Döner Sermaye

Döner Sermaye

Son dakika döner sermaye haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan döner sermaye ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını döner sermaye haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Döner Sermaye

haberleri sayfasında son dakika yaşanan döner sermaye gelişmeleri de dahil olmak üzere 699 döner sermaye haberi bulunmuştur. Tüm döner sermaye haberleri aşağıda listelenmiştir.
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek?
POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, 31. Dönem POMEM para yatırma işlemi saat kaçta sona erecek? POMEM sınav ücreti yatırma için araştırmalar yoğunlaştı. Polis Akademisi Başkanlığı Polis Meslek Eğitim Merkezleri 31. Dönem POMEM sınav ücreti yatırma işlemlerinde son saatin kaç olduğu merak ediliyor. 7500 öğrenci alımı yapacak olan POMEM 31. dönem ücret ödeme süresinin bitip bitmediği sorgulanıyor. Peki, POMEM sınav ücreti yatırma süresi bitti mi, POMEM para yatırma saati ne zaman bitiyor, sınav ücreti saat kaça kadar yatırılacak?
25.04.2024 Gündem
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar Kayseri’de fabrika gibi çalışan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Bölümü 2023 yılında 12 milyon TL ciro yaptı. Öğrenciler eğitim gördükleri okulda hem iş öğrenirken hem de okuldaki atölyelerde çalışarak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar.
11.01.2024 Gündem
Meslek lisesinden 30 milyon TL'yi aşan rekor ciro
Meslek lisesinden 30 milyon TL'yi aşan rekor ciro Samsun Çarşamba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2023 yılında yaptığı ciro ile Samsun'da liseler arasında tarihi bir rekor kırdı. Lise metal, mobilya ve iç mekan tasarımı, inşaat, bilişim, elektrik-elektronik, motorlu araçlar teknolojileri ve makine alanlarında yaptığı üretimle 30 milyon 752 bin 531 TL ciro yapmayı başardı.
4.01.2024 Ekonomi
Ev alım-satımında yeni dönem! Noterlerde de yapılabilecek
Ev alım-satımında yeni dönem! Noterlerde de yapılabilecek Ev alıp satacak herkesi yakından ilgilendiriyor. Yeni dönem resmen başlıyor. Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Taşınmaz alım satım işlemleri, 1 Temmuz 2023 itibariyle tapu sicil müdürlüklerinin yanı sıra ek bir noter ücreti ödenerek noterlerce de yapılabilecek" dedi.
5.06.2023 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz
Milli Eğitim Bakanı Özer: 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 16 Haziran'da okulların kapanacağını söyledi. Özer, "28 Mayıs'ta ikinci tur seçimleri olacak, 29 Mayıs'ta okullarımızı tatil edeceğiz. Öğretmenlerimiz de idari izinli sayılacak" açıklamasını yaptı.
22.05.2023 Eğitim
Bakan Özer: Meslek liselerimiz gelirini yüzde 175 oranında artırdı
Bakan Özer: Meslek liselerimiz gelirini yüzde 175 oranında artırdı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, "Meslek liselerimiz 2023 yılında 3,5 milyar liralık üretim hedefine emin adımlarla ilerliyor. Döner sermayesi olan mesleki ve teknik liselerimiz, 2023 yılının ilk 3 aylık döneminde gelirini bir önceki yıla göre yüzde 175 oranında artırarak 340 milyon liradan yaklaşık 932 milyon liraya yükseltti" dedi.
20.04.2023 Eğitim
Bir yılda 9,5 milyon lira ciro yaptılar! Okullar fabrika gibi çalışıyor
Bir yılda 9,5 milyon lira ciro yaptılar! Okullar fabrika gibi çalışıyor Bingöl’de İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mesleki Eğitim Merkezi, döner sermaye işletmelerinden 2022 yılında 9,5 milyon lira ciro yaparak önemli bir gelir sağladı.
18.01.2023 Ekonomi
Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenleme getirildi
Müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenleme getirildi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 30 Kasım 2022 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Çevresel Gürültü Kontrol Yönetmeliği” kapsamındaki müzik yayını yapan işyerlerine ve deniz araçlarına müzik yayın izni verilmesi yönünde düzenlemeye gidildi.
2.01.2023 Gündem
Fabrika gibi okul; 2023 ciro hedefi 10 milyon lira
Fabrika gibi okul; 2023 ciro hedefi 10 milyon lira Bursa'da, 1891'de kurulan, Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, hem besledikleri tavukların yumurtalarını satıp gelir elde ediyor, hem de ektikleri sebzelerin hasadını yapıyor. Okulda, 102 çeşit ürün yetiştirilip satılıyor. 1 milyon lira ciro yapılan satışlardan, öğrencilerin de 400 ile 1000 lira arasında değişen kazanç sağlayıp harçlıklarını çıkardıklarını söyleyen Müdür Başyardımcısı Nevin Günlemeç Kurutaş, "Önümüzdeki yıl için öngörümüz 10 milyon lira" dedi.
