girişi nasıl yapılır? Kurslara kimler başvurabilir?
EBA girişi nasıl yapılır? Kurslara kimler başvurabilir? EBA, farklı modüller ile öğrencilere içerikler sunar. Derslere yardımcı kaynakları bulunduran EBA’da kurslar için başvurular eba.gov.tr internet sitesi üzerinden yapılır. Kurslar her yıl 3 dönem olarak düzenlenir. EBA girişi nasıl yapılır? Kurslar için kimler, nasıl başvuru yapabilir?
29.04.2018 Gündem
EBA girişi nasıl yapılır? Kurslara kimler başvurabilir?
EBA girişi nasıl yapılır? Kurslara kimler başvurabilir? EBA, sunduğu farklı içerikleri ile öğrencilerin derslerine yardımcı kaynaklar sağlar. EBA kursları için başvurular eba.gov.tr internet sitesi üzerinden yapılır. Kurslar her yıl 3 dönem olarak düzenlenir. EBA girişi nasıl yapılır? Kurslar için kimler, nasıl başvuru yapabilir?
7.04.2018 Gündem
EBA kurs başvurusu... EBA girişi nasıl yapılır?
EBA kurs başvurusu... EBA girişi nasıl yapılır? EBA kurs başvurusu yapmak için neler gerekiyor? EBA girişi nasıl yapılır? Sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. EBA yarışma tarihleri ve ikinci dönem kursları belli oldu, işte konuya dair merak edilen tüm detaylar...
7.02.2018 Gündem
EBA’ya nasıl giriş yapılır?
EBA’ya nasıl giriş yapılır? EBA, öğrencilerin derslerine yardımcı kaynaklar sunar. Öğretmenler ve öğrenciler paylaşımlarda bulunarak, sistemin zenginleşmesine katkıda bulunabilirler. EBA’ya nasıl giriş yapılır? EBA kurslarına kimler ve ne zaman başvuru yapabilir?
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

E-Kurs ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki e-kurs haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.