Genç kız girdiği derede balçığa saplandı! İtfaiye ekipleri kurtardı
Genç kız girdiği derede balçığa saplandı! İtfaiye ekipleri kurtardı Antalya'da girdiği Düden Çayı'nda balçığa saplanıp mahsur kalan Hatem Önder (28), itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
8.02.2021 Gündem
Düden Çayı için harekete geçildi! Faaliyetleri durduruldu
Düden Çayı için harekete geçildi! Faaliyetleri durduruldu Antalya'nın dünyaca ünlü iki düden şelalesini içine alan Düden Çayı'nda üç haftayı aşkın süre önce ortaya çıkan köpüklenme ve kötü kokuyla birlikte balık ölümleri de devam ediyor. Kentteki sivil toplum örgütü ve meslek odaları ile birçok çevre gönüllüsü derneğin katılımıyla 'Düden Şelalesi ve Çayı Su Kirliliği Önleme ve Koruma Komitesi' oluşturuldu.
7.02.2021 Yaşam
Bakanlık açıkladı! Tek tek tespit edildi; 10 işletmenin faaliyeti durduruldu
Bakanlık açıkladı! Tek tek tespit edildi; 10 işletmenin faaliyeti durduruldu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı: "Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Düden Çayı’nda, İl Müdürlüğü ekiplerimizce yapılan incelemeler neticesinde kirliliğe neden olduğu tespit edilen 10 işletmeye toplam 2 milyon 598 bin 797 TL idari ceza uygulanmış ve bahsi geçen 10 tesisin faaliyetleri durdurulmuştur."
18.01.2021 Ekonomi
Cinayet sanığından kan donduran ifade
Cinayet sanığından kan donduran ifade ANTALYA’da başına taşla vurulup, 19 yerinden bıçaklandıktan sonra cesedi Düden Çayı’nda bulunan Mustafa Karacan’a, kaçmaya çalışırken önce TIR, ardından kamyon, daha sonra da minibüsün çarptığı ortaya çıktı...
2.04.2016 Yaşam