26.12.2022 Yaşam
Rektör Maaşları 2023: En yüksek, en düşük rektör maaşı ne kadar? Rektörler ne kadar maaş alıyor?
Rektör Maaşları 2023: En yüksek, en düşük rektör maaşı ne kadar? Rektörler ne kadar maaş alıyor? Altı aylık enflasyon farkından kaynaklı ilave artışla birlikte kamu görevlileri ve memur emeklilerinin maaşlarına temmuz ayından itibaren geçerli olmak üzere yüzde 41,69 artış yapıldı. Temmuz ayı itibarıyla aile yardımı ödeneği dahil en düşük memur maaşı 9 bin 105 liraya, en düşük memur emekli aylığı 6 bin 78 liraya çıktı. Peki, En yüksek, en düşük rektör maaşı ne kadar? Rektörler ne kadar maaş alıyor? Rektör maaşları 2023 yılında ne kadar olacak?
23.12.2022 Çalışma Hayatı
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı
Meslek liselerinden ülke ekonomisine 2 milyar liralık katkı Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik Anadolu liselerinin döner sermaye işletmesi kapsamında, 2022 yılının ilk on bir aylık döneminde gelirini bir önceki yıla göre yüzde 176 oranında artırarak 707 milyon 709 bin liradan 1 milyar 955 milyon liraya yükselterek yeni bir rekor kırdığını kaydetti. Özer, döner sermaye kapsamında elde edilen bu gelirden öğrencilerin de 94 milyon 332 lira pay aldığını söyledi. 1
18.12.2022 Eğitim
POMEM sınavı ne zaman? 29. Dönem POMEM parkur sınavı tarihi ve POMEM sınav aşamaları
POMEM sınavı ne zaman? 29. Dönem POMEM parkur sınavı tarihi ve POMEM sınav aşamaları 29. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklanınca, adaylar sonuçlarını e-Devlet şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgulamaya başladı. Peki, POMEM sınav aşamaları neler? 29. dönem POMEM Parkur sınavı ne zaman? İşte POMEM sınav aşamaları ve POMEM sınav tarihi hakkında merak edilenler…
29.11.2022 Personel Alımı
POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir?
POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir? 29. Dönem POMEM ön başvuru sonuçları açıklandı. POMEM başvuru sonuçlarının ardından POMEM sınavına katılmaya hak kazananıp kazanmadığını sorgulamaya başlayan adaylar “POMEM sıralamaya giremedi ne demek? POMEM doğrulama kodu nedir?” sorularına yanıt aramaya başladı.
29.11.2022 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nda mevzuat karmaşasını gidermek suretiyle sözleşmeli personel statüsünü yeniden belirledik. Mahalli idareler dahil olmak üzere sözleşmelilerin kadroya geçişinde 3 yıl bu statüde çalışmış olma şartı aranacaktır. Ayrıca 1 yıl da aday memurluk süresi olacaktır. Dolayısıyla sözleşmeliden kadroya geçiş 3+1 yıllık bir süre sonunda gerçekleşecektir. Halihazırda 3 yılı dolmuş olan sözleşmeliler hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir. Henüz bu süreyi doldurmamış olanlar ise 3 yılın sonunda aynı hakkı elde edeceklerdir" dedi.
28.11.2022 Gündem
TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır?
TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır? TOKİ arsa başvurularının sona ermesinin ardından başvuru yapan vatandaşlar kura çekiliş tarihlerini araştırıyor. TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde yeni kura takvimini açıkladı. Peki, TOKİ arsa çekilişleri ne zaman? TOKİ arsa kurası çekiliş tarihi belli oldu mu? TOKİ arsa kura sonuçları ne zaman açıklanır? İşte TOKİ arsa kurası tarihi ile ilgili merak edilenler…
17.11.2022 Ekonomi
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları
52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi! KYK kredi faizleri, maske cezaları, icra borçları TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, ekonomik düzenlemeleri içeren 52 maddelik torba yasa teklifi kabul edildi. Teklifle; Kovit-19 salgını sürecinde maske takmayanlara verilen cezalar affedilecek. KYK kredi faizleri ödenmeyecek. 2000 TL ve altındaki icra borçlarının sonlandırılması amaçlanıyor. İşverenler çalışanlarına yemek paralarını nakit ödemeleri halinde vergiden istisna olacak.
