Dp

Dp

Son dakika DP haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan DP ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını DP haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Dp

haberleri sayfasında son dakika yaşanan dp gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.935 dp haberi bulunmuştur. Tüm dp haberleri aşağıda listelenmiştir.
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor
Selçuk Bayraktar: BAYKAR'ın yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor Dünyanın en büyük SİHA üreticisi ve ihracatçısı olan Baykar’ın toplumsal ve insani yardım faaliyetleri hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'nin milli ve özgün SİHA sistemlerini geliştiren Baykar, 2023 yılında ödediği vergiler ve yaptığı bağışlarla ülkemize 12.2 milyar TL'lik doğrudan katkı sağladı. Konuyla ilgili Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Ekonomi
6'lı Masa'nın 5 ayağı 31 Mart seçiminde çöktü
6'lı Masa'nın 5 ayağı 31 Mart seçiminde çöktü 2023 seçimlerinde ittifak yapan 6’lı Masa’nın CHP dışındaki 5 ayağı, 31 Mart seçiminde çöktü.
2.04.2024 Gündem
31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Artvin belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Artvin belediye seçimleri
31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları! (Yerel seçim sonuçları burada) Artvin belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Artvin belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. 2019 yerel seçim sonuçlarına AK Parti’de CHP’ye geçen Artvin’de 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Artvin belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Artvin seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Artvin seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
2024 Silivri yerel seçim sonuçları! (31 Mart Silivri seçim sonuçları BURADA) İstanbul Silivri belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Silivri belediye seçimleri
2024 Silivri yerel seçim sonuçları! (31 Mart Silivri seçim sonuçları BURADA) İstanbul Silivri belediyesini hangi parti kazandı? CHP, AK Parti, İYİ Parti, MHP Silivri belediye seçimleri Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Silivri’de 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Silivri belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi İstanbul Silivri seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Silivri seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
2024 Bilecik yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bilecik  seçim sonuçları BURADA) Bilecik belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Bilecik yerel seçim sonuçları! (31 Mart Bilecik  seçim sonuçları BURADA) Bilecik belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Bilecik’te 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Bilecik belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Bolu seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Bilecik seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
2024 Bahçelievler yerel seçim sonuçları! (31 Mart İstanbul Bahçelievler seçim sonuçları BURADA) Bahçelievler belediyesini hangi parti kazandı?
2024 Bahçelievler yerel seçim sonuçları! (31 Mart İstanbul Bahçelievler seçim sonuçları BURADA) Bahçelievler belediyesini hangi parti kazandı? Her 5 yılda bir yapılan Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Milyonlarca kişi sandık başına gitti. Büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlar belirlendi. Bahçelievler 2024 yerel seçim sonuçları merak ediliyor. Peki, Bahçelievler belediyesini hangi parti kazandı? Son durumu öğrenmek için 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi Bahçelievler seçim sonuçları ekranına göz atabilirsiniz. İşte 31 Mart 2024 Bahçelievler seçim sonuçları…
31.03.2024 Gündem
Emirates İstanbul Golf Cup 2023
Emirates İstanbul Golf Cup 2023 Türkiye’de İlk kez Kemer Country Golf Kulübü’nde gerçekleşti.
10.10.2023 Diğer Sporlar
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Millet İttifakı devam edecek mi? 'Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok'
Millet İttifakı devam edecek mi? 'Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok' Millet İttifakı'nın 29 Mayıs sabahı itibarıyla bittiği görüşünde olanlar, “Şu anda işlevini tamamladı. Seçime yönelik Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem’e yönelik bir işbirliğiydi. Bunun olmayacağı da görüldü. Şu aşamadan sonra bu birlikteliğin bir anlamı yok. Seçim bitti, herkes kendi yoluna bakmalı. Büyükşehirlerde belki devam edebilir” yorumunu yaptı.
30.05.2023 Gündem
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek
CHP cephesinde moraller bozuk! Yeni dönemde 39 vekil kaybedecek CHP, Meclis’e taşıdığı ittifak partilerinden anlamlı bir destek alamadı. Tek istisna Mustafa Sarıgül oldu. Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde beklediği sonucu alamayan partide moral bozukluğu yaşanıyor.
16.05.2023 Gündem
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor
TBMM’de 5 gruplu 15 partili yeni dönem başlıyor Geçen dönem 14 partinin temsil edildiği TBMM’de yeni dönemde 5 siyasi parti grubu çatısı altında 15 partinin milletvekilleri görev yapacak. Meclis aritmetiği ise çok fazla değişmeyecek. Çoğunluk yine Cumhur İttifakı’nın elinde olacak...
16.05.2023 Gündem
Millet İttifakı kaç milletvekili çıkardı? İşte 'ortaklar'ın CHP'ye etkileri
Millet İttifakı kaç milletvekili çıkardı? İşte 'ortaklar'ın CHP'ye etkileri DEVA, SP, Gelecek ve DP’li isimlerin yer aldığı ortak listeyle seçime giren CHP Meclis’e 167 milletvekili getirebildi. Resmi olmayan sonuçlara göre CHP, geçen seçimlere göre milletvekili sayısını 21 arttırdı. Ancak DEVA 13, Gelecek ve SP de 10’ar olmak üzere CHP listelerinden toplam 33 vekil çıkardı. Bu vekillerin gitmesiyle CHP’nin sandalye sayısı geçen dönemin altında kalacak.
15.05.2023 Gündem
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın
TBMM'de ilk kez 9 partili tablo: Meclis’te çoğunluk Cumhur İttifakı'nın AK Parti, yüzde 35.4’lük oy oranıyla 267 milletvekili ile Meclis’in en çok sandalyeye sahip partisi olmayı sürdürdü.