17.10.2022 Ekonomi
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları
TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İstanbul arsa listesi ve fiyatları TOKİ kapsamında başlatılan “İlk Evim Arsa” kampanyaları da başladı. Elektrik, su, doğal gaz alt yapıları ve planları tamamlanmış, inşaata hazır 29 ilde 1 milyon konut arsası sunulacak. Peki, TOKİ İstanbul arsaları nerede, hangi ilçelerde? TOKİ İstanbul arsa başvurusu nasıl yapılır, şartları nelerdir, fiyatları ne kadar? İşte İstanbul arsa listesi ve fiyatları…
11.10.2022 Ekonomi
Kazançları 1 milyon 102 bin liraya ulaştı! Liselilerin geliri dudak uçuklattı
Kazançları 1 milyon 102 bin liraya ulaştı! Liselilerin geliri dudak uçuklattı Yalova'da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi seralarında yetiştirilen süs bitkilerinin 2022 yılı satış cirosu 1 milyon 102 bin liraya ulaştı.
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak?
TOKİ arsa listesi ve yerleri! TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? 'İlk Evim İlk İş Yerim' kampanyası kapsamında 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başladı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılacak arsaların hangi illerde olacağı belli oldu. Peki, TOKİ arsaları nerede olacak, arsalar hangi illerde ve ilçelerde yapılacak? İşte TOKİ arsa listesi…
11.10.2022 Ekonomi
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler
TOKİ'nin arsa ve iş yeri listesi belli oldu! İşte illere göre tahsis edilen yerler Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında duyurulan 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk İş Yerim' projesindeki yerlerin hangi illerde yapılacağı belli oldu.
10.10.2022 Ekonomi
AÖL sınavları ne zaman, Açık Öğretim Lise sınavları online mı? MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2022 - 2023 sınav tarihleri ne?
AÖL sınavları ne zaman, Açık Öğretim Lise sınavları online mı? MEB Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2022 - 2023 sınav tarihleri ne? Açık Lise Sınavları ne zaman, Açık Lise Sınavları online mı olacak? Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Açık Öğretim Lisesi AÖL sınav tarihleri için araştırmalar hızlandı. 1.Dönem AÖL sınavları tarihleri dışında, online olup olmadığı da sorgulanıyor. Öte yandan Açık Öğretim Lisesi 2022-1 Dönemi ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 22 Ağustos'ta başlamış olup 14 Ekim'de sona erecek. Peki, AÖL sınavları ne zaman, online mı?
10.10.2022 Eğitim
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne?  Ucuz arsa satışı hangi illerde?
TOKİ İlk Evim ve İlk İşyerim başvurusu! TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır, başvuru şartları ne? Ucuz arsa satışı hangi illerde? TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde 1 milyon arsa ve 10 bin iş yeri için başvurular başlıyor. Arsa ve iş yeri sahibi olmak isteyenler için TOKİ’nin ikinci ayağı olan arsa satışları için başvuru şartları merak ediliyor. Peki, TOKİ iş yeri ve arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve işyeri başvuru şartları ne? İşte İlk Evim İlk İşyerim başvurusu TOKİ e- devlet başvuru ekranı!
10.10.2022 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Özer'den meslek liseleri açıklaması! Yeni rekor
Milli Eğitim Bakanı Özer'den meslek liseleri açıklaması! Yeni rekor Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarının, döner sermaye işletmesi kapsamında 2022 yılının ilk 8 ayında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 243 gelir artışı sağlayıp, 1 milyar 75 milyon TL gelir elde ettiğini söyledi.
22.09.2022 Ekonomi
Tapu ve gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika gelişmesi! 81 ilde başlayacak, tamamen değişiyor
Tapu ve gayrimenkul sektörü ile ilgili son dakika gelişmesi! 81 ilde başlayacak, tamamen değişiyor Tapu ve gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Gayrimenkul sahibi olmak isteyen herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Ev satın alırken vatandaşların en çok kafasını kurcalayan ve tedirginliğe neden olabilecek konulardan biri güven... Bunu ortadan kaldırmak amacıyla Tapu Kadastro’da '3 boyutlu' yeni dönemin çalışmaları bu yıl başlıyor. Uygulama bütün illerde yaygınlaştırılacak. İşte tüm detaylar…
13.09.2022 Gündem
AÖL kayıt yenileme ne zaman? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır? Açık Lise kayıt yenileme tarihleri!
AÖL kayıt yenileme ne zaman? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır? Açık Lise kayıt yenileme tarihleri! Liseyi açıktan tamamlamak isteyen binlerce aday Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt takvimini araştırıyor. MEB duyurdu! AÖL kayıt yenileme tarihleri belli oldu. 2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı Açık Öğretim Lisesi 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağı araştırılıyor. Peki, AÖL kayıt yenileme ne zaman? AÖL kayıt yenileme nasıl yapılır? Açık Lise kayıt yenileme tarihleri!
8.09.2022 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Döner Sermaye ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki döner sermaye haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.