15.05.2023 Gündem
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal oyunu kullandı
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal oyunu kullandı Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Afyonkarahisar'da oyunu kullandı. Uysal, "14 Mayıs 1950'nin yıl dönümünde, 14 Mayıs 2023 tarihi de milletimizin derinden nefes almasına vesile olacaktır" dedi.
14.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti
Muharrem İnce'nin çekilmesi kime yarar? Denklem değişti Türkiye pazar günü yapılacak seçimlere kilitlendi. Muharrem İnce’nin son dakikada Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini duyurması hesapları karıştırdı. İşte merak edilen tüm detaylar...
12.05.2023 Gündem
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu
CHP'nin milletvekili aday listesi belli oldu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP),14 Mayıs'ta yapılacak olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri aday listesini Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. CHP'nin milletvekili aday listesinde İstanbul 1. bölge ilk sıradan Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul 2. bölge ilk sıradan Namık Tan, İstanbul 3. bölge ilk sıradan ise Engin Altay yer alıyor. Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül ise Erzincan birinci sıradan aday gösterildi.
9.04.2023 Gündem
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi
CHP'de il il milletvekili adayı listesi: Mustafa Sarıgül sürprizi CHP’de milletvekili adayları listesi şekillenmeye başladı. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
9.04.2023 Gündem
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi
Millet İttifakı'nda kontenjan pazarlığı! İYİ Parti ile CHP arasında kritik ortak liste görüşmesi Aday listeleri için sürede sona yaklaşılırken Ankara'da baş döndüren trafik yaşanıyor. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı cephesinde neler oluyor? Millet İttifakı cephesinde 'dört parti CHP listelerinden aday gösterilecek' denildi. Uzlaştılar mı, yoksa bir kontenjan pazarlığı hala sürüyor mu? Öte yandan 'CHP ve İYİ Parti fermuar sistemiyle ortak liste çalışmaları yapıyor' deniliyordu. Son durum ne? İşte CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın canlı yayında paylaştığı kulis bilgileri...
7.04.2023 Gündem
İttifaklarda ortak liste formülleri... Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı
İttifaklarda ortak liste formülleri... Dicle Canova son kulis bilgilerini aktardı Cumhur İttifakı ve Millet İttfakı'nda 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri öncesi liste hazırlıkları sürüyor. CNN TÜRK yayınında son kulis bilgilerini aktaran Dicle Canova, "Cumhur İttifakı açısından bakıldığı zaman, Devlet Bahçeli, AK Parti ile bir ortak liste yapılmayacağını açıklamıştı. Son saatlerde kulislerde AK Parti açısından ortak liste meselesinin kapanmadığı, MHP ile farklı formüllerin yapılabileceği yansıdı" ifadelerini kullandı. Canova, "İYİ Parti ile CHP arasında ayrı bir süreç, CHP ile diğer partiler arasında ayrı bir süreç var" dedi.
5.04.2023 Gündem
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır
Cumhur İttifakı'nda son durum! Listenin iskeleti hazır 14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Ankara kulislerinde hareketlilik sürüyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Cumhur İttifakı'na ilişkin son bilgileri aktardı.
3.04.2023 Gündem
6'lı Masa 12. kez toplandı! Aday kim olacak?
6'lı Masa 12. kez toplandı! Aday kim olacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün grup toplantısında seçim tarihi için 14 Mayıs'ı işaret etmesinin ardından tüm gözler 6'lı Masa'nın bugünkü toplantısına çevrildi. 12'nci kez toplanan olan 6'lı Masa'da cumhurbaşkanı adayının belirlenmesi bekleniyor. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 6'lı Masa'nın cumhurbaşkanı adayını belirleme sürecine ilişkin son kulis bilgilerini aktardı.
2.03.2023 Gündem
AK Parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı
AK Parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçiminin 14 Mayıs'ta yapılacağını duyurmuştu. Yapılan açıklama sonrası AK parti'nin seçim stratejisiyle ilgili detaylar ortaya çıktı.
20.01.2023 Gündem
14 Mayıs 1950’de ne oldu, seçimleri kim kazandı? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir? 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları!
14 Mayıs 1950’de ne oldu, seçimleri kim kazandı? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir? 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları! Cumhurbaşkanı Erdoğan seçim tarihine ilişkin yaptığı açıklamada, Adnan Menderes'in 73 yıl önce seçildiği tarih olan 14 Mayıs'ı ilan etti. Söz konusu açıklamanın ardından “14 Mayıs 1950’de ne oldu? 14 Mayıs 1950 seçimlerinin Türk demokrasi tarihi bakımından önemi nedir?” sorularına yanıt aranmaya başlandı. İşte 14 Mayıs 1950 seçim sonuçları hakkında merak edilenler…
18.01.2023 Gündem
Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Enginyurt'un fezlekesini Adalet Bakanlığına gönderdi
Cumhuriyet Başsavcılığı, Cemal Enginyurt'un fezlekesini Adalet Bakanlığına gönderdi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, bir televizyon kanalında canlı yayınlanan tartışma programında Gazeteci Latif Şimşek'e yönelik eylemlerinden dolayı Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt hakkında 'kasten yaralama', 'alenen hakaret' ve 'tehdit' suçlarından hazırladığı fezlekeyi Adalet Bakanlığına gönderdi.
21.10.2022 Gündem
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! İstanbullu ile buluşturacak
Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme! İstanbullu ile buluşturacak Doğal gaz ile ilgili flaş gelişme. Marmara Bölgesi’nin doğal gaz ihtiyacını karşılayan Silivri’deki Kuzey Marmara-Değirmenköy Depolama Tesisi, denizin 45 metre altında günde 25 milyon metreküp doğal gaz depoluyor.
23.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Dp ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki dp haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.